Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andy30 2009.08.31 22:09-kor.

Kép
andy30

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andy30 2009.08.31 22:09-kor.

Kép
andy30

...

Kép
andy30

Sziasztok!

Hát amilyen rosszul indult a regel olyan jó lett a vége...
Dani fél 5-től fél 7-ig nyüzsgött... nem tudom mi volt vele, de hihetetlen bulit rendezett... meg csuklott is hozzá :lol: :lol: , aztán bealudtam és fél 10-kor ébredtünk, de jó volt legalább kipihentem magam. A tegnapi fájásoknak nyoma nincs. Nemrég jöttem meg a városból, bevásárlótúra, meg sétálás a napsütésben. Isteni volt, és még jól is esett. Most már farkaséhes vagyok, mindjárt eszek egy kis gulyáslevest... nyami!!!

Mush részvétem, remélem nem szenvedett sokat! R.I.P.
Nekem a Megan név nagyon tetszik, meg a Katica (olyan vidám, cserfes kislányt tudok mellé elképzelni... :wink: ), a fiúk közül az Endre nagy szerelem, a párom is ez. De talán az Aaron tetszik.

Zöldi nekem is küldjél tojásos nokedlit!!!!! Lécci

Sarmon remélem jól vagy!

Andy szép pocak, imádnivaló kutty, igen szorgalmas apa... :D

Most mék táppértéket habzsolni!!!

Kép

Kép
dcili81

óvassatok:)

http://www.hirszerzo.hu/cikk.aki_terhes_igyon_alkoholt.85273.html

Lilla itt alszik a nappaliban már nem is tudom mióta... mukkanni se merünk... pedig teregetnem kéne, babaruhát válogatni stb.
Vendég

Anita! Nem hallottam. De most már mindegy is, mert a felét megettem.

Amúgy honnan származik ez a halál-saláta?

Lyndee! Ciklus alapján nem tudjátok pontosabban belőni? 12. heti UHUn is 5 hét volt az eltérés?

Aida! Nem a "nyavajgásodból" van elege "főleg zöldinek", ha nem abból, hogy elmondod mi van, mi elmondjuk a véleményünket, aztán nem történik semmi. Ha azt tanácsoljuk, ne idegeskedj, mert ez normális, akkor aggódsz tovább, ha meg kórházba küldünk, akkor ülsz a popódon, mert nem tudsz eljutni oda.

Andy! Miért nem ehetsz allergizáló cuccokat?
Ott kell mérni, ahol a legnagyobb vagy.

Kép
zölddisznó

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andy30 2009.08.31 22:10-kor.

Kép
andy30

Halihó!
Mocsok disznó leszek, és bemásolom a másik topicból a cuccost.. :lol:
Most csak gyorsan, mert vendéget várok, de dicsekednem kell a képekkel :)
Suóval nagybaba lesz, azt mondták készüljek rá.. Minden mérete 31 hetesnek felel meg, kivéve a comcsont, az 36 hetesnek! Lehet, hogy nem lesznek jók az 56-os rucik??
Most 1900 gramm a drágám, Anna imádta az uh-t, mondta, hogytesó, meg Bence :)
1 órát szenvedtünk, mert az én zsivány fiam nem volt hajlandó az arcát mutatni, mindkét kezét és lábát odatette az arca elé, monsta is a csaj, hogy nagy kupi van odabent. :) Szóval teljes képet nem látni róla, de nem bánom, lényeg, hogy minden ok. A csajszi szerint gyönyörű bab lesz, amit sajnos nem tud prezentálni, de majd meglátjuk :)
Na és akkor pár kép, aztán rohanok, majd jövök még!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1225453048.1416.jpg[/img] Zacsi és a gyönyörű lábak:)

[/img] Kép Tuti kecóm van! :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1225453093.0853.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

andy: már 1,5 hete nem találjuk a TV-kapcsolót úgyhogy nem nézünk TV-t :))))) (egyébként szép pocak plusz bizonyíték elfogadva:)

Zöldi: rákeresek a neten... kb. 1 hete olvastam, ott kiírták a beszállító cég nevét... (soha nem veszek salátát pont emiatt... marad a kínai kel)
Vendég

Sziasztok!

