Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Jó reggelt,bár ez sem álmaim éjszakája volt.
Pörgök forgok,kecsesebben mint egy partra vetett bálna. :)
Kávé,reggeli és irány a Klinika,remélem nem megy el a fél napom rá...10-től nst,utána meg meg kell keressem a dokit és UH.

Remélem mindenki jól van jól el vagytok tűnve :)
Tényleg már csak pár hét,ez szinte hihetetlen...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Lányok nem nagyon gyarapodnak a gmailon a fotók :wink:

Ircsi belenéztem a császárba(pdf) ehh :? majd elolvasom tüzetesebben a többit is ha hazaértem.

Újakat (Limo,Badzsulka) be kéne írni a táblába... :roll:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szép napsütéses napot kívánok :D
Évi minden rendben lesz! :)Doki után jelentkezz :D
Bévi jobbulást!!! Sokat pihenj...ha tudsz!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi,én tegnap szinte egész nap pihiztem :)
Este Bubut sétáltattunk,majd elmentünk egyet fagyizni(kellett a savamnak,de nem hiányzott a torkomnak:( :) )
Na ma felhívom a csoportvezetőmet...hiszen május utolsó hete van :)
Kíváncsi vagyok mit mond?!rendben van-e akkor a szabim... :wink:
Többiek merre vannak? Elkezdődött a hét...pörög majd a fórum :D :D :D 8)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag hát remélem hogy rendben lesz!!!

Álíltólag vihar lesz,egyenlőre nem látom jelét de remélem nem pont úton leszek.

evilany

Kéretik drukkolni legalább 12 cm-es vízhez.Mármint nem esőre gondolok :lol:

Cicákat kikoplaltattuk most nem kapnak száraz tápot csak 1/2-1/2 konzerveket,(pici alutasakos)na most nem hánynak.

Veszek buszjegyet aztán ha így marad a jövet menet muszáj lesz beruháznom egy összvonalas bérletre,én nem mászok fel ennyi dombot,egyetemvárosig 2-essel,onnan m55 sörgyárig...onnan is van egy jó domb még...

evilany

Sziasztok!

Évi: drukk ezerrel!!!!! bő vizet odabent kicsit idekint!!! Buszizással vigyázz!!!

Csillag: én is fagyiztam, az a napi nasi :) :lol:

Dia: tapéta nagyon jó! Bár nálunk marad mindenhol a vanília, egy szoba kész, fiúk (uram meg após) ügyesen festettek csak porszívózni felmosni (csak ugy szokás miatt) meg ablakot kellett pucolni.. függönyt mindjárt teszem és kész is van!!! :) szerdán másik szoba.... majd valamikor nappali+konyha...

Pécsiek: tegnap voltunk urammal meg sógiékkal a külszíni fejtésnél ahol bányató van.... hmmm szép hely és nagyon jó kis séta volt!! :) én eddig nem si tudtam hogy ott ilyen van!

Clárika: komód képek?

Tündi: hétvége milyen volt?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na mentem...

evilany

Sziasztok! Szép hetet magunknak és mindenkinek!

Majd mától pörög a fórum újra, apukák elmentek dolgozni, gyerekek oviba, suliba, mi meg "unatkazó" kismamik itthon! :?

Reggelire belaktam bundás kenyérből, most már fújhat a szél... :D

Évi szorítok értetek én is, "első nap" a Klinikán, kíváncsi vagyok milyen lesz. NSTre mindig délelőttre adnak időpontot? Mert nálunk Bercike, kb. 5kor ébred, ficánkol 9ig, aztán szinte teljes csönd van ebéd utánig.

Mares! A külszíni fejtést csak felülről láttam a Flóra pihenőtől (vidámpark), olyan, mint egy holdbéli táj.

Kép Karolina akna

Kép Karolina akna
limo73

Jó reggelt!

Évi szorítok, hogy minden rendben legyen a dokinál!
Mares még nem jutottam el odáig, hogy lefényképezzem.... :?

