Sziasztok!
Én is inaktiv lettem, ne haragudjatok. Asszem én ritkán járó vendég leszek. Jó, ha heti 2x be tudom kapcsolni a gépet. Most éppen jó okom is van rá: itt vannak a héten látogatóban a szüleim, először. Nagyon jó, olyan, mintha hazamennék. minden heti program lemondva, a párom is szabin.
Rafael meg ma eljátszotta a mintagyereket a nagyszülőknek: ma 3 óránként evett rendesen, közbe sok nevetés, játék, és 4x aludt, teljesen magától
Persze ez egyáltalán nem jellemző a mindennapjainkra. Anyukám szerint túlparázok mindent (persze ha minden napom igy telne...)
Látom, népszerű a MT. Tabati, olyan igazi örömmel írtad, milyen élmény nektek a hordozás. Én is elcsábulnék, már utánajártam, hol lehetne venni, de a kendőt se nagyon használjuk ki, a kenguru meg végképp a szekrény aljában maradt. Ölben hordozzuk.
Manó, Gézengúz nem tiltakozik a múmiazsák bezártságától?
Benta, Csillag, remélem hamar jobban lesznek a nagyitok.
Benta, irtál régebben a ránc-asszimetriárol - végül mi lett, csináltattál másik csipőszűrést? Mennyire kell szigorúan venni az asszimetriát?
Csillag, a kádas pancsi nálunk is a nap féynpontja, mióta elköltöztünk. Viszont a kicsi fiam már 3-4x is épp a habokból riasztott, majd mikor vacogva a szobájához értem, visszaaludt magától.
Banyoszka, Niki akrobata gyakorlatain jol meglepődtünk. Lehet, ezért vigyáz a vonalaira. De a viccet félretéve, hátha rájön, a tejci jobb ízű, mint a táp.
Látom, nektek se egyértelmű mindig, mikor lehet átállni zöldség-gyümölcs adagolásra. Nekünk is javasolta a doki, de 3 hét alatt semmit sem haladtunk. 2-3 kanál még lecsúszik teával, aztán semmi. Eddig hetente újjal próbálkoztam: répa, cukkini, sütőtök, ma paszternák. Mind befuccsolt eddig.
Szerintetek próbáljam bevezetni a gyümit, mielőtt stabilan enné a zöldséget?
Vki már kérdezte: ugyanannak a kajának a leve bevezeti/megelőzi a pépet? Lehet, a kanállal van a baja, üvegből elfogadná?
az idő nem sürget, de nem gondoltam, hogy ez ilyen bonyolult.
Noémi, a fogyikúra beválik? Nem számszerű adatokat kérdezek
csak hogy van-e sikerélmény. Valami ötlet hasfeszesítésre?? Az enyém ronda, ráncos és egy nagy plöttyy
Meg nagyon fáj a hátam. Azért igyekszem jönni, puszi mindenkinek!