Új privát üzeneted érkezett!

Hát egy biztos, a páromnak csülköt sütök, krumplival. Én vacilálok a tejszínes pulyka és a gyümölcsmártás közöt... de kehet mindkettő befutó lesz...

Kép

Kép
dcili81

eniko. igen tedd fel legyszi a receptesbe. en tuti megcsinalom, amikor mar nem dolgozom! koszi

a csulok se rossz! :wink: csak vigyazz mert Malackank arra ugrik, am! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Mush! Én is nagyon elcsodálkoztam azon, hogy elfolyt magzatvízzel még akár haza is engednek. Azt hiszem, épp tegnap írtam, hogy az én orvosom mit mondott erről, és szerintem Magyarországon ez mindenhol így van. Az első szülésem nekem úgy kezdődött, hogy tényleg zuhatagszerűen ment el a magzatvíz. Ekkor én toxémia miatt már kórházban voltam, de le sem engedtek szállni az ágyról, hordágyon vittek föl a szülőszobára, és ami a legrosszabb volt, hogy innentől végig feküdni kellett 8 órán keresztül!!

A székek nagyon jól néznek ki, de tényleg csak akkor vedd meg, ha nem csak szoptatáshoz kell. Az első babánál én is tettem egy jó kis kényelmes fotelt a gyerekszobába, na ott szoptattam a legkevesebbet!

Én ma birsalma-alma levest főztem és krumplis panírba forgatott husit. Még nem ebédeltünk, mert későn reggeliztünk.
Enikő! Nagyon jól néz ki ez a pulykamell!!!

zsebi_baba

milyen az a krumplis panir???

KépKép
KépKép
mush589

Fölvertem 2 tojást, kevés tejjel és liszttel kevertem össze, és nagy lyukú reszelővel belereszeltem egy nagy krumplit. A hússzeleteket először lisztbe, majd ebbe a keverékbe forgattam, és olajban sütöm ki.

zsebi_baba

uuuuu. jol hanzik. ezt is kiprobalom!:) ennek olyan surubb palacsinta teszta allaga lesz, ugye?

KépKép
KépKép
mush589

Igen.

zsebi_baba

Van ennek valami fantázianeve is, csak nem jut eszembe...

zsebi_baba

zsebi!
Ezt én is kipróbálom nagyon jól hangzik.

Sarmi!
Én is rakott krumplit terveztem, mára de h a párom nincs itthon igy csak lehet h szombaton csinálom meg.Mert holnap Pacal vacsira megyünk.

Katalin!
nem tettem még fel képet az autóról.A párom elvittem a fényképezőt.

Zöldi!
te vagy DR. háuz megszállott vagy nem?Az AXN -en maraton van, már reggel óta csak nyomják a részeket igaz h 2.évad.

Varrogatok jobban mondva csak átalakítás. :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Mush! Miért érzem úgy, hogy előbb utóbb két foteletek lesz? :wink:

Kati! Vesegyulladás? Miért lenne neked az? Attól, hogy nyomódik, nem fog begyulladni. A 36. heti vérkép+vizeletből meg tuti kiderül. ha valami gyanus, és azt addig kikezelik.
Adat: Régebben csináltam egy olyan táblázatot, amiben az iwiwes elérhetőség, a tel. szám és a név szerepel.
Most meg egy olyat, amiben azok szerepelnek, akik jönnek a következő talira. Névvel, telefonszámmal. A kettő ötvözetéből pedig egy értesítőset, névvel, telefonszámmal. Akié publikus, azt felteszem/feltettem ide, hogy mindenki elmenthesse, ha akarja.
Akié nem publikus, az nem szerepel a táblázatban.
Nos: Ha te szeretnéd, akkor kérem újból az adatokat, mert már töröltem a levelet. Ide is jöhet, hiszen publikus.

