Új privát üzeneted érkezett!

[quote="zölddisznó"]A írta:zölddisznóida! Azóta elmúlt a barnád?

Akkor láttam csak a wc papíron azt a barna kis csíkocskát. Aztán figyeltem, de nem tapasztaltam többet. Ezért merek abban bízni, hátha tényleg az előtte történő "dolgok" maradtak vissza vhogy. :) Vagy ha onnan is jött, olyan minimális volt és egyszeri, hogy remélem nem gond. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi: most vagy attól görcsöl a vesém, hogy sokat aludtam a földön Lillával és megfázott vagy mert a baba elnyom arrafelé valamit... (egyre rosszabb... most itt ülök és levegőért kapkodok... a jóga meg semmit sem ér... a no-spa sem... még kipróbálok néhány jógás kimozgató gyakorlatot, hátha... )

Vazz... és holnap kötelező ebéd az anyósnál... (mondtam a férjemnek, hogy max. majd nélkülem megy, az anyósék úgysem rám kíváncsiak hanem Lillára...).

Apropó anyós... ha összeadnm, eddig menynit költött Lillára összesen (incl. karácsony, szülinap) akkor valszeg megállna a mutató úgy 5-6e Ft környékén... (a szüleimnél meg durván magasan állna... még kerti házat is vettek neki homokozóval, hogy ha náluk van ne unatkozzon... ezzel szemben az anyósnál kb. egy évig könyörögtem, hogy fedjék már be a rohadt kiszáradt kutat néhány deszkával mert beleesik a gyerek... ). Dicsekedni bezzeg tud az unokájával...
Vendég

csakegy: anyosomnak is az a kedvenc időtöltése h a telkükün a sogoromék két éves kislányának mutogatja h melyik a kut és h kell verni a tetejét (az le van fedve de nem a gyerek miatt) mint egy dobot (hátha felcsapodik gondoltam magamban) hihetetlen h felnevelt két szép fiugyereket:)

andy

ja és az 5-6ezer ft költés/év nálunk is igaz a fiukra meg rám összesen. kiv. leszek az unokára mint mondtam eddig nem sok semmi:)

Kép
andy30

Még egyszer köszi, lányok, hogy gondoltatok ránk! Nagyon jól esett!
És tegnap annyira megnyugtattatok, hogy ha "deprenciósnak" érzem majd magam, akkor inkább leírom majd ide... Annyi energiát adott a topik, hogy reggelre teljesen megnyugodtam és aránylag jól is aludtam... És félig hason aludtam. Ilyen csak olyankor szokott lenni, ha nagyon mélyen alszom....

A munkahelyen ahogy megláttak, páran azt mondták, hogy "leszállt" kicsit a hasam... Mindezt persze orvos előtt! Na, akkor megint paráztam egyet, hogy bent tartanak, de igaza van apának: ráértem volna ma sirdogálni, ha az orvos olyat mond... Milyen könnyű ezt most már mondani :D

Zsuzsa! Ez durva, ami Veled történt! Pihenj és gyógyulj meg hamar!

Vera! 2 hét!? Az már nem semmi! Érdekes volt, amit írtál, hogy ha csak csordogálni fog a magzatvíz, azt Te nem ismered fel... Pedig Te már 4x végigcsináltad... Ki ismeri fel, ha nem Te? :D

Csajok! Ahogy így olvasgattam, most már mindenkit kínoz valamilyen tünet. Hiába, az idő rohan! Hamarosan fotók töltik majd ki az oldalakat!

Bocika! Nagyon vagány kiscumók! Én is akarok ilyeneket!!!
sinaszi

Andy! Hááát, azt csak folyamatos vizsgálatokkal lehetne követni, hogy a keményedésektől tovább nyilik-e. Azt meg ugye csak kórházban lehet. Passz. Mivel nincs görcs, szerintem nem nagyon adnának mást. Mg, Bikavér és pihi.

Aida! Úgy legyen.

Ha "felfázástól" vagyis gyulladástól görcsölsz, akkor majd az antibogyó elmúlasztja. Nem hiszem, hogy a kölök nyomja, attól max. tompán fájna. Igyál te is sokat!

