Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Juci, Verzsike, Titi!

Küldtem privit nektek a címmel, és telefonszámmal, mert nem lett meg a mobilom.

Sziszike!
Bocsi nem érthetően kérdeztem az előbb. Szóval Dabasról jössz? Mert neked onnan nagyon közel van. Csak a régi ötösön kell jönni kb. 8 kilómétert, és már Hernádon is vagy.
Küldöm a címet neked is, meg a telefonszámot.

Már nagyon várjuk a holnapot.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné

Sziasztok!

Most várom, hogy Babó felébredjen, aztán indulunk Gyöngyiékhez…

NAygon rendik vagytok, hogy ennyien írtátok, ti is éreztek úgy néha mint én. De remélem ezt az egy évet kihúzza a házasságunk. A következő baba meg úgyis csak pár év múlva jön, addigra hátha jobb lesz.

Kicsi! Nagyon saknálom, hogy nem tudtok jönni, remélem mihamarabb meggyógyulsz. Mennyi ideig szokott tartani egy ilyen rossz szakasz?

Brimo! Sajnálom, hogy így alakult és nem tudunk titeket elhozni, de muszáj menni Zsoltinak meccset vezetni, hogy kijöjjünk a pénzből, aztán ha egy hétvégét visszaond, utána még 2-3 hétig csak a rosszabb meccseket osztják rá.
De jó, hogy tetszik az új munkahely, és így a kaján is tudsz egy csomót spórolni.
Hol találtad a nénit, aki vigyázna Csengére?

Éva! De jó, hogy újra tudsz írni nekünk. Azt megíírod, hol dolgozol és mennyit? Biztosan nagyon rossz lehet Balázsnak az ovi, ő nagyon sokáig volt veled otthon. De nagyon rendi az óvónéni, hogy hazaviszi, itt Pesten ilyet el se lehetne képzelni szerintem.
Mindenképpen írd meg te mikor érsz rá, és akkor összehozunk egy gyors talit vagy fagyisat, vagy ha hétköznap van, akár nálunk is, mert már nagyon rég találkoztunk. Olyan jó lenne beszélni.
Nagyon durva, amit az anyósodék műveltek veled! Mondtad már régebben is, hogy nincs minden rendben, de ez azért nagyon durva.

Eszter! Örülök, hogy nincs komoly baja Dominak. Nem lehet, hogy örökölte a te érzékenységedet, vagy még nem is adtál neki gluténtartalmú kajcsit?

Koda! Jó rólad is újra hallani. Eddig is volt aki dolgozott Gabinak, vagy neked csinálta ezt a „beosztást”? Remélem sikerül majd jól együtt dolgoznotok és nem csak oda vezet, hogy többet lesztek együtt és többet veszekedtek (én ezért félnék Zsoltival dolgozni).

Puszi
verzsike

Sziaszok lányok.

S.O.S.Kismama újság előfizetéssel rendelkező embert keresek! Ki szeretnék menni a kismama vásárra és jegyet szeretnék venni de akkor olcsóbb ha van előfizetésed! Vasárnap estig kell megrendelni a jegyet! Priviben küldje el nekem a Nevét,címét ha lehet!

Nagyon köszönöm! Remélem sikerül és megint el tudok adni egy csomó mindent!

Jó éjszakát!

brimo

Sziasztok!

Csak gyorsan feldobok pár képet a mai taliról, ami annyira jól sikerült, csak kár, hogy nem maradhattunk tovább, úgy elszaladt a délután. :(
Gyöngyikém, köszönet mindenért, Dani annyira örült a sütiknek, amiket hoztam, de legközelebb kérlek ne dolgozz ennyit, jól van, még ha segített is anyósod... annyira élvezte a lányom a nálatok létet, tudod, a gyerekek, a játékok...
Rusi meg egyszerűen zabálnivaló!!! Annyira édes, én elolvadok tőle! Ahogy beszél... imádnivaló kis gyönyörűség!

Sziszike, a képek között sajnos akadtak homályosak, remélem, Neked is van még néhány jól sikerülted! De ezek nagyon jók lettek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
titi_27

Brimo, nincs véletlen eladó kislány dzsekid 80-as méretben? Olyat keresnék, ami alá tudok még öltöztetni, tehát kényelmes, nem szűk az ujja, de mégis vastag, téli dzseki.
Nem kell luxus, nem szánnék rá sokat. Ha volna eladód, küldj képet árral együtt a mail címemre.
Csak azért kérdem Tőled, mert tudom, hogy Te akarnál eladni dolgokat.

Köszike!

KépKép
titi_27

Titikém.
Van egy kord bársony piros kabátom azt hiszem a méret a körüli
de ki kell vennem a zsákból és megnéznem.Vannak még téli cuccok ha gondolod eljöhetnél megnézni.Bélelt kantáros nadrág!
És van egy pár fiú holmi mert a szomszéd Kriszti ide adta őket.Tudjátok találkoztatok vele. Ez mondjuk Esztert érintené!
Hívjatok fel és megbeszéljük!

Sajnálom,hogy nem tudtunk elmenni! Majd legközelebb!

Jó éjszakáét mindenkinek!!

brimo

Sziasztok!

Hú lányok de jó sokat írtatok ez aztán igen. Nagyon jó volt úgy jönni hogy van mit olvasni.:)

Kicsi
Örülök, hogy újra itt vagy velünk. Nekem hiányoztál de ezt tudod.
Köszönjük a meghívást és mindenképpen úgy alakítjuk a hétvégét hogy ott lehessünk.
Remélem jobban vagy egy kicsit. Nekem még az jutott az eszembe erről a betegségról, hogy nem lehet hogy a stressz hozza elő újra, Ha kicsit feszültebb húzósabb időszak van akkor előjön bárhogyan is kezeled ha nyugodtabb vagy akkor hatnak a kipróbált gyógyik.

Balimama
Hát nem semmi anyósod van neked is. Úgy látszik ez már lassan tendencia. Én komolyan hiszem, hogy nem csak bennünk van a hiba. A férjedre meg büszke lehetsz hogy mindig kiáll mellettetek.
Gondolom neked sem egyszerűek a hétköznapok.
Egyébként milyen a munka azt élvezed jók a kollegák?

Titi
Köszönjük a képeket igazán gyors voltál.
Remélem kicsit lecsitultak a kedélyek nálatok.

Oné
Bocsánat hogy nem írtam, arról hogy megyünk e, de nem volt rá időm. Áron egész héten itthon vol beteg, tegnap este kellett beadni az utolsó gyógyszert , bölcsibe hétfőn mehet csak, így jobbnak láttam ha itthon maradunk nehogy esetleg valaki miattunk legyen beteg.

Brimo
A férjedre nem is lehet jelzőket írni. Egy biztos az élettől vissza fogja ezt kapni sokszorosan hidd el. Sajnos ettől te nem leszel beljebb meg nem lesz könyebb anyagilag.
Csenike bölcsibe szoktatása szerintem azért ilyen nehéz mert most rengeteg változás van körülötte és ő még ezt képtelen ilyen gyorsan feldolgozni.
Szuper hogy így meg vannakveled elégedva a melóhelyen, remélem hamarosan meglesz a beígért új munkakör és fizuemelés.

Koda
Nyugi a betegség miatt valószínüleg ez akkor is előjött volna ha itthon vagytok. Persze nem jött jókor.
Most már tuti hogy a férjeddel együtt fogtok dolgozni? Nem is nézel más lehetőség után vagy ennyire nincs állás sehol?

Ági
Használd ki még az utolsó napokat a pároddal és utánna gyere és mesélj nekünk mi van veletek:)
Livike még mindig rosszul alszik? Most külön szobában van vagy még mindig veletek?
Vivinek a suli hogy megy barátnők ott vannak ugye, mert írtad régen hogy otthon már nincsennek mert elköltöztek.

Sziszike
Nem semmi mennyi felé kell rohangálnod a 3 gyerek miatt. Ha egyáltalán nincs segítséged akkor ez szinte kivitelezhetetlen lesz ha te is dolgozni fogsz.
Nagyon piros lettél a szolitól? Jövő héten van az esküvő, addigra elmúlik.

Anubias
Örülök, hogy sikerült kiharcolni a kivizsgálást és hogy Domi is jobban van. Remélhetőleg tényleg valamire allergizál és nincs mögötte komolyabb betegség.
Gratulálok a felálláshoz.:)

Verzsike
Hidd el mindenkinek vannak rosszabb és jobb napjai. Lehet hogy most mind a ketten a nyűgös napotokban voltatok és ezért lett vita belőle. Szerencsére ti meg tudjátok beszélni és helyrehozni a dolgokat, ez nagyon jó. Meddig maradtok kecsin vagy már haza is jöttetek?

Momo
Na milyen volt a párodal, sikerült eljutni pihheni egy kicsit?
Ha van időd gyere mesélj.:)

Mi túl vagyunk 2,5 hét betegségen minden fiú elkapott valami nyavaját de most már remélem vége. A férjem maradt itthon a gyerekekkel. Így nekem sem nézték rossz szemmel, hogy már az első hónapban nem vagyok. Hétfőn Dávidnak nincs ovi a páromnak, meg most már mindenképpen mennie kell dolgozni így most én vagyok itthon vele. Talán kicsit sikerül behoznom a lemaradásomból ami itthon van.
Újra rászántam magam és az utolsó óráimon dolgozom én is hát mit mondjak majd meghaltam az első futások alkalmával. A gimisek élvezik hogy a tanár is " szenved velük" így ők is jobban csinálják.

