Új privát üzeneted érkezett!

bocika köszi a gyógyszer tippért ki is fogom próbálni.Ja és bocsika most vettem észre :oops: :oops: ahogy olvasok visszafele,nagyon szépe a macis kiságy szett.

most lehet nagyon hülyét fogok kérdezni de látom susy uh értékeit és neki néztek AD,nekem olyat sosem nézett még doki,és az tulajdonképpen micsoda?köszi

solya051020
Káld

Solya: itt megnézheted, de azt hiszem az Aidás oldalon is fent van! http://www.babaszoba.hu/topics/9month/help
Köszi a kiságy szett dicséretet.
Vendég

Gabi: nem mondod,, :D én is ott laktam !!
ki a barátnőd? még kiderül h közös ismerősök is vannak! Tök jó!

Kép
eszterke24

sziasztok!

most nem tudok visszaolvasni, mert ehenhalok, meg apanak kell a gep.

reggel masfel ora volt az ut a korhazba. nagyon remelem, hogy nem reggel 8-kor jon ram a szulhetnek. :?
nem ertesitettek oket, hogy megyunk, de halal kedvesek voltak. levettek a vert, szivhallgatos monitorra raktak kb 20 percre, lemertek a hasam. aztan varni kellett 2 orat a verveteli eredmenyre. minden oke. jovo het szerdan ismetlik a vervetelt (akkor nem lesz kesz ilyen gyorsan). es ma mar csak vert talaltak a vizeletben, amire ok azt mondtak, hogy oke.
a kiscsaj jol van. nekem meg elmondtak ugyanazt, amit eddig is tudtam. hogy ritkan fordul elo ez a majfunkcios ize, de ha van, akkor hetente tobbszor kell menni ellenorzesre, es a 38. heten beinditjak a szulest. DE nekem minden eredmenyem rendben volt most. szerintem a haziorvos jobban ram ijesztett, mint kellett volna.
modtak, hogy vegyek valami kamillas kremet. 3 gyogyszertarban voltam, mindben ugy neztek ram, mintha meg nem lattak volna feherembert. szoval marad a vakarozas, ahogy zoldi dokineni megjosolta. :lol:

zoldi. magyarul meg mindig nem talalok semmit errol, de itt van angolul, ha erdekel valakit. Obstetric cholestasis a neve.
http://www.rcog.org.uk/index.asp?PageID=1931

a korhazbol meg rohantam dolgozni, es csk most ertem haza.

megyek enni, aztan majd valamikor bepotolom a lemaradasom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.04 20:09-kor.

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. anyukam vett a babanak malacot meg egy mush katicat :lol: :lol: :lol: : Kép

KépKép
KépKép
mush589

Én szóltam, hogy csak erős idegzetűeknek :lol:
Egyébként ami még zseniális ebben a sütiben, hogy tovább tartott leírni a receptjét, mint megcsinálni magát a sütit. Tényleg borzasztó gyorsan megvan...

Eszterke: írtam pü-t :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! csöpp-csöppcsöppp ... olyan jól néz ki e a csoki, hogy már látványtól elmúlt a depresszióm, ami mindjárt visszajön, ha azonnal nem találok itthon valamit.... :twisted:

Solya! Gratulálok a jó eredményekhez! És ne félj, rendben lesz minden az ctg-n is! Drukkolok ezerrel!

Vera neked meg azért drukk, hogy 2111 legyél!

Holnap megyek dokinénihez. Sztreptit meg ilyeneket kell kérdeznem. Szerintem a kincsem még mindig faros, úgyhogy jöhet az egyezkedés is. Solya az nst-n parázik én meg azért mert nekem olyan nem lesz.... Gondoljatok rám... már várom a decembert és a kisbabámat, de közben meg agyon para, hogy minden ok legyen... :roll:

Mush! Örülök, hogy nincs nagy baj!

Eszter! Pihenj sokat! Elvileg egy napon kellene szülnünk...

Jé Zöldi! Kiköltöztél Angliába?

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Musi! Hol szerezte anyud az ikertesómat?

Örülök, hogy okés vagy!

