Hú, ha fekszem Mesó egyáltalán nem mocorog, úgyhogy feltett lábakkal ülök
. Szegénykém, gondolom úgy alig jut levegőhöz – mondjuk én is
. Apa levitte Szaffit, holnap nemtom mi lesz, ha nem leszek jobban. Nagyon nem engedhetem ám meg magamnak, hogy beteg legyek! Csajok, hogy lehet ezt jól megszervezni? Anyám szívesen besegít napi 1-2 órát, de többet nem nagyon, az meg, bár nagy áldás, azért tudjuk, hogy nem sok
.
Sunflower Dokid nem csinál baba-megfordítást? Az enyém állítólag szokott, ilyenkor két orvos van ott,uh-n figyelik a picit és „átsimogatják”, hogy lefelé legyen a feje. Fogalmam sincs, hogy zajlik valójában a dolog
.
Pisilést jól körülírtad
. Nekem is ilyen
Gemini Fürdőkádba szorulás nagyon jó
. Én mondjuk nem ülök be, a dokim szerint nem ajánlott meleg vízben ücsörögni, de amúgy is zuhizni szoktam, szóval nem érzem nagy áldozatnak
.
Van ám Szaffinak félelem-érzete, a kutyáktól például retteg
. De ma megint lelkesen mászott fel a csúszdára (anyám vitte le), szóval nem volt akkora trauma a 2 nappal ezelőtti leesés
.
Lila színű tégely nem volt, csak zöld meg kék
. Na majd megrendelem őket a gyógyszertárban.
Hát, én se bánnám, ha már október vége lenne
.
Háziorvos tegnap látott, annyit mondott, nem szerencsés így köhögni a 34. héten
. Jó fej
. Voltam ma reggel vérvételen, na ott is veszettül haldokoltam, azért persze vártam a soromra, de ez a háziorvosnál volt, szóval összesen 3-an voltak előttem, lehetett ülni és a Margit néni már ismeri a vénáimat. Holnapra van eredmény, hát, nem sok jót remélek vas terén, mert elfogyott kb. 2 hete a gyógyszerem
. No jellemző rám
.
Zsuzsko Azért az alkohol, mint összetevő elég morbidul hangzik az infúzióban
. Oké, bizti ők tudják, csak hallásra rossz.
Egy szülésznő ismerős mesélt sok mindent a SOTÉn töltött gyakorlati időkről. Ő azt mondta, ha ott kéne dolgoznia, fél év alatt megutálná a szakmáját, olyan esetekkel találkoztak. Hozzájuk kerül az összes „életmód miatt veszélyeztetett” eset, no meg azok is, akik egyáltalán nem járnak terhes gondozásra aztán persze 30. héten kipottyan a baba, no de milyen állapotban, majd otthagyják, de nem ám az erre kirakott inkubátorba, hogy örökbe lehessen adni, hanem csak úgy a szobában
. Ettől még persze nincs joga egyetlen ott dolgozónak sem a megkeseredettségét a betegeken kitöltenie.
2,5 kg-s gyereket már haza is adnak szülés után 5 nappal
. Én legalábbis folyton ezt mondogatom magamnak, mert Mesót kb. ekkorának becsülöm.
Amit Gyurkáról írtál, az nagyon ismerős, nekem is már Szaffi-szagolgatnékom van, amikor neki még fel se tűnt, hogy nem vagyok ott
.
Kórházváltás iránti vágyadat megértem.
Automatikus kúp nekem morbid, de ki tudja, tuti statisztikailag kell, azt meg mégse mondhatja a doki, hogy magára nézek és látom, hogy olyan higiéniás körülmények közül jön, hogy tuti van valami fertőzése. Így inkább megkapják az egészségesek is
Zsabó Ruhák pakolásával még sehogy sem állok
. Szóval evvel légy szíves ne dicsekedj
.
Zafír Nincs jó anya, csak elég-jó-anya a pszichológia szerint, szóval ne aggódj, ha néha kételyek vannak benned. Én nem hiszek a tökéletes anya-tigris modellben, abban nekem mindig valahol van valami kicsi (inkább hatalmas) hazugság. A gyereknek meg totál káros, ha anya egyetlen önmegvalósítási formája az anyaság. Mind más-más dolgot élvezünk benne. Én nagyon élveztem Szaffival való terhességemet, a mostanit meg szar bevallani, de nagyon nem
. Akkor ez volt az egyetlen és legfontosabb dolog, most meg ott van Szaffi, meg hát Mesóban is azt látom már, amilyen kint lesz, mert már tudom, hogy az milyen, így a terhességet csak egy átmeneti, terhes nyűgnek érzem sokszor
. Persze vannak varázslatos pillanatai, de ahogy Szaffi előtt folyton arra vágytam, hogy terhes legyek, most inkább arra vágyok, hogy gyerekem legyen, és ehhez kell ez a 9 hónap is (ja meg az előtte levő 3 a rengeteg vérvétellel, szurival, műtéttel stb.). Ráadásul Szaffira ugye éveket vártuk, Mesó meg rögtön összejött, így egy kicsit bennem van, hogy nem dolgoztam meg érte
.
Nem 2x, hanem 4x. Mesó már a negyedik lombik volt (Szaffi a 3-ból van).
Cipő tényleg jó. Nekem Columbia bőr félcipőm van, azt nem szoktam kifűzni és akkor a pompás ikeás cipőkanállal állva fel tudom venni
.
Basszus, nekem Mesó feje a szeméremcsontomon van, és még így is be tudott rúgni a bordám alá, hát még neked Réka, ha a feje a köldöknél van
. Szegény barátném (mármint Réka ugye a névegyezés miatt
).
Pompás, közben lehalt a netem, megpróbálok ügyködni vmit, ha már ennyit írtam. Még jó, hogy wordben írok…