Sziasztok!
időnként be-benéztem,aztán láttam,h hallóka itt történések vannak!
gondoltam akkor én is jelentkezem.
kicsit irigykedem ám Rátok.....,de aztán Potyika hamar elintézi,h ne tegyem!
Liliomszál bölcsis,szobatiszta és én is nagyon büszke vagyok,mikor úgy mesél,ahogy Zsófi.először nyáron kezdte és apáját örvendeztette meg vele,nekem meg az állam leesett.amitől még odavagyok az az amikor énekel.hát az vmi hatalmas!
Gyps én akkor gondolkodom rajta,h vmi nem stimmel nála,amikor 1szercsak bevadul!
de nem ám 1szerűen
a mostani újra bölcsi (nyáron nem jártunk)ezt csak tovább fokozta,elballgtak a régiek,most csupa új gyerek van és ő kiesett a kosárkából.az első 7en jól tűrte,h nagy a nyüzsgi,szülők,idegenek,meg gondolom ilyenkor azért a gondozónők sem olyanok,mint máskor;de mostanra már totál visszafejlődött,nem akar egyedül enni,inni,nem akar wc-ni,bilit követel, ja és bónuszként úgy kezdett el beszélni,mint egy másfél éves
ezeket még csak-csak el tudnám fogadni,de VEREKSZIK!
Komolyan bepipul és ilyenkor semmivel nem lehet megnyugtatni,ki kell,h tombolja magát,én meg égek,mint a rongy
ilyenkor eljátszom a gondolattal,h kicsit ronyó,ideggyenge a gyerek
Pici!szerintem ez azért kicsit gáz,h nem akartátok tudni milyen nemű lesz "ketteske"
,és azoknak a megbízható
fiúknak mégis eljárt a szájuk. tök jó,h Te ilyen jól fogadtad.én nem biztos,h ilyen mosolygósan fogtam volna fel,ha elveszik a játékomat
lehet Lilinek volt kitől örökölnie a krízis helyzet kezelést............
amúgy meg olyan okos,el vagyok ájulva tőle teljesen!
memória kártyával játszik,emléxik,jobban,mint én
csavargó,még mindig,egy percet nem szabad hagyni unatkozni,viszont nagyon szórakoztató már a társasága.jó vele kirándulni,állatkertezni,piknikezni,meg ilyenkek. de hát nem lehet örökké vmi programot csinálni,az képtelenség.... szóval én nem hiszem,h bírnék még egy bébit,vagyis én még valahogy,gondolom más is megoldja,de Lilinél szrtm elszabadulna a pokol!
Alexámmal minden oké,szeretik egymást nagyon,de Potyi néha már-már terrorizálja
és én el sem hiszem,h Aja hagyja neki!
túl sokat nem bízom továbbra sem rá,de ha megkérem,h vigyázzon rá,akkor megteszi.jó-jó azért nem tapsolja vissza a lehetőséget,de ez érthető,azt hiszem....
szakított a nagy szerelemmel nyáron,most kezdi magát újra felfedezni,nem hiszem,h ebben most nekünk Lilistől részt kellene vennünk... furcsa ám,nagyon. az egyik nem száll ki a se....ől,úgy,h néha már sok,a másiknak meg éppen,h még a kezét elérem,kezd távolodni tőlem.... jó volna inkább az arany középút mindkettőnél,de hát ez nem kívánságműsor
Gyps!ér megkérdezni,h miért választanád a mosható pelust?ha mindezt körny.védelemből teszed,akkor le a kalapot előtted!!!! én igyexem odafigyelni ezekre a dolgokra,de erre totálisan alkalmatlan lennék
lusta disznó vagyok
mondjuk én kétnaponta mosok legalább kettőt,mert Lili göncei úgy néznek ki,h a bölcsiben fogadásokat kötnek rá,h ezt vajon ki fogom tudni-e mosni
puszi nektek,vigyázzatok magatokra és légyszi írjatok magatokról,h legalább virtuálban átélhessem még1szer a babavárást!!!!!!!!!!!