Nem tudm kit felejtettem ki,ha van ilyen akkor nem szándékosan.
Most mennem kell mert kakaszagot érzek.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok!

Gyöngyi: nagyon jól éreztük nálatok magunkat, köszönjük a meghívást!
A ház olyan szép, mesés, tágas, igényes, csodálom az energiádat a takarításához.:lol:
A lányok nagyon csinosak voltak és minden szuper volt.
A tekercs nevét megírnád? ízlett a fiúknak is és köszönik, sőt az almás rétes receptet is elkérném, ha lehet.
Sajnos hamar lemerült a gépem csak pár képet csináltam, de ígérem legközelebb ügyesebb leszek.

Kép

Kép

Kép
sziszike1000

Sziasztok lányok!

Ááá, folyton tervezem, hogy jövök, aztán mindig van valami... most még teregetnem kell, sül a holnapi kajcsi, közben Alexa meg már 2 órája alszik, nekem is mennem kellene, mert már keresztben látok mindent. :(

Juci, remélem, jobban vagy már. Mi történt? Megint a gyomrod? Pedig úgy számítottam rá, hogy találkozunk, vittem vissza rucikat is, amiket kinőttünk...

Brimo, közben sikerült vennem egy dzsekit, mindenképp anorákos külsejűt kerestem, elvileg a héten meg is lesz. De nagyon aranyos vagy, köszönöm a segítséged!!! Nacim az bőven van, azért nem is kerestelek a rucik miatt, mert közben találtam innen-onnan, és mivel autóval közlekedünk úgyis, nagyon sok vastag dolgot nem vennék, inkább csak kintre, játszósakat.

Lányok, muszáj vagyok menni haladni, pedig ezernyi mondandóm volna még.
Lényeg, hogy nem sikerült még apósommal tisztázni a dolgot, Dani megkért, hogy a hetet hagyjam még ki, mert nehogy bent rajta csattanjon a dolog... tudjátok, az anyósom... nehogy kitöltse rajta az esetleges mérgét... a héten ugyanis sok közös ügyük van, de a jövő hétvégén újra próbálkozom. Előbb-utóbb csak összejön a beszélgetés.
De Juci tudod, nagy igazságokat írtál, megváltoztatni úgysem fogjuk tudni őket, az ember csak tanulhat ezekből a hibákból. Remélem, majd eszembe jutnak ezek a sérelmek akkor is, hogyha Alexa fog egy-két dolgot kérni tőlem... de bízom benne, hogy tőlem ilyesfajtákat soha nem kell majd kérnie, hisz intelligens embernek vélem magam, aki megadja a tiszteletet mindenkinek. Persze, nem vagyunk egyformák, és amire rájöttem, a lexikális tudás nem egyenesen arányos az intelligenciával. A körzeti doktornőnk azzal vigasztalt, hogy az ő apósa is (aki bíró volt), cipővel caplatta (na, vajon jól írom ezt?) végig a lakást, sőt, rálépett a kis unokája vasútjára is. Na, ezen el is hűltem rendesen.
Szóval sajnos akadnak ilyen emberek. Én meg belenyúltam rendesen egy ilyenbe.
De minél többet beszélgetünk, annál inkább jövök rá, az anyósaink/apósaink általában nem egyszerű esetek. Talán tényleg nem értik és érzik át az egészet, nem úgy, mint a mi (lányok) szülei. Más ez a viszony, amit én nagyon sajnálok. Hiába próbáltam közvetlenebb lenni anyósommal, soha nem lesz olyan a viszony, mint anyukámmal. Anyukám folyton megkérdi, mire van szükségünk, mit vegyen a kisunokájának, míg anyósom soha nem kérdezett még ilyet tőlünk, pedig nekik telne erre...

No, de már megint csak rizsázok, a ruhák közben elkészültek... megyek teregetni.

Jut eszembe Momo, egy teljesen lényegtelen kérdés, csak most eszembe jutott... a párod hogy áll ehhez a cipő levételi dologhoz? Ha jön hozzátok ő leveszi? És jól tudom, hogy ő dohányzik? De ugye nem gyújt rá bent? Nálatok nincs ilyesfajta probléma?

KépKép
titi_27

Bufo, még hozzád mindenképp akartam írni, mert olyan jó volt látni, hogy tudtál írni.
Teljesen érhető, hogy ilyen ritkán írsz, még csodálkoztam is, hogy tudtál egyáltalán jönni...
Hál' Istennek, hogy Áronka meggyógyult, húúú, jó sokáig volt beteg szegénykém!
Akkor ezek szerint a férjed maradt otthon vele végig? Vagy volt vele a dadus is? És hogy szerepelt? Minden rendben volt vele? Volt már a gyerekekkel hosszabb időt?
Na, ez a mozgás... gondolom, jó nehéz lehet ennyi idő után újra formába lendülni, de azért egy minit irigyellek is érte. Munka közben sportolni?! :) Kevés embernek adatok meg ez a luxus! :wink: No viszont azt se felejtsük el, hogy gondolom, kevés ember kap viszont ennyi küzdelemért ilyen keveset (mármint anyagiakban).
Látlak lelki szemeim előtt, ahogy futsz a gimisekkel együtt. Ez biztos, hogy a diákoknak tényleg nagy lökést ad.

Na, most már tényleg futok én is, csak én csigaléptekben.

KépKép
titi_27

En is vagyok,csak soha nem erek ra es faradt is vagyok.
Ferjem visszautazott,voltunk par napot Sarvaron( remalom luxus korulmenyek kozott,kozrejatszott benne ,hogy betegen vittuk Mishalt :roll: ),Mishal tul van remelem (kopp,kopp) egy megfazason ami majdnem tudogyulladassal vegzodott,.....kerteszkedek nonstop mikor jo az ido,mikor nem akkor bent probalok haladni es egyeb nyalanksagok.

Brimo!

Bocsi,hivlak...megkaptam,csak pont Sarvaron voltunk a ferjemmel akkor. Gratula a munkahoz,es remelem osszejon az eloleptetes is. Ferjed+no comment. :roll: :twisted:

Eszter!

Orulok,hogy jobban van Domi...borzaszto lehetett.Hat,veled is illene beszelnem mar,nem?

Ja,johettek, szeretettel varlak benneteket,csak jovo heten,ha jo az nektek Titivel. :lol:

Bufo!

Irigykedek a futas miatt..annyira hianyzok,azon filozok hogy berelni kellene egy futopadot,ha bejon(regen szerettem) akkor kerek karacsonyra ferjecskemtol. :lol:
Orulok,hogy Aron meggyogyult. Azert ez a bolcsi dolog igy eleg ijeszto,persze ha nem most,akkor gondolom oviban esnek at ezeken a betegsegeken.

Gyongyi!

Biztosan nagyon jo lehetett a tali,plane hogy annyi finomsagot kesyzitettel. Csak tudnam hogy honnan van annyi energiad ehhez? :wink:

Verzsike!

Remelem hamarosan elmulik nalad ez a depresszios allapot,vagy csak egy nap volt ilyen? Vita meg mindenkinel van,ha megtudjatok beszelni utana es kibekultok akkor ez nem prob lema.
Tudom mar ketszer is kerdeztem,de cxsak kivancsisagbol harmadszor,szoptatsz meg?

Balimama!

Meselj mar a hazikotokrol? Total felujitottatok,atalakitottatok_ kesyen vagztok mindennel_ Milyen az uj munka

Elkuldom mert valamit csinaltam es teljesen felcserelodtek a betuk,nem tudom mi lett.
momo35

Na,hatha most mar normalisan irok.

Balimama!

Anyosod borzalmas,nem is tudom mit mondjak. Meg jo,hogy nekem nincsen...illetve van,de semmi kozunk nincs egymashoz.Igy viszont Mishalnak egyetlen egy nagymamaja van,es ennyi.

Sziszike!

Neked se lehet konnyu harom gyerekkel,meg jo hogy a parod melletted all. A suli hogy megy Zsoltikanak?

Kicsi!

Teged meg fel kellene hivnom. Remelem mar job ban vagy! Kuldok egy kis gyogyito energiat! :lol:

Na,ennyi...meg a konyhat kellene takaritanom,de nem hiszem hogy birom.Egesz nap kint kerteszkedtunk,aztan meg setalni mentunk Mishallal. Mai poenja: Reggel szepen feloltoztettem es joghurtot evett,amit lecsepegtetett. Nekialltam leszidni,erre o kozolte,hogy a polojat etette..es mondta is hogy egyel polo,egyel! :lol:

Titi!

Ferjem igen dohanyzik sajnos,de mindig kint a teraszon.
Cipolevetel az mar mas..ha nem szolok ra akkor ugyanugy siman betrappol cipostol es a kanape elott a szonyegen veszi le..remenytelen...de az emeletre legalabb nem megy fel. En mar belefaradtam...bar most mar Mishalt kuldom oda,hogy szoljon az apjanak es edibogaram a helyere is viszi a cipojet es mondja neki,hogy rossz helyen van.
Ugy vagyok mar ezzel hogy mikor itt van par napot akkor ezen pont nem szeretnek veszekedni,ha ennyi ido alatt nem birta megerteni,akkor remenytelen. :cry: Persze mas lenne a helyzet ha velunk elne mar..dehat az ki tudja,hogy m ikor lesz.

Hosszas vitak utan ugy dontottunk,hogy maradunk a hazban meg egy ideig..a telket meg megtartjuk. Engem egyre jobban vonz a videk,Sarvar is annyira tetszett,inkabb videken elnek egy oriasi telken(birtokon :lol: ) es kerteszkednek,talan meg lovat,kecsket is tartanek..Na,ez az en almom. :lol:

Itt se vagyok,szep almokat mindenkinek!