Kép
zölddisznó

Sikerült megcsinálni a vonalzókat, csak a Bogiért valamiért a feléhez rajzolja, de az aláírás jó.

zsebi_baba

asszem kicsit elszaladt a ló... 54 muffint sütöttünk... (két tálcával akartam eredetileg... csak úgy tűnik kicsit túl nagy volt hozzá a fél literes bögre mint mérce:)))))
Vendég

Jó éjt lányok!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Zsebi: Gergőé is el van csúszva. Nekem olyan, mintha csak a hónapokat mutatná, az éveket meg valamiért nem... vagy legalábbis azt az évet a vonalzó végén, ami következik :? :roll: (mint Csakegy vonalzója végén a "2" szám)

Kép

Kép
gabilany79

Mush!

Örülök, hogy azért minden Ok! Izgulok érted is. Szép a kandalló!

Vera!

Nálad mi a helyzet???

Csakegy!

A muffin az fincsi!

Bocs a többiektől, hogy most nem reagálok!

Utánakérdeztem ennek a házassági anyakönyvinek és nem kell kikérnem mégegyszer a gyerek születésiéhez, mivel ua-ban a városban szülök, mint ahol házasodtunk.
Hétvége óta javult kicsit a helyzet, de tegnap is olyan gyanús fájdalmat éreztem és ma is mikor vittem Danit orvoshoz nem igazán voltam jól. De hát muszály, mert apa délutános.
Holnap meg vihetem délelőtt oltásra, de oda nem tud velünk jönni meg csomagot várunk, amibe romlandó dolgok vannak és nem szabad hagyni, hogy a postán dekkoljon, mármint a csomag.
Ma nagyon szeles idő volt nálunk, így párom fejfájásra én hasfájásra ébredt. Dani pedig sokszor felkelt éjszaka megint.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja és végre sikerült apával megállapodnunk születendő gyermekünk nevét illetően. Gergő lesz.
Úgyhogy javíthatom a vonalzót

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Solya!
Az AD vagy AC az a haskörfogat.
Nekem amúgy több értéket néznek,csak nem írtam mindet ide. BPD-t, AD-t, FL-t és THQ-t (has szélessége), HC-t (fejkörfogat)
susy75

Boci: én bocs, már nem az a reklám van fenn az oldalon (nemtom, hogy műxik ez, a múltkor még az volt) :oops:

Na, megyek olvasni, aztán csicsi... Mindenkinek jó éjszakát...

Kép

Kép
gabilany79

koszi szepen mindenkinek az aggodast. nagyon rendesek vagytok. :lol:

mar csak ket oldalnyi lemaradasom van....

zoldi. nem tudom, hogy hol vette, de majd kideritem neked! :lol:
kati. az a malac meg magyarorszagon van. majd csak marciusban utazik :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Lilla kedvenc diafilmje a "Mazsola és a hóember"...
Vendég

EDA. en megprobalom nelkule, de azert nem zarkozom el az otlettol. :roll:

Suzy. gratula a jo eredmenyekhez.
leirnad megegyszer, hogy mit irtal korabban az epeproblemarol? sajnos nem emlekszem. :oops:

cili. neked is gratula a hajas babahoz!

KépKép
KépKép
mush589

boci. nagyon szep az agynemu. jo helye lesz a lurkonak! :lol:

csaki. jobbulast neked is, lillanak is meg a gepnek is.

cili. nekem csak 2 csomaggal van :oops: :oops:

cipo. en meg beferek a belebujos cipombe, de amikor sokat ulok (munka) akkor elkezd dagadni egy kicsit a labam, igy vittem be egy papucsot is biztos, ami biztos! :lol: :lol:

gaby. ugy se gondolhatod meg magad, hogy elore azt mondod, hogy kersz, aztan, esetleg megse kered?

KépKép
KépKép
mush589

Mush: nem tudod felpolcolnia lábad? Nekem a melóban anno mindig a számítógépemen pihent :)
Vendég

Suzy. fantasztikus lett a szoba. nagyon tetszik. :lol: :lol:

berni. kitartast a holnapi ugyinteshez!

