Új privát üzeneted érkezett!

Szia Badzsulka!

Nem vagyok közjegyző, de én pl. végrendelkeztem már és megkérdeztem a közjegyzőt is.
Vér szerinti gyereket megilleti a köteles rész. Kizárni az örökségből csak nagyon súlyos esetben lehet, akkor fogadják el hivatalos helyeken. Tehát, ha anyudék 2-en vannak testvérek és nagyiddal a papádmég házastárs, akkor tudomásom szerint édesanyád úgy fog örökölni, hogy fele rész a papádat illeti, a másik fele pedig a két gyermekükre száll egyenlő arányban (tehát anyudnak 25%).
Anyukádnak közjegyző előtt kellene lemondania az örökségéről ahhoz, hogy automatikusan ne örököljön. Nálunk pl. így volt, mikor én nyilatkozatot tettem a közjegyző előtt a testvéremmel együtt, hogy én az ő javára lemondok anyukám halála esetén az örökségemről. Ez nálunk azért történt így, mert anyu beszállt a lakásvásárlásunkba több millióval és így egyeztünk meg.
Egyéb esetben a végrendelet megtámadható, tudomásom szerint a közjegyző nem is fogja jóváhagyni, amennyiben mamád halála után tudomására hozzátok, hogy ott van anyud, aki jogosan örökölne!
Első kör halál esetén a polgármesteri hivatal, ahol felveszik a jegyzőkönyvet, ott meg kell adni az ingatlanra és ingóságra (300ezer ft felett volt eddig) vonatkozó adatokat, leltárba veszik. Kimegy majd egy értékbecslő, amiről titeket írásban fognak tájékoztatni, majd amikor minden papírmunka megtörtént, akkor az anyagot küldik tovább a közjegyzőhöz.
A Polgármesteri hivatalhoz nem kell mindenkinek bemennie, úgyhogy egy ember lejelent az örökösök közül (úgyhogy itt kell figyelni, nehogy letagadják anyud létezését), őt fogják tájékoztatni az értékbecslés időpontjáról is, majd a közjegyző minden egyes örökös részére tértivevényes levelet fog küldeni a hagyatéki tárgyalás időpontjáról.

Nem értettem a "21 évet" papáddal kapcsolatban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.05.22 10:06-kor.

maccs01

Dia, szeretnék én is olyan helyeken járni, ahol szembejöhet velem álmaim felsőruházata :):):) Már épp itt lenne az ideje! :mrgreen:

maccs01

Dia!
Ez jó hír...van rucid :D de szupi...jó étvágyat a vacsorához :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nekem meg csak 80 :D :D :D nap... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek takarítok egy kicsit(lőttek a pihenésnek) Laca megígérte hogy felporszívózik...de a barinőjével bement a városba... :D
Sebaj...megoldom...csak ne kelljen lehajolni :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Badzsulka, még annyit fűznék hozzá:
Nálunk meghalt a papám és mindkét gyerekük, így az utolsó élő, azaz a nagymamám halála esetén örököltünk, 5unoka... abból egyikünk egy olyan eltitkolt gyerek, aki nemrég bukkant fel. Egyértelműen jogot formált az örökségre, amint megtudta a halálesetet és meg is kapta a rá eső részt. Szóval nem lehet kizárni az anyukádat és KÉSZ!
Azonban ez az unoka nem szerzett tudomást az édesapja haláláról (aki a papám fogadott fia), így az ő örökségét perelheti, ugyanis letagadta a család a létezését a közjegyző előtt.

Persze mindenképpen kérdezzetek meg erről közjegyzőt is (a legjobb a nagymamád területi illetékese, mert úgyis hozzá fog kerülni az ügy)! Én sajna nem vagyok az, pedig akkor lenne mit a tejbe aprítani :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.05.22 14:21-kor.

maccs01

Csillagom az orrvérzés normál emberi léptékben normális a terhesség alatt, mert a vérdények nagyobb áteresztöképességgel rendelkeznek a baba jó vérellátása érdekében és ezért az orrod vére is egy hapcitól is nekiindulhat...