Bocsi,akit kihagytam,nem direkt volt.

Es most ugrott be Agi...remelem te is jossz hamarosan es meselsz nekunk. MIlyen jo is lehet neked,hogy egyutt vagytok a paroddal.

Pusz
momo35

Sziasztok!

Jaj, lányok, itt vagyok…
Elment apa dolgozni, rámszakadt a nagy „egyedüllét” Mancival.
Persze ennek is van jó oldala, mert így tudom a magam tempójába csinálni az itthoni dolgokat. Máskor ilyenkor még heverészés volt, most meg már rendbe kaptam a lakást, megy a mosógép…stb. Livikém mondjuk mindig 7 körül ébred reggel, ez már nála szokás. De nem is baj, mert Vivi úgyis akkor megy suliba, így nekem úgyis kelnem kell.

Juci,
Mi történt, hogy végül nem mentél Gyöngyiékhez?
Képzeld, mindig eszembe jutsz, mert Lívia megzavarodik az Elmoért. Mondjuk mi reggel 7-kor szoktuk nézni. :D De olyankor bizony leül, és végignézi édesen.
Mi úgy szervezünk , hogy ott legyünk a szülinapon!!!! :) De csak ha hagy minket játszani is Dudus, különben az egész napot ölbe fogja tölteni ez a Mimóza!!! :DDDD

Gyöngyi,
Úgy sajnálom, hogy nem lehettünk ott. Olyan nagy lány már Sára is és Rezi is. Kiváncsi lennék rájuk élőben.

Momo,
De jó, hogy te is itt vagy végre! :) Gondolom, hogy jó volt neked is, hogy ilyen „hosszú” időt itthon volt a férjed! Mishal hogy áll hozzá? És ő Mishalhoz? Nagyon látszik, hogy távol élnek egymástól gondolom…

Titi,
Olyan gyönyörű Szandikád!!! Hihetetlen, hogy mennyit nőtt, nyúlt! Hol van már az a kis hurka-gyurka???

Éva,
Gondolok ám rád nagyon!!!! Gyere majd ha lesz időd, és írj, hogy milyen volt a kezdés!!!

Zsuzsa,
Szegénykém, jól beleestetek rögtön a betegségbe… És hogy futsz te is a gimisekkel, ezt tök jó! Szerintem sokkal jobban megbecsülik az ilyen tanárt!
Livikém amúgy külön szobába van már suli vége óta. Nincs is azzal semmi gond, sőt jobban szeret ott lenni, mint itt velünk. A foga jön ezerrel, így néha rettenetes éjszakákat produkál. Most a 9. foggal küzdünk, de napok óta csak azt érezni, hogy szinte hasít a foga csücske, de az ínye alatt… Amúgy vannak éjszakák, amikor este 8-tól fél 6-ig folyamatosan alszik. Nekem szerencsém van Karcsimmal ilyen téren, mert ragaszkodik hozzá, hogy felváltva legyünk fenn éjszaka Mancival, hogy én is aludjak!

Eszter,
Örülök, hogy jól vagytok már!
Ez mit jelent, hogy „raktak bele tejsavófehérjét”? Domi allergiás a tejre? Vagy hogy kell ezt érteni? Én ehhez nagyon hülye vagyok… :(

Verzsike,
Valamikor össze kellene ereszteni a gyerekeket. Szerintem Livi imádná Botit :D

Koda,
köszi a képeket!!! Már csak el kéne jutnom hobbi boltba....

Na, megyek, mert Mancim megreggelizett, kiveszem a székből…
Tényleg, segítsetek!!!
Mit adjak neki reggelire, ha nem eszi meg a kenyeret, zsömlét, kiflit, kalácsot? Most éppen felvágottat evett sajttal. De pl nem hajlandó meginni a tápszert sem, és a tejet sem, még kakaó formában se. :(
Nem panaszkodhatok, mert szinte minden mást megeszik, de ettől a reggelikkel kicsit bajban vagyunk. Ha szendvicset csinálok neki, akkor leeszi a tetejéről a felvágottat, sőt képes még a májkrémet is lenyalogatni :D

Na, tényleg megyek, aztán majd jövök még mesélek magunkról is kicsit, meg írok annak akit kihagytam...
Millió pusz,
Ági
csné

Sziasztok!

Gyors leszek,mert Domi extra nyűgös ma is! :?

Gyöngyi!

Mi is nagyon köszönjük a vendéglátást. Nagyon sokat készültél,rengeteg finomsággal,a fiúk még tegnap is ették. Köszönjük a meghívást mégegyszer.Sárikád tényleg egy nagyon szeretetreméltó kislány,ha egyszer mégis lesz egy lányom,hát ilyet kérek. :lol: Rezi meg kész hölgy és nagyon szép. :wink: A lakásotok nagyon tiszta és nagyon ízléses,gratulálok hozzá.Csodaszép kis otthon.

Ági!

Biztosan furi egyedül. Én úgy sajnáltam,hogy nem voltatok ott. Mert azért a börzén csak 1 percünk volt egymásra. :roll: Igen,valószinűleg Domi tejallergiás, és a tápszergyártó cég(milupa) egyszerűen megváltoztatta az összetételét és kész. :twisted:

Momo!

De jó ,hogy írtál. Figyu a jövőhét alatt ezt a hetet értetted,hogyx mehetünk,vagy a jövő jövő hetet :lol: ?Mert akkor egyeztetnük kell,mikor jó neked is és Titinek is,na meg nekem is. :wink:

Juci!

Mi van veled? Írj légyszi pár sort. Voltál te mostanában dokinál? Mert lehet,hogy rá kellene szedni magad. :roll:

Sziszike!

Tedd már fel légyszi a Domiról készített képeket,mert szeretném magamnak elmenteni. Tudod amit mutattál,hogy milyen jó lett. :wink:

Igyekszem még jönni és majd írni ám a többieknek is,csak most ennyit hagy a gyerek! :D

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Gyöngyi! Köszönjük szépen a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat. Babó is tuti, mert semmit nem nyűgizett, aztán hazafelé be is ájult a kocsiban.

Titi! Ha kell még, Szandikának kabi, nézd meg a tescoban, szerintem most nagyon jók vannak, ráadásul ezen a héten akció van, az összes kabát 30%-al olcsóbb.

Bufo! Tök jó, hogy tudsz tornázni a gyerekekkel, biztosan hamar formába lendülsz majd. A párod jól bírta otthon a fiúkkal? Gondolom minden kész csatatér volt mire délután hazaértél.

Momo! A rémálom Mishal betegsége miatt volt, vagy amúgy is? Jól kijötettek a férjeddel?
Nem már nem szoptatok, Babó 11,5 hónaposan nem akart szopizni, még egy nap megpróbáltam, akkor se, így nem erőltettem. Emlékszem mesélted, hogy Mishal is így volt, de te mindenképp akartad, most meg nem tudod elvenni tőle. Így azt gondoltam, ha magától nem kell neki, akkor én nem fogom erőltetni.
Ti mikor fogtok már megjelenni egy talin???? Olyan régen találkoztunk, szerintem veled a legrégebben.

Ági! Szerintem is jól meglennének együtt a gyerekek, ha tudtok, vamikor nyugodtan átjöhettek. Légvonalban szerintem tök közel lakunk, de nem tudom bkv-val mennyire bonyolult. Kocsim nekem is csak akkor van, ha megfűzöm apát ne azzal menjen dolgozni, szívesen itthonhagyja, csak én nem sokat kérem mert úgy több mint 1 óra neki az út, míg kocsival 15 perc.
Műzlit próbáltad már reggelire? Én azt szoktam enni és Babó mindig kér belőle. Vagy tojásrántotta esetleg.

Kicsi! Hogy vagy? Ugye nem azért nem írsz, emrt azóta se bírtál felkelni?

Puszi
verzsike

Sziasztok!

Most hogy itthon vagyok Dáviddal tudok a régi szokott időben jelentkezni. Az itthonlét csak 1 napra szól, mert nincs ma ovi. Csúnya vagyok , de Áront elvittem a bölcsibe, mer ha mind a ketten itthon vannak, akkor semmit sem haladok.
Reggel óta szinte meg sem álltam. Pakolok, pakolok takarítok, közben megy a mosógép és próbálom utólérni magamat, de szerintem reménytelen. Egy nap alatt nem fogom megváltani a világot.

Lányok kérünk szépen még képeket a szombati taliról. Biztosan csináltatok többen is.
Mindenféle finomságokról meséltek itt, mik voltak ezek? Gyöngyi le a kalappal előtted, hogy annyit készítettél hogy mindenki még haza is tudott vinni belőle.

Na mennem kell, mert lejárt a mosógép.
További szép napot mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok!

Juci!