Cili, örülök, hogy jobban vagy!

Mush - részvétem dédpapi miatt!
Nevekre szavazatom: Aaron-Levente, Megan-Panni (de ez utóbbiban elfogult vagyok, mint tudjuk)

Zsebi - meg tudom erősíteni a palástfű tea hasznosságát, a már általam korábban emlegetett dúlás felkészítőn is ajánlotta a csaj legalábbis, szerinte jobb mint a málnalevél - én mindenesetre pont tegnap szereztem be mindkettőt. 35. héttől ajánlja, és szülés után is jó a vérzéscsillapító hatása miatt és könnyebben beindítja a pisit is. (Azaz, a szülőszobára is vigyünk magunkkal, hogy közvetlem szülés után is igyuk vízzel felváltva)

Gaby - éljen az utolsó munkanap!

Combtőfájás - nekem már hetek óta van, és olyan, amit Anita írt, hogy inkább izomlázszerű érzés, és nagyobb séta, torna után intenzívebb.

Andy - hát tényleg nincs vmi nagy hasad, és nekem tényleg kb félidő környékén volt ekkora.
Apa nagyon ügyes, tuti lett nagyon a mese szobátok!

Nekünk ma reggel hozták meg a kiságyunkat, így már nagyon a finisben vagyunk a beszerezni valókkal, és alakul a babaszoba.:)

Kép
trombibébi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andy30 2009.08.31 22:10-kor.

Kép
andy30

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket a pocimról, és a lakás látható részeiről :) A pocakom nekem csak 95 cm, de mivel 160 cm vagyok, hozzám képest ez is elég nagy! Egyébként nekem ezt nem mérte sehol senki, csak magamnak szoktam méricskélni.

Tegnap vendégségben voltunk, ahol 5-9-ig kb. folyamatosan ültem, és úgy bedagadt a lábam, alig bírtam utána fölvenni a cipőt. Amikor hazaértem, gyorsan megmértem a vérnyomásomat, de szerencsére az rendben van, ma pedig rendeltem a gyógyszertárban fehérje tesztcsíkot, hétfőn lesz meg. Mivel nekem már volt toxémiám, kicsit félek tőle. :cry:

Mush! Részvétem!

Tegnap előtt sörös csirkét sütöttem, és megcsináltam a tejberizskoszorút is. A csirkéről tudok képet fölrakni, és ha érdekel valakit, a receptetet is leírom a másik topicba, egyébként baromi egyszerű.

Kép

zsebi_baba

Egy nyársapáti kft. termeli, most nem találom a nevet...

"Több nagy áruházláncba is szállított a pest megyei termelő, akinek a salátájában gombaölőszert találtak. A megengedett mennyiség 270-szerese volt benne, de Magyarországon egyáltalán nem lehetne ezt a szert használni.A barcsi Penny Marketben ezer fejet adtak el a mérgező salátából. Hogy korábban más üzletekben mennyit, nem tudják.

A termelőnél összesen 60000 fej salátát semmisítettek meg. Beleszántották a földbe. A klórtalonil nevű gombaölőszerből az Unióban megengedett mennyiség 270-szeresét találták benne - de Magyarországon pl. egyáltalán nem is lehetne ezzel a szerrel permetezni salátát.

Ezzel a hatóanyaggal más zöldségeket lehet permezetni. És más zöldségeket, uborkát, paprikát, paradicsomot permeteztek is vele - ezt mondja a tulajdonos - de szerinte salátát nem. „Hogy hogy került bele, nehéz, nehéz eldönteni..” – mondja."
Vendég

...

Kép
andy30

Mágnes, nagyon jók lettek a fotók, és hát azért sikerült egy profil is az arcocskájáról. És a bizonyíték a nemére...

Kép
trombibébi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andy30 2009.08.31 22:11-kor.

