Sziasztok!
Kicsit jobb a helyzet, egész nap teát vedeltem, már nem fáj annyira a torkom. Annyira gáz immunrendszerem van!
Mennyi édes babafotó!! Tök jó, hogy mostanában megint beindult a kép dömping!
Noémi: nekem ezt nem mondták- "A munkahelyre is kell írni egy papírt: fizetés nélküli szabadság kérelem a gyermek 3 éves koráig.” Most akkor mi van? Jajj, honnan tudja az ember ezeket kútfőből?
„ma egy egész sütőtököt megevett”- Elképzeltem Áront egy bázi nagy sütőtökkel!
Nem láttam E. Antóniát, de gondoltam, hogy ő nagyon fitt anyuka lesz. Én szívem szerint a melleimet csináltatnám meg. Úgy félek, hogy ilyen puha, löttyedt marad amilyen most, ha vége lesz a szoptatásnak (bár mitől lenne olyan, mint szülés előtt...?)!!!!
Magdi: Kijelentem: body-függő vagy!
Nem lázasodott be Dávid, ugye? Hogy bírta az oltást?
Csillag: Palpatin- Borcsának nagyon jól áll a rózsaszín!
Atya ég, csajok! Tényleg minden kajás lesz, ha elkezdjük a hozzátáplálást (képek alapján kérdezem)??
Banyoszka: ezzaaaz a kép, köszi!
Jó, majd akkor lefotózom, bár semmi extra nincs benne: egy nagy gömb (nagyobb, mint az enyém
)
Tabati: szerintem a következő szállító eszköz egy autó legyen- akkor csak egy hordozót kell vennetek!
Naná, hogy tetszik ez a kép- nagyon cuki rajta Noé!
Képzeljétek, mostanában minden nap táncolok Adéllal, és imádja, hangosan kacag!
Süni: na, én ezért nem mér(t)em a csajt evés előtt- és utána soha, csak hetente egyszer. Fene se akarja paráztatni magát- nődögéljen a saját ütemében. És hát elég jó husikái vannak, de Zéti sem panaszkodhat, nem?
Manó: látom előre, hogy a sok kis obissal csináltatják meg az épület befejező munkálatait!