Ezt bírom azért az egészségügyben,hogy olyan soká adnak időpontot. :twisted: De már az is jó,hogy van egyáltalán időpontod. Milyen gyógyszert próbálsz ilyenkor bevenni,görcsoldót,hasfogót? Van egy dolog,ami nekem mindig segít,noha nem értem miért mert alapból másra való,de neked is érdemes volna kipróbálnod. Van a Naturlandnak egy teája,Májvédő detoxikáló teakeverék a neve.Én ezt szoktam inni és olyan szuper gyulladáscsökkentő hatása van,nyugtatja a gyomornyálkahártyát,epét beleket. Nincs ráírva ilyen hatás,nekem apukám issza,mert rengeteg gyógyszert szed a szívére és ez árt a májának és az ő erőszakosságának köszönhetően kipróbáltam. Nálunk úgy bevállt,hogy a férjem,aki szintén nagyon hasfájós,amúgy egészséges ember ,ő is ha elrontja a gyomrát,vagy hasmenése van...,iszik egy ilyen teát.Sajna mi nem tududnk elmenni a szülinapra,mert akkor sem lesz autónk.,de nagyon szépen köszönjük a meghívást és sajnálom,mert tényleg rég láttalak,meg a többiekkel sem lehet eleget talizni. :wink: De azért majd gondoljatok rám. :D

Most aludt el Domi és mennem kell főzni,mert semmit sem tudok tőle csinálni,ha fent van.

Mindenkinek puszi!

Eszter

Kép

Kép
anubias

Ági!

Még neked akartam írni,hogy ha van kedved tavasszal börzézni,akkor árulhatnánk egy asztalon,mert én régen amikor Bálint volt cspp mindíg így csináltam a barátnőmmel. Feleztük az asztalat,így jobban meg is telt árúval,tehát érdekesebb volt a vásárlóknak és nem utolsó sorban olcsóbb is féláron az asztaljegy. Mert remélem addígra nekem is lesz annyi fölösleges cuccom.Mit szólsz?

Puszi

Eszter

Megint elnézést akiknek nem tudtam írni. :oops:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Kicsi
Már hívtalak és üzentem is, de ide is leírom.
Sajnos nem fogunk tudni menni a szombati szülinapra, mert Dávid bárányhimlős lett. Áronon még nem látom, de soha nem lehet tudni, mert a pöttyök megjelenése előtti két napban már fertőz.

Most csak ennyire volt időm.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok!

Lányok! Mi törtét, már megint alig írtok...

Adjatok légyszi tanácsot mit csináljak a derékfájásommal? Már alig tudok ülni és hason feküdni annyira fáj, gondolom Babó emelgetésétől van, azt meg ugye muszáj...

Zsuzsa! NAgyon sajnálom, hogy megint nem tudunk találkozni. HA meggyógyult Dávid és ráértek egy hétvégén, mindenképpen csinálunk egy talit. OK?

Puszi
verzsike

Sziasztok lányok!

Csak gyorsan jövök én is, rettenetesen kivagyok, megyek is lefeküdni, alig állok a lábamon.
Irtó fáradt vagyok, kialvatlan, és még sorolhatnám!
Mondandóm az bőven volna, de gép elé is alig jutok. Igyekszem minél többet jönni-menni Alexával, mert itthon irtóra unja magát, viszont így meg alig vagyok itthon. No most nem baj, mert szép az idő, ha esni fog, biztos többet leszünk sajnos bezárva.

Jucikám, sajnos mi nem tudunk menni hétvégén, ne haragudj, de picit későn jött az időpont... ha tudtuk volna hamarabb! :(

Erzsike, én is nagyon kínlódok, a gerincem, derekam rémesen fáj, és sajnos én nem is tudok eljárni sehová, de állítólag a gerinctorna nagyon jót tesz!!! Egy ismerősöm ajánlotta, neki segített.
Biztos, hogy Babó cipelésétől és a sok hajlongástól van, nekem is fáj már jó ideje. Rémes!

Bufo, na, most meg a bárányhimlő! Hogy lesz most akkor? Ki marad otthon Dáviddal?

Megyek, még gyorsan Daninak kirakom a vacsit, aztán lefekszem. Tényleg alig állok a lábamon, rég volna így ki.

KépKép
titi_27

volna=voltam

KépKép
titi_27

Hali!

Ugy latom mindenki beteg,vagy lemerult.

Bufo!

\Borzalmas hogy szegeny megint beteg (Aront nem oltattad be ellene?Bar igy is elkaphatja). Es most ki marad vele otthon? Gondolom nem orulnek a munkahelyeden sem,barmennyire is megertok. Remelhetoleg hamar lezajlik szegenynel.

Agi!

Hamar beleszoksz az egyedulletbe,es estere azert ott a parod!
Reggeli:nagyon sokaig adtam csak gyumolcsot,Frutapurat stb. Mishalnak,aztan jott a rizspehely,kolespehely,zabpehely elobb vizben,most szojatejben fozom,van amikor aszalt gzumit teszek bele,van amikor reszelt almat,vagy lekvarral ,joghurttal esszuk,szinte minden nap ez a reggeli es gyumolcs. De a joghurtot is nagyon szereti magaban.

Verzsike!

Hat ha masszazs,reiki,stb szoba sem johet,akkor marad a pihenes,vagy melegfurdo. De igazabol egy csontkovacs lenne jo. Hat akkor nalatok mar nincs szopi. Nalunk meg van ezerrel,Sarvaron meg ejszaka is nonstop szopizni akart,gondolom annzira nem erezte magat biztonsagban

Ja,a remalom Mishal miatt volt,aki hihetetlenul nyugos,hisztis volt,es nem hagyott beken szinte soha se,hiaba votl ott anyukam is.Egyetlen egyszer szabadultam el,elmentem fel orat egy Floating-ra (csendfurdo) ,az nagyon szuper volt.

Titi!

Neked is erre lenne szukseged,meghat pihenesre!!!!!

Kicsi!

Remelem utana tudunk talalkozni es nem haragszol. :wink: Holnap jon a kertesz gombaolovel kezelni a fuvet,stb...ami azt jelenti,hogy szombattol lehetunk megint kint a kertben es akkor ki kell hasznalnom a jo idot es ultetek,telepitek,asok ezerrel. Es ahogy irtam,hihetetlenul ki vagyok merulve,mar en gondolkodom azon hogy nem kellene szoptatnom Mishalt+nagyon sok dolgon filozom.A multkori betegseget is szokas szerint labon hordtam ki,es most se erzem jol magam.
Remelem nalad hamar kiderul hogy mi is okozza,de 100%ig biztos vagyok benne,hogyha nem lennenek a lanyok veletek,akkor semmi bajod se lenne.Neked is sokkal tobbet kellene magaddal torodnod!!!!

Eszter!

A jovo hetet jovo hetre ertettem. :lol: Ebbol is latszik hogy mennyire nem vagyok magamnal.Szoval beszeljetek meg hogy mikor jo nektek,valami halvanyan remlik hogy a kedd nem jo nekem,de majd meg en is rakerdezek a hugomnal.

Amugy ugy erzem hogy most jott el az ido hogy en (is) fontos legyek magamnak. Ma itt volt egy par aki feng shuival ,stb. foglalkozik,hat nagyon erdekes dolgokat mondtak..errol itt bovebben nem irok,...de nagyon elgondolkodtato. De talan megadta a kezdo lokest par dologhoz. :lol:

Na,leptem,megnezem mi van a teveben,aztan alvas. Mishal ma eleg zizi volt,koran is kelt,es rosszalkodott,delutan meg a szomszed kislanyaval egyutt setaltunk..olyan edes ahogy ragaszkodik hozza,alig varja hogy menjunk hozzajuk.

Szep almokat!
momo35

Sziasztok!

Rövid leszek most, tegnap tudatosult bennem mi is van a lányommal.

Azt már írtam, hogy nagyobb az orrmandulája.
Emiatt van az időszakos nyáladzása és a horkolása is, abban reménykedtem kinövi.
Ami furcsa volt nekem, hogy nincs megfázva és folyik az orra, amit mondjuk én észre sem veszek.:(....de képzeljétek ez is oda vezethető vissza, tiszta a tüdeje, láztalan, dokinéni nem lát semmit, mikor mondtam neki ez az orr hang az orrmandula nagyobbodása miatt van, mondta, nem beteg Anna , amit láttak az oviban az orrmandula váladékozása.
A lényeg, hogy ez nem fertőző.
Ami baj, hogy a torok mandulája is nagy, ha az orrán nem tud levegőt venni a száján veszi, de, ha a mandula nagy...ki is maradhat a légzése.
Sőt a sok visszakérdezés, hogy anya mit mondtál is idevezethető viissza, mert észlelési gondokat is okoz....már azon gondolkozunk, ki kellene vetetni neki......nem akarom , hogy, ha mégsem növi ki, majd suliban legyen gondja vagy most ne fejlődjön rendesen...melegben semmi gondja nincs, csak mikor bejön a hideg, mintha megduzzadna..mit csináljak????????

Tegnap azért nem írtam, mert ezeknek olvastam utána.

Vkinek kivették már, tudtok ezekről vmit?
Ha vki tud segítsen!!!!!!!!!!!!!!!

Eszter: Titi gépével fotóztam, mert az enyém lemerült.
Zsuzsa: kajcsik: hidegtál: krumpli saláta, sonkatál, hústál. Sütik: rétesek, csokis, lekváros sütik...italok és még biztos sok más, ami most nem jut eszembe, zöldségestál.
Juci: jobbulást, ha megtudsz vmit, majd írj. Október 18-a az szombat, arra kaptál időpontot? Hányra mész?
Holnap írj milyen volt a labor.
Erzsike: csontkovács vagy, ami anyunak nagyon bevált a mágnes, amit vettem neki, ezt berakja a dereka alá és utána jól lesz.
Előtte izomlazítókat szedett, ha jól tudom, én amikor fájt, derékpántot hordtam, ami nagyon jó volt. Jobbulást!