Kép
andy30

Andy: Mi a kukac végét is láttuk, ajánlom, hogy ne tévedjenek! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Andy!
Szép kis pocak!

Zöldi!
Nem tudom honnan származik a sali.

Trombi!
Végre valaki más is érez ilyet.Már kezdtem azt hinni h meghülyültem.

Mágnes!
Na pasi a javából( meg zacsijából) :lol: Édesek a képek.

Zsebi!
Kicsit fura a kép, de biztos finom! :wink:

Ebéd után a hasméret:107,5cm :wink:

Kép

Kép
bellanitta

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andy30 2009.08.31 22:11-kor.

Kép
andy30

Mági! Jeeee! Ku....va jó képek!

Andy! És honnan tudod, hogy melyik kaja okoz majd nála allergiát? A szénanáthának semmi köze nincs szerintem a táplálkozáshoz! Polleneket meg nem tudsz nem beszívni, ha jön a szezon.

Zsebi! Ez nagyon perverz ez a csirke!

Kép
zölddisznó

Mági: marha jó képek :))) Jól látom, hogy jógázik?:)))))))))
Vendég

Andy - valószínűleg pont azért bírjuk jobban (ha joban bírjuk), mert töb hely van:)

Adapter - 2-öt kaptunk hozzá, azt mondták az egyik a MaxiCosi hordozóhoz van, a másik meg a saját márkáshoz. Idehoztam őket, semmi azonosító nincs rajta - az egyiken van valami szürke pillenpátyú, amit lehet tologatni, a másikon nincs ilyen, meg persze picit más az alakjuk.
Hát ez így vsz nem sokat segített. Lefotózzam? Milyen hordozótok van hozzá?

Kép
trombibébi

Csaki! ...jó volt veletek! :wink: Holnap kiderül, jászapáti salátát nyomtam-e a búrámba.

Kép
zölddisznó

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznóAida! Nem a "nyavajgásodból" van elege "főleg zöldinek", ha nem abból, hogy elmondod mi van, mi elmondjuk a véleményünket, aztán nem történik semmi. Ha azt tanácsoljuk, ne idegeskedj, mert ez normális, akkor aggódsz tovább, ha meg kórházba küldünk, akkor ülsz a popódon, mert nem tudsz eljutni oda.

Jó. Akkor mi a tanácsod a hasfal zsibbadásra? Ígérem ha azt mondod nem para nem aggódom tovább ha pedig szted kell akkor azonnal mentőt hívok. Szóval? Tényleg érdekel mi a vélemény.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili: örülök, hogy jobban vagy, most már nekem is múlóban van, valszleg a Dubarry csirkemell meg a tejberizs sokat segített :D

Andy: szép poci, cuki kutya :)

Mági: nagyon jók a képek!

Zsebi: most megnézem a receptjét is, mert első olvasásra nem ez a kép ugrott be a sörös csirkéről :lol:

Csakegy: a belinkelt cikk tetszik, az én babám akkor tuti nem lesz viselkedészavaros vagy hiperaktív... :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.10.31 13:07-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi: tudod... ami nem öl meg az megerősít :))))) Le kell rá nyomni egy kupica pálinkát, az majd fertőtlenít :twisted: (cserébe meg nagyobb valószínűséggel nem lesz viselkedészavaros a gyereked - ld. belinkelt cikk:))))
Vendég

...

Kép
andy30

aida: HAHÓÓÓÓÓÓÓ... piszkáld arrébb Nolit... ha meg végre jobban vagy menj el egyet jógázni, ott megmutatják, hogy tudod arrébb tessékelni... a végefelé életmentő a jóga (mit gondolsz, miért kezdtem el most iszonyú intenzíven járni, pedig előtte egyszer sem voltam)
Vendég

Aida nekem is szokott zsibbadni a hasfalam, de semmi extrát nem csinálok vele... én általában akkor érzem ezt, ha sokáig egy oldalamon fekszem... szerintem nincs gond, de ha nem múlik, akkor legfeljebb megmutatod egy dokinak.