Most rám is rámjár a rúd, gondolom azért, mert eddig olyan nagyon unatkoztam és olyan jó dolgom volt. Döncivel kedden hagytuk abba az antibiotikumot, tegnaptól csúnyán köhög és az éjszakát üvöltéssel töltötte, mert annyira fájt a torka csórikámnak.
Iminek erös szorulása van immár sokadszor, ha ma nem jön ki magától a nagy mü (mindig csak az apraja) a nap folyamán, akkor a megszerzett bolti beöntés kerül az étlapra. :(
Na de a lényeg: a gyökérkezelt fogam úgy döntött, hogy újra begyullad. Gyaníthatóan a kórházi ambuláns fogkezelést kell választanom, mert kezd nagyon eldurvulni a helyzet. Olyan ez most lassan, mint a gyökérkezelés elött, fáj már a felsö és az alsó állkapcsom is már a gondolattól is. Bakker, sose lesz ennek vége? Évek óta szenvedek ezzel az egy fogammal. :(

Most összepakolunk és meglátogatjuk egy barátunkat, a gyerekek ott kicsit ki tudják tombolni magukat. Holnap, ha bírom a fogammal, akkor állatkert.

Puszi: Barbi
Vendég

Barbi!
Köszi az infót...:D igen most már tudom...utánna néztem :)
CSak furcsa volt,mert egyik gyerekkel sem volt ilyen :( (hála istennek)
Gyerekeknek jobbulást!!!CSak nem kerül sor a beöntésre :(
Huzasd ki a fogad...ennyit szenvedni vele...tudom nem szívesen válik meg az ember a fogától...de ez durva! :?
Jó kikapcsolódást...állatkert? én is...én is... :D
Bár a környékünkön sok van...és belépőt sem kell fizetni hogy lássam őket :oops: :P :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Ilus: na szép, anyud nem csodálom, hogy kivan.... én nem is értem az ilyen szülőket.... hát miért csinálják ezt??? de remélem javul a helyzet, bár az ilyen lassan szokott csak... és jó hír, hogy már jobban vagy!

Csillag: én is csak olvastam hogy orr és fogínyvérzés lehet terhesség alatt, de persze a mértékéről nem olvastam. Addig jó ,amíg nem jelentkezik ismét! És persze hozzá jó a vérnyomid is!

Évi: Vigyázz magara, bárhová is mész!

Clárika: akartam neked valamit ide, de bakker, elfelejtettem..... na megvan, én már akkor is sírok, ha arról beszélek, hogy sírok :) , mint ahogy csütörtökön is a talin :D Ja és a másik, hogy a 4D-s dokid neked kicsoda? és hétvégén is megnézne? jó hülye kérdés, de uram mindig járja a "világot" és hiába jelentkezek be valahova is, nem tudni hazaér -e....

MAccs: nem, az nem a csajos talis kép, az osztálytalálkozó .... de hasim határozottan nő, és a bentlakó igencsak nagy mocorgással jutalmazta a tegnap esti fagyit!

Dia: ez a szembefutveledafelső ez jó :)))) és jó grillezést mára!

Nálunk festét megy tovább, készül a mi hálónk, szín ugyanaz, vanillia, aztán utána majd mostani hálóból pakolás át oda,persze engem uram nem enged, majd a mostani háló festése, az lesz a bentlakóm új lakáskája :))) Az aranyos csak annyi, hogy csütörtökön a csajokkal a tali előtt uram kitalálta, hogy a képek helyét furrjuk ki, hat, akkor derült ki, hogy az új hálóba a régi háló bútorai be sem férnek :)))) sebaj, majd lesz valami

