Megjöttem.
Ctg-t csináltak,egy tök kedves szülésznő volt,de akkora tumultus
hiába 2 kórház kismamái...Tomi nem mozgott sokat de azért megmutatta h.tud,rendben volt minden,pulzusa 130-140,de mozgásra kiugrott kicsit. Adtak most leletet is,de amilyen hülye vagyok a görbét nem mutattam meg a dokinak csak azt mondtam h.rendben volt. Na mindegy.
Utána át UH-ba,ott ahol kijött a Megyeis asszisztens oda bementem gondolván h.ott van az orvosom,hát,tévedtem,az asszisztens volt újfent(3d-s szoba) Megismert,h.nemrég vizsgált engem,meg minek kell ennyiszer,elég lenne 10 naponta,meg egyáltalán....hm....azért megnézett de a babát nem mérte le mivel nemrég mérte....magzatvíz 10 cm,továbbra is,áramlás rendben. Baba jól van,mutogatta a kukacát is. Aztán áthívták a másik rendelőből a doktort,ha már berendelt,ránézett ő is,azt mondta jó,10 cm,de ezt továbbra is nézegetni kell,de egyenlőre nem romlik. Remélem nem is fog. Pénteken lesz újabb nst.
Sokat igyak és pihenjek,ez az ukáz.
Kb 11 re végeztem,de aztán bevittem a melóhelyre a tp lapot és ott kicsit leragadtam,aztán be a Lidl-be és én barom felpakoltam vagy 7 kg-t,a kocsiban tolva nem volt ugye sok de lecipelni a buszmegállóig...kicsit kikészültem...
Na mindegy most pihenek.
Vanilla drukkolok a 4dhez!!
Csillag kakaóscsiga hm....
Woody utolsó hét,az jó,már épp ideje.
Bévi én is hisztis avgyok,ma is összevesztem Mikivel,persze ő nem látott a 2 nagy szatyorral 30 fokban battyogni,hozzáteszem a szatyor leesett,tiszta kosz lett,minden kiborult,én guggolva pakolok vissza,busz elment...felhívtam h.nyitva van e egyáltalán auz urni bérletpénztár nehogy feleslegesen menjek el oda az utolsó jegyemmel és gyalogolhatok haza...erre ő h.a net szerint nincs nyitva de azért nézzem meg...mondom miért nézném meg,és akkor hogy megyek haza? Erre hogy akkor pakoljak le otthon és menjek el máshova bérletért,az nem jó...de mondom q.. jó veszek még buszjegyet és azzal elmegyek bérletért,tiszta haszon,mikor ő arra jön haza autóval...mondom miért nem veszel te nekem hazafelé,erre hogy OK,mondom van nálad pénz,ja az nincs és nevet...na
persze hülye hisztis vagyok,de húzta a szatyor a kezem a gyerek ki akart ugrani a hasamból izzadtam stb...
Na most már jobb azért
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.25 12:59-kor.