Új privát üzeneted érkezett!

Bocs, de most a családommal foglalkozom. Azért olvasgatok, csak areagálásokra nem marad annyi időm :oops:

Gmailra tettem fel anyagokat!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

Bévi, szegénykém, kijut neked! Próbálj meg sokat pihenni és tartsd be a doki utasításait! Gondolok majd rád sokat, hogy ne legyen baj! (Évi mellé beraktalak 8) )

Vigyázzatok magatokra, lányok!

Kép
xtina75

Sziasztok!Jó reggelt!
Bévi!
Nagyon sajnálom az epe dolgot :(
Csórikám,neked aztán kijutott bőségesen mindenből :(
Pihenj sokat és valóban sok-sok folyadék!!!
Reméljük nem lesz baj!!!
Kitartás...már ninc ssok a szülésig :wink:
Le a kalappal előtted,hogy egyedül elmentél!Minden tiszteletem a tiéd!

Én 2-4ig kakukkoltam :(
Orrdugulsá 1000-el :(

Egész éjjel vásároltam.
Hol cumit,cumisüveget,takarót...és mindig babakocsiban toltam babómat :D(de nem tudom fiu vagy leány volt-e)
Felmentünk Tündéhez is...beszélgetni(ő még egyben volt) és jöttek Éviék Tomikával...Nagyon szép kis pasi :D
Vártuk Clárikát is de nem tudott jönni :(
Aztán Évi tisztába tette Tomikát és Tomi baba lepisilte anyukáját :wink: :)
Enyém baba éhes lett így haza kellett menjünk...
Felébredtem :(

Még mindig látom magam előtt az álmot! Olyan élethű volt :) :)
Babák szépek,egészségesek voltak :D :D :D
Eddig ez volt a legszebb álmom :)- (DE TÉNYLEG!)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na lassan készülődünk...összepakolok...kiviszem az ebet...és indulunk bababörzére :)
De jó jesz :D
Csajok...megvárjatok ááááááááááááám :)
fél 9kor van itt a busz...50 körül szállok le...10 perc alatt csak odasétálok :D
pápáááááááááá

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Viszem a csomagot :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt

Bévi,remélem jobban vagy! Igen az epegond gyakori terhességnél. Remélem mielőbb helyrejössz...!!!
És lányok,nagyon fontos,a jobb bordaívalatti erős fájdalomra oda kell figyelni(persze másmilyenre is) :arrow: HELPP szindrómát jelezhet!!! Terhesség alatt ritkán előforduló de életveszélyes állapot.Persze Bévinek nem ez van,mielőtt megijedne :? hiszen kivizsgáltak,volt labor és UH.

Csillag micsoda álom :lol: :lol: :lol: de jó,még sose láttam a fiam :oops: apukám már álmodott vele,kis hurkás szőke gyerek volt.

Azért néztem be hogy lássam nem változott semmi,de látom nem,zuhanyzok és megyek.

Tündi én se tudom mi a cseresznye a cuminál,gondolom nem a szín mint a bútornál. :lol: :lol: majd homályosíts fel :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok köszönöm a biztató szavakat nagyon jól esett és aranyosak vagytok.

Pécsiek jó börzét és jó vásárlást nektek!!!!

Évi szép a mózeskosaratok,és Tomika biztos kis stram fiú lesz: )

Csillag te jobban vagy már,orrvérzés???Nekem is szokott lenni nyugi,ha valami tünet felmerül valakinél említse meg lehet én már túl estem rajta :lol:

Maccs:köszönöm neked is a bíztatást olyan kis anyás vagy nekem és ez nekem nagyon jó :lol:

Ircsi érthető a családoddal vagy elfoglalva,jó pihenést nektek és érezzétek jól magatokat!!
Többieknek sok-sok puszi majd ma benézek többször kíváncsi vagyok mit vesztek a börzén!!!!!

