Sziasztok mammocak!
Mi ez a nagy forgalom??Remelem szep az ido otthon,ezert nincs mit olvasnom
Itt jelenleg esik,tok sotet van
Gabber:akkor no para
Vannak meg itt gyerkocok,akik nem alltak fel,es majd kiokositanak ha muszaj,hogy mi a teendo
Lottus nem siet sehova,koszoni szepen,o igy szemleli a vilagot!Hogy vagytok ma???
Evi:Loci is olyan szepen fejlodik,es ugy olvastam,a fiuk sokkal "lustibbak"...ahhoz kepest mar milyen koran maszott,es az a tempo,amivel bir iszkolni
.....A beszedrol en is igy tudom,egyszer a dokinal meg is lepodtem mikor kerdezte hogy:na,es beszel mar?Hozza kell tennem,magyar a dokink,de itt el vagy ezer eve,nehezen forditja at a gondolatait magyarra.....Na ez 3 honapja volt.....persze mar akkor is dumalt Hangi......de ez azert nem jelenti azt hogy Loci,illetve Lottus fejletlen lenne.....Vannak gyerekek,akik meg kozel 3 evesen sem igazan beszelnek....van meg rengeteg idotok!!!Az ugyessegerol es a hajmereszto produkcioirol ne is beszeljunk
Minden menni fog rendesen.....nekem ez a meggyozodesem a kepek alapjan
!De biztosan sokat beszelsz vele,meg hallgattok zenet,mondokakat,szoval menni fog a beszed is!!!Amugy te is egy csendes,visszahuzodo ember vagy,igy Loci mitol produkalna magat?Nem kellenek azok a produkciok...lesz meg benne reszed eleg,de ezt te is tudod,felneveltel mar 2 gyereket!!!
Amugy is itt a helyed koztunk,de latom talaltal meg masik okot is
Ne is fogyozz,de valami mozgasfele tenyleg segitene...bar a hasrol szerintem a legnehezebb eltuntetni a zsirt
nem is vagyok am okos ebben,en mindig enyhen pocis voltam
De ha a torna nem megy,a hastanc az nem rossz otlet!Es miert is lenne ciki???Majd elmesz,meglatod hogy nem csak tinik csinaljak...sot!!!Erett noknek amugy is jobban all
!!!Allitolag az rendbehozza a hasizmokat,szep formassa tesz....
Bevallom en mar avval is szemezgettem,de sosem volt idom otthon az utobbi evekben eljarni valahova,eleg huzos munkaidom volt...meg hat lusta is vagyok....most meg hat tudjuk hogy nem igazan tudok Hangi nelkul mozdulni....
Probald ki,annyit siman meger!!!Es lehet hogy imadni fogod!!!
A korod meg hat na.....ne is torodj vele!!Olyan fiatalos vagy,az mas kerdes hogy a franya test nem marad orokke fiatal,de biztosan megtalalod mi az ami jo neked is!!!
Orsi:igazi rocker-bebi lesz Odett!!
OLyan edesek ahogy nyilik az ertelmuk!!!Megneznem azt a riszat
Tegnap usziba menet,vittem a videokamerat
par jo mokarol lemaradtam,mert talakoztunk ismerosokkel az utcan,de keszitettem felvetelt,majd letoltom es mutatom!!!
Ibag:en sem emlekszek a kerdesedre...bocsanat
....avatart is tennel fel???Vagy kepeket???Hozzad batran,amint van idod!!!
Koltozeshez kitartast!!!De latom,van mibol meritened,csupa jo dolgok tortentek Veled!!!Randi
fogyas
programok
Ezek mind-mind csuda jo dolgok!!!
Melohoz kitartast,remelem a nyaralas is osszejon!!!Dorcsi is jol van?Szimpatikusak egymasnak???Gyere ha tudsz!!!
Gabber:nalunk most keszul uj fogacska...johetne mar az uj lanc...meg mindig nem ert ide,pedig Montrealbol rendeltuk...az meg innen nezve nem a vilagvege
Milyen volt az ejszaka???
Bucus:mar eppen hianyolni akartalak...azt hittem szomorkodsz.....de ugye nem???
Orulet ez az ossze-vissza ido....remelem Lottus csak picit taknyi,semmi extra es gyorsan kiheveri...
Jol tetted hogy baratnoztel!!Kell is azt neha!!
A babakocsi az elhiszem hogy bosszanto....azert birhatta volna meg....nincsen ra garancia???Vagy nem eri meg rohangaszni?Meg idoben vettetek masikat!!!
