A változatosság kedvéért már a 3. éjjel sikerült 5 óránál kevesebbet aludnom
. Mindezt délután se tudom pótolni, szerintem Mesó koffeint termel odabent
. Mára kijött rajta Szaffi nyavajája, fáj a torkom, taknyadzom stb. Reggel, mikor Szaffi a szokásos negyed8as időpontban felébredt, elbőgtem magam és hívtam apát, vegyen már ki szabit, mert ha én leszek egész nap Szaffival, vagy megszülök, vagy Szaffi többet nem áll velem szóba, mert szobanövénnyé alakulok
. Most apa sétálni van a csajszival, én meg ebédet rendeltem – neten. Ja, és egész délelőtt összesen 1 órát sikerült aludnom
. Annyira idegesít!!!
. Ha már meglenne Mesó, akkor legalább lenne értelme virrasztani, na de így?! Ja és a csajszi odabent folyamatosan randalírozott, ha már nem alszunk
.
Zafír Ismeretlenül? Már vagy fél éve ismerünk
. Veszettül nagy pocid van, hozzád képest én csak egy cseresznyét nyeltem le
. No igen, kezd látszódni, hogy ikreket vársz
. Éjjel nekem is zsibbad az oldalam, ha felkelek pisilni. Én ilyenkor kb 20 másodpercet 4kézláb töltök, mielőtt kimászok az ágyból, addig Mesó lecsúszik arról a vénáról vagy érről, amit elszorított.
Ikában van 1 méteres cipőkanál
. Praktikus lesz, ha a lányaid megszületnek, mert arra lesz a legkevésbé időd az ő öltöztetésük mellett, hogy a saját cipőddel bajlódj
.
Gemini Nem vagyok facebookon, nem látom a képeidet
. Majd ha apa belép
. A képnek max 600x600 pixelesnek és 1 mega alattinak kell lennie, hogy fel lehessen ide tölteni, szóval előbb le kell tömörítened, aztán jöhet a melléklet feltöltése gomb.
Anyósaink hasonlóak
. Miután ugye fél évesen otthagyta apát a nagymamánál, na ez egy hosszú sztori, még párszor eljátszotta vele, szóval mikor először elvitt apa Mvhelyre bemutatni, akkor megjegyezte, hogy ne nagyon másszak rá a fiára, mert az még az övé
. Ekkor volt apa 35 éves és 18 éves kora óta önfenntartó, nem is nagyon lakott otthon az egyetem, a katonaság a doktori no meg az ország váltás miatt. Aztán halálra sértődött, hogy nem hívtuk meg az esküvőnkre (5en voltunk csak), de sajna még szóba áll velünk
.
Nekem eleinte (anyám szerint) szörnyű pasijaim voltak, aztán összeakadtam egyel, akit ők imádtak és ideálisnak tartottak. 6,5 év kapcsolat után szakítottam vele, na azt anyámék évekig nem bocsájtották meg, marha rosszul esett, hogy nem fogadják el a döntésemet. Most apával megvannak, de már együtt éltem vele, mikor bemutattam nekik
.
Jól fogalmaztál, pont ez idegesített anyámban mindig. Hiába (hiszi azt, hogy) tudja, mi a legjobb nekem, akkor is nekem kell átélnem azt a tapasztalatot, hogy ez a kapcsolat így nagyon kártékony rám nézve.
Camino inkább jó buli volt, mint megvilágosodás. Még jó, hogy nem elvárásokkal mentem
. Marha érdekes emberek, tájak, rettentő fizikai megerőltetés és 40 fok. A spanyoloknak meg szörnyen vízízű drága zöldségeik vannak és ehetetlen pékárújuk, úgyhogy leginkább polipkonzerven éltem
. De ott tanultam meg elengedni a kontrolt a dolgok felett, és az nagyon kellett nekem.
Zsuzsko Maradjon is bent még Dani, én is üzenem neki
Zsabó Írj, hogy tényleg egyben vagy-e még, ha már mindenki gratulál neked a 34. hétre
. Nem ma mész dokihoz is?
Mimilee Nővéremnek epe problémái voltak a terhesség alatt és diétán volt hónapokig, szóval azért nem természetesen fogyott ő terhesen. Viszont a csajszija tényleg egészséges volt és a körülményekhez képest normális súlyú.
„Még egy utolsó”-t érzésem nekem is volt Szaffi előtt, most is van, csak máshogy. Most attól félek, nem lesz Mesó mellett lehetőségem annyit „szeretgetőzni” Szaffival
. Biciklizés meg
én nem mertem terhesen, pedig nagyon hiányzik
. Jövő nyáron körbe bicózzuk megint a Balcsit, már 3 nyarat kihagytunk, ez így nem mehet tovább! Hülyén hangzik, de tavasz óta erről ábrándozok, hogy milyen jó lesz megint tekerni
. Csak be kell szerezni egy utánfutót Mesónak meg a tömérdek pelenkának
. Eddig mindig 1 bugyi 1 póló, 1 törölköző mennyiségű ruhával nyomultunk
.
Az meg nagyon igaz, hogy az első 6 hétben én is végig pizsiben voltam itthon
. Hajmosás gyakoriságáról ne is beszéljünk
. Én az aranyér miatt nem ültem hetekig, a varrataim meg 3-4 hét után kipotyogtak belőlem, kis fehér giliszta méretben és formában, nem kicsit ijedtem meg zuhanyozás közben
. De mondta anyám, hogy nyugi, normális, aztán a doki is, hogy van ilyen, hogy nem szívódik fel teljesen, sőt, elég gyakran. Jó is, hogy november elején szülök, talán karácsonyig letelik a 6 hét és nem pizsiben megyek át anyámékhoz fafelgyújtásra
.