Kép
bévi

Lányok!
Soká lesz még augusztus!!!!
Mindenki vigyázzon magára!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Cseresznye cumi--- aminek a vége olyan gömböcske. Nem az a lapos (fogszabályozós)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jah amit elfelejtettem nektek leírni,a hasi uh egy doktornő csinálta,bejön rám néz és megkérdezte,ez kövérség vagy gyerek :shock: mondom gyerek,akkor jó!Hány éves vagyok mondom 26 végre valaki aki nem 48 évesen válalja az első gyereket,meg csinálta a hasi uh,na nézzük azt a csöppséget.Jaj de pici azért ha most megszületne az nem lenne jó,tuti valami nyomorék lenne vagy fogyatékos,nem is tudom aki ilyen idősen megszül hogy taratja meg vagy miért mennek bele ilyen szülésbe ,nah jó ezt a gyereket tessék még bent tartani és mosolyogni sokat.Azt hittem lefordulok az ágyról alig tudtam vissza tartani ne sírjak!És azt is elfelejtettem írni a sűrgőn,ugye aranyos volt a doki meg mindenki,de a poén kint ültem a váróba mert nem volt hely bent,egy részeg épp elakart szökni azzal foglakoztak,meg hasonlók jó kis nap volt.

Kép
bévi

KépKépKép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

És a másik jó történetem a nőgyógyászaton volt de ez kicsit izgalmas és pozitív volt ha lehet ezt mondani,szülőszobán vizsgáltak mind a két kórházban.És épp vajudott,bent egy csaj persze őt nem láttam,de hozzá teszem szivesen megnéztem volna :oops: de szegénykém úgy kínlódott ajaj mikor meg halottam,nah mondom ez jó még ettől is megijedtem,eszembe jutott mi lesz velem én hogy fogok majd stb.....Mikor abba a kórházba mentem ahol én fogok szülni nah ott már anyuka megszült feküdt a pihenőszobába szerintem őt császározták,telefonált jó kedve volt,vagyis boldog,nah mondom ezt szivesen követném mármint a boldogságot.és egyszer csak nyílott az ajtó és meghozták a kis manót nagyon cuki volt kisfiú,és én csodáltam,az orvosom meg csak mosolygott!!!!!!!
Itt ez jó történet volt!!!!!!

Kép
bévi

A cseresznye cumi ahogy Ircsi is írta hagyományos cumi,nem a lapított végű nem az anya mell formájú van annyi féle,egy jó kis tapasztalat mint boltos.Ha cumit vásároltok legyen az etető,teás,vagy főzelékes ugye ezek számozásuk van de ezt jobb boltokban elmondják,vagy játszócumi esetében is. :arrow: Mindig olyat vegyetek amit bármikor megtudtok venni ebben ne spóroljatok,hogy akciós legyen vagy kifutó termék,mert babuci azt szokja meg és vehetsz te neki utána akármilyen drága meg akármilyen cumit nem fog neki kelleni,ez csak egy jó tanács nagyon sok kétségbe esett anyukával és apukával találkoztam aki napok óta kereste azt a bizonyos cumit,amit a tescoba vett leárazva és most meg már nincs belőle,gyerek meg nem eszik és nem hajlandó cumi nélkül aludni!!!

Kép
bévi

BÉvi, a jó történtet tényleg jó volt :)
A dokinő meg... oké, ami a szívén az a száján, de válogassa már meg, hogy kinek mit mond! Nem véletlenül voltál ott, és nyilván nem állt szándékodban akkor szülni. Érzem én, hogy kedveskedni is akart, de azért ez így valahogy nem a frankó volt... nem vagyunk egyformák. (Legalábbis, ha jól értettem a sztorit.)

Az én gyerekkoromban csak cseresznye cumi volt és imádtam. Asszem 3 évesen vették el tőlem a szüleim, sírtam érte nagyon, a fogaimmal nem tudom, hogy volt-e gond, mindenesetre most nem látszik.
Ricsinek fogszabályozós volt, mikor ment bölcsibe, 2és fél évesen, akkor még cumizott. Kötelező volt a fogorvosi vizsgálat az egészségügyi ovislapjához. A fogorvos rögtön levette, hogy a gyerek cumizik, mondta, hogy hamarosan vegyük el tőle, mert látszanak a fogain. 3 hónap alatt sikerült. Ricskónak csecsemő korában Nuk volt, aztán MAM. Imádott cumizni.

