Hát csajok most sem csalódtam bennetek,ismét rengeteget írtatok,nem győzök vissza olvasni,pedig megfogadtam h sűrűbben fogok közétek járni mert annyira tuti ez az oldal de vhogy soha nem érek az irományok végére,így sokszor csak olvaslak titeket,és írni nem igen tudok
(ha hiszitek ha nem most is úgy írok vissza h előttem egy papír,arra leírtam kinek mit válaszolok,így könnyebb........durva mi?szőke vok)
Azért azt jó olvasni h nem csak én vagyok "öregasszonyos"...Még mikor idetaláltam erre az oldalra,akkor még mindenki azt írta h miylen jól van,most meg szinte mindegyikünk kínlódik vmivel
Na szóval reagálok egy két dologra
keményedések:nekem változó,hol vannak hol nincsenek,általában akkor vannak ha hanyatt fekszek és hirtelen akarok felkeni.
manna:a gyógyszertári csomagra gondolsz?amiben található pl:alkohol,kamilla,hintőpor,melllemosó,stb.?nálunk házidoki írja fel ezt.
zöldi:jó nagy pocak
súlybecslés:nekem még soha nem becsült dokim súlyt a babának,de lehet jobb is.
bocika:a Márton név nagyon szupi
ibernuska:köszi a sznapi jókívánságot,igen apa is csak röhögött az egészen(lehet én a terhesség miatt akadtam ki ennyire)
bkati:anyóson nem lehet nem idegeskedni,de +próbálok
eszterke,sarmon,trombi:nagyon tutik a járgányok
anita:gratula férjednek,nagyon sajnálom h szüleiddel ez van,sajna tanácsot nem tudok adni,de kitartás,lehet jobb lenne ha beszélnél velük
cili:jól megkívántam ezt a csülköt,a szüléssel tesék várni,jó sokat pihenni
pozitív hozzáállásos téma: nálunk második gyerek,de én nagyon tartok tőle h hogyan fogom bírni ezt az egészet,és a karácsony miatt félek a legjobban h nem leszünk itthon.A látogatókkal meg úgy vagyok h jobb ha minél előbb jönnek legalább utána pihi van...
egy kérdés:a testvér féltékenységgel ti hogy álltok/álltatok?hogy kell kezelni?elkerülni?sarmon neked tudom h a harmadik baba lesz, talán te jobban tudsz segíteni,de többiek segítségét is szívesen veszem
nagyon félek tőle
gabilany:nagyon szupi a gyerekszoba,szeretnék én is ilyen kreatív lenni.....
Na megint jó sokat írtam és akkor még nem is írtam le h mi volt velünk a napokban,majd talán máskor.............mert akkor tuti h nagyon sok lesz belőlem