Új privát üzeneted érkezett!

Vera! Akkor ez most a vihar előtti csend? :)

Suzy! Nagyon szép a kistücsök szobája! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

vera:tök jo..végülis te már simán babázhatsz..annyira örülök neked..remélem minden jol fog menni:D

zöldi:köszi.hivom is a doki hogy mi van.és lehet hogy holnap reggel el is megyek hozzá.

Kép

Kép
nikianya21

Suzy: fú de szép:))))

Vera: akkor hajrá :))))))

Kati: Te mint nagydarab ? :twisted: Hát... nehezen tudlak nagydarabként elképzelni? :)))) Sok sikert az ágyneművadászathoz... varratni itthon nem tudsz esetleg? Aztán valahogy kiviteted...

Nem hiszem, hogy ez fertőzés lett volna, az nem megy le enyni idő alatt és szorulás helyett hasmenést okoz... (Lillának se volt)

lbernuska: mind a kettő a vas miatt kéne... amit a doki felírt attól (is) fáj a hasam. A ferrocomp a kedvencem, de a patikus (is) nagyon ajánlgatta a krauterblutot, hogy annak sincs mellékhatása viszont hatékony... na egy fenét nincs... csak az van neki... (jóóó... lehet, hogy még nem 100-as a bélflórám az antibiotikum után, azért viselt meg ennyire... azóta napi 1-2 normaflore az adagom)
Vendég

Sziasztok! Tegnap voltunk Dobogókőn! Annyira jó volt. Kicsi fiam úgy élvezte magát. Rugta a rengeteg falevelet és úgy ment az erdőbe a turistaúton, hogy nem értünk vele. Majd teszek fel képet.
Ti viszont közbe annyit írtatok, hogy sose fogom utolérni magam!

Eszterke! Én a kiskádba csúszásgátlót tettem (fürdőkádba valót) és nagyon jól működött. Az én kezem sem csúszott el ésa baba sem. A pelenka nem maradt meg az alján. Amikor már tudott ülni vettünk gyerekeknek való csúszásgátlót (van kacsa, béka, halacska, stb.), amit ő is tudott rakosgatni pld. a kád szélén és nagy kádba is lehet tenni.

Solya! Szép az overál!

Cili! Ha csak anyatejes baba, akkor nem kell semmi más folyadék. Ha szomjas ciccire kell tenni. Az elején mindig vízszerű az anyatej, csak utána lesz egyre sűrűbb, ha a baba csak szomjas, akkor pont ezt a vízszerűt fogja csak kiszívni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Manna!
Továbbra is jobbulást!!! Muszáj dolgoznod? Nem tudsz most inkább otthon pihenni? Vagy jobb, ha lekötöd magad?

Susy!
Nagyon szép a babaszoba!!! Tökkkkéletes!

Na megyek sportolok egyet. Falevél söprögetés a mai délutáni program. Remélem jót tesz a fájó epémnek és egyéb emésztőszerveimnek. :-D

Kép
Kép
lbernuska

jaaa... és 35+3-nál még nincs neve a kistesónak, nincs összepakolva a kórházi csomagom, nincsenek kimosva a babaruhák, nem kezdtem el szüléselőkészítő jógára járni, nem kezdtem el a homeós bogyókat (még meg se vettem), se a gyógyteákat... ja, a házassági anyakönyvit se kértük még ki.

Kb. ott tartunk mint Lillánál :) (na jó, ott ilyenkor már elkezdtem a szülpozíciós jógát csak most már 2 hete nem tartanak a stúdióban ilyen-olyan okok miatt)

Úgyhogy ha valaki hasonló cipőben járna ne aggódjon:)))))

(Plusz nagyon megköszönném ha valaki összefoglalná melyik gyógyteából mennyit kellene most elkezdeni inni plusz melyik homeós bogyóból mennyit kell elkezdeni szedni... fogalmam sincs hol vannak a régi papírjaim ahová minden fel volt írva)
Vendég

Suzy: csodaszép a babaszoba!!!

Vera: jaj de jó te már nagyon a célegyenesben vagy! és fájások semmi? elmúltak? drukkolunk

Zöldi: juhéééj maci! most jó idő van a papucshoz! ( itt legalábbis,, )

Nálunk is a maci a fő irányvolnal.. :D

Végre mára mindennel kész vagyok, PIHIII :D

Kép
eszterke24

Köszönöm a dicséreteket. :lol: Igyekeztünk! :wink: Apa festette.
Még egy szönyeg kell bele és kész!

