Sziasztok!
Jó nagy pangás van ezen a fórumon most már
Tudom, hogy nem azért mert mindenki nyaral
Talán majd jövőre, ugye?
Gtimi: A gyerekem nagyon jól fejlődik, most már 4020 g. Már kétszer egy nap tápozunk, sajnos így nagyon beindult a hízás. Elhízott babát sem akarok, de ordít a kajáért, nem tudom mit csinálni. Fekve is szoktam etetetni éjjel, de olyankor nem tudok aludni mert aiatt parázok, h lenyeli a bimbóvédőt.
Veletek mi újság? Még mindig alvás van éjszaka? Veletek alszik Máté?
Nagyon szépen fejlődtök!
Thimmy: nagyon örülök, h bejelentkeztél. Jók a Facebook-os képek is nagyon!
A János kórházban pont elkerülhettük egymást, mi 20 és 22. között feküdtünk bent. Mindkét babát bevitted?
Édes lehet, ahogy mindeketten egyszerre szopikáznak! El sem tudom képzelni, hogy csinálod az egyszerre etetést. Tudom, van olyan hogy hónaljtartás, de nekem 1 babát sem sikerül úgy etetnem. Te kézi fejővel fejsz? Hogy bírod? Én piszkosul utálom, de ez van!
Kitartást nektek! Remélem hamarosan többet alszotok.
Kriszta: nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Sikerült Bence babát is természetes úton megszülni?
Nem lehetett egyszerű 3890 g-ot kitolni. Hogy bírtad? Le a kalappal előtted is! Gyere majd te is a szüléstörténeteddel, ha lesz egy kis időd. 3 gyerek mellett gondolom nem sok van.
Zuzmi: hogy vagytok? Hogy bírja a kisfiad az inzulinozást? Rafi baba még mindig mintagyerek? Hogy bírod 3 gyerekkel? Van segítséged?
Babeeke, Bogi, Ficere, András, Bence: hogy vagytok? Hogy megy a szopizás? Hasfájás van?
Mi megvagyunk, habár még mindig nagyon nehéz. Férjem szabin volt a héten és állandóan úton voltunk.
Most voltunk fotózáson, majd rakok fel képeket.
Voltunk az Istenhegyin a koponya, csípő, hasi uh-n. Sajna epekő gyanú van Balázsnál, ki kell vizsgáljuk hogy így van-e.
Én voltam a 6 hetes kontrolon, minden ok. Fél év múlva elkezdhetjük a kövi babaprojektet a doki szerint, de én 1 éves kóráig akarok azért várni.
Voltunk babatornásznál is. Nem kötött Balázs baba és a szopizásnak sincs akadálya. Egyszerűen csak lusta, emiatt szívhatok a fejéssel.
Továbbra sem alszunk sokat.
Írjatok!