Hello, borzasztó sokat irtatok, csak ugy végigfutottam rajta
Nálunk egész tegnapig gyönyörű idő volt, ma pedig esik, kedvem sincs semmihez. A hasmenést kidiétáztam, most éppen egyéb bajaim vannak. Úgy érzem magam, mint egy 80éves vénasszony, egyfolytában csak nyavalygok valamiért
Eddig még nem éreztem ilyet, de azt hiszem görcseim vannak, és közben keményedik a hasam is...Ezek lennének a jóslófájások??????Ilyen korán? Vagy csak a rossz idő miatt? A babóm is be van indulva rendesen, mintha ő sem kapná a helyét...
Aida: jó olvasni, hogy kicsit boldog is tudsz lenni
Vera: sajnállak a füled miatt, remélem rendbejön
Anita: gratula a férjednek. te nem szoktál menni drukkolni?
Piatéma: nálunk a családban "egészséges szinten" folyt az itókázás, amit nagyritkán apu lépett túl (olyankor 2 napig az ágyat nyomta), anyu nem ivott bort a magas vérnyomása miatt, de néha kaja előtt egy kis pohárka pálesz, vagy kaja után egy kis sör belefért. Terhességem előtt, ha buliztunk, volt h én is bepiáltam, talán ezek az okai, h nem akadok ki, ha közbe-közbe elmegy a párom sörözni, nagy ritkán túllépi a határt, de amig nem mindennapos, addig nincs gond. Van egy alkoholista keresztapám, szabályosan reszket, ha nincs benne pia, a barátnőm pedig most vált el másfél év házasság után, szintén a pia miatt. Mush: a szavaidból ugy veszem ki, h nem olyan nagy a probléma nálatok, főleg, ha miután szóltál, nem is ivott utána. És egy jótanács: Ne tiltsd le teljesen a piáról. Férfiúi dacból fakadóan az lesz a válasz(persze nem kimondva), h "Még azért is. Nekem ne mondja meg senki mit csináljak és mit ne!" Utóbbi időben sokat lagziztunk, mikor már láttam, h kezd sok lenni a ledöntött pia, csak arra kértem, h várja meg a főételt, addig szüneteltesse a poharat, és ha evett, utána folytathatja. Ez mindig bejött...a kaja felszivja az alkoholt, addig is táncoltunk, nem járatott le a rokonok előtt, és nem érezte sértve pasi mivoltát, miszerint parancsolgatok neki...Na jó hosszú lettem...
Cili: ugye nem akarsz még szülni????
Csakegy: gyógyulást neked!