Nekem egyre kellemetlenebb, ahogy a gyerköc ficánkol! :P a feneke van a köldököm mellett,de állandóan kinyomja, olyan mintha mindjárt szétszakadnék!!! Erzem, hogy napról-napra nagyobb!!!!!
Most meg fáj lent minden, hólyagom, szeméremcsont stb!!! :?
susy75

Bkati: na megnézted azt az oldalt?
Vendég

Bocika! Most találtam meg az üzenetedet... már nézem is... :)

bkatalin

szuper ez az oldal... ez az ami amit Sármi ajánlott? Asszem benevezünk egy ilyenre....

bkatalin

Igen! Sarmi is innét rendelte! Nekem a rendeléstől számítva egy hét alatt megjött. Előtte küldtek egy emailt, hogy melyik nap számítsak rá!
Vendég

Csaki! A varratások lenne, csak nem csinálják meg annyi idő alatt, hogy anyu ki tudja hozni... itt meg csak barnát meg ilyen szép szinűeket lehet kapni, és amúgy is tök drága.... úgyhogy majd kitaláljuk... legfeljebb karira ér ide :)

bkatalin

Kati: Nekem múlt héten a férjem egész családja előtt (kb. 10 fő) mondta azt egy kedves rokon, hogy üljek csak a legnagyobb székbe, hiszen én vagyok a legnagyobb darab! :D

Szóval mi NAGYDARABOK tartsunk össze! :D

Ibernuska: Ha itthon maradok, megőrülök, muszáj csinálom valamit, ráadásul hónapot zárunk az irodában, ilyenkor elkél a segítség.... :D

Kép
mannababoca

Megyek lassan tanfolyásra.

A szopipárnás oldal szerintem is tök jó. annyit akarok mondani vele kapcsolatban, hogy tudom, hogy ez nem a reklám helye, de a kismamis oldalunkon (amit Aida csinált) van a reklámja, és ha onnan kattintotok rá, akkor az oldal ezt néhány 10 Ft-tal honorálja kattintásonként. Csak gondoltam, hogy megemlítem :oops: :)

Zöld: éljen a maci! én most kicsit parázok, mert otthon maradt a laevolac, úgyhogy este extra adag kell a bódottághoz...

Berni: nem tudom, hagynak-e vajúdni EDA előtt, ezt is gondolom megbeszéljük jövő héten...

Susy: meseszép a szoba :)

Kép

Kép
gabilany79

Még gyorsan egyet, mielőtt megyek:

Mush!
Te írtad a viszketést? Most kaptam meg a heti Babanetes hírlevelet, amiben a természetes "mellékhatások" közt említik... Csak gondoltam, elmondom...

Kép

Kép
gabilany79

Manna! Nem tudom te ezt hogy reagáltad le... de ezen én már csak mosolyogni tudok... :) De összetartunk! Szóljatok, ha zöldek is vagytok! :)

bkatalin

Bocika! Sármi! Innen csak hatrészes garnitúrát lehet egyben rendelni? vagy lehet a külön ágyneműt is?

bkatalin

Kati: lehet külön is rendelni! Nézd meg az Ágynemű, kiegészítők részt és ott leírják!

Gabi: én ezt nem is tudtam! :cry:
Vendég

Hát az előbb az én kis Bogyócskám is úgy csinált, mint aki ki akar jönni. Persze nem a "hagyományos" útvonalon, hanem jobb oldalt a bordáimnál. Nagyon-nagyon befeszített!
Vendég

Bocika! köszi az infot... közben megtaláltam

bkatalin

Nah én is kezdem tapasztalni, hogy Bencének kicsi a hely a mozgásra... Alig mocorgott ma, meg is ijesztett kicsit, így ledőltem Anna mellé, néztük az Elmot, és vártam. Semmi...
Aztán eszembe jutott a palacsinta, hogy arra beindul mindig! Anna is díjazta az ötletet, úgyhogy sütöttem gyorsan palacsintát, ami meghozta a hatást :)
Anna úgy hívja, hogy :pacsinka :)

Vera:
Mostmár tényleg célegyenesben vagy! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! egy pár hete velem is ezt tette a kis csibészem. Olyan érdekes, hogy beállt, mint egy óra. Pontosan lehet tudni, hogy mikor ébredezik fel. De napokig nagyon ideges voltam, hogy olyan hirtelen, egyik napról a másikra abbamaradtak a nagy focimeccsek! Néha még mindig eszembe jut, így éjszaka is felkelek megjáratni őt, hogy mozogjon :)

bkatalin

Csak felületesen visszaolvasgattam:

Ibernuska:
A körmön lévő fehér foltokra azt mondta a gyerekorvosunk, hogy igazából nincs orvosilag alátámasztva a vitaminhiány, de valóban ez terjedt el a köztudatban. Kisfiamnak is volt, elmúlt.
Ja, és csak irigyellek, hogy semmilyen tünetet nem érzel a terhességgel kapcsolatban. Biztos, hogy terhes vagy?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Ja, vásárlás. Tudom, hogy rajtam kívül mindenki olcsón tud szerezni az interneten dolgokat, de azért mégis leírom a tapasztalatom:

