Sziasztok!
Csigaby:örülök hogy jól haladtok
Szerintem nagyon ügyes kiscsaj Anna
Nem küldessz gmail-re róla képet?
olyan izgi hogy már túl vagytok a szülinapon,én még nagyon izgulok,azt se tudom mit hogy csináljuk
Tudom hogy nem fogja tudni hova tenni,de akarok sok fotót csinálni és majd megmutatom neki
Én úgy vagyok vele hogy az első az m égisemlékezetes legyen
Ha más nem,nekünk
Tuti bőgni fogok
Nadi:én is örültem hogy sikerült elintézni,bár ha a csaj nem késik be akkor macerásabb lett volna
hát kg (8230gr),cm (75),mellkas(44) fejkörfogat (43),meg nem tudom hogy nektek az egészségügyi kiskönyvbe nincs ilyen lap ahol az 1 éves státu szt írják?Va nnak kérdések,pl hogy egyszerű utasítást végrehajt-e,vagy közreműködik-e az öltözködésben,figyelme felkelthető hangadással meg ilyen típusú kérdések.(két ujjával csippentve felvesz-e dolgokat,be és kipakol-e)
igen,van cataflam cseppbe,nagyon hatásos,bár 1 éves kor alatt nem ajánlott.....Ha Balu nyűgös,és látszik hogy fáj valamije,adok neki 8 cseppet és 20 perc alatt megnyugszik
Én meg vagyok vele elégedve
Balu jól van,kicsit folyik az orra,de mást nem veszek rajta észre
Hát a lábkörme sokkal szebb mint volt,és végre le tudtam neki vágni,nem tört szana szét szegényemnek
A száradás a lábujjközén meg teljesen elmúlt,azt már nem is kenem.
Anyatanyás fórumon van egy április 23.-ai baba(ő ide is írt régebben) akinek már 12 (!) foga van!!!!Szóval már jöhet neki simán a többi
És ha már így vagyunk,akkor akinek van kedve nyugodtan jöhet anyatanyára is beszélgetni,jelentkezhet bárki,annyi kikötés van hogy egy gyerekes anyukákat várnak,nagyon jó ott is a társaság.Aki esetleg kedvet kap hozzá,az 2010 május néven keresse a topikot
Zárt topik,jelentkezni kell,és csak felvett tagok beszélgetnek,és látják a beszélgetést.Ha esetleg valaki kedvet kap
Gratula a feltérdeléshez!!!!!!!!!Hidd el hogy Gréti is be fog indulni és simán be fogja hozni a többieket!!Nem fog fekve maradni egy baba sem
Mi szerencsére ma is jól aludtunk.Tegnap 3/4 10kor aludt BAlu és ma fél 10kor keltünk
Voltunk dm-be,meg Müllerbe,aztán még sétáltunk az alsó szomszédunkkal(neki is van egy kisfia,2 és fél hónap van a fiúk között,ő valentin napon született
) mert a gyerekek elaludtak
Majd 5kor jön anyósom látogatóba,mást nem is nagyon tervezünk mára.
Hát a reggeli szép idő nagyon befelhősödött,még egy kis szitáló eső is elkapott minket
Tavaszt akarok és napsütést
Jajj még azt elújságolom,hogy Balu 3 napja fel tud állni magától
Azaz kapaszkodás nélkül
Ma is már többször felállt,megpróbálom majd felvenni
És ha valakit érdekel,most kaptam egy tök jó rádió linket,ezt hallgatjuk mostanában :
http://picurradio.com/