Kati. allati kedves aposod.

zoldi, es meg, aki mazsolazni szeretne: anyukam az erzsebeti tescoban vette. :lol: :lol: de nem bent a tescoban, ha a panztaraknal kivl az egyik arusnal.

manna. jobbulast. remelem hamar rendbe jossz. szeded azt a homeosbogyot, amirol itt mar volt szo?
(oscillococcinum)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.04 23:01-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Köszi! :wink:
Csak annyit írtam, hogy egy másik topikból ismerek egy lányt akinek a viszketés valami epeprobléma miatt volt. De ö tényleg nagyon viszketett, aztán vérvételböl kiderült nála, hogy ezért. Kapott rá gyógyszert és jobb lett.

Na de nálad minen okés, ugye? :wink: :wink:
susy75

nalunk elefant (es dzsungel) a babaszoba iranyvonala.

csaki. sajnos nem nagyon, mert akkor nem erem el az asztalt a hasamtol. de mar nincs sok hatra, igy azt mar kibirom. :lol:

zoldi. eljen a maci!meg a kaposzta.

magi. eljen a palacsinta!

gaby.bb. en a skalaban 800ftert vettem pamut szoptatos melltartot.

huuuu gaby. meg KELLETT ennem egy sportszeletet! es tamogatom az otletetm, hogy kotelezo legyen kostolot kuldned mindekinek :lol: :lol:

eszterke. remelem minden oke lesz veletek. pihizz sokat!

solya. neked is jobbulast!

vera megy a drukk a nyilashoz!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Mush: Örülök, hogy minden rendben! Nem szedek semmit csak C vitamint, illetve teát iszom agyba-főbe. De lekopogva mondom, hogy egy picit jobb lett! Remélem holnapra elműlik.

Bezabáltam rakott krumpliból, amikor elkezdtem, tudtam, hogy hiba, mert kész leszek utána, de túl nagy volt a kísértés.... :D

Bkati: A nagydarabra, ahogy más hülyeségekre úgy reagálok, hogy egyik fülön be, másikon ki...mit lehet erre mondani? Saját magáról állít ki bizonyítványt egy felnőtt ember, ha nem tud viselkedni.

Remélem jobban leszek: Annyi elintéznivaló van még!!!!

manna
mannababoca

suzy. en csak altalanosan viszketek, nem az epe problema miatt, de jovo heten megegyszer megnezika veremet. amugy megorulok a vakarozastol, de hat nem tudnak mit csinalni vele. sajnos a mellbimbom mar elegge faj, mert azt nagyon sokat vakarom. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Jó estét :D

Szóval a fejlemények: ugy néz ki hogy rossz volt vérnyomi mérő, beruháztam egy uj OMRONra, állitolag az tuti, illetve az klinikailag be is van vizsgálva..
Azota 12o alatt mérek :D
Meglátjuk még éjjel meg reggel.

Vizelet eredményem is kész, nincs fehérje, és a keton is eltűnt. Csak GLU T. Viz van, az viszont elég sok. Ez cukor? Mi a teendo? A vércukrom már egész jo, azt naponta mérem..

Zöldi és más doktornénik,
Illetve azon gondolkoztam még, hogy mivel 2-3 orankent pisilek éjjel, mennyire szamit ez tenyleg reggeli elsőnek... Vagy ettől függetlenül, ha lenne fehérvérsejt az azért látszana?

Holnap visszaolvasok, sokat irtatok, ez tök jo :D

Kép
Kép
zsiraf8

berni.csaki en ezeket a homeosbogyokat kaptam:

4 hettel szules elott:
arnica montana 9ch napi 1x5 golyo
caulophyllum 5ch napi 1x5 golyo
cimicifuga 15ch heti 1x10 golyo

szules:
caulophyllum 5ch
cimicifuga 15ch
felorankent felvaltva 5 golyo

szules utan:
apis mellifica 30ch napi 3-4x5 golyo
arnica 15ch napi 2x5 golyo
staphysagria 30ch napi 1-2x5 golyo

tejtermeles:
ricinus communis 5ch napi 2x5 golyo
urtica urens 5ch napi 2x 5 golyo

egy szakkepzett patikus javasolta ezeket.

KépKép
KépKép
mush589

zsiraf. latod a vernyomimero volt rossz, nem a vernyomid ez szuper hir!