Momo: de jó, hogy írsz.:) Engem érdekel, mit mondtak? Mihez adta meg a kezdőlökést?
Azt hallottam pl. egy íróasztalt úgy kell berakni egy szobába, hogy az ablakra s az ajtóra is rálásson a gyerek.

Zsuzsa: jobbulást Dávidnak, mi viszketés ellen a homeos Rhus toxiodendron 9CH-t szedtük, nagyon sokat segített. Lerövidíti!!!
Naponta 2-3*5golyócska.

Puszi mindenkinek, - indul a nap én meg rohanok suli-ovi , posta.

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Bufo!

Jobbulást nektek! Szegénykém. Hogy oldjátok meg,ki marad otthon?

Momo!

OK,akkor holnap úgy is talizok Titivel megbeszéljük neki mikor jó és írom is. Hú írtad ezt a rizspelyhet,meg kölespelyhet. Éppen ilyeneket szeretnék én is adni Dominak. Hol veszed ezeket? Nagyon drágák?

Sziszike!

Köszi,már átküldte Titi a képeket Domiról! :D

Domi örjöng! Az az alaphelyzet,hogy egész nap nyüszít,de estére ez örjöngésbe csap át.Kiborít teljesen! :cry:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Titi! Légyszi nekem is küldd át a képeket.
Köszi

Momo! Kár, hogy nem jöttök hétvégén, ha esik az eső?????

Most megyünk pancsizni, ha lesz még erőm, utána jövök. Puszi
verzsike

Sziasztok lányok!

Na, végre én is itt vagyok...

Dani házon kívül van, külföldi vendégek vannak nála, így ma este nincs itthon... ez sajnos már a többedik nehezebb este, néhány napja megint többet játszik... de a holnapi és a pénteki délután/este az enyém lányok! Kimenőt kaptam, csak tudnám kihasználni. Talán holnap ki is ruccanok valahová... azt még nem tudom, mit csinálok.

Képzeljétek, ma délben 3 órát aludt Alexa! Olyan szupi, és végre nem kelt fel közben, egyhuzamban aludta a kiságyában!!! Ez akkora haladás már lányok! Igaz, hogy újabban csak ölben hajlandó elaludni, amint kimegyek mellőle, vagy leteszem, ordítani kezd. Az ölemben meg megnyugszik. (Sajnos én meg csak forgolódtam, lefeküdtem vele együtt, de nem tudtam aludni. :()
Ja, és annyira édes, képzeljétek, el kezdett nap közben vetkőztetni, és fordul a cicire. Sajnos néha engedek, pedig most kellene erősnek lennem, nehogy úgy járjak, hogy utána nem fogom bírni elvenni tőle. Most ott tartunk, hogy csak reggel kap cicit, akkor elidőzik vele. Talán azt sem kellene hagynom. Csak az a kis fél órácska annyira jól esik, akkor még olyan kómás vagyok.

Reggel voltunk a játszócsoportban is a bölcsiben, nagyon szupi volt, nagyon szereti a kiscsaj.

Gyerekek, néhány talis fotón átsiklottam valóban, úgyhogy hozom is őket szépen sorjában...

Sziszike, jó sok képet csináltál, én meg jól nem vettem észre párat, bocsika.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
titi_27

Jaj, Sziszike, ilyen csodás közös képem eddig még nem is készült a lányommal.
Na, ha legközelebb találkozunk, megkérlek majd, megint csinálj rólunk ilyen szupert légyszike!!! Annyira örülök neki, hogy ilyen jók lettek, olyan szépek lettek!!!

Ez a mandula dolog nagyon durván hangzik... most lehet, hogy nem jól értem, de nem voltál még vele eddig a fül-orr-gégészeten? Talán ott többet tudnának mondani. Jó lenne kideríteni, mi ez az egész, mert gondolom, azért idegeskedsz emiatt.

Momo, ez a csendfürdő nagyon felkeltette az én érdeklődésem is. De van erre lehetőség itt Pesten is? Tudsz ilyenről? Te hová jártál? Valamit nekem is ki kellene találni, egy picit feltöltődni.

Jaj, már megint rólunk, de muszáj elmesélnem!!!
A lányom iszonyatos kutya mániás lett. Ha ugat egy kutyus, rögtön mondja, hogy: "Vau-vau", ott terem a terasz ajtónál, és nézi a szomszéd felé, paskolja az üveget. A szomszédnál ugyanis 3 kutya van, és nagyon szereti őket. Ha kérdem tőle, hogy "Hol a vau-vau?" rögtön megy az ablakhoz.
Aztán itt a szomszéd macska is, aki átjár hozzánk, őt is nagyon szereti, ha meglátja, hogy itt van, teljesen belelkesedik, és ugyancsak el sem lehet vonszolni a terasz ajtótól.

Remélem, nem haragudtok, hogy így áradoztam most magunkról, de annyi mindent akarok mesélni Nektek, és aztán soha nem jön össze.

KépKép
titi_27

Sziszike!

Nekem Bálintét kivették mikor 3 volt. Ha ki kell venni,akkor jobb,ha minél hamarabb. Szerintem! :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Titi: Bence szintén nagy állat barát, kezdődött nálunk is a kutyával, egyszerűen oda van érte, de rá kellett jönnöm idővel minden állatot imád! Ő is vau-vau, de kiabálva, nagyon cuki lehet Szandika is.

Örülök, hogy tetszettek a képek, szívessen csinálok rólatok máskor is.:)
Vmit tudni kell az alanyok is szépek voltak, így könnyű dolgom volt. hehehe :P

Voltam a Heim Pál-ban fül-orr-gégészeten, mondták, hogy nagyobb neki, de enyém a döntés,ők javasolják.
Aztán én abban reménykedtem, hogy kinőheti, ekkor még nem tudtam, hogy ennyi minden ide vezethető vissza, mint a mit mondtál? mondata is, hallása 100%-os, ez észlelés, amit szintén ez okoz, ma este arra jutottunk, hogy kérek időpontot holnap és kivetetjük neki...majd íro mi volt.

Juci: milyen lett a labor eredményed? Megint eltűntél?:) Remélem nem vagy rosszul.

Erzsike: hogy van a hátad? Dokinál voltál vele?

Zsuzsa: hogy vagytok? Dávid, hogy viseli? HOmeosat próbáltad neki, amit írtam? Tényleg nagyon jó-tapasztalat, nekem Zsolti és Anna is volt már báránykás.

Mesi: hogy vagytok? Olyan rég írtál....

Gyöngyi, ha van időd te is less ám be! Egy szuper találkozó után nem eltűnni.:)

Mindenkitől elköszönök megyek aludni végre, holnap hosszú nap vár rám, majd írjatok...ma ennyire futotta.

Szép álmokat.

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok Lányok!
Vagyok ám én is, csak elég rohanósak a napjaim. Ma éppen szabadnapos vagyok és ilyenkor próbálom utolérni magam és előre dolgozni, mert most 2 napig megint elmegyek itthonról reggel 5-kor és csak 9-re érek haza.
Balázst leteszem aludni és jövök!
Sok puszi mindenkinek!!!!

Éva

Kép
balimama

Na akkor itt vagyok! :lol:

Először is:
Erzsike!
Nem fekszünk hason, mert az a csecsemőknek való, felnőtt ember gerincének nem! :?
Egyébként tipikus kismama probléma! :?
Az úszás minden problémádat meg fogja oldani, persze nem a kint a fejem és mellúszásban evickélek, hanem szépen szabályosan, váltogatva az úszásnemeket.
Ha szükséges akkor vannak jó helyileg alkalmazható készítmények, én a Flector kenőcsöt szoktam használni.

Sziszike!
Jól értettem, hogy csak az orrmanduláját veszik ki? Akkor nem olyan nagy dolog, nem fogja nagyon megviselni. Remélem hamar túl lesztek rajta!

Juci!
Jobban vagy már? Én sajnos dolgozom szombaton, pedig milyen jó alkalom lett volna találkozni Veletek! :cry:

Titi!
Annyira hihetetlen, hogy Szandi is 1 éves lesz! :shock: És még csak kétszer láttam! :cry:
Tényleg én nem is tudom, hogy akkor most mi a helyzet kistesó ügyben és, hogy meddig maradsz otthon?

Zsuzsa!
Részvétem a bárányhimlő miatt, szegénykémet nagyon megviselheti! Már én is beharangoztam a munkahelyemen, hogy most kezdtük az ovit és folyamatosan taknyosak vagyunk, azt mondták, ne is idegesítsem magam, mert mindannyian keresztülmentek rajta.

Most 2 napig itthon voltam és úgy tűnik sikerült megállítani egy újabb betegséget! :wink:

Mesi!
Mi volt a munkahelyeden? Tudod! Szólj!

Momo!
Gondolod el tudnád még választani Mishalt? Az az igazság, hogy ilyenkor már nem könnyű, én viszont azt gondolom, ( és a WHO ajánlása is ez), két éves korig kell szoptatni (persze, ha lehet). Szerintem már rendesen kimerülhetett a szervezeted. Sőt szerintem szükséged lenne egy kis egyedüli kiruccanásra is!
A házról írok majd, de az most olyan hosszú lenne! Kell hozzá az ihlet!