Kép

Kép
dcili81

Andy!
Haberkorn a mi babakocsink! :)

Kép

Kép
bellanitta

...

Kép
andy30

Gaby én egy Kinder tejszelettel enyhítettem fájdalmamat, meg keksztekerccsel, meg túrógombóccal, meg gulyáslevessel... bejött! :wink:

Kép

Kép
dcili81

toblerone... a megmentő :))))))) (izé... a szüléshez vettem... na mindegy, majd beruházok egy másikba:))))
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andy30 2009.08.31 22:12-kor.

Kép
andy30

csaki Noel piszka már megvolt. :) De már tegnap is éreztem ilyet. Néha van néha nem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Andy mi is allergiások vagyunk, pluszban én még aszthmás is...

Kép

Kép
dcili81

Megyek pihizek egy kicsit. :) Majd jövök vissza.

Kép

Kép
bellanitta

Aida! Tuti nem para! Zsibbadás csak egy érzőideg nyomódásától lehet, ami ugye a te alkatrészed, tehát a babádra nem hat. Meg különben is...ameddig zsibbad, addig legalább nem fáj! :wink:
Szóval most NE ROHANJ KÓRHÁZBA!!! :lol:

Csaki! :lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

Oké :) köszi. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andy30 2009.08.31 22:12-kor.

Kép
andy30

Andy: Nálunk Lilla is priuszosnak lett kikiáltva és ezért le voltam tiltva szoptatás alatt a tejtermékekről (egy fogam bánta)... viszont már látom, hogy a glutént elszúrtuk, 8 hónaposan már adni kellett volna neki... szerencsére nem lett belőle baj de túlparáztuk.

Tejterméket 1 évesen kapott (amikor leálltam a szoptatással) - ld. sima tápot- amitől semmi baja nem lett de a gyerekorvos azonnal átállított HA tápra amitől az ekcémája iszonyú durva lett (addig volt két kicsi folt, a HA táp után meg az egész gyerek csupa ekcéma lett!!!!). Ennyit a túlféltésről. (fél évig kizárólag anyatejes volt persze).

Tehéntejet azóta se kap, nem is fog amíg oviba nem megy (izé... tejszínhabot szokott néha kapni, már csak azért is, mert figyelem a reakcióját de úgy tűnik nincs vele gondja), a tojásról pedig kb. 2 éves koráig lesz letiltva (orvosi utasításra mert teljesen kiütötte a 15 hós oltás). A gluténérzékenység kizárva szerencsére (ehhez viszont 3 hónapig kötelezően terhelni kell a gyereket különben nem lesz kimutatható!!!!).

Szóval óvatosan a túlféltéssel... (kistesó nálunk most 8 hónaposan kap majd glutént, joghurtot stb. 1 éves kora után aztán ha vége a szoptatásnak akkor sima tápot kap majd, a HA-t kerülöm).
Vendég

...

Kép
andy30

Andy nem mondott senki semmit, hogy kell-e figyelnem, vagy sem. Remélem, hogy Dani nem lesz allergiás, de ki tudja... majd meglátjuk.

Sajna ez egy olyan betegség, amit teljesen kiküszöbölni nem tudsz.. Én gyógyszert nem szedek, mert nem hiszem, hogy jobb lesz tőle, szemcseppem, orrspray-m van, meg van olyan befúvókám is, de ezek idén nem tudtam használni... és egész jól bírtam nélküle.

Én nem vettem légzésfigyelőt, se mérleget, se elektromos sterilázálót, mert nem tartom szükségesnek. A kiságya közvetlenül a mienk mellett lesz, és szerintem az első időben nem sokat fogok aludni (ott állok majd az ágy mellett és gyönyörködöm...), és tudom majd figyelni..