KépKép
KépKép
mush589

Zsiráf! Vagy úgy csinálod, hogy este már nem oszol, és akkor nem mész annyit pisilni, vagyis " besüríted" kicsit a pipidet, vagy összegyűjtesz 8 órányi pisit, és abba lógatod a papírcsíkot. Azt mindegy, melyik napszakban.

Szokások: minden esti sorozatot elkezdtem nézni, aztán mindnek a végén bealudtam.

Kép
zölddisznó

juhhéjjj..első vagyok:D:D
mush:én is sport szelettel zártam az estém.

mennem kell reggel orvoshoz beállitottam az ébresztőt 6-ra mert első akarok lenni(egybe van a terhes gondozás a sima nőgyoggyal) erre már 5-kor felkeltem mert izgulok hogy mit mondd a doki a bari himlőre mit tudok gyorsba csinálni ha netalántán lappang bennem:S

szoptatos melltarto:mázlim van mert a lehel picaon 1000 ft db-ja és nagyon kényelmes.lányomnál is ott vettem..most is ott fogom:D100% pamut:D

ugy néz ki lesz egy fölös elado baldahinom(vas nincs) és hozzá fejvédő.ha érdkel valakit várom az ajánlatot.képet majd dobok fel...amugy sárga és a baldahin tetején masni van:D

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt! Itt a második. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó reggelt Csajok!

Aki már régebb óta van táppénzen: Ugye úgy van, hogy az első x napot a munkáltató fizeti, a többit a TB? Tehát ez azt jelenti, hogy az első hónapban két helyről kell pénzt kapnom??? :shock: Csak mert megjött a "fizum" a cégemtől és baromi kevés... Már ahhoz képest, hogy az átlagkeresetem mennyi volt... :? Mi lesz még itt, ha már gyást kapok??? Elkeseredtem...

Mush!
Örülök, hogy minden ok nálatok!!! Köszi a homeós bogyók leírását! Az összesed szedned kell majd, vagy mindegyik csoportból egyet kell kiválasztanod?

Gabi!
Ez a csokifotó kínzás!!! Nem ér ilyen képeket felrakni ide! Szerencséd, hogy csak most láttam és reggel még nem kívánom az édességet. :-D

Zsiráf!
Na, ennyit a vérnyomi mérőkről... Örülök, hogy minden ok nálad!!!

Niki!
Drukkolok, hogy barihimlővel ne legyen gond!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

jó reggelt mindenkinek, :D
Apát elindítottam iskolába, én meg kuksolok 2 napot egyedül itthon.. :(

Gabi: köszi, én is írtam!

Niki: szorítunk h ne legyen gond a bárányhimlővel!

Mush: szupi hír h minden rendben! én ha viszketek, gyorsan bekenem magam, attól jobb lesz.

lbernuska: én úgy tudom h az első 15 napot (betegszabadság) a munkáltató fizeti, és onnantól kezdve a TB.
De a a TB-s dolog elég lassú általában,, nekem az első kb. másfél hónap volt mire utalták, és a többi sem volt sokkal gyorsabb..
szóval kitartás hozzá

Kép
eszterke24

Tegnap teljesen megszeppentem... :shock: Pici Noel cicám vmi hatalmas nagy harcot űzött odabent, ami nem is lenne probléma, de a nagy ficánka után itt fent már nem a jól megszokott lábikót éreztem, hanem egy nagy kerek izét, amire rögtön rámondtam, hogy a feje. Na és ugye nem illik 33. héten a fejenállásból, talpra állni. Az orvosom máskor mondta is hogy első szülő nő nem szülhet természetesen ha a baba nincs befordulva. :( Gyorsan társalogtam egyet a fiammal, hogy ezt nem illik tessék fejen állni, most megint lábikót érzek ott azt hiszem. :) Bár anyum pl azt mondja tegnap lehetett a popója is a nagy kerek. Végülis.

Itt már mindenkinek be van fordulva a babó?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
nekem már a 18 hetes UH-n azt mondták , h "menetirány" szerint fekszik.
bár néha nekem is olyan partik vannak, h győzzem kibogozni, mi merre lehet :D

döntöttél doki ügyben?

Kép
eszterke24

Jó reggelt!

Betöltöttük a 35. hetet! Szuper! Megbeszéltem Hunorral, hogy még legalább 2 hetet ki kell bírnunk egyben, de a legjobb az lenne, ha Mikulás előtt 2-3 nappal megszületne.