Doki? Igen, a horrordoki volt az almanap ajánlgatós. Aki nem hitte el, hogy csak a vizesedés miatt "hízok". Egy hét alatt egy dekát sem szedtem fel, pedig szalonnát zabáltam csokival, és csak mellé az almát. Viszont tegnap reggel lenyomtam egy csalánteát, és lásson csodát, "lefogytam" tőle.
A vérnyomim is azért lett jó, mert most lifttel mentem fel a másodikra, és nem lépcsőztem, mint múltkor.
Hihi.

Kép
zölddisznó

Én is itt vagyok, csak délelőtt barátokat költöztettünk, és enyém volt a munka oroszlánrésze, a sütievés :D , aztán apa elvitt kínaiban, mert Bogyóka (!) megkívánta, és most megyek mindjárt kanapézni kicsit. Szerintem be fogok aludni emiatt az undorító nyákos idő miatt...

Boci, Zöldi, együtt aludtatok Házon, Berni meg a Ház előtt, hát ez egy festő ecsetjére termett :lol:

Szülifelivel én is le vagyok kicsit maradva, pedig megvan az összes rész, majd ha itthon maradok, bepótolom. Ahogy a House-t meg a Helyszínelőket is...

Zsebi: asszem ezt a fajta husit hívják felénk mátrai borzasnak :?

Olvasom ki mit főz, és csorog a nyálam, pedig fél órája sincs, hogy ebédeltem :D

Kép

Kép
gabilany79

Hát a kajálás kilőve, nem marad meg bennem semmi. Iszonyú hasmenésem van, nagyon rossz. Most megint ropit rágok, este mgpróbálkozom a kenyérrel... Még jó, hogy van annyi tartalékom, hogy Dani ebből nem érez semmit.... 8)

Kép

Kép
dcili81

Kati! Jól elvagy! :lol:

Bocika! Szegény Ház doki! Hányan aludtunk rajata!

Cili-has! Ne fájj!
Főzz pl. csülkös bablevest!
Mi szagos?

[quote]a írta: csulok se rossz! csak vigyazz mert Malackank arra ugrik, am!
Már nem! Azóta én is csináltam, és tervben van a csülkös bableves is! :wink:

Anita!
[quote]Z írta:öldi!
te vagy DR. háuz megszállott vagy nem?Az AXN -en maraton van, már reggel óta csak nyomják a részeket igaz h 2.évad.

Igen. De a buzi UPC elvette az AXN-t. :twisted:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hát a kaja téma mindig befutó... :D most jöttünk ebédelésből de ezeket olvasgatva azért végig tudnám kóstolni a felsoroltakat.. :wink:

Cili: ismét jobbulást neked! próbáld ki a főtt répát.. állitólag az is jó

Mush: az első szék nekem nagyon tetszik... én is fűzöm Apát h ilyen nagyon kell nekem.. :roll:

Csatlakozom az esti filmen elalvókhoz.... állítólag álmomban is szorítottam a táviránytót.. nagyon végig szerettem volna nézni, és sajna a délelőttiről is lemaradtam a családozás miatt.
DE hazahoztuk végre a kicsi Fiam járgányát és a hordozót.

A délutáni kirándulás sajna elmarad mert esik az eső és nagyon pocsék idő van. :cry:

Kép
eszterke24

kaja. en delben ebedletem, de mar most nagyon ehes vagyok, pedig az meg csak 3 oraja es 17 perce colt! :shock:

na akkor a szavazatok alapjan az elso szeket fogom megrendelni, hamarosan, mielott meg az is elfogy! zoldi suggalattara lehet, hogy kettot is :)

eszterke. kerunk kepet a jarganyrol.

megjelentek a zsaruk valami kabszer ugy miatt a szallodaban! :shock: kivancsi vagyok miert, mi tortent.