Amúgy a munkahelyem nagyon elit hely. Minden van, szuper rendes a főnök és a kollégák saját bevallásuk szerint soha nem mennének máshová dolgozni!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Köszi az aggódásokat és hogy gondoltok ránk a bárányhimlő miatt. Hála az égnek nem vészes a helyzet szinte csak a felső testén van pötty.Az arcán 2 és a fejbőrén is vagy 4. Nagyon jól viseli nem vakarja így semmi exrta dolgot nem kell csinálni vele. Nem lázas nem nyűgös.
Eddig a férjem volt vele itthon, holnaptól anyósom vigyáz rá, persze csak úgy ha átvisszük hozzá. Ez ma derült ki, mert eddig úgy volt hogy jövő héttől én maradok itthon vele, már a munkahelyen is bejelentettem. Áron egyenlőre jól van, de ugye vagy másfél 2 hét a lappangási és majd akkor derül ki hogy ő is megfertőződött e.

Titi
Köszönjük a képeket igazán jól néz ki mindenki. Sajnálom, hogy kimaradtunk a Gyöngyiék talijából.
Milyen szuper hogy van kimenőd használd is ki, mert ki tudja mikor lesz megint. Lehet hogy többet ér ha kicsit kikapcsolódsz és elmégy valahová mintha aludnál.

Sziszike
Szerintem is jobb ha kivetetitek azt a fránya mandulát ha iloyen galibát okoz. Remélem hamar kaptok időpontot és nem kell sokat várrni rá.
Köszi a homeós tanácsot ha szükseég lesz rá akkor bevetem.

Balimama
Hát hallod te is jól ki lehetsz purcanva ha reggel 5-től csak este 9-re érsz haza. Nem csodálom, hogy szinte semmire nncs időd. Sajnos ha visszamegy az ember melózni akkor már semmi sem egyszerű és mindig vagy 2-3 nappal előre meg kell tervezni mi hogy legyen és persze mindenkinek mindene el legyen intézve.
Az orrfolyás meg szinte végig fogja kísérni az egész téli időszakot ezen kár is rágni magadat. A mindenféle betegséget meg úgysem tudod kivédeni, csak reménykedhetsz benne hogy Balász nem kap el minden nyavaját.

Momo
Nem oltattam be egyik fiút sem bárányhimlő ellen. Amikor Kodáéknál Bence volt himlős és mutatott képeket akkor akartam, de mivel folyamatosan folyt az orruk így nem oltották be őket, nyáron meg bevallom őszintén elfelejtettem. Így kimaradt de már nem hiszem hogy érdemes Áront oltani .

Mesi
Mi volt a munkahelyeden mit mondott a főnököd?
A gyerekek jól vannak? Zsolti hogy viseli az ovit?

Kicsi
Hogy vagy? Van már eredmény a labornak vagy arra is egy hetet kell várni?

Na ennyire futotta az időmből a kis fickók nem bírnak magukkal.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Juci!
Tényleg tök hülyén írtam! :oops: :oops: Én is úgy gondoltam, ahogy Te! Szóval nem kell azt az elválasztást annyira siettetni!
Meg arra próbáltam célozni, hogy Momo talán túlságosan le van terhelve és jót tenne egy kis kikapcsolódás neki! :wink:

Éva

Kép
balimama

Drága Juci!

Jajj de dinka vagy. Először is örülök,hogy leírtad,mert én azt vallom,ha az ember hisz vagy érez valamit,kérdezze meg bátran. Ez így van rendjén,és így látod nem maradnak benned félreértések.Szó sincs arról,hogy félek a betegségedtől,hiszen ha valaki,akkor én elég közelről értem és érzem az efajta bajokat. Szóval ezt felejtsd el. nekem annyi a bajom,hogy mivel a férjem elviszi a kocsit így nem tudok menni. A múlkor is Titi vitt,de mivel ő most nem tud jönni,így nincs ki vigyen. Már nincs itt Brimo,hogy megkérjem vigyen, és Momo sem megy,pedig vele is szivesen mennék. Nálam ennyi az ok. És mivel Domi baromira utál utazni így vele ki van zárva egy ekkora út . Jajj közben mennem kell,mert Domi Bálinttal ül a kádban és túl nagy a csend,de még erre visszatérek,mert szeretném eloszlatni a kétségeidet azt illetően,hogy nem szeretnék veled találkozni. És bizton állíthatom,hogy Titi is nagyon szeretne látni,Gyöngyihez is annyira vártunk.Na majd folytatjuk!

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jucikám,

Én mint elég régóta csöndben szemlélődő, légyszíves hívj fel:
06-70-415-2397 vagy06-30-4142632

Pusszantás mindenkinek:):):):

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok lányok!

Amíg készül Dani vacsija, itt vagyok.

Zseppy, úgy megörültem, mikor láttam, hogy Te vagy az utolsó hozzászóló, azt hittem, írtál bővebben is... szomorú vagyok, hogy csak csöndben szemlélődsz, és sosem jösz közénk. :(

Jucikám, mindenképp reagálnom kell arra, amit írtál, mert most bizony paranoiás vagy! Egy pillanatra sem gondoltuk, hogy miattad nem megyünk a hétvégén!
Számomra picit későn jött a buli híre, nekem meg minden hétvége be van táblázva már olyan régóta. Bevallom, nagyon filózom ám rajta, hogy azért elindulunk. Az igazság az, hogy baromi messze vagytok, és mire odaérünk, a lányom ki fog állni a vallásából. Ha meg a kocsiban alszik délben, akkor az 3 óra... igaz, hogy szép időt mondanak, talán hagyhatnám a kocsiban aludni, szóval még át kell gondolnom az egészet. No meg itthon is rengeteg a tennivaló, téliesítünk, ezt terveztük, ugyanis alig volt közös hétvégénk mostanában Danival.
Pedig tényleg nagyon kíváncsi volnék a gyönyörű házatokra is! No meg Dudira is!

Azt valóban én is sajnálom, hogy rég találkoztunk, de ez Jucikám hidd el, nem rajtunk múlt. Sajnos az utóbbi talira Ti nem tudtatok jönni, az esztergomiból meg azért maradtunk ki, mert én pont Miskolcon/Liszkán voltam.
És persze azt se felejtsük el, hogy a végén úgy lett esztergomi tali, hogy lefújtad, aztán mégis meg lett tartva, amiről csak itt a topikos képekből informálódtunk. Én szentül azt hittem, nem lesz tali. Ha itthon lettem volna, esküszöm, még rosszul is esett volna, hogy nem mehettem volna, mert nem voltam jól informálva.

Tudod, hogy Eszterrel nap, mint nap kommunikálok, így tudod, hogy valamelyest az ő véleményét is tudom írni... szóval tudod, hogy ő is szívesen ment volna Esztergomba, csak nem tudott hogyan... no meg így, hogy a végén ő sem tudott róla, pedig ő itthon volt... :( Ha valaki tudott volna segíteni neki az eljutásban, hiszem, hogy szívesen repült volna hozzátok!

(Na, ezért meg remélem, Te nem haragszol meg, hogy leírtam.)

Évikém, olyan jó, hogy itt vagy köztünk! És még a rohanás ellenére is tudsz jönni, le a kalappal előtted!
Annyira örülök neki, hogy ilyen jó az új helyed! Végre valami jó dolog történik Veled! :)

Bufo, jaj, anyósodhoz miért kell átvinni Dávidkát? Miért nem tud ő átmenni? Biztos van oka, csak gondolom, egyszerűbb lett volna, mint minden reggel szegény csöppséget citálni.
De legalább tudsz menni dolgozni. Hú, de kemény lehet ez a munkás élet.

Jaj, ne haragudjatok, muszáj mennem, úgy elszaladt az idő, ma valahogy nagyon lassan írok.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
titi_27

Hali!

Zseppy!
Nem irsz magatokrol?

Eszter,Titi!

Megbeszeltetek hogy mikor lenne jo nektek? Nekem vegul is azt hiszem majdnem minden nap jo,vagyis szinte mindig lesz valaki itt(teliesitik a medencet,kertesz,stb...) de ettol fuggetlenul johettek.

Bufo!

Orulok,hogy viszonylag jol viseli a betegseget,remelhetoleg Aron nem kapja el.Bar nem is tuodm hogy melyik lenne jobb.

Balimama!

Orulok,hogy jo helyre kerultel. Balazska aludni is tud mar az oviban? mert emlekszem hogy otthon csak veled aludt el delutan.
AKkor majd meselj ha lesz idod es energiad a hazikotokrol.Koszi a tanacsot,en nem is tudnam elvalasztani Mishalt most ,meg ha akarnam se. Mi is napi 3x szopizunk,de amikor beteg volt,akkor rengetegszer,es ki is koveteli maganak. Remelem majd magatol abbahagyja,szoktam neki mondani,hogy o mar nagyfiu..dehat nagyon nem izgatja. Engem meg nem zavar.Bar bizonyara kozrejatszik abban hogy ilyen kimerult vagyok.

Sziszike!

Nem tudom hogy mi lenne a legjobb,de ha muszaj akkor inkabb most mint kesobb.Nekem 10 evesen vettek ki,es borzalmas volt,mindenre emlekszem. AMiket mondtak azt nem igazan irnam le nyilvanosan,ami publikus talan az hogy meggyoztak,hogy kezdjek majd bele egy vallalkozasba.

Kicsi!

Hat akkor felhivlak! AMugy akik itt voltak ezen a heten(ez a fengshuis par) olyanokat mondtak,hogy a hideg is kirazott,es az a baj,hogy ezt mar nem egy ember mondta nekem. A legrosszabb az hogy nem tudok meggyozodni arrol hogy valos-e,csak ragodhatok rajta.De majd telefonban.