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Macs...köszi az infot...majd elmondom anyuéknak is...
Nos a papámmal az a helyzet, hogy 21 éve meghalt. Anyuék külön laktak mindigis a nagyiméktól, viszont a hugáék ott laknak a nagymamámmal. Anyu az apai részt sose kapta meg, ezért írtam a 21 évet, mert azóta tolódik...
Most el akarják adni a házat, azt mondták, lehet, h kifizetik anyu eddigi jogos örökségét, és továbbra is együtt laknának nagyimék anyu hugáékkal egy új házban, de a nagyim minden vagyonáról lemond, és anyu hugáékra iratja, és csak haszonélvező maradna, így anyu innentől a maradék 75%-ból lenne kizárva...és szerintük ez teljesen természetes dolog...
Anyuék világ életükbe hitelekből és saját erejükből költöztek tovább/nagyobb lakásba, a nagynénémék meg gyakorlatilag semmire nem költöttek nagyon, csak magukra (merthogy még ott lakik velük a dédimamám is, meghalt papám anyukája) úgyhogy ott lakik 4 kereső ember, és két gyerek...
Más, normál esetben lehet ezen nem akadna ki, de anyut nagyon megviseli, hogy ennyire semmibe veszik őt...nem tartja ő a markát nagyon, eddig se tartotta, de hogy így a szemébe mondják, hogy akkor neki semmi a későbbiekben...
Ehez még eg külön sztori, hogy anyukám nagyon beteg, Hepatitis C-je van + mellé egy autoimmun hepatitis is van neki, hol kemot-t, hol szteroidkezelést kap...és a családja annyit nem kérdez tőle soha, hogy éle-e vagy nem...és nagyon rosszul esik ez is anyunak...most éppen attól kell elájulni, hogy a nagynéném negyvenakárhány évesen érettségire készül, az hogy anyum szinte haldoklik, tök lényegtelen nekik...szóval ezért ilyen fura ez a helyzet, és ezért érzi még rosszabbul magát anyu ebben az egész helyzetben...
Tényleg bocsi...nem akartam itt ezzel zavarogni...de legalább így is kaptam már tanácsot...:) meg nagyon nem tudom kinek elmondani...anyu így is haragszik rám, meg apura, mert egyből azt mondtuk neki, hogy örüljünk, ha a jogosan eddig járó részt megkapja (ismerjük őket)...de anyu persze kiborult, és még ez miatt is csak aggódik...:(

Na, tényleg nem kesergek itt tovább...

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus nanná hogy elmondod hogy mi bánt, ez természetes... itt mindenki meghallgatja a másikat, és még talán tanácsot is tud adni... de megértem a dühödet..... valószínűleg én is így éreznék!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

na most kicsi pihi :D
Lacám elhozta a babacsomagot :D
narancssárga benne a cumi :D jipppppppijé :D
viszont a babaújságból kiszedték az autóra való matricámat :(
és egy képet is kivágtak belőle :( :?
de hát ajándék lónak... ehh :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: értem én hogy ajándék de ajándékot nem szoktunk átadás előtt felbontani nem????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

elmegyek boltba...később még jelentkezek..

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="kfmares"]C írta:kfmaresSillag: értem én hogy ajándék de ajándékot nem szoktunk átadás előtt felbontani nem????

hát ez az!!!
maga a csomag nem volt felbontva...én bontottam fel...csak éppen hiányos volt :? :? :? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
na mindegy :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hű de sokat írtatok :D én vasaltam,meg szunytam egyet,most ebédeltünk,ember porszívózik,én sütit csinálok majd a vendégeknek. Ma ünnepélyesen piedesztálra került a kuka,mert már annyira utáltam hajoldozni hozzá :evil: :evil: Miki tett alá egy doboz meg egy bútorlapot,most terhes-magasságban van :lol:

Csillag,hát úgy nézem gyerekeknek ingyenes a belépő.
http://www.baba-expo.hu/?task=rendezveny_naptar

Maccs hogy telik a hosszú hétvége?
A befekvés nem rajtam múlik :? de keddtől végre rend lesz ott (?) kiderül minden.
Nyugodt vagyok mert nőtt a víz,a baba is jó méretű,és sokat mozog.Azért figyelem persze h.mozogjon rendesen,ha meg bármit észlelek,ügyelet. De nem lesz ilyen.

Badzsulka,itt nyugodtan leírhatsz mindent :wink: és sokan értenek sok mindenhez,így én is mindig okosabban távozok.
Nekem gyakran Szilvás az eszem :lol: :lol: :lol: amilyen marha gyakorlatias tudok lenni.

Sophie?...

