sziasztok!
mint eltűnt bárányka, az előbb írtam egy tök hosszút, el is küldtem, de most látom, hogy a babanet mégsem így gondolta, szóval sehol sincs a bejegyzésem... :S francba!
jó régen nem jöttem, aminek igazából különösebb oka nincs! lusta vagyok, meg sokszor alszom Benivel, ha úgy érzem, hogy hosszú lesz a nap.
ma voltam a terheléses cuki mérésen, sajnos csak 5ig lehet az eredményt elhozni, erről meg már lekéstem, de holnap a férjem itthon hagyja az autót, így elugrom érte, mert nagyon kíváncsi vagyok! picit aggódom, de reménykedem, hogy ebben sem lesz más az előző terhességhez képest ez a mostani! Benivel szerencsére ezzel nem volt gondom, leszámítva az alap problémámat... az IR-t...
gratulálok nektek a sok jó uh eredményhez! különösen, azoknak, akik már megtudták a babájuk nemét, persze tudom, hogy 12 hetesen nem ez az elsődleges, de én is bízom benne, hogy jövő szerdán esetleg látnak valamit!
Maccs, neked külön örülök, hogy minden okés az ikrekkel!
bocsánat, hogy nem reagálok mindenre, és mindenkire, de a napokban csak olvasni volt erőm, időm, szóval nagyon nem tudtam jegyzetelni, főleg, hogy Beni folyamatosan itt kavar a hátam mögött, és rá is figyelek!
egyébként be is jelentkeztem a Sejtbankhoz, mert ott ingyenes a kombinált down teszt, szóval jövő csütörtökön oda is megyek! a jövő hetem elég sűrű lesz! de nem bánom, főleg, hogy uh is van közte!
juhéjj! végre! és végre 12 hetesnek mondhatom már magam, igaz, a vonom szerint már ma az vagyok, de sajna még igazából nem!
Kingának jobbulást! remélem, hogy ti is hamar meggyógyultok, ahogyan mi is, mert a változatosság kedvéért Beni is náthás megint, de szerencsére ő "csak" náthás. ma már talán jobban van, de az éjjeleink katasztrofálisak!
ez van! bízom benne, hogy végre jön a tartós jóidő, akkor már csak nem leszünk betegek! ja, és a bárányhimlő eddig nem mutatkozott rajtunk, remélem, hogy már nem is fog!
Eclipse, leírnád nekem priviben azt a védőnős sztorit... meg a gyermekjólétiset! köszi előre is!
ja, és önkormányzati támogatások... a szociális osztályon kell ezeket intézni, legalábbis a XI. kerületben ott kellett... Szisszka, ez még idén is működő támogatás? te már utánajártál? mert akkor megyünk vissza címileg anyuékhoz!
ja, mert állandó lakosnak kell lenni a XI. kerületben pl. egyébként itt Szigetszentmiklóson sincs semmi ilyesmi...
most rohanok orrot szívni
aztán megyünk le, mert most épp nem fúj a szél, és nem is esik!
remélem, hogy végre vissza tudok kapcsolódni normálisan...
ja, és
Szisszka, köszi a táblában a javítást!
drukk a vizsgákhoz! bár az egyiket már javában írod...