Enzónál nem volt cumi, nem kellett neki. Újszülöttkorában a csecsemő osztályon a babák szájába tették a hüvelyk ujjukat, és attól megnyugodtak. Az én lányomnak ez bevált, amíg bent voltunk, úgy látszik, hogy ezt szokta meg, de a pocakban is látszott, hogy sokszor szopja az ujját (ahogy más babók is :)). Az ujja nem deformálódott el - még mindig így alszik el -, viszont lett rajta egy bőrkeményedés, azt viszont le kell vetetni, biztos fájni fog neki. Enikő nyugodtabb baba volt, nem kellett hajkurászni az "eltűnt" cumikat, az ujja mindig kéznél volt/van és csak este "kell" neki.

Én mondjuk az utóbbi mellé rakom le a voksom, de sokat gondolkodtam rajta, hogy melyik a jobb, most, hogy írom ezeket a sorokat. Mindenesetre nem vitanyitónak szántam. A lényeg, hogy majd úgyis kiderül, melyik lesz az, amivel a baba sikeresen meg tudja nyugtatni magát.

maccs01

Maccs:igen valószínű dokinő kedveskedni akart,de talán elég lett volna annyit mond aranyos baba,és sejthette nem akarok szülni nem azért vagyok ott!!!!!
Cumi téma és az ujj szopás,az én véleményem az bár nem vagyok tapasztalt ilyen téren,úgy is azt fogja csinálni ami neki jó :lol: van olyan gyerek akire hiába erőltetik a cumit nem kell neki van akitől elveszik és sajnos kell neki,az ujja mindig kéznél van ha azt karja szopni úgyis azt fogja és az elvenni sem lehet tőle,sőt erőltetni sem.Szerintem maguk fogják eldönteni akarnak cumizni vagy ujjat szopni vagy nem én legalább is így gondolom majd kiválasztja melyik jó neki,lehet egyik sem kell mert ilyen is van!!!!

Kép
bévi

Na megjöttem,gazdagabbak lettünk pár csörgővel meg grátisz újságokkal.Na és persze megismertem Limot is :)

Ircsi: remélem jól telik a hétvége,együtt a család!

Bévi: UH-s doktornő: :evil: :evil: nagyon gáz. Tudod kinek a gyerkeét nyomorékozza még ha feltételesen is :evil: :evil:
Na meg,kövérség vagy gyerek...ehhhh

Cseresznye cumi,aha,akkor az a jobbik fajta(azt olvastam)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Én is hazaértem Fancsámmal :D
Hát nem vettem meg a szopipárnát :(...de elég necces lett volna hazahozni :(
ez van....

Bévi!
Tiszta gáz az uh-s dokinő :(

Limo!
Örülök,hogy személyesen is megismerhettelek :)

Mióta hazajöttem 2szer szédültem meg...úgyhogy most visszapihenek...
Babó ezerrel focizik vagy mit csinál odabent...bezzeg a börzén nem jelzett semmire :D

Na majd később jelentkezem :D
Puszi...aki tud pihenjen!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Csillag, Évi! Én is örülök, hogy találkoztunk!

Most ebéd utáni pihi van, álmos vagyok, azt hiszem alvás lesz!
limo73

:)
Most, hogy írjátok, nekem csak most esik le, hogy ti ,most találkoztatok először.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Esti puszit jöttem adni :D
Apa megjött Balcsiról...éjjel fürdött is egyet a Balatonban :) :shock:
Igen Clárika...mi most taliztunk először :)
Bévi! reggeli orrvérzés elmaradt... :) de délután 4-kor pótolta magát :( igaz csak orrfújásnál volt jelen,nem volt tartós...lassan kezdem megszokni :( (mármint hogy minden nap van).
Na átadom a terepet vissza az illetékesnek :D
További szép hétvégét...bár kezd megint elborulni :(
jáááááááááááááááj... :evil: :evil: :evil: :evil:
Sziasztok,jó éjt!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hjaaaaaaa...apának tetszik a pelus szöveg :D
Én nem szeretem a sört,Apa nem szereti a tejet,mégis nagyon jól kijövünk :)
naggggggggggyon haláli szöveg :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na enyém apa is végzett a maszekolással,megyünk filmezni(Áldatlan állapotban)
Kaptunk kengurut(persze csak ha már nagy lesz az úrfi :) )
Apája próbálja...cicát nem kért bele

Kép

így az maradhatott kényelemben :)

Kép

evilany

Sziasztok!!!!