Dia,na látod,van ruha,és tök csini leszel,na persze képet kérnéééééénk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bmaas,nem tud ez a kisfiú kikeveredni a betegségből :( :( Jobbulást neki,és persze a fogadnak is.
Bolti beöntés??... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Fiam fog főzni nemsokára :shock: én dirigálok...ő csinálja...rendes gyerek...igaz a porszívózás elmaradt...majd orvosolom a problémát:D
Köszi Évi...megnéztem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

tejfölös pulykapöri-tejfölös ubisalival :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Mindenkinek szép májusi hétvégét! Itt százágra süt a nap :D
Ja, én tudnék aludni, csak Kristóf mellett nem lehet dolgozni, így azt az időt kell kihasználnom, amíg ő alszik. De nemsokára kész leszek :wink: Mondjuk, az is tuti, hogy mióta van Kristóf, kicsit megváltozott az alvásritmusom :roll:

bekri

Sziasztok!

Mindenkinek szép hétvégét :) Nekem eddig a hócipőm tele, délelőtt megbántódtam, mert Anyumék lemondták a délutáni programot, aztán ez rövid úton tisztázódott, eztán Anyósom beleöntötte a gulyáslevest az autó hátsó ülésére :) Ez idő alatt itthon a kiteregetett ruhák megáztak :) DE voltunk a Tescoba, és már nekünk is van kukacunk!!! (Pécsi csajok, akit még érdekel a keleti Tescoba sok van.) És találtam egy aranyos babanaplót is. Szóval a vásárlással vigasztaltam magam! :oops:

Akkor a holnapi börzére jó a 9 óra?
limo73

Bekri "Mondjuk, az is tuti, hogy mióta van Kristóf, kicsit megváltozott az alvásritmusom" :mrgreen: Hát igen-igen :)

BÉvi, akartam neked írni, hogy a csaszitól ne félj, szerintem mindenképpen inkább a műtéti út legyen, mint a babára bármi is átkerülhessen. Hidd el, fog az is ugyanúgy fájni, mint a hüvelyi, nem fogod úgy érezni, hogy nem szültél :) Kívánom, hogy minden rendben legyen veletek!

Mares, nálunk az egész ház belülről egyszínű, hasonló lehet, mint a tiétek, ez a vanília nagyon bejön. Legalábbis a falak. A plafon kicsit világosabb, a belső panel a rejtett világításhoz pedig inkább a drapp felé tolódik. Olyan kiváncsi vagyok már arra, hogy milyen nemű a babátok, hogy kifúrja az oldalamat! :)

Évi, a magzatvíz növekedése elhiszem, hogy megnyugtató. Lassan kutat kell áss, hogy a vízigényedet kielégítsd :) Továbbra is mész majd naponta ugye (hacsak be nem fekszel)? Rugd fenékbe a dokid, ha megint kitalál valamit, hogy miért nem tud uh-ni, mert számomra érthetetlen, hogy egy egész rohadt klinikán nincs uh-készülék! Képtelen vagyok elhinni...

Gére raktam egy pps-t, elsőre tiszta hihetetlen, amit a fickó fest... leesett az állam. Én imádom az ilyeneket!

maccs01

Limo, ez aranyos volt :):):)

maccs01

Nálunk már egy órája szakad az eső, de 2perce már ömlik :)

maccs01

na csajok asszem ma már nem jövök :(
api elment balcsira a tesójával...én meg korán fekszem ma le :D
holnap reggel 9...a sportcsarnok előtt :)
puszikaaaaa

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="limo73"]S írta:limo73ziasztok!

Mindenkinek szép hétvégét :) Nekem eddig a hócipőm tele, délelőtt megbántódtam, mert Anyumék lemondták a délutáni programot, aztán ez rövid úton tisztázódott, eztán Anyósom beleöntötte a gulyáslevest az autó hátsó ülésére :) Ez idő alatt itthon a kiteregetett ruhák megáztak :) DE voltunk a Tescoba, és már nekünk is van kukacunk!!! (Pécsi csajok, akit még érdekel a keleti Tescoba sok van.) És találtam egy aranyos babanaplót is. Szóval a vásárlással vigasztaltam magam! :oops:

Akkor a holnapi börzére jó a 9 óra?

mármint a nagy tesco..ugye? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

vagy a budai vámi? jááááááááááj..nem tájékozódom...attól függ honnan nézem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote]. írta:..attól függ honnan nézem

