Sziasztok!
Petra es Nori gyonyoruek!
Sajnos mi nem vagyunk jol. Lorka rondan kohog, nem tud rendesen aludni. Tegnap nagyon rossz volt a helyzet, hulla lettem a nap vegere.
Nagyokert pedig ha esik, ha fuj, ha cunami, menni kell az oviba, ferjem csak reggel tud segiteni.
Este koran lefekudtem, igy aludtam egy jot 9-2-ig, az ejszaka tobbi resze hanyagolhato.
Ha szerencsem van, kijon hozzank a doktorneni, csak rendelesrol-rendelesre rohan, igy a forgalomtol fugg, kier-e hozzank. Kulonben nekem kell vinni, es messzire sajnos.
Egy jo a rosszban, hogy rengeteg tejem van, mert Lorkuc gyakran keri. Ejszaka mar fajt is rendesen.
Csillag!
Gratula a felevhez, mar nekunk is csak 11 nap.
Ez a betegseg most megoldja nalunk a hozzataplalasi kerdest, tehat nincs. Igy tenyleg kihuzom 6 hoig, aztan johet a sutotok.
Babaaldas: Orulok, hogy sokatok ennyi megprobaltatas utan vegre a karjaban tarthatja a babajat. Nalunk majdnem 1 ev volt, de orokkevalosagnak tunt. En mar 2 honap utan mentem dokihoz, uramat is megvizsgaltak, nalunk velem volt gond. Ritkan volt peteeresem, arra kaptam bogyot. Azota is szivbemarkolo erzes, ha arra a reggelre gondolok, amikor 37.4 volt a hom, es megcsinaltam a pozitiv tesztet.
Nagyon gaz, hogy par 10 ev alatt mennyit romlott az emberek nemzokepessege. Allitolag nagy szerepe van az ivovizben levo noi hormonnak (fogamzasgatlok), amit a tisztitas soran bennehagynak.
A pasiknak pedig teljesen szetbombazza a spermaszamat.
En azota is ugy menstrualok, hogy telen kb 4-5 honapig teli almot alszik a szervezetem, es se pete, se verzes. Mindegy kiegyezem ezzel, hiszen osszejott a 3 gyerko.
Agi