Sziasztok lányok!
Végre itt vagyok, szinte teljes életnagyságban.
Sokkal jobban vagyok, nem tudom, mi volt velem, bár a gyomrom még mindig nem az igazi, meg fáradt vagyok, de talán értem a nyitját.
Ugyanis nagyon kemény hetem volt. Kedden Daninak külföldi partnerei voltak, akkor is fél 11-kor jött haza reggeltől, aztán szerdán, csütörtökön az estét kikérte szabadba, tegnap este és ma egész nap suliban volt.
Szóval a kismanókkal egyedül bíbelődtem, ami önmagában is elég kemény feladat.
Csakhogy mindemellett kedden beoltattam magam, ami után még a helyszínen elájultam, kissé megviselt maga a szúrás élménye.
Csütörtökön pedig Patrickkal jártam meg a Heim Pált. Mivel szedi a Cordarone-t (ez a szívgyógyszere), 3 havonta pajzsmirigy funkciót kell nézetni nála, mert állítólag mellékhatásként a pajzsmirigyet befolyásolja. Remélem, minden rendben lesz!
Szóval miután kedden az ájulásos oltásom után még megjártam a körzeti orvost Patrick oltásai miatt is (őt is beoltották a kötelezőkkel), kiderült, hogy a dokinénink Heim Pálos beutalóján nincs pajzsmirigy funkció. Így azt tanácsolta, hívjam fel a kórházat, ahol azt az infót kaptam, hogy menjek be az Endokrinológiai szakrendelésre.
No, szóval nem volt időpontunk sem, de csütörtökön bementem reggel fél 10 körül, és nagyjából 1 óra után (mikor már Patrick nagyon éhes volt) - miután 2 ember végzett ez idő alatt - kértem, hogy soron kívül had menjünk be. Megnézte a dokinő, és megírta a beutalót vérvételre. Ott rögtön küldtek is a laborba minket.
Patrick mindeközben már örjöngött az éhségtől, de le akartam tudni mindent előtt.
A laborban viszont iszonyat volt, nem tudtak tőle vért venni, mert olyan kis pufi a lelkem, nem találták a kézfejében a vénát. Szóval szúrkálás után felküldtek osztályra, hogy majd ott megoldják. Odafent kérdeztem, hogy megetessem-e, de közölték, hogy inkább majd utána. Lényeg a lényeg, hogy végül a fejecskéjéből próbálkoztak vért venni, de csak 1 kémcsőnyi jött le a 2 helyett (mert én kértem még egy teljes vérképet is). Annyira sűrű volt a vére, hogy nem tudták csak nagyon nehezen levenni tőle azt is. Valószínűleg nem volt benne folyadék, én meg teát nem vittem, nem is gondoltam erre.
Na, én azóta olyan beteg voltam. Biztos a stressz is, nagyon megviselt lányok! Tudom, hogy már rég elfelejtette az egészet, de én nem. Kegyetlen volt! Eszembe jutott minden, mit élhetett át születésekor... talán jobb, hogy akkor nem is fogtam fel a velünk történt dolgokat.
Na, rólunk ennyit...
Momo drága, nem tudom, mivel leptél volna meg bennünket, nagyon bízom benne, hogy még időben tudunk találkozni, és tudjuk hasznosítani! Most olyan fura, hogy csupa pasis dolgot kell vadásznom, ugyanis tele vagyok rózsaszínnel, Alexáról szinte semmi nem maradt le, amit rá tudnék adni Patrickra.
Tyű, annyira jól hangzanak a terveitek! Tudod, én is hiszek ebben, talán mégsem ez volt a tökéletes hely, biztos jön majd a megfelelő. Egyszer csak eléd toppan, és tudni fogod, hogy "igen, ez kell nekem".
Kár, hogy most nem megyek a közeljövőben Miskolcra, mert anyukám sógora - aki nekünk is most javított a dvd lejátszónkat - pont ilyennek foglalkozik.
Amúgy általában híradástechnikai műszerészek javítanak most már ilyeneket is, hátha találsz.
Évikém, nagyon sajnálom Balázskát. Remélem, gyorsan kilábaltok ebből a betegségből, és csak rossz emlék lesz. De mi történt? Hol fázott meg ennyire? Lehet tudni?
Jaj, a talinak én is nagyon örülnék, most fejből nem tudom, de számomra ugyebár csak a kedd és csütörtök délelőtt jó, akkor is csak másodmagammal tudok menni. De vele még azért el lehet ejtőzni. Persze, ha ölben van, de abban biztos nem volna hiánya.
De akkor várjuk meg, Balázska mikorra jön helyre, hátha csütörtökön már Te is ki tudnál mozdulni.
Azóta Virág nem reagált még az sms-edre? Én is aggódom miatta. Ő is annyira örült, hogy ismét itt vagyunk, nem tudom, mi lehet vele.
Ha nem ír pár napig, felhívom.
Na, amiatt a penészesedés miatt nem irigyellek. Bár biztos lesz a jövőben is meglepetés, reméljük, hogy nem ekkora. A házat amúgy kellett vakolnotok kívülről? Remélem, nem kétszer költötök rá. Nekünk be kell majd szigetelnünk, mert nincs rajta dryvit (vagy hogy kell leírni), azt hittük a vastag téglák miatt nem kell majd, viszont nem szigetel jól. No de rajta van az új szín, amiért önmagában kb 7-800.000 Ft-ot fizettünk. Mikor fogjuk ezt a problémát megoldani? Talán 5-10 év múlva.
Eszter drága, végre találkozunk holnap ennyi idő után, remélem, semmi nem jön közbe! Már olyan régóta tervezzük ezt a talit.
Mindenkinek további szép estét kívánok, most rohanok tovább, még zuhizni szeretnék, aztán dőlök az ágyba.