:D :D :D

A Budai vámi! :) :)

Puszi, akkor holnap!
limo73

Köszike-puszi...akkor holnap 9 :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Badzsulka
21 év hosszú idő, várt volna az akármi ennyit!
Gyakorlatilag akkor most anyudnak kell lennie 25% tulajdonrészének a házban, ami a tulajdonlapon is szerepel (szólj, ha nem). Bármikor beköltözhet a "kedves családhoz". Végülis tulajdonos.
A 25% tulajdonrészére hitelt is felvehet az ingatlan fedezetével, ezután biztos nem tudják eladni a házat és kisemmizni az anyukádat. Persze anyud meg nem fizeti, vigye a bank, kénytelen lesz a drága család tenni valamit.

Anyukád fel is kínálhatja a tulajdonrészét megvételre írásban, tértis levél, 15 napos határidővel a kézhezvételtől, amennyiben nem élnek az elővásárlás jogával, anyukád eladhatja azt akárkinek (javaslom a rosszarcú nagycsaládos elemeket). Figyu, most már be kell keményíteni, ha ők sem bánnak vele kesztyűs kézzel. Tudomásom szerint, amit itt leírtam, az megléphető, persze nem ártana ügyvéddel megbeszélni.

Amennyiben utána eladják az ingatlant x összegért, nagyid ráfordítja a kapott összeget az új lakás vásárlására (adót így tudomásom szerint nem kell az eladási ár után fizetni), majd ajándékozásival (gondolom, hogy így akarja) ráruházza a tulajdonjogot hugira, majd magának halálig tartó haszonélvezetet jegyeztet be szerintem megtámadható. Jó útja a kisemmizésnek, de nem hiszem, hogy ez ilyen egyszerű, legalábbis remélem!

A jelenlegi ingatlant nem tudják úgy eladni, hogy anyukád ne legyen jelen az eladásnál, és a szerződésben kiköthető, hogy a rá eső részt a tulajdon megváltásánál neki utalják, az ő számlájára. Tehát nem úgy néz ki, hogy a nagyi megkapja a pénzt és ha kedve van, akkor majd ad belőle anyudnak. Anyukád aláírása nélkül nem eladható, mert ő az egyik tulajdonos, és a szerződést úgy kell megírni, hogy ő be legyen biztosítva! A vásárlónak teljesen mindegy, hogy egy van két számlára utal összegeket, a banknak is, tehát egyáltalán nem komplikálja a történetet, nehogy bevegyétek, ha ezzel akarnának kábítani. Általában úgy szokott történni, hogy ügyvédi letétbe megy a pénz, és ha megérkezett a teljes összeg, akkor az ügyvéd utalja a megadott számlaszámokra. Ezután lehet az új tulajdonosnak intézni a Földhivatalban a tuladonjog bejegyzését.

Szerintem elkerülhetetlen egy ügyvédi konzultáció.

Nagyon sajnálom anyukádat, iszonyatos lehet neki ez a helyzet a saját családjával, és ráadásul itt van a betegsége is. Nagyon kemény. Remélem, hogy az unoka vidámságot tud csempészni a szomorú szívébe! Szívből kívánom!

maccs01

Jó a 9 óra nekem is.

