Sziasztok!
Jaj, lányok, itt vagyok…
Elment apa dolgozni, rámszakadt a nagy „egyedüllét” Mancival.
Persze ennek is van jó oldala, mert így tudom a magam tempójába csinálni az itthoni dolgokat. Máskor ilyenkor még heverészés volt, most meg már rendbe kaptam a lakást, megy a mosógép…stb. Livikém mondjuk mindig 7 körül ébred reggel, ez már nála szokás. De nem is baj, mert Vivi úgyis akkor megy suliba, így nekem úgyis kelnem kell.
Juci,
Mi történt, hogy végül nem mentél Gyöngyiékhez?
Képzeld, mindig eszembe jutsz, mert Lívia megzavarodik az Elmoért. Mondjuk mi reggel 7-kor szoktuk nézni.
De olyankor bizony leül, és végignézi édesen.
Mi úgy szervezünk , hogy ott legyünk a szülinapon!!!!
De csak ha hagy minket játszani is Dudus, különben az egész napot ölbe fogja tölteni ez a Mimóza!!!
DDD
Gyöngyi,
Úgy sajnálom, hogy nem lehettünk ott. Olyan nagy lány már Sára is és Rezi is. Kiváncsi lennék rájuk élőben.
Momo,
De jó, hogy te is itt vagy végre!
Gondolom, hogy jó volt neked is, hogy ilyen „hosszú” időt itthon volt a férjed! Mishal hogy áll hozzá? És ő Mishalhoz? Nagyon látszik, hogy távol élnek egymástól gondolom…
Titi,
Olyan gyönyörű Szandikád!!! Hihetetlen, hogy mennyit nőtt, nyúlt! Hol van már az a kis hurka-gyurka???
Éva,
Gondolok ám rád nagyon!!!! Gyere majd ha lesz időd, és írj, hogy milyen volt a kezdés!!!
Zsuzsa,
Szegénykém, jól beleestetek rögtön a betegségbe… És hogy futsz te is a gimisekkel, ezt tök jó! Szerintem sokkal jobban megbecsülik az ilyen tanárt!
Livikém amúgy külön szobába van már suli vége óta. Nincs is azzal semmi gond, sőt jobban szeret ott lenni, mint itt velünk. A foga jön ezerrel, így néha rettenetes éjszakákat produkál. Most a 9. foggal küzdünk, de napok óta csak azt érezni, hogy szinte hasít a foga csücske, de az ínye alatt… Amúgy vannak éjszakák, amikor este 8-tól fél 6-ig folyamatosan alszik. Nekem szerencsém van Karcsimmal ilyen téren, mert ragaszkodik hozzá, hogy felváltva legyünk fenn éjszaka Mancival, hogy én is aludjak!
Eszter,
Örülök, hogy jól vagytok már!
Ez mit jelent, hogy „raktak bele tejsavófehérjét”? Domi allergiás a tejre? Vagy hogy kell ezt érteni? Én ehhez nagyon hülye vagyok…
Verzsike,
Valamikor össze kellene ereszteni a gyerekeket. Szerintem Livi imádná Botit
Koda,
köszi a képeket!!! Már csak el kéne jutnom hobbi boltba....
Na, megyek, mert Mancim megreggelizett, kiveszem a székből…
Tényleg, segítsetek!!!
Mit adjak neki reggelire, ha nem eszi meg a kenyeret, zsömlét, kiflit, kalácsot? Most éppen felvágottat evett sajttal. De pl nem hajlandó meginni a tápszert sem, és a tejet sem, még kakaó formában se.
Nem panaszkodhatok, mert szinte minden mást megeszik, de ettől a reggelikkel kicsit bajban vagyunk. Ha szendvicset csinálok neki, akkor leeszi a tetejéről a felvágottat, sőt képes még a májkrémet is lenyalogatni
Na, tényleg megyek, aztán majd jövök még mesélek magunkról is kicsit, meg írok annak akit kihagytam...
Millió pusz,
Ági