Budaörsön (BITEP területén, Metro közelében) van egy Kenguru, szerintem jó árai vannak itt a gyerekruháknak. Na, ez mellett van egy Matti bolt, ahová eddig sohasem jártam, valahogy úgy rémlett, hogy drága márkás holmikkal van tele. Tévedtem. Szerintem nagyon jó árai vannak, ruhák nincsenek, csak mindenféle felszerelések, bútorok, babakocsik, gy.ülések, apróságok, pelenkák, stb. Sokkal olcsóbb, mint pl. a Brendon. Jó, annál nem nehéz olcsóbbat találni, de itt is megvan minden. És a lényeg, 800 Ft-ért vettem kismama bugyit, ami végre nem szorít, vettem szoptatós melltartót kb. 1500-ért, amit eddig sokkal drágábban láttam mindenhol és sajnáltam rá a pénzt. Nagy beruházást nem is érdemel a dolog, mindenféle melltartóból elő tudod vennia cicit, higgyétek el.
Megörültem, mert hozzánk közel van, és egy helyen megkapunk mindent, ami kifogy, vagy elfelejtettem. Nem kell majd apát százfelé küldenem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Zöldi! Köszi a linket a tesztcsíkkal kapcsolatban, fölhívtam őket, és megadták a debreceni patikák címét, akikkel kapcsolatban állnak, de mondta a hölgy, hogy elküldi szívesen, csak a postaköltség majdnem hogy drágább, mint a termék ára. Ő a tetra Phan-t ajánlotta 1200-ért, biztos ilyen van neked is, én végül itt a hepta-Phan-t kaptam 2200-ért, ami kb. annyi, mint a másik a postaköltséggel. Úgyhogy mostmár teljeskörű minilaborom van itthon, teljes terhesgondozást tudok magamnak tartani. Nem is megyek az SZTK-ba többet, max. táppénzes papírért.

zsebi_baba

Ellibbenek dokihoz...

páá

Kép
eszterke24

Mági! Valóban nem pici a te babád sem, nekem 32 hetesen mértek 1800g-ot, tegnap pedig 2600g-ot. Mivel tegnap nem kaptam hivatalos papírt az áramlásos uh-ról, holnap megint mennem kell a klinikára uh-ra, kíváncsi vagyok, mennyire fog egyezni a két mérés :) . Pénteken pedig az első NST!

zsebi_baba

De jó nektek, én már úgy váromaz első ctg-t! Közben pedig nem sürgetném az időt, szeretnék örökre pocakos maradni (bár ez baba nélkül is menni fog..:) ).

Kép
Kép
Kép
mágnes

[quote="mágnes"]K írta:mágnesözben pedig nem sürgetném az időt, szeretnék örökre pocakos maradni (bár ez baba nélkül is menni fog..:) ).

Mági!
Jóból is megárt a sok! Szerintem ez a 9 hónap épp elég...

BB!
Tuti, hogy terhes vagyok! :-D Ez azért is biztos, mert Zsófi épp most rúgja szét a gyomrom. :-D Amúgy az elmúlt két napban kijutott nekem is a szenvedésből. Tegnap egész nap a gyomrom fájt, ma lejjebb ment a probléma, és az epém görcsölt... :evil:

Kép
Kép
lbernuska

lbernuska:
én nagyon élvezem, és mivel lehet, hogy ez az utolsó terhességem, ezért nem biztos, hogy részem lesz megint rúgdosásban, feszítésben, stb. :)
Bár Apával szeretnénk harmadikat, de ki tudja anyagilag bírnánk-e... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jajj Boci nagyon szép a garnitúra tényleg!
Suzy csudaszép bútorok!
Mági:
Bár Apával szeretnénk harmadikat, de ki tudja anyagilag bírnánk-e...

Mi meg még negyediket ötödiket is ...csak az a fránya anyagiak! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush! Szorítok, hogy ne találjanak semmi komolyat!

Laura! Pároddal remélem minden rendben! Azért egy kivizsgálás szerintem is kell. Jobb fölöslegesen végigcsinálni, minthogy baj legyen.

Bocika! Szép az ágynemű!

susy! Nagyon szép a babaszoba! A micimackó matrica, vagy hungarocell?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mági! Nekem is nagyon nagy valószínűséggel az utolsó terhességem, de azért már várom, hogy vége legyen. Talán, ha kisebb időtartamokra lehetne kérni :wink: . Úgy 3-4 hónapot még élveznék is(persze a közepéből, ahol a legkellemesebb volt! :) )

zsebi_baba

Akartam csinálni a nagyoknak is vonalzót, de a profilban nem fogadja el, hogy túl hosszú az aláírás. Akinek 3 vonalzó van, hogy csináltátok?

zsebi_baba

Zsebi!

