Szia Gyps,
nem állt szándékomban hetekre elköszönni, csak gondoltam nem kívánok minden alkalommal jó pocakosodást
Mit dolgozol ott kint?
Zsófit márciusban kivettem a böliből mert minden második héten beteg volt, azóta csak egyszer volt beteg, sokkal kiegyensúlyozottabb, pedig szerette a bölit, de látszik rajta hogy egész nap csak vele foglalkozik valaki . Két napot jár egy bébiszitterhez, aki inkább olyan 3. nagymamaféle nálunk és 2 napot van anyukámmal , az ötödik napot meg vagy velem vagy férjemmel, vagy másik mamával van.
Nekünk ez most nagyon bejön, bár bébiszitter elég drága..
Jövő szeptemberbe megy majd oviba, addig marad velünk.
Iszonyatosan sokat dumál, bár még nem mindig tisztán, de egyre több mindenki érti, mi mindent értünk persze, és imádjuk ahogy kombinál a kis eszével
Sokat olvasunk, játszizunk, szereti a szerepjátékokat, 1-2 hónapja kezdett el babázni, főzni, "boltba járni", nagy segítség lesz kistesó mellett, a babáit füröszti, eteti, pelenkázza mesét olvas nekik, sőt 2 hete látta a barátnőm szoptatni azóta ő is szoptatja a babáit
Ha nincs rajta pelus szól ha pisilni kell, mindig, napközben hagyjuk otthon pelus nélkül, és nem pisil be, van bilije otthon is mamánál is bébiszitternél is, de ha megyünk valahova én még nem tartok ott hogy WC után rohangáljunk, akkor megy a pelus rá. Asszem majd akkor lesz teljesen szobatiszta ha már én is felkészültem rá
Kakilni eddig kétszer kakilt bilibe, az általában még pelusba megy.
Nálatok mi újság ezen a fronton?
Kistesót terveztük, ha jól értem akkor nálatok nem tervezett volt
Zsófi tudja és nagyon várja már, elmondtam neki hogy nem tudom már emelgetni nagyon mert akkor fáj a pocakomban a kistesó
sokat simogatja és puszilgatja a hasam, és néha azt mondja kisfiút néha meg hogy kislányt szeretne.. azt hiszem még nem dönötte el, mint ahogy mi sem.. mindkettő jó lenne más más szempontból.. csak egészséges legyen! Azóta sokszor játszik kisbabásat , már hogy ő a kisbaba, olyankor percekig cak azt hajlandó ismételgetni hgoy oá oá , elég muris
Szóval jól vagyunk, már nagyon várom a 12 hetes Uht és hogy bejelenthessem a munkahleyemen, család már nagyjából tudja.
Te hogy tervezed, ottkint szülsz? Meddig lehet ott kint otthon lenni a gyerekkel?
Na jó hosszú lettem, írjon mindenk iaki erre téved hosszan!