Sziasztok!
Én mindig olyan nagy szeretettel jövök hozzátok.
Mindenkit kérek lépjen túl a sérelmein, ha tud...mert ez az egész topikra egy hangulatot nyom.
Anna már nem is tudom mi van vele...sokszor fent van, sztem is az orrmandulája, ezen kívül, mintha fel is lenne fázva, az elmúlt időben bepisilt párszor, bár anyu szerint csak az új közösség miatt van, már nem tudom, de tegnap azt mondta fáj a puncikája.
Bence: reggel óta híg takony folyik a nózijából és a szeme is könnyezik, tobrex szemcseppet , orrcseppet és sterimart kap és cebiont.
Zsolti: szerdán lesz 1 hete, hogy megütötte a mellkasát, azóta, ha fékezek autóval az is fáj neki vagy, ha nevet vagy, sír..lehajol...ma egy másik dokinőhöz mentünk adjon beutalót, hogy megnézzék a röntgen -nel, de szte felesleges, mert még bekötözni sem tudják, így kaptunk egy gyógynövényes krémet, avval fogom kenegetni neki.
Titi: én még nem is gratuláltam Szandikának, annyira édes voltál, ahogy izgulva követted a kicsid első lépéseit vagy 15* megnéztük, annyira tetszett nekünk, még párom is megnézte vagy 5*, szte is nagyon aranyos és gratulálunk nektek!
Sajnálom, hogy ti is, ilyen rosszul alszotok...nagyon fáradt lehetsz.
Momo: ha vmi lemarad a növénylistáról írj, megpróbálom beszerezni, sógorom kertész és nagyon sok helyen jár.
Remélem sikerül megvalósítani a nyugodt, békés otthonotokat.
Gyöngyi: jó, hogy írsz.
A képeket ám várjuk, biztos nagyon csinosak lettek a lányok!
A telefonod hol volt végül?
A hajam le lett vágva, kihúzva és van itthon kerámialapos kihúzóm is, de azért nem minden reggel van rá időm.
És igen, beszínezve.
Vadszilvás árnyalat, nekem nagyon bejön.
Eszter: sikerült másik tápszert találnotok? elfelejtettem megkérdezni?
HOgy van Domika.
Zsuzsa: örülök, hogy Dávid túl van rajta és Áron megúszta az is szupi. Te, hogy vagy?
Eszter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te is?????????????????
Miért csináljátok ez? Voltak mindig, akik jobban összejártak és többet beszéltek, de egy közös volt, hogy idetartozunk, itt mindenki barátra lelt...jó nektek írni és érdekel mi történik veletek.
MOst megyek, szép estét, nyugodt álmokat a kicsiknek.
Sziszike.