KépKép
KépKép
mush589

na megyek a homeos bigyokert, aztan meg haza! este jon a Tescos elelmiszer szallitmanyunk. ures a hutonk. neha kuldenek egy emilt, hogy ingye hozzak hazhoz, es olyankor szoktunk a neten rendelni. egy csomo idot megsporol az ember, es tomegbe sem kell menni. :lol:
csuklas van.:)

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Nekem is az első szék tetszik! Pont ilyet néztem ki a nyáron a KIKA-ba, 30.000,-Ft volt akciósan. Apával meg is vetettem volna (nagyon kényelmes) csak nem fér be az 54 m2-es panelba :twisted: .
Nyárra meg mire valószínű lenne helyünk, már nem lesz indok, hogy miért is van rá szükségem :evil:
Egyébként nagyon-nagyon kényelmes!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Már valamikor réges régen tettem fel képet , még az üzletben fotóztam, de íme : Kép Kép

Kép
eszterke24

Most már szerencsére itthon van és barátkozom a működésével.. amint láthatjátok a hordozó sincs rajta rendesen... :oops:
de az tuti h piszok nehéz babakocsi :?

egész nap House megy az AXN-en,, most is :D :D

Kép
eszterke24

Bocika! Szupper, hogy apa hazaért! Akkor most nagy a boldogság...

Laura! Örülök, hogy te is rendben vagy!

Cili! Én holnap paprikás csirkét főzök tarhonyával, ubisalival, ma meg gulyásleves van kakaóscsigucival (ez utóbbi a receptes topikból). Hát asszem nekem még a sütést gyakorolni kell, kicsit túlsütöttem...

A szagok szerintem normálisak, mert ha nem akkro már ketten vagyunk akik nem jól működnek...

Aida látom nem tudsz elszakadni tőlünk :) Szerintem ne aggódj! A baba már elég nagy, már nem érheti bántódás... max a te gyomrod nem lesz rendben... egyébként ilyenkor tejet meg joghurtot kell rá inni, az semlegesíti... meg a citromos víz is....

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Cili! Majds csinálj eg yképet a csülökről ... itt azt max hírből ismerik, hagy csorgassam a nyálam egy kicsit... :P

bkatalin

Zöldi! Nagyon cseles voltál a dokibával... a marha :twisted:
Adatok: bkatalin,Dobránszky- Bartus Katalin, (iwiw: bartuskati), +32 487207570

Ja és képzeld Zöldi! Itt nme csinálnak már vérképet... :( Még egy pisit kell vinnem két hét múlva de csak fehérjézni...

bkatalin

Nem nézik a vasat sem? Furi.

Kép
zölddisznó

[quote="zölddisznó"]Kati! Jól elvagy! :lol: [quote]

Télleg jól elvagyok... csendes háború van. A mama ma egy hét után először főzött. Szerintem úgy gondolta én csinálom, de egyrészt ketten nem tudok főzni, másrészt ma olyan fáradt voltam, hogy minden tiszteletemet félretettem és elmenetem aludni... :lol:
Nem bírta soká... addig csapkodott meg recsegett, míg a harmadszori frászra muszáj volt felkelnem... de azért sem főztem! Csak mondtam, hogy én ezt nem úgy szoktam... :lol: Szóval most egy időre kigonoszkpodtam magam...

bkatalin

Nem néznek vasat... ezek szerint... a legelső vérképem óta (8 hetes) nem is voltam vérvételen.... ja de 25. héten asszem a cukron. de kb. ennyi.

bkatalin

Szerintem itt nst sincs! :shock: Mush nálatok hogy megy? Nekem csak 35. héten kell menni, aztán legközelebb a 39. hét aztán hello. Hogy mi van közbe... arra is kíváncsi vagyok, hogy streptococcussal mi lesz... azt mindenképpen szeretném ha szűrnék... úgyhogy max háziorvos, plussz zseton és megmondom, hogy csinálja meg. :roll:

bkatalin

Mush? Ugye nem vittek el e rendőrök :wink: ?

Eszti! Szerintem tök szupi a kocsi... a színe nagyon tetzsik...

bkatalin

úgy látom mindenki szétspriccel ha jövök... :cry:

bkatalin

Hát, nem viszik túlzásba.

Na, takarnyázok tovább...

Kép
zölddisznó

Befűtöttem.

Kép
zölddisznó

Hideg van? Itt tök szép az idő... csak éjjel fagyunk meg...

Mennem kell, mert megérkezett a papa meg a kissógor (13 éves). Enni kéne nekik adni.... jók legyetek lányok...