Maccs,úgy van ez az egész,hogy itt Pécsett van(volt)2 szülészet. A Pote szülészeti Klinika,és a Megyei Kórház. Én eddig a Megyeibe jártam gondozásra.Ott romlott el az UH gép,és mivel a két intézet integrálódik,és keddtől összeköltöznek(ettől kezdve az egész megyére jut 6 szülőágy...)nem lett már megjavítva mert keddtől az egész terhesgondozás,vizsgálatok fent lesznek a Klinikán. Tehát,a Megyeiben nincs működőképes UH gép csak egy hüvelyi fejes picike,azzal ő meg is nézett csak pontos méréseket nem tud végezni. De amikor úgy kellett,felküldött a Klinikára UH-ra,a 2 hét alatt 2x is. (és aki a 4d-t csinálta egy másik helyen 15 ezerért ugye,az is a hetenkénti ctr-t tartotta szükségesnek)ha pénteken nem lett volna jó az nst,szintén kellett volna felmenjek a Klinikára UH-ra,de mivel az jó lett maradt a kedd.Szóval,szerintem megteszi amit kell...a többi meg a kedvezőtlen körülményeken múlott. Ilyen a szerencsém,nekem ilyenkor fogy el a magzatvizem :? de most már keddtől ő is fent fog dolgozni és szakrendelni,és mivel szonográfus is,biztosan ellenőrizni fog(kedden is lesz H-m)
Na bő lére lett eresztve csak vázolni akartam a pécsi helyzetet.Ezt most minden kismama szívja.Látni a 37-39.hétben levő kismamák arcát mikor mondták nekik h.keddtől lehet felmenni szülni...szerintem a Klinika épülete abszolut nem szimpatikus,régi,lepukkant,egy nagy dombra kell felmászni hogy odajuss,stb. A megyei egy tök modern szép új épület (a szülészet része) a város közepén...de az nem jó... :( logikus.

evilany

Évi,
Nem irigylem a kálváriátokat! :evil: :evil: :evil: Kitartást! :!:

Kép
xtina75

Azt hittem én még ezt megúszom,biztam benne h.nyárra még marad minden így.Hát,nem sikerült :(

evilany

Mózeskosarunk

Kép

evilany

sziasztok!

gyors bekukk! mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Évi, Csillag a listáról a vakondos kifogón kívül semmi nem volt a boltban, és nem mertem mást választani helyette! :shock: :? szóval holnap a börzén ezek tudatában vásároljatok! :lol: csak Évinek hozok egy kifogót, és slussz... :shock: :(
viszont az üzlet tényleg szupi, az eladók nagyon készségesek! egy csomó mindent megtudtam, pl hogy mit jelen a cuminál az, hogy "cseresznye"... kicsit el is kámpicsorodtam , hogy mennyire amatőr vagyok "baba" ügyben, és nem is lesz ez olyan eccerű...

na megyek, mert vár a rokonság! nem is tudtam elolvasni, miket írtatok! remélem mindenkivel minden ok!

Kép
gtunde75

Bementem meglátogatni a Klinikára az ismerősöm, és egyúttal egy kis helyismeretet szerezni. :D

Az újszülött osztály egész elfogadható! A szobákba nem lehet bemenni van egy társalgó, oda jöhet az anyuka és oda lehet vinni a babát, és normál kereteket figyelembe véve addig maradnak kint amíg akarnak. A falak narancs színűek, egyszerű asztalokkal, székekkel.

Állítólag a szülőszobák is fel lettek újjítva, de hogy milyen lesz a helyzet 6 szülőszobával, azt el lehet képzelni.

Tegnap reggel szült meg a csajszi, császárral, és ha minden rendben velük, holnap mehetnek haza!!!!!! Kell a hely. Talán mire mi sorra kerülünk a katotikus helyzet is oldódik, mert hogy mi lesz itt keddtől, azt csak elképzelni tudom.

Évi! Te is voltál szülőszoba látogatáson? Ha nem és érdekel, csütörtökön 4-kor lesz megint.
limo73

Köszi Tündi...ennek tudatában vásárolok :)
Jó éjt-sziasztok...ma már nem jövök

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is megyek, foglalkozok kicsit Apával! :D Jó éjt!!!
limo73

Tündi,OK,köszi. A kifogó is jó,azt hittem nem lesz.

Limo,anno voltam fent,de hát ugye lehet nem is érint. :?

evilany

Hoztam egy kis jókedvet:

- Mit csinál a WC-s néni az operában?
- ???
- Ő tartja Trisztán a Vizoldát!