Reggel munkába jövet vettem egy zacskó cukorborsót a piacon, hát be is nyomtam.... :shock:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi, drukkolok!

maccs01

Sziasztok!!!!!!

Maccs:nagyon drága vagy olyan jó,érzés a törődés,csajok én tiszta hisztis lettem vagyis inkább érzékenynek mondanám magam mindenen sírok ez őrület!!!!És ti,hogy vagytok Maccs?????Gyerekek???

Évi ezer drukk Tominak sokk víz legyen és te meg ne fáradj el nagyon a mászkálásban,macsekoknak meg jobbulást!!!!

Csillag jobban vagy minden rendben veletek?????

Limo:szép a táj egészségedre a bundás kenyér imádom nálunk kakaó volt meg szalámis zsömle a reggeli ,már amennyire mennyiségnek lehet nevezni amit bírok enni :cry: minden mozdulatra fáj a hasam kivülről érdekes belül semmi gond csak kint ha hozzá érek.

Többiek Dia,Szilvás,Melisch,Barbcsi,Bekri,???????????????????????????

Képzeljétek szerencsétlenségünk,de még jó hogy most vettük észre nem később nem fér be kombiágy :cry: így marad a sima és veszek merevlapot rá és azon fogok pelenkázni.Azért ragaszkodtam volna a kombiágyhoz mert van szekrényrésze és nekünk meg kellett volna,de veszünk a tv-nek egy komódot és oda pakolom be babuci többi ruháját!Valaki akinek 60x120 méretű kiságya van és már össze rakta lemérné nekem a külső méretét milyen nagy,ha nem nagy teher előre is köszönöm!!!Szép napot mindenkinek,majd jelentkezem,ágyneműt mosok,és megpróbálom kitakarítani a házat meg főzni,majd jövök!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Limo: na mi ott lent voltunk :) csak legalulra nem mentünk mert ott mar ugatott egy kutya nagyon, de még nyuszik is voltak :)) majd este teszek képeket :))

Bévi: mi is valahogy így jártunk, a falki képek helyének kifúrásakor köttünk ra hogy amit abba a szobába képzeltünk az nem fér be oda.... másnap meg már festés volt :)) jó főzést-mosást

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok szép jó reggelt .

Lányok annyira izgatott vagyok megyünk ma 4D-re ááá kiugrik a szivem .
Amugy sem vagyok jól egész hétvégén a babucim a jobboldalamba költözött és akkorákat rúg belém mint egy ló , és ráadásul a szombatom úgy telt 3,5 óránként erős görcseim voltak meg is ijedtünk mi ez :shock: ráadásul disznó vágás közben na pfff
Vendég

jaj mutatok nektek valakit :) ez volt 2 hete :)
Vendég

Kép

Ő a húgom kisfia 2 éves lesz juli 22.-én és ő egy igazi ördög fióka :twisted: itt is épp az asztal tetején áll
Vendég

annyira szeretik hogy még a kedvenc mesehősét is megvették neki a húgomék :) a verdákból :) amúgy annyit kell tudni erről a babáról hogy azt mondták a 23 éves húgomnak hogy soha nem lehet gyereke rengeteg orvosnál jártak meg vizsgálaton és azt mondták neki meddő erre spontán terhes lett :) és íme Bálint baba Kép
Vendég

BÉvi:
Ikea rácsos ágyak, 60x120-as matracmérethez (mind ekkora ott):
Termék méretek
Hosszúság: 123 cm
Szélesség: 66 cm
Magasság: 83 cm

Van merev pelenkázólapunk, én is azt használok, majd lemérem neked, hogy a pöcök, ami beakad az ágyba, az biztonságosan megmarad-e ezen a szélességen. Gondolom, hogy ezért kérdezted. A mi ágyunk 70 széles.

maccs01

Még azt beírom majd, aztán mennem kell, mert csitti-fittire kell vágnom a lakást, ugyanis holnap jön ingatlanos fényképezni.