A férjem volt orvosnál. Egyelőre laborba és neurológiára küldik, de remélem, egy szívultrahang is belefér majd. Nagyon remélem, hogy tényleg csak fáradt egy kicsit.

Tegnap kiváltottam a várandós csomagot. Jelentem fehér színű cumi volt benne. Megvettük még az apróságokat (fülpiszka, lázmérő, cumi stb.), meg ami még hiányzott a ruhatárból (sapka, harisnya, kiscipő).

Mai ebéd: birsalmaleves, grízes tészta.

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Eszterke!
Köszönöm a táppénzes infót, én is így tudtam. De hogy ennyit kell a kifizetésre várni... Ez bosszantó! :evil:

Aida!
A kerek valami tényleg lehetett a popója is! Nálunk Zsófi 28. hét környékén befordult menetirányba és azóta nem változott a helyzet: folyton a gyomromat, meg a bordáimat tapossa. Nagyon le fogom szidni, ha még lesz mersze forgolódni! :-D De szerintem már baromira nincs helye...

Tényleg, mi újság dokicsere fronton??? Hogy döntöttél?

Szeles!
Gratu a 35. héthez! Drukkolok, hogy pároddal minden ok legyen! Az ő munkája mellett az sem lenne csoda, ha kimerültség lenne. De jobb, hogy utánajárnak!!!

Kép
Kép
lbernuska

szep jo reggelt!

40 nap!. az epitkezessel nem leszunk kesz, az mar tuti. :?

berni. nekem azt mondtak, hogy szedjem majdnem mindet. majd este leirom, hogy melyik mire jo a szules elott, alatt, utan. peldaul a tejserkentobol 2 fele van, es csak az egyiket kell szedni, de azert kaptam 2-t, hogy kiprobaljam melyik jon be. tudod nekem mar augusztusban meg kellett vennem ezeket. el se hiszem, hogy 2 het mulva mar el kell kezdenem szedni oket. :shock:

niki. drukkolok, hogy ne legyel baranyhimlos!

szeles. remelem nem talalnak semmi komolyat a ferjednel.

eszterke. en kenem magam, mintt egy megszallott, de nem igazan segit. :(

ja es tegnap megerositettek (kitapintos modszerrel), hogy menetiranyban van a kisasszony. :lol: ennek nagyon orulok. tegnap este o is nagyon kidugta a popojat. megsimiztem es megpaskoltam neki.

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelit!

Niki! Nem tudtad telefonon elontézni a dokit? Miért kell elmenned személyesen?

Berni! Sajna én nem tudok táppénzes infóval szolgálni, mert nekem kifizetőhely a munkahelyem, és mindent ők intéznek.

Aida! Én is popsira szavazok, nem nagyon szokott visszafordulni a bébi, ha már egyszer fejenállt.

[quote]a írta:z epitkezessel nem leszunk kesz, az mar tuti.

Hát Musi, mi sem. Talán Karácsonyra!
A tejserkentőt mikor kezded? És melyiket?

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Tegnap voltam dokibácsinál. Méhnyak megrövidült, elkezdett kinyílni, de tovább nem romlott szerencsére. Pillanatnyi állapot, ezért azt mondta, hogy sok pihenés. Jó, csak előbb elintézek mindent, ami még hátra van.
Mondtam neki, szerintem még novemberben szülök, de szerinte Mikulásig jó lenne kihúzni. Megvizsgált, majd közölte, lehet, hogy nekem lesz igazam.

Ez van.

Remélem mindenki jól van.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

zoldi. majd csak szules utan. ha jol emlekszem azt mondta a patikus, hogy kezdjem az urticaval, es ha az nem jon be, akkor probaljam ki a masikat.
meg felirt egy masikat a papiromra, ami a tejbelovelest serkenti, de olyan nem volt nekik, akkor. majd olyat meg kuldetek ki anyummal.

KépKép
KépKép
mush589

bb. tenyleg probalj meg pihizni!

KépKép
KépKép
mush589

Gabi! Tényleg, nem az éveket mutatja, hanem az utolsó év hónapjait! Mindegy, most jó lesz ez, majd ha lesz kedvem, keresek olyat, ami az éveket is mutatja.

