Jó reggelt!
Tegnap nagyon fájt a fejem egész nap
Tuti a front miatt, mert baromi türelmetlen voltam egész nap, Marci is nagyon hisztis volt!
Tanulnom is kellett volna, de képtelen voltam koncentrálni, igy ma kihagyom a vámismeret és az a eu ismeret vizsgát... Jól tettem, hogy igy döntöttem, sokkal nyugodtabb vagyok.
Majd megyek jövő csütörtökön.
Dorka
Édes a babád! Nekem is az jutott eszembe egyből, hogy kiscsaj
Vizsgából még hátravan vámismeret, eu ismeret, üzleti kommunikáció, gazdasági matek, társaságok pénzügyei, pénzügyi banki alapok... szóval még közel sincs vége
Szinte egész májusban vizsgázni fogok. Pedig most aztán nagyon nincs kedvem a tanuláshoz, sokkal inkább érdekelnek most a babás dolgok
Én hiztam már 3 kg-t
Hajni
Én nem értek ezekhez a babakocsikhoz... De aztán lehet, h össze lehet rakni őket...
Trio for me: én amit néztem, ahhoz volt mózes. Gondolom abban lehet vinni az újszülöttet sétálni, meg bekötni a kocsiba. Az ilyen kocsiba köthetőnek, stabilnak tűnik nekem a képek alapján.
Trio for me:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=57496
Trio S3:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=57497
Gyancsi
Igazából mi nagy sorozat-fan-ok vagyunk, sok sorozatot nézünk
Persze saját tempóban, letöltögetve, felirattal. Pl.: 24, lost, született feleségek, gossip girl ( ez az egyik kedvencem), house, Vampire Diaries (ez a másik kedvenc
), Csi-k, kivéve Miami. Most hirtelen ennyi jut eszembe
Gumis sztori: durvaaaa
Emese
Én pl. tesz-veszes vagyok
Sokmindent vettem ott Marcinak már pici korában is! Rugi csomagokat, overallokat, kiskabátokat. És nagyon szép cuccokat fogtam ki
Volt olyan is, h teljesen hibátlan next farmert + pólót vettem Marcinak 1 ft-ért, (csak a postaköltséget kellett fizetnem), vagy múltkor egy tök szupi c&a-s pulcsit vettem neki szintén egy ft-ért, és a csajjal tudtam talizni is, tehát még postaköltség sem volt.
Most valamelyik nap meg egy body csomagot láttam, 24 db body 3600 ft-ért, csak nem mertem még lecsapni, pedig nagyon szépek voltak! Az expresszen is vannak nagyon jó babacuccok!
Nekem nincs bajom a használt cuccokkal egyáltalán, de a kiságyat anyutól kaptuk pl., mondta, hogy azt ő szeretné megvenni az unokájának
De ha valaki ragaszkodik az újhoz, azokból is lehet ám olcsókat találni, csak böngészni kell a neten!
És ami olcsó, az nem feltétlenül rossz!!!!
Remélem a derékfájásod rendbe jön!
Csillagvirág
Szerencsés vagy, h nem vagy rosszul. Marcival én kb. két hétig voltam rosszabbul, a 11.héten elillant, most meg még mindig szenvedek...
Eclipse
De jó, hogy már ilyen pocis élményeid vannak!