Milyen tipusu melot keresel?
Erdekes ez a tappenz dolog nalatok...en nem is tudom itt hogy van
Azert ez disznosag,bar tudjuk hogy szinte mar csak magyarorszagon vannak ilyen jo feltetelek,megha sokan szidjak is...nyugaton mar reges-regen maskent mukodik....(az mar mas kerdes hogy otthon tenyleg minden draga,vetekszik nyugattal,de a fizuk,juttatasok a beka segge alatt)....
Szurkolok hogy rendes melot talaj,es rendezodjetek a teso erkezeseig!Milyen helyekre kozvetitenek ki???Hany oras munkarendbe tudnal menni dolgozni?Ott a bolcsi-ovi hogy van??Fizetos???
Apa mindig is ilyen alkat volt...hiaba eszik,nem hizik....egyszer sikerult felhiznia 80-ra.....azota sem....pedig o eszik mellettem mindenfelet,sot en is mindig igyekszek neki finiket fozni!!!
30.szulinapom:buliztunk egyutt a baratainkkal....hajnalban hazaerven a pasim meggyanusitott,hogy bamultam egy pasit...en hiaba mondtam hogy csak azert neztem meg mert a baratnomnek bejott.....hiaba...addig feltekenykedett,mig jol osszevesztunk,pedig addig semmi baj nem volt....hogy en mergemben belecsaptam a furdoszobaajto katedral uveges reszebe!!!Na jo szerencsetlen huzas volt.....arteria,ideg,minden ripityomba,minden tiszta ver,a csuklomon egy oriasi vagas,az ujjaimat nem ereztem.....gyorsan mento,be a balesetibe,rogton intenzivosztaly,beeloztem mindenkit,3 es fel oras mutet......osszeraktak...honapokig gyogytorna,melozni nem is tudtam,noveszteni kellett az idegeket a kezemben,hogy ujra uzemeljenek.....tobb mint fel evbe tellett....a nyoma ott ektelenkedik a csuklomon,ezert is hordok karkotot,mert olyan,mintha felvagtam volna az ereimet....persze ez nem volt kerdes a korhazban,lathato volt hogy baleset...de a munkahelyemen persze sokaig ez volt a szobeszed
Azota igyekszek 10ig szamolni,es nem olaszoskodni,ha serelem er
Tenyleg jo kis kajat rittyentettel ossze!!En is imadom az ilyen rizst,es a kukoricat is!!!
Tegnap ejjel megneztem a vacsoracsata ismetleset,amikor Luanda fozott.....na vegre tudom,mit is lehet kezdeni a zold banannal....mar alig varom hogy kiprobalhassam...itt rettentoen sokfele zoldseget-gyumolcsot lehet kapni,amikrol fogalmam sincsen hogyan kell elkesziteni
es persze meg meg sem tudom kerdezni......jo lenne kiokosodni,mert szeretem az uj izeket, a valtozatossagot,de persze mellette sokszor magyaros kajakat csinalok....de ez a sult zoldbanan...hat megfogott!!!Es hegyekben aruljak minden sarki zoldsegesenl....a masik a yucca-gyoker volt...szerintem az is van itt...olyan mint a krumpli....na azt is beszerzek nemsokara!!!
Lanykam hintaztatja a hintaszeket,es kozben:hnta.....hnta.....(a palintat meg nem tudja
)
De olyan edesen el tud mar jatszani nagyon sokaig,mostanaban allandoan bujik,olelget,megszeretget...de nem ugy mint regebben....annyira erezni a ragaszkodasat mar...imadom!!!Es a birkozas a masik.....jon,megolel,leteper...de olyan kis finom,simizi a hajamat,nem huzza,nem harap,pedig tegnap merges lett valamiert,es bekapta az arcomat,de esze agaban nem volt harapni...olyan cukker.....
Persze ha rajon a hoppare,akkor veri a fejet a foldbe,meg neha pofozza magat...pedig biz isten nem lathatott meg ilyet tolunk.....ilyen kis temperamentumos a kiscsaj.....csak nehogy valaki kovetkezteteseket vonjon le
Barbara:gyere es meselj,mar hazaertetek?Vagy rosszul emlekszem??
Timi:jobban vagytok mar?
Marietta,Hedo:jol vagytok?
Hendegabi:legyen mar vegre geped!!!Hianyzol tenyleg!!!
Agi:merre jartok?Fagyizni??
Ibag,Monixx.....irjatok!!!
Remelem nem hagytam ki senkit.....
Olvado kilokat
!!!!