Helló Csajok!
Ma voltam háziorvosnál táppénzes papírért, vérnyomim mintaszerű. Utána a cégemnél is jártam. Nagy változások lesznek: ügyvezetőnk átminősül szakértővé, helyette meg a német anyavállalat vesz fel új embert. Jön a terror ideje. Még jó, hogy idejében leléptem!
Zsebi!
Csini pocak!
Szorsolya!
Nekem sem hívta fel a figyelmemet rá senki, hogy számolnom kéne a baba mozgását.
Bébic!
Örülök, hogy a vérnyomid rendben van.
Magándokid érdekes, hogy nem ad meg közvetlen számot! Ennyi szerintem is járna azért a valag pénzért, amit gondolom otthagysz nála.
Sarmi!
Kitartás! Már nincs sok hátra!
A kalácssütés helyett inkább pihizz, hogy Írisz tényleg bent tudjon maradni a 38. hétig!
Zöldi!
Alkohol bontani én is remekül tudok!!!
Manna!
Eddig nálam is kétszer volt nagylabor, úgy tudom 36. héten lesz a harmadik.
Mush!
Sajnálom Tony nagypapáját… Részvétem!
Nekem az Abigel Réka és a Joshua Hunor a befutó.
Szerintem se dolgozz már! Rádfér a pihi!
Zsiráf!
Tök jó, hogy beállt a cukrod! UH miatt meg ne izgulj, én úgy tudom, csak akkor lehet gáz, ha túl sokáig tart egy vizsgálat és akkor is csak azért, mert felmelegíti a magzatvizet.
Bella!
Zsófi nálunk is egész éjjel alszik. Onnét tudom, mert minden egyes forduláskor (ami elég gyakori) kicsit megébredek.
Imádom, hogy ilyen kis nyugis éjjel!
Lyndee!
Tényleg nem vészesen nagy a pocid! Sőt, nagyon szép! Engem már 2 héttel nagyobb méretnél 4-4,5 kg-s gyerekkel riogattak. Hozzáteszem én 57 cm-rel és 3,8 kg-mal születtem. Tehát a hosszméreteim nekem is nagyok voltak, de a súlyom nem volt annyira nagyon extra. Remélem Zsófinál is ez lesz a helyzet.
Aida!
Ilyenem még nem volt. Lehet tényleg idegre csücsült Noel.
Andy!
Basszus te pocid vetekszik Aidáéval! Télleg nagyon kicsi!!!
Mági!
Anna tényleg gyönyörű baba!!!