Sziasztok,
Gabi, nagyon brutál! Mikor lesz a műtét? Remélem minden rendben megy majd!
Ági, anyukámnak gerincsérve van...
5 éve diagnosztizálták, több helyen is van neki, és nem szabadna emelgetnie... most valszínűleg attól jött ki neki, hogy a Zsófi medencéjét cibálta ami tele volt töltve vízzel
No comment
hiába mondom neki hogy ne emeljen nehezet, már Zsófi sem könnyű... de hogy miért kellett a medencét cibálnia???? nem értem... na mindegy. Majd a jövő héten megy MR-re meglátjuk meg kell -e most oeprálni.
A babysitter azért nem jött be, mert a csaj nem tudott mit kezdeni egy 14 hónapos gyerekkel. Óvónői végzettége van, és eddig csak 3 éves vagy idősebb gyerekekkel foglalkozott. Saját gyereke nincs. Mondjuk ez már az elején nem tetszett nekem... valahogy jobban bízok olyanban akinek van sajátja. Leült mellé és rajzolt neki, ahelyett hogy vele játszott volna... amikor sírt mert elmentem nem tudta megnyugtatni, (szerencsére nem mentem messzire...)
Azóta járunk egy nénihez, és Zsófi már a második alkalommal elment vele a szomszédba cicát nézni
Ő nagyon tudja mi érdekel egy ilyen kis gyereket, hogyan lehet elvonni a figyelmét ha hisztis vagy nyűgös, és nagyon nagyon szereti a gyerekeket! Ez nagyon fontos
Együtt hemperegnek a szőnyegen, ugyanakkor el tudja érni nála, hogy amikor eszik üljön meg az asztalnál
szóval nagyon ért a nyelvén, és nemcsak ésszel de szívvel is kezeli a gyereket. Olyan igazi pótnagyis
Ma is viszi hozzá a férjem pár órára, holnap meg délelőtt már vele lesz.
Nagyon nehéz megoldani ezeket a napokat most, csak akkor menjen mindenki vissza dolgozni, ha van fix segítsége!
Szerencsére én tudok otthonról is dolgozni ha úgy adódik ,és a múlt heti betegségem még szerencsés is volt, mert bár ha betegen is de otthon voltam ZSófival..
Egyébként amikor ő elkapta, akkor egy napig volt lázas, és a legjobb kezekben volt mert a körzeti gyerekorvosunk vigyázott rá
alias nagymama
aztán csütörtökön meg már a férjemmel és velem volt, de addigra meggyógyult nagyjából
Nem tudom ki írta már hogy majd szoptat böli mellett, mert hogy az védi a gyereket... én úgy tudom az ilyenkor már nem nagyon segít, már nem olyan a tejci összetétele ilyenkor... a barátnőm otthon van a kétéves gyerekével és még mindig napi 2-3 szopi van, de az idősebb ovis, és az elmúlt másfél évben szinte minden hónapban hazacipelt valami betegséget, amit a kicsi is elkapott
Szopi ide vagy oda... bárcsak ilyen egyszerű lenne... bocsi nem akartam nagyon kiábrándító lenni..