Benta!
Engem felháborít a doki!!!
Miért nem tudja elfogadni, hogy valakinek más a véleménye???Nyilvánvaló, hogy utánajártál, ha ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor meg???
Főleg, hogy az egész ország vacilál... A gyerekek előtt meg pláne nem kéne így viselkedni szerintem, gyerekorvos.....hmmmm....biztos érti a dolgát, de a lelkükkel is kéne foglalkozni nem csak a testükkel.
Tökmag!
Lakó....nem tudom....csak gondoltam még egy kört megéri futni, de előtte vegyél be három nyugtatót, igyál meg 2 felest, hogy teljesen nyugodtan tudj vele a dolgokról beszélni.
vagy párod menjen fel, hogy ő a szomszéd, nem kell e segíteni valamit fúrni faragni (egyedül lakik az öreglány?) és akkor legalább azt megússzátok akkor, amikor Adél fentvan.
Kis álbarátságosság nem árt még előnyötökre válhat. aztán persze lehet, hogy nem jön be, de ártani tuti nem árthat.
Na, a múltkoriról (hogyan zárjam ki anyósékat a kérónkból) csak annyit, hogy tényleg az lenne a legjobb, ha csak nekünk lenne hozzá kulcsunk. csak sajnos ez megint kivitelezhetetlen, ugyanis anyósoméknak a sógorom lakásához is van kulcsa. Ez alap állapotban normális dolog, hisz emlékszem nekünk is volt a mamámékhoz. De anyósom amikor a sógorom elutazik, mindig megy kutatni a lakásába.
(jó ember meg minden, csak ilyen a természete, azt hiszi, hogy eltitkol előle valamit, és neki mindenről tudnia kell) Ja, és ez tök nyilvánvaló, mert amikor hazaér mondja is, hogy mit talált ebben és ebben a fiókban. De mégis takarítás címszó alatt megy át. Sógorom eddig egyedülálló volt. Úgyhogy még azt mondom, hogy eddig rendben is lenne (ami nem így van, mert apám ugyanezt csinálta kamaszkoromban, kutatott a szobámban és ki voltam rajta akadva, de gondolom ez egy kamasznál még nagyobb sebeket ejt), de most lett egy barátnője, ami elég komoly, tavasszal lesz eljegyzés. Már együtt is élnek a sógorom lakásában. Amikor elmentek nyaralni, anyósom megint a lakásban kötött ki, és kutatott. Na, én tuti megőrültem volna a lány helyében, bár lehet, hogy nem tudja, vagy nem érdekli, azt sem tudom, hogy pl. sógorom hogy áll ezekhez a dolgokhoz. MIndegy, azt nem akarom, hogy ha mi elmegyünk nyaralni, akkor nálunk is menjen a kutatás. Pedig ha nem is adnánk kulcsot, ha nyaralni megyünk akkor mindenképpen kell, mert bármi lehet a lakással, lakásban, jó ha valaki bejáratos. Szóval majd gondolkodom, hogyan biztosítsam be a fiókokat. De lehet, hogy eleve olyan bútorokat csináltatunk vagy veszünk, amiben zárható fiókok vannak. Kiszúrok én vele.
Na, ha Füreden járunk mi is betérünk majd a 6 Lépcsősbe, annyit dicséritek.
Puszedli!
annyira szommorú volt amit írtál....
Nem babanetezik, nem is fórumozik már a b.nőm. flesleges, azt mondja...magának kell feldolgoznia, h a csodák másokkal történnek.
Na, majd amikor nekik is megfogan a kis bébijük, akkor feljön a babanetre és ő fog lelket önteni másokba, és rájön, hogy a csoda velük is megtörténhet.