Ettem már banánt, de nem pongyolában,mert olyanom még nem volt, hanem pizsiben
Ha ennyi mindent kellet volna intézned, akkor lehet,mégis jobb lenne, ha elindulnál apa autójával,nem? Nem piszkálni akarlak,ne érts félre! Csak kérdezősködök!
A féldeci jó lesz, Gézu örülni fog Neki
Ne depiskedj, mert aztán még a tejvadászat is elhúzódik! Tényleg,azzal hogy állsz?
Nálunk most tej terén az a szitu, hogy mostanság lenne tejecske elég, erre a Csajom nem eszi ki a cicit rendesen
De nem tudom,miért. Szopik rendesen, aztán megáll pihenni, ilyenkor szoktunk büfizni és utána eddig mindig folytatta, és kb. ugyanannyi ideig még szopizott, mint büfi előtt. Most büfiig szopizik ,aztán már nem kell Neki a cici, reklamál, ha adni próbálom még...
Úgyhogy kb. 5-7 perc egy szopi, és érzem,hogy van még a ciciben... Motanság többször is előfordul nap folyamán,hogy érzem,tele a cici, alig várom,hogy kajaidő legyen. Lehet,fejnem kéne, nehogy a kevesebb igénytől kevesebb legyen a tejem...
Vagy létezhet,hogy most már többet termelek,mint kéne neki és képes 5 perc alatt jóllakni????? Mert 3 óránál előbb nem reklamál,hogy éhes lenne! Le kéne egyszer mérni,mennyit eszik...
Ja,és jelentem,Amadeának igaza van! A citromos tea tényleg hat a tejre!!!!!!! Én most gyümölcsteákat iszom citrommal, és tényleg többnek érzem (vagy a gyerek eszik kevesebbet)!
Holnap tali,szerdán oltás.... Ez a hét is el fog repülni!