Csillag majd elmúlik az orrvérzés nekem olyan 3 hétig volt minden reggel sőt nappal is orrfújásnál!!!!

Évi remélem jól vagytok és biztos jó volt a börze irigy vagyok kicsit én is úgy mennék már valami ilyen helyre,de most itt nem lesz ilyesmi egyhamar sajnos!!!

Mindenki hosszú hétvégézik pihenget jól teszitek,Melisch???rég voltál!!

Barbcsi jó idő volt rátok szerintem de majd elmeséled ha haza értél!!!

Sok sok puszi mindenkinek a gyerekes anyuciknak meg jó játszást még holnap is szabad nap!!!!!

Kép
bévi

Évi aranyos a kenguru jól áll nektek: )már csak Tomi hiányzik belőle pár hónap múlva majd ott feszít benne!!!!

Kép
bévi

Ja hát a kengurut majd apja használja,én meg még a hordozókendőt kell megtanuljam barátnőmtől,kendőt is kapunk.
Bévi,remélem jobban vagy :wink: :wink:

evilany

Évi köszi kicsit igen de sajnos még mindig elég rendesen fáj de remélem jobb lesz,hamarosan!!!!
És ti hogy vagytok?????

Kép
bévi

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mindenki vigyázzon magára! Most már egyre inkább terhesek leszünk! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szép reggelt Mindenkinek!

Bévi-jobbulást!!!! orrvérzés: :) :( kezdem megszokni...
Évi-pihenj! Aranyos Miki a kengurúval :D - cica...(kis k...a) úgy ki van terülve :)
Ircsi-és még hol a vége? :( :)

Ma reggel 6 óta babó megint sarkantyúz...jááááááj...nem tudom eldönteni,hogy szúr-e vagy görcsöl :(
Már vettem be B6-ot magnéziumot plusszba...és egy fél algot...
Olyan mint amikor fel van fázva az ember lánya :(
Könyörgök neki menjen arrébb...de nem akar :(
Szófogadatlan már most :) :P
Este is begörcsöltem,mint a múltkor...de a wc ügy megoldotta...Ismét hasmenés... :(

EZ VAN! :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Minden egyes erősebb szúrásnál,görcsnél..még a tejcsi is kicsordul :) :( egy-egy cseppecske :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Bocsika, hogy nem jutottam oda hozzátok ( börzére) de 10ig aludtunk, majd rohanás anyum kaja, majd anyumat ki Nagykozárba nagynénémhez, mamámhoz, nővéremhez, unokahugomhoz( ők így nők laknak együtt) aztán Palkonya, bortúra.

EMberek,ilyen vihar-eső-napsütés-jégeső-szivárvány kombinációt én még nem tapasztaltam cirka 4-5 óra alatt! Volt ott minden! Pedig itt még napsütésből indultunk! De bentlakóm jól viselte, és csak szimatoltam a fini borokat. Drága egyszer uram kicsit elázott így is meg úgy is, de ő egy úr, még akkor is alig látszott rajta, hogy borokat kóstolt :))

Bévi: nem semmi, a történet, amit a nő mondott, ááá , miért ilyenek azemberek ember lányával??? Hát bántottad te őket??? De remélem epe rendbe jön!

Évi:hát édes a kenguru, és cicával is aranyos lett volna

Csillag: ma remélem jobb napod lesz!!! Semmi görcs meg ilyesmi!!! Majd csak lassan szót fogad a kis aranyos odabent! :))

mi ma megyünk a külszini fejteshez tengerszemet nézni... jó kis túra lesz, remélem kullancsok nem lesznek!

pussszka MINDENKINEK

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép

Jó reggelt

Csillag,én babám se bír viselkedni :lol: este már annyira szétfeszített,sehogyse volt jó feküdni.Pedig még az apja is beszélt a fejével :) Alul középen kopogtat folyamatosan,nem tudom ilyenkor mit csinál.A fejét meg időnként benyomja a bordák közé fúúú de király. :lol: :lol: (király hát,legalább jelét adja h.jól van)
Tejcsivel én még nem találkoztam

:?
Feszít a pocim alja is,szerintem nődögél megint.