Kép

Kép
dcili81

Helló Csajok!
Ma voltam háziorvosnál táppénzes papírért, vérnyomim mintaszerű. Utána a cégemnél is jártam. Nagy változások lesznek: ügyvezetőnk átminősül szakértővé, helyette meg a német anyavállalat vesz fel új embert. Jön a terror ideje. Még jó, hogy idejében leléptem! :-D

Zsebi!
Csini pocak!

Szorsolya!
Nekem sem hívta fel a figyelmemet rá senki, hogy számolnom kéne a baba mozgását.

Bébic!
Örülök, hogy a vérnyomid rendben van.

Magándokid érdekes, hogy nem ad meg közvetlen számot! Ennyi szerintem is járna azért a valag pénzért, amit gondolom otthagysz nála.

Sarmi!
Kitartás! Már nincs sok hátra!

A kalácssütés helyett inkább pihizz, hogy Írisz tényleg bent tudjon maradni a 38. hétig!

Zöldi!
Alkohol bontani én is remekül tudok!!! :-D

Manna!
Eddig nálam is kétszer volt nagylabor, úgy tudom 36. héten lesz a harmadik.

Mush!
Sajnálom Tony nagypapáját… Részvétem!

Nekem az Abigel Réka és a Joshua Hunor a befutó.

Szerintem se dolgozz már! Rádfér a pihi!

Zsiráf!
Tök jó, hogy beállt a cukrod! UH miatt meg ne izgulj, én úgy tudom, csak akkor lehet gáz, ha túl sokáig tart egy vizsgálat és akkor is csak azért, mert felmelegíti a magzatvizet.

Bella!
Zsófi nálunk is egész éjjel alszik. Onnét tudom, mert minden egyes forduláskor (ami elég gyakori) kicsit megébredek. :-D Imádom, hogy ilyen kis nyugis éjjel!

Lyndee!
Tényleg nem vészesen nagy a pocid! Sőt, nagyon szép! Engem már 2 héttel nagyobb méretnél 4-4,5 kg-s gyerekkel riogattak. Hozzáteszem én 57 cm-rel és 3,8 kg-mal születtem. Tehát a hosszméreteim nekem is nagyok voltak, de a súlyom nem volt annyira nagyon extra. Remélem Zsófinál is ez lesz a helyzet.

Aida!
Ilyenem még nem volt. Lehet tényleg idegre csücsült Noel.

Andy!
Basszus te pocid vetekszik Aidáéval! Télleg nagyon kicsi!!!

Mági!
Anna tényleg gyönyörű baba!!!

Kép
Kép
lbernuska

...

Kép
andy30

Andy tüsszögni és is tüsszögök tavasztól őszig... ilyenkor alig látok, meg hallok, de próbáltam többféle gyógyszert nem különösebben segített.

Gyakrabban takarítok, vizesen is, ágyneműcsere is gyakrabban van, így sikerül túlélni a napokat! Ja igen idén nekem semi volt különösebb tünetem, hála Daninak...

Kép

Kép
dcili81

Andy!
1 éves korig előfordulhat - 1-4-ig valóban gyakoribb - a légzésleállás miatti csecsemőhalál.
[quote]. írta:.. ott alszok vele és meghallom ha van vmi

Ha nem lélegzik a babád, akjkor semmilyen hangot nem ad ki, vagyis nem hallod meg, hogy baj van.
Miért káros az elektromos izé?

Kép
zölddisznó

A csirke egyrészt azért tűnik perverznek, mert ugye rá kell húzni a dobozra :wink: , illetve a fólia leszedésekor letört az egyik szárnya. Most tettem föl a másik topicba.

zsebi_baba

részeges perverz csirke :twisted: :twisted: (nekünk volt egy durván fallikus szimbólumra hajazó sirkesütő tálunk, na aaaz aztán tényleg durván nézett ki:)))) (iszonyú jól néz ki ez a pipi...)
Vendég

A légzésfigyelőre csak annyit mondott a párom, hogy és akkor mi van ha bejelez? ...lehet, hogy sokkal jobban megijed a baba, mint én ha nem hallom a szuszogást, és hirtelen odakapok, hogy felkeltem..., ebben lehet valami...

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?