A profilokban ahova a vonalzót akarod betenni, töröld ki a felesleges részeket... ezeket az url-es dolgokat! Hú remélem érthető volt!

Kép

Kép
dcili81

Zsebi!

Próbáld meg más oldalakon a vonalzót, mert a tickerfactory-t nekem sem fogadta el. És az url-es címeket másold be szóköz nélkül egymás után...

bkatalin

Mush!
Minden ok veled? Ma még nem is jelentkeztél!!!

Kép
Kép
lbernuska

Zsebi! Örülök, hogy segíthettem! Kellemes lógatást! Azon is van Ph?

[quote]M írta:i meg még negyediket ötödiket is ...csak az a fránya anyagiak

Nekem meg a fránya korom :(

Kép
zölddisznó

Megint érdekes tanfolyás volt, amit picit jobban élveztem volna, ha kicsikristóf nem pörgi végig az egészet, és nem akar lerúgni a székről (amúgy hazafelé a kocsiban elcsendesedett, de most megint ropja). Egy újszülöttorvos is tartott egy előadást arról, hogy mit vizsgálnak születéskor meg az utána következő napokon a kórházban, ami arra volt jó, hogy ráparázzak, mennyiféle baja lehet a babának... Jellemző...

bb: hát ja, a szopimelltartó ennyiért tényleg nagyon jó áron van...

Kép

Kép
gabilany79

Enikö!
Hungarocell, kétoldalú ragasztóval felrakva!!! 8) Igy találtuk egy bababoltban, három volt egy csomiban!
susy75

Gabi: a streptoról mondtak esetleg valamit? Köszi!
Vendég

csakegy: nem, arról nem mondott semmit a doki, ráadásul rohant ügyelni, nekem meg már csak a tanfolyam után jutott eszembe, hogy rá kellett volna kérdezni :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Ezt csak nagyon erős idegzetűeknek... Igazi csokibomba, aki szereti a Sport szeletet.... de ezt már írtam. Recept megy a topikba...

Kép

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!!!

Jesszus Gabi ez a kép!!!!! :D :D :D
ebből minimum kóstolót kellene küldeni mindenkinek

Hazaértem a dokitól... hááátt
megcsinálta a streptoszűrést, kibeszéltünk mindent,
sajna a méhszáj nem valami fényes, 2111 úgyhogy magnézium ezerrel és pihenés..
kicsit elkedvetlenedtem.. jól jönne most ez a tál csokiiiiiii :wink:

Kép
eszterke24

Eszterke: a barátnőm vizslási, odaadtam neki a receptet, megadom a címét, és kopogj be hozzá hétvégén (mondd, hogy én küldtelek) :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Úristen Gabi, ez nagyon jól néz ki!!!

Zöldi! Igen, van pH, fehérje, glükóz, ketonok, billirubin, vér és urobilinogén

zsebi_baba

Sziasztok!

Na megjártam ma én is a dokit,hála égnek minden ok.
BPD:86,4mm
FL:65,5mm
És doki szerint 34+6napos vagyok,ami egy héttel több.Így azt mondta lehet előbbre várni a picurt,hát úgy legyen :lol: :lol: :lol:
Ja ,és két hét múlva az első nst.Amitől nagyon de nagyon félek,Rékánál sem volt ok,így előbb be kellett feküdni két héttel,de bízom benne h most minden ok lesz :)
Csütörtökön védőnő,ott meg majd kiderül h mennyit híztam és vérnyomi,stb...és Rékát is ekkor kell vinnem a gyerekorvoshoz a 3éves statusz vizsgálatra(remélem jól írtam :oops: )

Gabi nagyon jól néz ki a süti,de jól meg is kívántam most!!!!!!!!!!!!!!!

susy nagyon gyönyörű a baba birodalom

mush remélem minden ok veled.

vera de jóóóóóó neked h már itt tartasz...

manna(azt hiszem te írad,ha nem akkor bocsi)én is reggel arra keltem fel h náthás vagyok,és iszonyatosan fáj a torkom alig tudok nyelni,persze jobb nem lett,már előre félek az éjjeltől h nem tudok majd aludni. :( :(

holnap megyünk vásárolni Rékának kabátot meg csizmát és picurnak a többi szükségeset,remélem sikerül mindent megvenni....

solya051020
Káld

Gabi: feljelentelek kismami kínázásért! :lol: :lol:

Eszterke: akkor pihizz és kitartást!

Solya: szép értékek! Remélem jobban leszel. Torokra Tantum Verde nekem bevált!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?