Ircsi de még mennyire :wink:

Jancsi cicám hány napok óta. Pedig tök jól van,futkos játszik eszik,de minden étkezés után hány...nem tudom miért,pedig látszólag rendben az emésztése,na ma koplalnak meglátjuk mi lesz.

evilany

Sziasztok!

Bévi sajnálom ezt a tortúrát. Ügyes csaj vagy, hogy nem hagytad magad és tovább mentél. Remélem rendbe jössz hamarosan.

Évi Apa aranyos azzal a kenguruval, macskusz meg jól kiterült :lol:

Ircsi ez így van. A várandósság a vége felé lesz terhesség :wink:

Ilus őszintén sajnálom ezt a kálváriát és hol van még a vége....Maccs igazán jó tanácsokat tud adni. Nyugodtan írd le ha valami bánt. Már attól jobb ha beszélsz róla, az meg grátisz ha jó ötletete is kapsz :wink:

Csillag orrvérzés :(

Szülinapi buli jól sikerült. A srác sejtette, hogy a felesége valami családi eseményre készül, de mi igazi meglepetésként szolgáltunk. Meg is könnyezte. Nem grillparty volt, hanem egy étterem külön termét bérelték ki és ott volt kaja (mint a lagziban) csak szerényebb kiadásban. Zene is volt. Uram be volt rendesen indulva, így a tánc sem maradt ki az életünkből. Aranyos volt mert kérdezgette, hogy bírom e még. Nekem semmi bajom nem volt. Gyerkőc is jól bírta, szerintem elaludt. Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteget nevettünk. Nem az új felsőmben mentem, mert annyira nem kellett kiöltözni, de 29-én az lesz rajtam, egy esküvő mégiscsak esküvő...
Jelenleg egyedül vagyok itthon. Bence anyukáméknál, Apa meg dolgozik.
Ja!
Az úton kérdezte a z egyik csajszi, hogy tudjuk e mi lesz. Mondtuk, hogy még nem. Erre Apa: most már nem is izgat annyira, mint eddig...Így valószínű, hogy nem fogjuk megkérdezni és csak a születés pillanatában fog kiderülni lesz e kuki vagy sem :lol: Eddig nagyon szerette volna tudni, de már belenyugodott, hogy nem derült ki. Tök jó, meglepetés lesz. Hacsak meg nem látom uh-n, de majd szólok a dokinak, hogy még csak véketlenül se mutassa meg :lol:

királylány

Dia örülök h.jól sikerült az este.
Akkor meglepi baba lesz...hűű :)

Kép

evilany

Évi igen, remélem legalábbis. Mindig ezt szerettem volna. Már Bencénél is, de ő nem volt szégyenlős és megmutatta magát. :lol: Holnap kell hívnom a dokit mikor szeretne látni...

királylány

Képzeljétek,sütöttem diós rétest,jó sok dióval,1 lapból,és tökre olyan lett mint a baklava!(ha ettetek már olyant)

evilany

Évi ügyes vagy!

királylány

Megyek a dolgomra...mindig van mit csinálni....

királylány

Én átmostam a tegnapi babaruhákat,talán megszáradt,padláson voltak és nem voltak túl frissek :? de most tök jó illatuk van.

evilany

Sehol senki, egész nap?
Évi én még odáig nem jutottam. Ma a papírjaink vannak porondon. Azokat válogatom-rendezem-selejtezem. Nem értem még a végére.

királylány

Mindenki pihenőn :)

Muszáj volt átmossam őket igaz csak 30 fokon átpörgettem meg öblítettem,mert padláson volt a fele kb,és füstös szaguk lett :? nagyobb ruhák ezek,meg lányruha is van benne,viszem a barátnőmnek,de így nem akartam a szekrénybe tenni.
Tomi ruhái közül az 56-os fehérek,valamint a pelusok és kifogók vannak kimosva és vasalva.Bár gondolkodtam rajta,lehet korai,de ha beteszem szépen az új szekrénybe csak friss és illatos marad...

