Sziasztok!
Lehet, hogy már nem is emlékeztek rám, nem a kezdetektől írtam ide, csak később kapcsolódtam be közétek...
Nemrég összetalálkoztam Picivel a Vaterán, ő szólt, hogy megint van itt élet. HURRÁ!
Még nem olvastam vissza, mindjárt nekiállok de épp van szabad félórám. Hja, a kétgyerekesség kevés szabadidőt időt hagy
Merthogy Milán Márk mellé időközben megérkezett Balázs Mór is, aki most két és fél hónapos.
A terhesség mindkettőnél ugyanolyan problémamentes volt, semmi hányinger, émelygés, fáradtság... a szülés viszont ég és föld volt. Milánnál túlélni akartam, Balit sikerült átélni. Nagyon gyorsan jött (kórházba érkezés után 2,5 óra) eda-val és gátvédelemmel.
Milu az első perctől fogva imádja, semmi féltékenység nincs! Ez nem kicsit könnyíti meg a dolgom velük
Az első hetek persze kemények voltak, de hamar összeálltunk. Milut muszáj naponta kétszer kivinni -nem egy szobagyerek
- ezért Bali már kéthetesen bemutatkozott a játszótéren.
Pici jelezte, hogy többen is várjátok a második babát, illetve vannak akik már meg is szültek:
sok szeretettel gratulálok mindenkinek!!!
Na, most elkezdek visszaolvasni fürdetésig, a többit majd holnap.
Niki, Emma képei fogadtak az oldal tetején, tündéri kiscsaj lett belőle! Honnan örökölte ezt a tejfölszőke hajat???? Gyönyörű szép
Bogyra, három fiú
aztaaaa! Úgy látszik ti ezt tudjátok csinálni... de mi is kukacban utazunk.
Sőt, ahogy végigfutottam már pár bejegyzést, eddig mindenkinek ugyanolyan nemű ketteskéje! Ah, Picinek nem.
Bringa! Szia!!! Most értem a te bejelentkezésedhez
Lili is milyen szép nagylány lett. De a szája a régi, főleg az a csibész mosoly ami a szegletében van.
Többeknél téma a böli: én is beirattam Milánt egy magánba, heti két délelőtt. Úgy egy hónapja járt, és úgy tűnt tetszik is neki, de legutóbb egész délelőtt sírt, be is lázasodott tőle. Estére lement neki, lett helyette rémálma.
A szívem szakadt meg, feküdt mellettem (átvittem magunkhoz), dobálta magát, ötpercenként felsírt, hogy mama-mama, nyújtogatta a kis kezeit a sötétbe, de közben aludt!
Nem is értem mi válthatta ki nála, azóta el nem mozdul mellőlem, és kis bújós lett. Nagy a dilemma mi legyen jövő héten, vigyem vagy ne vigyem???????
Kérdeztem a védőnőt hallott -e már ilyet, mit javasol. "Csilla, maga remek anya! Hallgasson a szívére." Kösz.
Pici, de drága vagy, hogy megírtad Balázst!
No, hát akkor itten volnék, és csak azt tudom mondani: két gyerekkel nagyon jó az élet!
Én tartottam tőle milyen lesz, de nem kétszer annyi feladat, csak másfélszer annyi. Szóval ha összeszoktok, akkor már könnyű.
Szerintem nem szabad semmit túlparázni. A legtermészetesebb dolog, hogy kistestvér születik, nem kell a nagyot félteni, kompenzálni felé, túlmagyarázni a "lesz egy testvéred" témát.
Én nem nagyon készítettem fel Milut, nem is lehet egy másfél évesnek elmagyarázni mi is az a testvér (jó, azt azért tudta, hogy mama pocakjában van Balu, és én is kaptam rá puszikat).
Nálunk bejött ez a taktika, de nem tudom mi az általános.
Na, de mindjárt leesem a székről, megyek aludni.
Igyekszem rendszeresen jönni, örülök, hogy újra van itt élet