Szép, jó reggelt, napot mindenkinek!
Csajok, ha az oltás ilyen hatással van Bettire, akkor minden nap viszem!
Este 9től hajnali 3ig aludt, vagyis az éjszakát 1xi keléssel végigaludta!!! Ilyen eddig még nem volt, nagyon örülök neki! (Szerintetek összefüggésben lehet az oltással?)
Nagyon jól viselte a szurit is, előtte vigyorgott a dokinénire, utána is csak 1et nyekkent, de nem volt nagy ordítás! Legjobban apa parázott, majdnem be se akart jönni velünk!
Kislánykám most édesen alszik itt mellettem a pihenőszékében, közben különböző fintorokat produkál, csúcs ez a csaj!
: Akartam kérdezni, hogy szerintetek korlátozni kell-e a pihenőszékben eltöltött időt? Merthogy az sem teljesen vízszintes, kb. ugyanolyan fokban fekszik benne, mint a babakocsiban, csak a kis gerince nincs annyira megtámasztva.
Kovisziszka: létezik, hogy tényleg már jön a foga Dominak? Ez olyan hihetetlenül hangzik!? ÉS alul, vagy fölül jön?
Dbea, nálunk úgy történt az ügyintézés, hogy itthon kitöltöttem minden papírt (netről le lehet tölteni, meg a mh-emen adták, ami oda kellett), és apát bíztam meg, hogy vigye el a megfelelő helyekre. Igaz, hogy egy fél napja ráment, de nagyon hamar megkaptunk így minden lóvét, amit csak lehetett!
Drukkolok a fogdokihoz - sajnálom, hogy meg leszel koronázva!
Ádibaba, látod, megéreztem, hogy nem a tápival van a gond!
Viszont az Államkincstártól mi még nem kaptunk értesítést, hogy megnyitották volna Bettinek a babakötvényét... De ez furcsán hangzik, hogy OTP-be kell áttenned - és ha nem akarod, vagy másik bank szimpatikusabb?
Tündi, ne légy elkeseredve, hogy most kevesebbet hízott Zsombi - hiszen a dokinéni is ezt mondta!
Madaran, csak nehogy Zsigi féljen egyedül a barátai nélkül!
Már gondolkoztunk mi is, hogy bekapcsoljuk a fűtést, de még nem volt meg a kontroll, addig nem próbálkozunk. De 24 fok van a lakásban, az még nem olyan vészes - sőt, nagyon sok helyen olvastam, hogy a kisbabáknak a 20-22 fok az optimális (alváshoz pedig a 18-20)... Kicsit keveslem, de tényleg mindenhole zt írják, akkor nem lehet kamu!
Linácska, mázli, hogy szülőin aludt Levi! Gondold el, ha végig nyűglődte volna az egészet, akkor nem is nagyon tudtál volna az óvónénikre figyelni! És mondtak valami érdekeset, vagy újdonságot?
Nikó, szerintem is most már doki kell Grétihez! Legjobb esetben csak megnyugtat, hogy semmi rendellenesség nincs ebben - ha meg gáz van, legalább segít.
Kendő: nekem van egy Kismamás kendőm (ajándékba kaptam, az előző tulaja nem használta) - semmi bajom vele, igaz, eddig csak 1x volt rajtam 1 órát. Nálunk nem is nagyon van/lesz kihasználva, mert a környékünkön semmi nincs, ahova babakocsi nélkül lenne érdemes menni. Ha meg messzebbre megyünk, autóval megyünk, hordozó/biztonsági ülésben.
Volt még egy téma, amiről kérdezni akartam, de elfelejtettem...