Ezek a legszebb pillanatok a várandósságban
Hihetetlen élmények ezek. És milyen lesz amikor még nagyobb lesz Ági baba
Amikor majd teljesen kicsúcsodik a pocakod, mert odadugja a lábiját vagy a kis kezét
Vagy amikor úgy fordul, h a hátával tolja a pocakod
Angie
Remélem ma már jobban vagy! Jajj, gondoltam, hogy priviben is elküldöm... de időm nem volt, de örülök, hogy végül észrevetted
Szt. Imre: persze, persze, nem mindenki egyforma
Szerintem nem mindegy, hogy ki mikor szül... hallottam, hogy van, hogy bazi nagy forgalom van, sok gyerek születik és akkor az összes ott dolgozó nagyon le van terhelve. Meg persze nem minden dolgozó egyforma. Én pl. éjjel is mehettem a csecsemősökhöz, ha el volt dugulva Marci orra. Ő nem kapott cukros vizet, egyszer kértem neki inni, mert baromi meleg volt, és mondtam, h cukor nélküli legyen
Az egyik csecsemős próbált tápit adni, azaz a kezembe nyomott egy tápos üveget, hogy menjek a szobába és adjam oda a gyereknek, mert éhen hal. Pl. itt is szerencse volt, hogy ott voltak a szobatársak, és mondták, h ne adjam oda gyereknek, ne féljek, nem hal éhen
Úgyhogy jó volt, hogy többen voltunk, támogattuk egymást, és figyeltünk egymás babáira amig a másik pl zuhizott.
Na, meg én nem is vagyok az a tipus, akit pátyolgatni kell. Én a terhességnek és a szülésnek is úgy indultam neki, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, és ezt annyira bemagyaráztam magamnak, hogy igy is lett, teljes nyugalommal mentem szülni stb.
Meg mivel nekem 4 kisebb tesóm van, nem akkor fogtam először újszülötett, úgyhogy nem voltam kétségbe esve
Váró: én csütörtök este szültem, péntek délután meg hétvégén napközben tényleg baromi sokan jöttek látogatóba, akkor tényleg tele volt. Viszont hozzám apa délelőtt jött, meg este, és akkor már nyugi volt. Az egyik csajhoz rendszeresen este 10 után jöttek
Jujj, igen emlékszem, amikor sorban születtek a babáitok
Az jó, ha számithatsz a dokidra. Egy ismerősöm is ott szült a Szt. imrében fogadott dokival, aki végig vele volt, meg a szülésznő is, tehát ebből a szempontból tök pozitiv volt!
Ági
Szerintem ilyenkor már hasi uh szokott lenni!
Sophie
Szerintem tuti számit, hogy ki mikor szül! Nyáron durva lehet!:shock: Nekem annyira bejött a téli szülés, h mondtam apának, h úgy hozzuk már össze, h télen szüljek
Egyébként érdekes, h akik nyáron szülnek a szt imrében, azoknak rosszabb a véleménye, mint a télieknek...
Húúú, Beni tényleg jó nagy baba volt akkor!!!! Marci 53 cm-mel, és 3000 grammal született. (úgy hogy az elejétől végig minden nap szedtem az elevitet!)
Hogy hogy apa sem mehetett be hozzátok? Mármint a szobába? Mondjuk én azt nehezményeztem volna, h apukák jönnek mennek a szobánkban...
Azért ott szopiztattunk stb...
SZTK-ba nem tudom mikor megyek, időpontot kell kérnem a Zsigmondhoz még, h vigyem a leleteket. De most annyi vizsga van... Majd ha a nagyját letudtam, akkor megyek... Kombinált tesztet sem csináltatok végül, egyszerűen most nem fér bele... úgyis minden rendben lesz!
Szülésznő: igen van olyan, h megbeszéled vele, h te mész rendes nst-re, és ő majd átnézi a leleteket
vagy valami ilyesmi opció van. Nem tudom mikor kell keresni, de van aki a 12 hét betöltése után felkér dokit meg szülésznőt.
Marcival amikor terhes voltam, a 18. héten akartam megkérdezni a kovácsot, de egy barátnőm is hozzá járt, és mondta, h ő is kérdezte, de a kovács már nem vállalta, mert h november végére volt kiírva, és h akkora már sok szülése van, plusz jönnek a szabadságok is, karácsony stb...
B@sszus már megint regényt írtam, bocsi...
Most megyek, megpróbálok összebarátkozni a gazdasági matekkal...