Es most biztosan kihagytam valakit,dehat nem is akartam irni,mert inkabb forro teaval akartam a kanapera gubozni. Ma delben szinte az emeletre alig birtam felmenni. Voltunk a Lidlben,elvittem anyukamat is ,katasztrofa volt ahogy viselkedett,vegigfetrengte az egesz uzletet,de nem azert mert kellett valami neki,csak ugy.Es ez mindig igy van ha anyukammal megyek.Mar ott tartok,hogy inkabb nem hivom magunkhoz,mert akkor nekem dupla nehez.

Titi!

Irni akartam a multkor is,Szandika annyit valtozott,igazi nagylany es olyan szep. Biztosan megkornyekezi majd a kicsi fiam. :lol:

Joccakat mindenkinek!

Eszter!

Ezeket megveheted a DM/ben,de ott eleg dragak,amugy meg barmelyik bioboltban,van a magyar megfelelojuk is,azt hiszem valami Pille a markanev vagy mi,de Mishal azt utalta,cssak a draga kellett neki. :roll:
Most meg mar sima Lidl-s zabpelyhet veszek,bar azt is felemeltek,most 200 Ft korul van,de finom.A kekzacskos a jo,azt eleg par percig fozni.
momo35

Aki katasztrofalisan viselkedett a Lidlben ,az nem anyukam volt ,hanem Mishal. :lol:
momo35

Sziasztok lányok!

Nem maradok sokáig mert megyek aludni!6kor kelünk!
Csenikét elhozza a bölcsis társa anyukája ma ott volt náluk 5ig.Jól érezte magát alig akart haza jönni! A lány tök ingyen ajánlotta fel a segítségét! :D :D
Jogász és jó dolgokat mondott a válással kapcsolatban,mármint nekem jó! :lol: :lol:

Remélem szombaton majd elmondhatom nektek!
Már nagyon várjuk a bulit! Csenike mondja,hogy torta!

Bufo.
Reggel kerestelek a metrón,nem találtalak!Jó lenne megint össze futni!

Megyek pszichológushoz kedden jelentkezem!Remélem segíteni fog rajtam!Ma volt itt a sógornőm,azt mondta a gyerek apja gondolkodik,hogy felmondjon.Reméli akkor többet látja Csengét!
Pedig nem ,mert nem adom oda!De ő ezt még nem tudja!! :lol: :lol:

Jó lenne ha mindenki jönne a buliba!De úgy látom nem fog össze jönni! :( :(

Most megyek aludni!

Ja a képek nagyon jók!Irigy vagyok,hogy nem lehettünk ott veletek!És megint mekkorát nőttek a gyerekek!

Jó éjszakát!

brimo

Sziasztok!

Juci: nagyon sajnálom, szerettünk volna találkozni veletek, de ugye az esküvő...már most elegem van belőle, pedig el sem kezdődött.
A múltkori szoli után hámlok, nagyon szép leszek...most meg nem akarok rá szolizni, sztem helyesen, mindenki ruhája kimosva, vasalva, Annának kettőt rakok ki, de Bence ingét nem találom:(
Mindig van vmi, ma fodrász, ruha próba, torna, aztán este még szépítkezés. Már most fáradt vagyok!

Majd, írj, ha tudod az eredményeket!

Omega 3 kids-anyu most vett 2 dobozzal nekünk, napi 2 adok ZSoltinak, Annának 1et, nagyon hiszek benne, a Patika újságban volt egy cikk róla, olyan jókat írt.

Momo: tegnap hívtam őket, megkérdeztem ugye vele maradhatok, mire azt mondták tudnak egy széket biztosan biztosítani.
Inkább most essünk gyorsan túl rajta, a legjobbat akarom neki!

Ugye milyen jók lettek a képek? Dominak a nevetőse szupi! Annyira helyes!

Zsuzsa: még kétszer kell mennünk vizsgálatokra, majd írok, ha van már időpont.
Ti, hogy vagytok?

Zseppy: írj magatokról, ez nem ér, hogy csak olvasni jársz és mi meg nem tudhatunk rólad....

Virág, Gyöngyi, Mesi, Ági, Koda....: merre vagytok?

Mennem kell a manókért.

Majd írok még.
Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak ahogy Bence meggyógyult, Marci lett beteg, a szokásos gége- és garatgyulladásával. Ugat, mint egy fóka....úgyhogy most itthon vannak mind a ketten. Ráadásul Gabi már kiadott pár feladatot, amit itthon is tudok csinálni a gépen. Csakhogy Marcit nem lehet elküldeni innen, mert állandóan a Thomas mozdonyt nézi.............és megy a mosógép is, illetve 3 félét főzök.........de legalább nem unatkozok :lol:

Kicsi:)
Jaj de édes ez a Dudus :lol: Megzabálom! De jó, hogy rólam nevezte el a boltot :)
Megmondom őszintén nagyon kacérkodtam a gondolattal, hogy vonattal elmegyek hozzátok, mert a kocsink az darabokra van szedve, meg Gabi nem is ér rá. De én mentem volna. Meg is néztük a vonatokat, de 8 óra lenne oda-vissza az út.....és még a házatokhoz el sem jutottam, csak az állomásig. Így kb. 1 órát tudnék lenni nálatok....Na meg át kell szállni a Nyugatiba :roll: Oda el sem tudnék menni a Keletiből.....úgyhogy fájó szívvel, de le kellett mondani az útról. Pedig valahogy az ajtótáblákat is el kéne juttatom...postán annyira nem merem feladni....
És hogy mikor megyünk hozzátok? Mi csak a meghívásra várunk :lol: :lol: :lol: és már repülünk is!
Nagyon köszi a tippet az omega 3-mal kapcsolatban, hálás vagyok neked!!!!!!! Meg is fogom nézni, ahogy látom Sziszike is csak dícséri!
Hogy mit fogok Gabinál csinálni? Hát most éppen táblázatba szedem, hogy a tervezendő házhoz mennyi fagerenda, oszlop, lemez, stb.....kell. Ezt darabra, köbméterre kiszámolom, osztok-szorzok, képleteket gyártok, pofát adok a táblázatnak .
Aztán majd szeretne bevonni a tervhez kapcsolódó szöveges részek elkészítésébe is. Na meg én leszek a fénymásoló, a postára rohangászó, földhivatalba elmenő......:)

Zsuzsa!
Nálunk 1,5 hét különbséggel jött ki a két gyereken a bárányhimlő. újabb 1,5 hét után jött ki Gabin is...tehát olyan 10 naponként lettek betegek. Gyors gyógyulást nektek!!!!!

Éva!
Örülök, hogy jó munkahelyet találtál, bár úgy látom elég sokat kell dolgozni....de legalább van!

Most mennem kell, lejárt a mosás. Jövök még.

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Momo!

Ma délután megdumcsizom Titivel és akkor írok,hogy mikor tudnánk menni. nekem egyenlőre bármelyik nap jó.A zabpehely kilőve,mert abban van glutén,de a férjem eszi őket, a Plusszost szerette,mert az hántolatlan volt, a Lidls hántolt sajna,de nem is ez a lényeg,mert Dominak a köles,vagy a rizs kellene. Tegnap kérdeztem a Tescoban lévő Herbáriában és nem ismerték. De akkor a Dm.-ben megpróbálom. Hátha Domi azt megenné.

Juci!

Tényleg én teljesen elfelejtettem,hogy szoptatsz. :roll:

Megyek altatni,igyekszem vissza. :wink:

puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

De megindult az élet, alig győztem elolvasni mindent…

Titi! KÖszi, hogy feltetted a képeket.
Remélem tegnap este elmentél valahová, vagy ha nem, akkor ma el fogsz. Szerintem is sokkal többet segít, mint az alvás. Csak egy kicsit kiszakadni otthonról. Nem tudsz elmenni szaunázni, vagy ilyesmi?
Aranyos lehet Szandika, ahogy szereti a kutyusokat, nálunk a szirénázó autóval van így, elég sokat mennek az M3-as on, azt látjuk a konyhából, csak sajna olyankor rohan Babó és fel kell benni, mert csak úgy látja. Úgyhiszem a derékfájásomat is nagymértékben a napi 20-30 nínósautónak köszönhetem.

Sziaszike! Kaptatok időpontot mandulakivételre? Egy pár nap alatt el is felejti anna és remélhetőleg egykettőre megoldódik a folyamatos betegeskedés. Sajn ilyen kevés hely van a kórházaban, hogy nem is kaphatsz ágyat, sajana egy csomó helyen még úgy se ha ki is fizetnéd.

Éva! Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni szombaton.
Ennyire messzi dolgozol, vagy nálatok ilyen hosszú egy műszak, hogy ennyit kell távol lenni?
Valahogy sugárzik az írásodból, hogy nem is érdekel, hogy ilyen sok időt vesz el, szereted csinálni, ugye így van? Ha már itt nem árultad el, elküldöd priviben hol dolgozol, én nagyon kíváncsi vagyok.
Köszi a jótanácsokat, sajna csak hason tudok aludni, és mióta szoptattam, a kispárna is ottragadt a hasam alatt. Tegnap megpróbáltam csak háton, az lett a vége, hogy semmit nem aludtam, mindig felébredtem, hogy kényelmetlen. Úszni majd akkor tudok, ha visszamegyek dolgozni, a munkahelyen van uszoda, jártem is rendszeresen.
Most meg elkezdtem járni pilates-re, talán az is segít valamicskét. Nyílt egy új terem nálunk, ahol a gyerekeknek van játszóház és vigyáznak rájuk míg mi tornázunk.

