sziasztok!
most nem tudok visszaolvasni, mert ehenhalok, meg apanak kell a gep.
reggel masfel ora volt az ut a korhazba. nagyon remelem, hogy nem reggel 8-kor jon ram a szulhetnek.
nem ertesitettek oket, hogy megyunk, de halal kedvesek voltak. levettek a vert, szivhallgatos monitorra raktak kb 20 percre, lemertek a hasam. aztan varni kellett 2 orat a verveteli eredmenyre. minden oke. jovo het szerdan ismetlik a vervetelt (akkor nem lesz kesz ilyen gyorsan). es ma mar csak vert talaltak a vizeletben, amire ok azt mondtak, hogy oke.
a kiscsaj jol van. nekem meg elmondtak ugyanazt, amit eddig is tudtam. hogy ritkan fordul elo ez a majfunkcios ize, de ha van, akkor hetente tobbszor kell menni ellenorzesre, es a 38. heten beinditjak a szulest. DE nekem minden eredmenyem rendben volt most. szerintem a haziorvos jobban ram ijesztett, mint kellett volna.
modtak, hogy vegyek valami kamillas kremet. 3 gyogyszertarban voltam, mindben ugy neztek ram, mintha meg nem lattak volna feherembert. szoval marad a vakarozas, ahogy zoldi dokineni megjosolta.
zoldi. magyarul meg mindig nem talalok semmit errol, de itt van angolul, ha erdekel valakit. Obstetric cholestasis a neve.
http://www.rcog.org.uk/index.asp?PageID=1931
a korhazbol meg rohantam dolgozni, es csk most ertem haza.
megyek enni, aztan majd valamikor bepotolom a lemaradasom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.04 20:09-kor.