Ja Anita! a kicsikocsi képet még várjuk akkor...

bkatalin

Jót csicsiztem, betoltam némi Laevolacot, benéztem hozzátok, és most visszabújok apa mellé "Házalni" :)

Kép

Kép
gabilany79

én is vagyok ... de csak akkor ha reklám van a House közben :D
mi is fűtünk, csúnya idő van..

különben tényleg érdekes hogy külföldön másképp működik a terhesgondozás..egy barátnőm Amerikában él, 3 nappal van későbbre kiírva mint én..és csak csodálkozunk mikor mesélünk egymásnak.
Ott a doki csinálja azt amit itt a védőnő :roll: és nem vizsgálnak ott sem.

Kati: köszi,, odavagyok a színéért.. megérte kirándulni érte :lol:
sokszor olyan hihetetlen még hogy nemsokára nem csak üresen tologatom... :D

Kép
eszterke24

Gabilány! Igen, ez a neve!

zsebi_baba

Én Laevolacból múltkor megittam 1 dl-t, és ippenhogycsak megpuhította. :cry: Má' nem tom mit tömjek magamab?

Kép
zölddisznó

Pösten 10 fok van.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hát magamba tuszkoltam egy kis kaját, kicsit jobb... Most meg ettem két jégkrémet, Daninak nagyon-nagyon tetszett! Majd szenvedek holnap is, de muszáj volt!

Zöldi minden szagos, mostanában érzékeny vagyok a szagokra, mintha előlről kezdeném a terhességet... pedig soha nem volt semmi bajom az elején... szóval nem értem

Kati ha nem felejtem el, feltétlenül lefényképezem a csülköt! Hogyhogy nem ismerik? Te sem csinálsz? Vagy a férjed nem eszi meg?

Kép

Kép
dcili81

Bkatalin! A streptoszűrést szerintem a házidoki nem csinálja meg., mively azt is hüvelyváladékból tenyésztik.
--------------------------------------------------------------------------------

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

mively = mivel

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kislángon 9 fok van,kinnt,idebent 25.
Jaja épp akartam írni hogy borzas hús a neve errefelé is.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nézzétek milyen szépet találtam! Nem érdekel valakit?
Ha lányom lenne én biztos lecsapnék rá!

http://www.teszvesz.hu/item463123479_uj ... 62_es.html

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Eszterke!
Szupi a kocsi, House-t én is írtam h megy.

Lányok!
Van aki nincs jóban a szüleivel?
Mert én ma kimentem hozzájuk anyukámból döltek a panaszáradatok(anyósára - azaz én nagyimra), de már ezt elmondta párszor. Kérdezett valamit közben azt se hagyta h válaszoljunk, amibe belekezdtünk nem hagyta végig mondani.Egyszerűen alig ismertem rá.Közben apukám is kezdte h haragszok e rá vagy van- e valami bajom vele, mert nem engedtem h megöleljen, pedig ő úgy vigyázott mindig ránk. :shock: Aztán az egyik tesómmal félrevonultunk és megbeszéltük h ezek bepiáltak. :roll: Azután meg nekiálltak veszekedni.Marha jó volt hallgatni (majdnem, mint mikor otthon laktam, csak most az a különbség h fogom magam és hazajövök a férjemhez), Kismamaként és nem vagyok ehhez már hozzászokva.Ja és felajánlották h aludjak kinn. :wink: :shock: Az még milyen jót tett volna nekünk.
Sajnos azt kell írjam elegem van a szüleimből és a piálásukból.Csak nem tudom hogyan mondjam meg ha továbbra is folytatják nem megyünk és az unokát se fogjuk vinni.(ez zsarolás, de mit tudok csinálni?)

Kép

Kép
bellanitta

Szép jó estét :D

Csaki, köszi a tippet :D ugu csak 4 hét mulva legközelebb, de 4d re meg megyek..