Ibernuska! Én már július óta táppénzen vagyok, de ilyen nem volt, hogy megosztva kaptam volna. Viszont tavaly egy kolléganőmmel előfordult, hogy bérszámfejtés után adta le a táppénzes papírját, és ezért abban a hónapban csak fél havi táppénzt kapott. (nem szóltak volna neki, hogy be kellene hozni :twisted: ). Nem lehet, hogy ez történt? Mert én pl alig kapok kevesebbet, mint amikor dolgoztam.

Aida! Szerintem is inkább a popsija lehetett! Nekem is nagyon tudja nyomkodni kifelé! :wink:
Ma reggel éppen a párom simizte a hasamat, mikor teljesen kitapintható volt a lába, azt nyomta a hasfalamhoz. Párom teljesen elérzékenyült :) .

Zöldi! Nekem is azt mondta a patikus, hogy az urticat csak szülés után kell elkezdeni, mert amíg nincs a hormonális hatás, úgysem tud vele mit kezdeni a szervezetem.

Na, most megyek a BF UH-ra, utána pedig a szülés tf 3. része lesz.

zsebi_baba

bb! Csak semmi intézkedés! Majd apa intéz! Megtiltom, hogy novemberben szülj! :wink: :twisted:

[quote]t írta:ejbelovelest serkenti
no és az melyik? Császárságom miatt az lenne nekem a legfontosabb, mármint hogy elinduljon hamar a cucc.

Kép
zölddisznó

lbernuska:

Jaja, első 15 napot a munkáltató fizeti teljesen, az a sima adott pillanatban érvényes havi béred (ld. nem átlagfizetés!!!!) nem is tudom hány %-a... A 15 nap után jön a klasszikus táppénz ami már az előző éves(!!!) fizetésed átlagának az X%-a. Talán 70 (kórházi kezelés alatt talán 60)? Ez nem csak a munkanapok után jár hanem hétvégén is stb. így ha az előző évben volt pl. prémiumod vagy bónusz stb. az is benne van így ez akár sokkal több is lehet mint a normális nettód. Nálunk a cég kifizetőhely így ha időben leadom a táppénzpapírt akkor ugyanúgy kapom mintha fizetés lenne. Ha nem adom le időben akkor a következő hónapban számfejtik ezt is - de utólag akkor is kifizetik. Ha nem kifizetőhely az más, de utólag akkor is megkapsz majd mindent.

Aida: No para... a fenék is szép kerek tud ám lenni:)))))
Vendég

Kati: lehet, hogy mégis igazad volt és bekaptam egy vírust mert egész éjjel WC-re rohangáltam... (így megint elbuktam egy jógát...). Lilla azért ment a szüleimhez mert ott legalább egész nap a kertben lehet és tök jó az idő...

én meg itthon ülök, citromos teát iszogatok és grissinit ropogtatok...

(plusz... reggel véletlenül nem húztam ki a telefont erre azonnal rácsapott a férjem nagymamája... könyörgöm... miért pont rajam energiavámpírkodik ?????? Soha sincs bedugva -pont miatta!- erre ha bedugom azonnal hív, hogy valami miatt sírjon... szerintem minden nap bepróbálkozik erre most összejött neki... most pl. amiatt hívott, hogy az anyósom későn vitt neki kenyeret... erre mondom neki, hogy miért nem szólt, hogy vigyünk ha nincs neki... ja, annyira nem kellett. Banyek. Van két unokája, hívogassa őket, ne engem...)
Vendég

Igen az a véleményem, hogy popó volt, mert most már megint itt van fent a lábikó. :)

Dokit kényszerből váltottam volna, nem azért mert szeretnék, de most megint úgy áll, hogy nem kell.. :? Remélem most már ez így marad, marha rossz a bizonytalanság.

Noelka csuklik.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: most ki a dokid? (az enyémet nyugodt szívvel ajánlanám egyébként)
Vendég

jaaa... félreolvastam... most akkor maradt a régi... éééértem... viszont arra figyelj, hogy a bizalom iszonyú fontos a szülésnél, tényleg meg kell bíznod az orvosodban különben nem tudsz majd magára a szülésre koncentrálni!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?