Kicsi! Beszéltem Brimoval, fél 3-ra megyek értük, utána indulunk.
Mindig a mafilmbe jössz szinkronba, ami itt van a Róna utcában? Akkor akármikor behozhatod Dudit, teljesen útba is esünk. Én nagyon szívesen vigyázok rá, ha szólsz előtte. Babó is szokná a társaságot, meg szerintem Dudinak se lenne rossz, ha nem egyedül van.

Zsuzsa! Azért a rosszban, jó is, hogy Dávid csak kicsit lett pöttyös. Meddig nem mehet oviba?
Csak azért vigyáz rá anyósod, hogy a férjed menjen végre dolgozni? Mert úgy tűnik nem a nagymamai szeretet vitte rá, ha már át se megy hozzátok.

Momo! Szegény, még anyukáddal se tudsz nyugodtan találkozni… Csak akkor rosszalkodik Mishal ha ő van ott, vagy ha akárki van veled? Nem lehet hogy az a baja nem csak vele foglalkozol, hanem váltasz pár szót anyukáddal is?

Eszter! Az árkádban a bioboltban van köles is meg rizs is. Holle márkájú, még főzni se kell, csak felforralt vízzel elkeverni. ABbaó nagyon ette, sőt ha keveset ebédelt uzsira még mindig oylat kap gyümivel, hogy kibírja vacsiig és ne kekszet kunyizzon már du 5 –kor, mert éhes.

Puszi
verzsike

Erzsike!
Már 2 napja csak ezen a Holle néven gondolkozom:) Én is akartam írni Eszternek, hogy mi is ezt ettük, csak egyszerűen elfelejtettem a névét, úgyhogy köszi:)
Én is nézegettem ezt a Pilates féle tornát. Sajnos itt nálunk nem volt, így egy könyvet vettem meg. Néhány gerinc és hátgyakorlatot csináltam belőle, szintén hátfájás és gerincferdülés miatt. Mondjuk gyakrabban is elővehetném..........

Eszter!
Én is bátran ajánlom ezt a fajta rizs és kölespéet. Bence szerette, igaz ízesítettem. Mi dobozszámra vettük egy időben. Most hogy nagyobb, már nem eszi, de eddig sokat kajálta.

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Vagyok ám én is, csak nagyon mozgalmas hetünk volt, és még nincs vége.
Köszi a sok dícséretet a talival kapcsolatban.Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
Az idő tényleg kevés volt, de majd tartunk egyet májusban is, ahogy beszéltük.

Most tánc oktatást tervezünk a barátnőmmel a Reziéknek, mivel a tesóm kislánya is jár az ovijukban, és sokszor fellépnek. Vasárnap is volt fellépésük, és a Rezinek annyira tetszett a ruhája, meg a cípője, hogy még sírt is, hogy ő miért nem járhat.
Úgyhogy bújtam a netet, meg jártuk tanárt keresni. Most már csak időpontot kell egyeztettni.
Persze mindenki azt mondja, hogy már volt több próbálkozás, de sose jött össze az ovisoknak, mert nem volt elég jelentkező. űhát remélem sikerül. Már nagyon sok embernek szóltunk, mert a plakátban nem hiszünk. Még a védőnő is besegített :lol:
Aztán a Rusinak is intéztem a családi napközit. Január első hetében kell beszoktatnom Novembertől kezdi az angolt heti 2x fél órát, de már akkor se lehetek bennt vele :cry: .

Ja a lényeg:
Jucikám!
Ne haragudj, de nekünk sem jó az időpont. A tesómékhoz megyünk szüreti felvonulásra. Ne haragudj, hogy csak most szólok, de ki is ment a fejemből. (Még jó, hogy a tesóm szólt tegnap.) Mióta megvannak a csajok ez már szinte családi program. Ilyenkor az egész szüreti sereg végigvonul a faluban, és minden utcában megállnak táncolni, meg enni. Azt nem tudom, hogy ők most megvendégelik-e őket. Illyenkor kipakolnak egy asztalra enni meg innivalót nekik. Van sok paci (ahogy a Sára mondja), meg lovaskocsi..
Látod nálatok a betegség miatt, nálunk meg családi program miatt nem jön össze a tali. A múltkor is a falunap volt, meg a tesóm szülinapja (igaz az a Mesiék bulijánál volt)
Majdcsak sikerül már egyszer taliznunk!!!

Sziszke!
Jó bulizást holnapra! Majd készíts szuper képeket.

Lányok, akik eljutok a bulira: Nektek is jó szórakozást!!!A fényképezőt nem otthon hagyni. Sajnos a miénk elromlott, ezért se hozok mostanság képeket.

Többiketől bocsi, de merül a gép

Kép

Kép
oné

Holnap jövök!!!

Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné

Ma voltam fodrásznál, remélem látni.;)
Majd jövök ám képekkel.
Kellemes hétvégét barátnőim!

Kép

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

De jó sokat írtatok, alig győztem olvasni.:)
Végre egy nap amikor nem kell korán kelnem reggel, persze ez csak vágy marad, mert 6 -kor úgy döntöttek a fiúk, hogy nem alszanak tovább. Nekem sírni lett volna kedvem olyam mérges és elkeseredett voltam, hogy most sem aludhatok egy kicsit tovább. Kezdem azt hinni, hogy már soha nem tudom kipihenni magam.

Tegnap este fél 7 volt mire egész napos munka után összeszedtem a gyerekeket. Ahogy hazaértünk jött az esti menetrend vacsi fürdés fektetés. Tudom máshol is ez van nem akarok panaszkodni, de most kicsit sok volt.

Koda
Köszi a himlős infót. Én is úgy tippeltem, hogy ha Áron is elkapta akkor jövő hét végére már rajta is látszik.
Gyógyulást a fiúknak!
Amiket a férjednek kell csinálnod mikor van rá időd a gyerekek mellett, ha ők is egész nap otthon vannak?

Kicsi
Jó készülődést nektek és kívánom, hogy jól sikerüljön a buli. Nagyon sajnálom, hogy megint nem tudunk menni. Úgy szerettem volna. Ha lezajlik ez a bárányhimlős mizéria akkor mindenképpen kerítünk rá alkalmat hogy elmenjünk hozzátok. Nehogy Dudi ne lássa a ki locsolós barátját.:)
Eddig még csak 1 napot hiányoztam a suliból, végig a férjem volt a fiúkkal itthon. Szerintem tisztába vannak vele, hogy fogok hiányozni mert még elég kicsik a gyerekek és minden betegséget elkapnak. De ez majd úgy is akkor derül ki ha nekem kell otthon maradni hogy viszonyulnak hozzá.

Verzsike
Dávid még a jövő héten tuti nem mehet oviba. Általában 2 hét mire leszáradnak a hólyagok és akkor már ha nincs pörk akkor mehet újra. Ezt majd a doki eldönti.
Nagyon jól látod a nagyi hozzállását a vigyázós dologhoz. Szerintünk sem az unokájával eltöltött idő volt az ok. Egy a lényeg így nekem nem kell táppénzre jönnöm és végre segít valamiben amit most ki kell használni, mert lesznek még eleget betegek szerintem,a tél során amikor majd én maradok itthon.
Sajnállak a hátfájás miatt, remélem sikerül kicsit tornázni vagy úszni és jobb lesz. Nekem is volt ilyen tuti az emelgetéstől van. Nekem a kiságyból való ki és beemelés volt a legrosszabb. Jó dolog ez a felvigyázós torna . Mi is jártunk Mesivel ilyenre.

Oné
Jól hangzik ez a tánc dolod. Milyen ez valami aerobic vagy akrobatikus rocky. Mert ezeknek van szép csillogós ruhájuk meg cipőjük amit a lányok irigyelni szoktak.
Sok sikert hozzá, hogy menjen a dolog.

Anubias
Mi nem ettünk ilyeneket így véleményem és ötletem sincs hol tudod ezeket beszerezni jó áron, de amit látom a többiek tudtak segíteni.
Most már minden rendben a Domi kakijával, most hogy más a tápi?

Brimo
Én is kerestelek ám a metrón. Általában negyed 8 körül szállok fel a Ferenciek terén. Mivel 2 percenként jár ilyenkor a metró lehet hogy simán elkerüljük egymást.
Remélem segít a pszichológus. Nagyon rendes ettől az anyukától, hogy segít neked.

Momo
Úgy látszik nálatok is akkor van gond ha többen vagytok a gyerek körül. Nálunk is ez volt ha csak egyikünk volt velük könnyebben boldogultam mint amikor ketten mentünk valahová. Nincs rá megoldás hidd el ki fogja nőni csak türelem.
Szopival kapcsolatban ha te úgy érzed még nem szeretnéd abba hagyni akkor ne tedd csináld úgy ahogy nektek jó. A kimerültség és a sok vele járó dolog engem is kicsinált Áronnál és akkor befejeztem a szopit de nálam más is közre játszott akkor. Meg Áron is már csaK este nyammogott rajta és nem is ragaszkodott hozzá.

Sziszike
Jó a hajad sokkal sötétebb és jó a formája is. Nekem tetszik, hogy egyenes. Jó mulatást !

Zseppy
Nem ér csak olvasni tessék írni is mi van veletek.

Na ennyi mára mennem kell. Remélem még jövök.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok!

Bufo.
Nem szállsz le én is akkor szoktam oda érni megvárhatnál!

Sziszike.
Zárva volt a fodrász?? :lol: :lol: Ez csak poén volt! Nagyon jó lett a hajad.Már nekem is el kellene mennem a fodrászhoz,de nem sok időm van!

Csibikém elaludt megyek megmosom a hajam,hogy jól nézzek ki a bulira!
Mindenkinek puszi!!

brimo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?