evilany

Én majd csak akkor hozom le a ruhákat anyósoméktól ha készen lesz a szoba. Addig felesleges. Ma kipakoltam Bence régi szekrényéből a papírjainkat. A nagyjával végeztem, de van még mit átbogarászni.
Remélhetőleg a tapétázás meglesz a jövő hét végére - ha kapunk olyan tapétát ami tetszik, mert eddig nem láttam olyat, illetve ami tetszik azt talán már nem gyártják. Csak azt nem tudom akkor miért nem veszik le a honlapról- ...de már látom meg kell alkudjak magammal. Na majd valamilyet kitalálunk.

Gondoltam, hogy mindenki pihen, kirándul, stb...

királylány

Dia,milyen tapéta?

evilany

Ilyet szerettem volna. Majd kedden du kell érdeklődni itt az egyik üzletben, hogy tudnak e ilyet vagy hasonlót szerezni, de írtam ezeknek is....:
Úgy gondoltam, hogy fél falig lenne csíkos, a fenti rész meg egyszínű napsárga, középen meg a bordűr

http://www.onlinetapeta.hu/tapeta.php?id=1837

királylány

Szép színeket választottál.

evilany

Remélem valami hasonlót sikerül összehozni, mármint a színeket illetően...

királylány

Sziasztok!!!!!!

Évi nagyon ügyes vagy kimosva kivasalva,hát nekem is ki van már mosva de még nem vasaltam ki meg csak a használtakat mostam ki,ma kaptunk mi is egy plédet meg egy zenélőforgót gyönyörűek!!!!!!
Örülök neki Tominak rugdos és aktív mert legalább jól van!!!

Csillag azon gondolkoztam,hogy görcsölés meg wc nem lehet neked is valami emésztési gond van esetleg!!!Csak azért kérdezem,mert nekem is van görcs igaz csak kicsi de a wc nekem is tünet,és akkor jobb volt,remélem neked nem ez a baj!!!!

Dia akkor ma pihentél,ma magad voltál amennyire tud pihenni az ember,szép a tapéta remélem sikerül vennetek ilyet,még mi is festeni fogunk és én is akkor rendezgetem a szobát!

Epe fájdalmam hát nem igazán javul szedek cseppet de azért fáj főleg ha hozzá érek a hasamhoz érdekes mert a gyomrom nem fáj csak kintről a hasam,mint mikor beüti az ember valamilyét és érintésre fáj úgy fáj a hasam is.Kicsit ideges vagyok amugy mert most ebbe a kórházba ahol mi lakunk mikor uh-zot a doki azt mondta 27 hetesnek fele meg én már két hete voltam a dokimhoz akkor volt olyan 26 hetes,remélem csak mérési gond,de most csütörtökön megyek kontrollra,babucival mert amiért le van maradva dokim mondta 3 hetente nézzük meg hogy növekszik.Én már érzem nem sok ez a bő két hónap ami van hátra nekünk csajok,én már alig várom kicsit félek a szüléstől meg minden rendben legyen a babával,de gondolom ti is hasonlókat éreztek!!!!

Kép
bévi

Kedves Kismamák!

Ha túl drága álmaid babakocsija vagy a kinézett babatartozék keres fel, és garantáltan olcsóbban szerzem be a bolti árnál. Kérdezz bátran, szívesen válaszolok minden kérdésre és ajánlatott is, adok. További szép babavárást!
dr

Dia! Jópofa tapéta. Még itt találtam:

http://www.e-szoba.hu/index.php?action= ... id=7557-28
http://www.geta.hu/kapcsolat.php
Hiába, sok időm van így este :) Persze lehet, hogy őket már végigkérdezted...

BÉvi, csak elszalad már az a pár hét! Nem vagy könnyű helyzetben. Sokat gondolok rátok, hogy legalább a 35. hétig kitartsatok, baba növekedjen és neked se legyen még komolyabb bajod! Mennek a drukkok!!!

maccs01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?