:lol: :lol: :lol:
xtina75

Tina :lol: :lol:

evilany

Tina :)

Évi, látom kevertem a megyeit a klinikával, de a lényeg ugyanaz.
Remélem, hogy a Fidesz odacsap, és rendet csinál az egészségügyben. Ezt már nem lehet lenyelni!!!

maccs01

Sziasztok nem olvastam vissza de holnap pótolom igérem,most értem haza a kórházból :cry: délután rosszul éreztem magam,ide a mi kórházunkba itt azt mondták be kell feküdni semmi vizsgálat semmi egyből feküdjek be,fáj jobb oldalt borda alatt nagyon érintésre is a hasam,majd nem sírtam mondtam adokinak nem fekszem akkor megyek abba a kórházba ahol szülni fogok(gondoltam ha be kell feküdjek inkább ott)azt mondta jó menjek akkor vegyük úgy mintha ide nem is jöttem volna,már akkor itt potyogot a könnyem ,megszánt csinált egy uh és szívhangot minden rendben volt.Igy indultam el a másik kórházba mindezt magam mert párom dolgozik,az én dokim volt az ügyeletes ezért nem értem el ennek örültem,megvizsgált méhszáj zárt szívhang rendben,de sajnos nem tudja mittől fáj a borda iv alatt és mitől érzem magam rosszul,baba jól van menjek a sűrgőre,ott vérvétel ekg,hasi uh.És kiderült epe gond,a doki aki vizsgált tünemény volt 15 hónapos kislánya van,és felesége is ugyan igy volt csak neki epe kő lett a vége és szülés után 3 héttel epekő műtét,nálam még nincs kő viszont babó nagyon össze nyom bent mindent és emiatt van ez a gond kisebbedet a hely az epének így ezért vannak ezek a gondok,diéta sok sok folyadék ezt javasolta és cseppett irt fel.Ma nagyon megijedtem és nagyon rossz volt minden de hála az égnek a végére jutottunk,de sajnos azt mondta lehet ebből kő is akár ez lehet a kezdet de műteni csak életveszélyes esetben műtik,mondtam neki nem szeretném hogy idáig jussunk.

Kép
bévi

Holnapra jó börzét nektek és jó vásárlást,mindenkinek nagyon szép hétvégét,holnap vissza olvasok és reagálok mindenre szégyellem de már nem tudtam vissza olvasni :oops: Epe probléma gyakori esett terheseknél,hát beszereztem ezt is nekem is volt már minden orrvérzés,hüvelygyulladás,nátha,kivés magzatvíz,cukor,szemcsés lepény,most ez az epe,mi lesz még én nem tudom.Jah a legjobb a szemölcsöm!Megtaláltam már minden betegséget amit lehet!Ma ettem két zsömlét egész nap és olyan mintha lovat ettem volna!
Jó éjt nektek sok puszi!!!!!!!!!

Kép
bévi

BÉvi, bakker, sajnálom, katasztrofális! Figyu, augusztusban meglesz a baba, aztán helyre tudsz rázódni! Anyukám, nagyon sajnálom! Mivel baba van, biztos egy csomó mindent nem tudnak a gyógyulásod érdekében adni az orvosok, de amint megszületik utódotok, már nagyobb a választék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.05.22 21:49-kor.

maccs01

Zsófi, látom, hogy Tina írta is Neked: Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek és a haematoma is felszívódjon! Minél hamarabb! Jó, hogy a férjed besegít és sokat pihensz, nem is lehetne máshogy. Mennek a drukkok és nagyon vigyázz Magadra!!! Sok puszi

maccs01

BÉvi, elkerülte a figyelmem a mai tortúrád, csak a rövidebb részt olvastam, amire reagáltam.
Ügyesen csináltad, hogy kézenfogtad magad és mentél, amíg ki nem derült a gond! Stram kis csaj vagy!
Reméljük, hogy nem fejlődik ki olyan gyorsan kő. Táplálkozásról beszélt neked a doki? Kálcium tartalmú kajákat ehetsz (tejtermék stb.)? Fűszereset? A volt barátnőm nővére várandós volt, mikor emiatt megműtötték, semmi baja nem lett a gyereknek, de a nő tiszta ideg volt, nem is csodálom. Szorítok, hogy ne legyen semmi problémád, ez már komolyan a hab a tortán! :(:(:( Szegénykém! Nagyon drukkolok Nektek, hogy semmi ne történjen veled most már!

maccs01

Mares Írok pü-t.

Sikerült megvennem a két komódot, az egyiket össze is szereltem :)
Tök jó, majd csinálok képet holnap!

Most lefeküszök, elaluszok!

Jóéjt!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?