Mush örülök, hogy jobban vagy! Kitartást a vakarózáshoz!!!!
Aida nálunk a 30. hétre befordult, sőt lehet hülyén hangzik, de éreztem amikor fordul, vagy valami hasonlót csinál, mert borzasztóan fájt... feszített szét... egész lapos lett a hasam!
. A hirtelen felkelések nálam is megmaradtak, de most már igyekszem óvatosan felkelni...
Én most ettem meg 3 gigamuffint, nem bírtam otthagyni a boltban!
Berni! A betegszabit (15 nap) a munkáltató fizeti, a táppénzt a TB. Szerintem telefonálj rájuk, mert képesek ott ülni, mintha semmi nem történne, de olyat is hallottam, hogy a munkahelyen a tb-s hölgy kényelmesen elücsörgött a papíron 2 hónapig... és egy laza boccsal elintézte...
Horkolás nálunk is van, nem tudom hogy fogja tolerálni a baba, de majd szól ha zavarja...
Zöldi hogy tudok azon segíteni, hogy jobb legyen a vérkeringésem? Nem vettem észre, hogy visszeresednék... olyan hajszálerek vannak, de nagy erek nincsenek! Minden este felpolcolom tévézés közben! van még valami amit tehetek?
Többen írtok erről a sztrepto izéről! No ezt nekem senki nem mondta eddig, se doki se védőnő de szülésznő... kérdezzek rá?
Tegnap a vészhelyzet, meg a grace klinika alatt 5x voltam pisilni, meg a végén éjfélkor is pisiltem egyet, de reggel 6-kor már x-ben voltam a lábaim...
Sokkal könnyebben kapok levegőt, mint mondjuk 2 hete. Elképzelhető, hogy kezd lefele menni a pocak???
Elkészült a pingvin!!!! Kicsit agresszív lett az arca!