Hülye vagyok, hát persze, hogy megmarad, mivel a pelenkázó lap nagyon hosszú, tehát, ha a mi hetvenesünkre jó, akkor a tiédre pláne. Szóval nyugodtan vegyél. Majd fotózok neked!

maccs01

Évi! Ezer drukkkkkkkkkkkkkkkk! :wink:
Bévi! köszönöm szépen jól vagyok...ez hála istennek csak 1-2szer fordul elő...mármint a görcs és a szúrás...
Bár én babócám bal oldalon bír ezerrel nyomni :( sarkantyúzik(doki szerint)...de kibírom...sokat könyörgök neki...már meg is fenyegettem :) hogy ha kijön...úúúúúúúúúúúúúúúgy elverem :wink: :)
Orrvérzés tegnap nem volt-még ma sem taliztam vele :D
Te jobban vagy? Ugye sokat pihensz?!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vanilla...drukk a 4Dre :D
Kíváncsi vagyok, most akkor milyen nemű pocaklakóval bírsz büszkélkedni :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika-cukorborsó :wink: :)
egészségetekre :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚNATKOZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Mares-ügyes fiuk :D
Limo...bundikenyér :wink: :P :D nyamiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika...mi a baj? nem találod fel magad? :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ma nem viszem túlzásba a főzést :D :wink:
Sajtos-tejfölös tészta lesz :D
...most eszikéztem egy kakaóscsigut,meg 3 kiwit :D
Apa rádiót szerel a kocsiba(keresztanyáméba) kimegyek megnézem hol tart :wink:
Csak hogy ne unatkozzon nélkülem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Benn rohadok az irodába.... :?
Még egy óra! .... :(

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!
Hajrááááááááááá Tomika és Anyukája! :-)

szilvás76

én is kivi vagyok ki az aki ennyit zaklat éjjel-nappal :) -ben a pocakba
Vendég

megint esik sz... ázunk ma az tuti :(
Vendég

Sziasztok!

Évi kezem-lábam csuriban van a 12 cm vízért!

Maccs hálás köszönetemKép olyan aranyos vagy, hogy kerestél még nekem ilyen tapétát. Mindjárt nézem is.

Bévi na gondolhatod mennyit pihentem. Reggel 9-re kiporszavóztam, felmostam, letörölgettem, lépcsőházat takarítottam. Utána meg nekiálltam az iratainkat selejtezni. MIt mondjak, két nagy szemeteszsák felesleges papírt sikerült kidobnom. De maradt még átnéznivaló, igaz ezek nem annyira sürgősek már.
Este még vasaltam is.
Neked jobbulást!
Bundás kenyér, fagyi, én is - én is akarok! :lol:

királylány

Pfúúú, nemrég értem haza, körbejártam a "fél" belvárost, és onnan fölfelé gyalog. Tiszta hülye vagyok, mindig már menet közbe jövök rá, hogy biza nem bírom úgy a tempót mint régen. :oops:
Úgyhogy a bundáskenyeret le is dolgoztam!
Bévi! A kiságyunk 64 X124 cm, és gondolom erre való az 50 x 70-es pelenkázólap. Nálunk is így lesz, külön szekrény nem fér el! Bár jópár ismerős azt mondta úgysem fogom kihasználni a pelenkázólapot.

Mares! Én nem merek lemenni az aknához, állítólag sok a kígyó :( , de nem is kell túl soknak lenni, én bizti találkozok eggyel. És háááát, borzasztóan úúúúútálom őket!
Még a hévízi tóban is sikerült összeakadnom eggyel, simán átúszott a beakasztott lábaim fölött. Csak fél tónyi fürdöző figyelte, mi a fenéért kiabál az a nő. :oops: :P :cry: :o
limo73

Bocs Mares! Ezek a névkiemelések mindig elmaradnak!
limo73

Sziasztok!

Bévi, sajnálom az epe dolgot. És amit írtál, hogy milyen volt az uh-n a nő az durva. :twisted:

Évi, nagyon drukkolok a 12 cm vízhez!