Megjöttünk a dokitól. A 7.1 cukron nem bukott ki, azt mondta nem vészes, de tartsam a 15o grammos CH diétát.
A ketonra azt mondta azért van mert éhezem, most akkor ez mitis jelent? Miért nem kérdeztem meg? :x Na, mindegy nem eszem mindent az uccso időben az tuti.

Megnézett uhuval is, mondta hogy szép nagy a baba.. megyek már jővő héttől ctg re. Ja, és nem a klinikára, hanem a privat rendelőben ez is van...

Illetve 36. héten csinalnak kenet tenyésztést, ez van mindenhol? Azt mondta a klinikán ez protokoll...
Rákszűrés csak szülés után.

Berni, végül el sem utaztatok? Vagy az nem ma lett volna?

Kép
Kép
zsiraf8

Enikő! Szerintem ez tök unisex.

Anita! És tényleg bepiáltak, vagy csak be voltak csiccsentve valami apropóból?

Kép
zölddisznó

Mush!
Nekem az első tetszik jobban.

Most hívott a férjem második lett a dakar- rallyn.Olyan ügyi BÜSZKE VAGYOK RÁ! :D :D :D
Közben ideért az eső is. :o

Kép

Kép
bellanitta

Zöldi!
Az a baj h apropó az mindig akad.És pia is.Ha alkalom van azért, ha piros betűs ünnep azért, ha hétvége meg azért?az a baj h már néha alkalom se kell hozzá.

Kép

Kép
bellanitta

[quote="zölddisznó"] írta:zölddisznón Laevolacból múltkor megittam 1 dl-t, és ippenhogycsak megpuhította. :cry: Má' nem tom mit tömjek magamab?

Nekem ez volt az utsó mentsváram, és napi 3x15 ml-rel (feloldva) meg kb. 2,5-3 l ásványvízzel kb. elvagyok. Ha valamelyik nincs meg, akkor nekem is annyi :(
Viszont ezért nem is értettem, hogy miért mondta neked a horrordoki az almakúrát. Engem a védőnő kategorikusan eltiltott az almától pont emiatt.

Enikő: ez nagyon jó, és szerintem is unisex (én a múltkor citromsárgát harácsoltam Bogyókának)

Bella: hatalmas gratula apának, a szüleid miatt viszont sajnállak tudom, hogy nem egyszerű egy ilyen dolog, egy ilyen beszélgetést, amit írtál, valahogy nálunk is meg kell majd ejteni hasonló okok miatt :( :oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.10.23 18:59-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Andy - érdésdre válaszolva: Pankánk lesz, és a kocsink olyan bézs vagy vaj + kék színű, szóval nem kimondottan csajszis, de hát lesz kisöcsi is :)))

Felteszem mégegszer (akkor még nem voltál itt, mikor dicsekedtem vele):
Kép

Kép

Kép
trombibébi

Anita!

Először is gratula a férjednek! Ügyes!!!!

Sajnos ismerem a helyzetet! Én ebben nőttem fel. Mama-papa ha volt alakalom ha nem. Anyukám már meghalt, de apukámal - főleg mióta nyugdíjas és nem nagyon találja a helyét- sokszor van így. Arra már rájöttem, hogy hatvan valahány évesen nem fog leszokni és megváltozni. Néha kiakadok és kifakadok, mert azért nála szoktak lenni helyzetek is amit nem részleteznék akkor egy darabig visszafogja magát aztán minden kezdődik előről.
Én is sokszor mondtam neki hogy ha bepiál akkor meg sem ismrerem aztán sosem visz rá a lelkiismeret erre.
Nagyon erősnek kell lenniük hogy ne legyen "alkalom" de talán ha beszélsz velük akkor lesz hatása.
Próbáld meg, hátha visszaforditható még a folyamat.
Vendég

Zsiráf - jó, hogy nem paráztatott túl a doki a cukorral, bár a 150-es diéta szigorúnak tűnik az én 200-asomhoz képest. (Bár én még mindig nem számolom)

A ctg-t mér kezditek már el jövő héten? Indokolta valamivel?

36. heti kenet tenyésztés nekem is lesz.

Kép
trombibébi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?