Vanilla, 4D az szuper. Képeket kérünk!

Én meg elkezdtem az utolsó hetem a cégnél. Már várom, hogy vége legyen :D
Ma nem igazán aludtam, drága Lilim nem hagyta. Folyamatos rugdosás és olyan érzésem volt, mint aki ki akarna mászni a hasamból. (ez meg kb. 5 percenként). Fájt ám rendesen.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

na lányok huu én elkészültem csomóval a gyomromban és pesze babóval a pociba indulok az állomásra felülök a vonatra fél úton apa be társul és együtt megyünk :shock: :shock: :shock: jaj nem tudom miért vagyok ilyen ideges ez csak egy uh lesz nem a kivégzésem fppppp :? :oops:
Vendég

sziasztok este jelentkezem :)
Vendég

vanilla, most miért van gyomorgörcsöd? Maximum Pici fiút találnak, ennyi. Gondolom, azért nem cseréled ki blokk ellenében? :-) ;-)

Amúgy meg minden rendben lesz, ne izgulj... :wink: Tök jó kis mozi lesz!

szilvás76

Na igen...ez a két lehetőség van. De gondolom az mindennél többet ér, hogy egészséges.....

királylány

Megjöttem.

Ctg-t csináltak,egy tök kedves szülésznő volt,de akkora tumultus :( hiába 2 kórház kismamái...Tomi nem mozgott sokat de azért megmutatta h.tud,rendben volt minden,pulzusa 130-140,de mozgásra kiugrott kicsit. Adtak most leletet is,de amilyen hülye vagyok a görbét nem mutattam meg a dokinak csak azt mondtam h.rendben volt. Na mindegy.
Utána át UH-ba,ott ahol kijött a Megyeis asszisztens oda bementem gondolván h.ott van az orvosom,hát,tévedtem,az asszisztens volt újfent(3d-s szoba) Megismert,h.nemrég vizsgált engem,meg minek kell ennyiszer,elég lenne 10 naponta,meg egyáltalán....hm....azért megnézett de a babát nem mérte le mivel nemrég mérte....magzatvíz 10 cm,továbbra is,áramlás rendben. Baba jól van,mutogatta a kukacát is. Aztán áthívták a másik rendelőből a doktort,ha már berendelt,ránézett ő is,azt mondta jó,10 cm,de ezt továbbra is nézegetni kell,de egyenlőre nem romlik. Remélem nem is fog. Pénteken lesz újabb nst.
Sokat igyak és pihenjek,ez az ukáz.

Kb 11 re végeztem,de aztán bevittem a melóhelyre a tp lapot és ott kicsit leragadtam,aztán be a Lidl-be és én barom felpakoltam vagy 7 kg-t,a kocsiban tolva nem volt ugye sok de lecipelni a buszmegállóig...kicsit kikészültem...:(
Na mindegy most pihenek.

Vanilla drukkolok a 4dhez!!

Csillag kakaóscsiga hm....

Woody utolsó hét,az jó,már épp ideje.

Bévi én is hisztis avgyok,ma is összevesztem Mikivel,persze ő nem látott a 2 nagy szatyorral 30 fokban battyogni,hozzáteszem a szatyor leesett,tiszta kosz lett,minden kiborult,én guggolva pakolok vissza,busz elment...felhívtam h.nyitva van e egyáltalán auz urni bérletpénztár nehogy feleslegesen menjek el oda az utolsó jegyemmel és gyalogolhatok haza...erre ő h.a net szerint nincs nyitva de azért nézzem meg...mondom miért nézném meg,és akkor hogy megyek haza? Erre hogy akkor pakoljak le otthon és menjek el máshova bérletért,az nem jó...de mondom q.. jó veszek még buszjegyet és azzal elmegyek bérletért,tiszta haszon,mikor ő arra jön haza autóval...mondom miért nem veszel te nekem hazafelé,erre hogy OK,mondom van nálad pénz,ja az nincs és nevet...na :evil: :evil: :evil: :evil: persze hülye hisztis vagyok,de húzta a szatyor a kezem a gyerek ki akart ugrani a hasamból izzadtam stb...
Na most már jobb azért :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.25 12:59-kor.

evilany

Na most meg azon tipródok h.nem adtam oda a nst leletet,lehet alá kellett volna iratni meg megmutatni.Na mindegy :?

evilany

Szia Évi, de jó hogy minden oké!
NST biztosan rendben, már lassan profi leszel a leolvasásában, dokibácsi sem kell hozzá! :-)

A hiszti/dili rajtam most nem uralkodik, de annyira nyomott és fáradt vagyok, hogy (kivételesen, mert nem szoktam) egy nagyon laza tejeskávét épp most küldök lefelé... Én csak ezért nem hisztizek, mert mingyá' elalszom... :-)

A lényeg, hogy a helyzet jó, más nem számít, csak hogy rendben vagytok...
Mikor mész legközelebb?

szilvás76

Pénteken nst-re,utána fel kell hívjam a dokim,hétfőn pedig magánrendelésen találkozunk.

evilany

Ja látom, írtad a pénteket...
De azért remélem, picit megnyugodtál. Mármint Tomit illetően! :-)

szilvás76

Szatyrokkal óvatosan, én is hasonlóan jártam szombaton. A "régi" önmagamnak a kosár meg egy szatyor meg sem kottyant, most meg opthon le kellett ülnöm pihenni, mert elfáradtam, meg feszült a pocim. Szóval más kategóriában kell már kezelni ezeket a dolgokat, tanulság volt magamnak is...
:roll:

szilvás76

Évi! Örülök, hogy rendben vagytok!!!!
limo73

Hát a szülésznő mondta különben h.minden OK,szóval nyilván így van. Meg pénteken is csak telefonon tudom elérni majd a dokit.

Az asszisztens nem kőbunkó csak érdekes a stilusa mondjuk,de kérdezte h.tudom e a nemét mert ugye látta a fütyit,mondtam h.fiúnak mondták,rábólintott.Meg nyilván ez az átszervezés mindenkinek betett...
Nem egyszerű.

Szilvi,itt dögmeleg van egyébként és tök nyomott levegő :?

evilany

Nekem is befeszült a pocim,és akkor gondold el még le is ejtem a nagyobb szatyrot,minden ki a földre,porba,én meg szedegetem össze,ruhám tök koszos,guggolok,stb Miki meg nevetgél :) na jó utólag már vicces hadd nevetgéljen de akkor :twisted:

evilany

Hát, biztos kell pár hét, mire rendeződnek úgy-ahogy a dolgok a Klinikán...

Nekem Bendével is így volt, NST (én mindig CTG-nek hívtam) után a szülésznő ránézett, ha a doki elérhető volt megmutattam neki is, ha nem (pl szült, műtött stb), akkor mondta a szülésznő, hogy oké, és elmondta a dokimnak is később hogy voltam, és minden rendben van (nem kellett várnom órákat)...

Szóltak volna, ha nem jó... :-)

szilvás76

Évi vártam már, hogy gyere a beszámolóval. No annak örülök, hogy minden rendben. Víz: legalább nem csökkent. Szerintem ne parázz azon, hogy nem mutattad meg a dokinak a leletet.
Cipekedés: :evil: dá-dá lesz! Hiszti: evvan....

Mire felérek én is otthon a harmadikra bizony lóg a nyelvem rendesen, le is kell üljek.
Én is előbb megbántódom egy nem megfelelő hangsúlynál. Mert ugye a tempóból vissza kell venni, de nehéz tudomásul venni a megválltozott helyzetet. Sokszor én is felkapom a vizet, mert Gábor "beszól", legszívesebben a fejéhez vágnám, hogy "de én terhes vagyok"............

Ilus merre tekereg vajon :roll: .........

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?