Kép
zölddisznó

Aki még nem nyilatkozott, hogy jó-e neki a 27. IKEA-bejárat 13.00, az ébredjen!

Kép
zölddisznó

zöldi: téleg a bikavért el is felejtettem:) mind1 már nov.3ig csak kihuzom (másfél hét kb) akkor meg már viszonylag ok (36.hét) van ugy tudom. köszi!

andy

Kép
andy30

Kép

Kép
zölddisznó

Hát nekem az első terhességemnél az Erik fiamnak sikerült úgy ráfeküdnie a húgyvezetékre, hogy begörcsölt a vesém, de nem kicsit... két hét kórházra ítéltek akkor, és a fura csak az volt, hogy miután közölték, hogy ez a pangott vizelettől begyulladt vese, csak után kezdett zavrossá válni a pisi... Ráadásul először az egyik vesém, aztán a másik. Nem kívánom senkinek azt a fájdalmat, úgyhogy Csaki nagyon gyorsan gyere rendbe... Én szívtam mert kb. 5. hónaptól a végéig kutyaállásban csináltam végig eriket!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Andy! ...és lassan hozd fel a pincéből az én üvegemet is! :wink:

Kép
zölddisznó

zöldi: igaz nincs pincénk de vannak kapcsolataim:)

Kép
andy30

Zölddisznó makkal álmodik? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

andy!
Milyen gyakran jársz ellenörzésre? A keményedések óta nálam min kéthetente nézik a méhnyakat, -szájat.

Zöldi!
Köszi a választ (Mártin kívül senki nem érzett még ilyet, vagy nem írták le :roll: ) akkor most már tudom,hogy ez is jósló! :lol:
Tényleg te hogy állsz a keményedésekkel?
susy75

Kati! És nem vetted észre, hogy kevesebbet pisilsz? Nekem ez egy kicsit ködös... Hiszen az a kölök állandóan mozog, nem nyomhatja el állandóan a húgyvezetékeket! Hmm. Fura.

Kép
zölddisznó

nagyon teleettem magam, mzdulni se birok. chilli volt ebedre. imadom.
leoblitem egy konyakos meggyel es egy kis kolaval. tudom, hogy nem kene, de kifogyott a forrocsoki es kell valami edes.

KépKép
KépKép
mush589

Andy!
Hányinger nálam egy ideje visszatért. Nem rendszeres, de azért néha előfordul. Ma reggel is küzdöttem vele, no és emellett kellett még leküzdenem az amúgy iszonyat büdi Omega3 tablettámat... :?

Zöldi!
A jó öreg Coca írta, hogy ne menjünk a Madarászba??? Basszus ez elkerülte a figyelmemet... A Heim Páloson jártál már??? Nálam az lesz a taktika, hogy ha már itthon leszünk Zsófival, elgyakorlom a gyereken párszor a folyamatot, biztos ami tuti alapon.

Aida!
Ha barna folyásod volt, minimális és azóta sem jelentkezett, akkor szerintem ne aggódj! Ilyenem nekem is volt, de pont előtte mondták a szülésfelkészítőn, hogy a méh tágulása folytán ilyen előfordulhat. Szóval én fel sem hívtam ezzel a dokit. Rá néhány napra a kontrollon ő is megnyugtatott, hogy tényleg ez volt az oka.

Kép
Kép
lbernuska

Zöldi: igazad van (mint mindig) :oops: :) (lehet, hogy bepróbálom a heimpálosat is - szerintem egyszerűen későn jutott el az agyamig, hogy ott is van tanfolyam)

Berni: Tarantinotól minden jó!

Péntekpéntekpéntekpéntekpéntekpéntek!!!!
Kép

Kép

Kép
gabilany79

susy: engem mult héten vizsgált meg először pedig előtte már többször kérdeztem h nem kéne-e és mondtam is neki h keményedek de csak a mg-ot javasolta emelni, pedig ez magándoki. mult heti vizsgálaton mi derült ki (tudtam előre amugy): 1110es méhszáj. akkor persze egyből ijesztgetés a koraszüléssel meg fel se keljek 3 hétig utána menjek vissza (akkor is az 1.nst miatt). szoval annyira nem izgatja magát a doki (mint én) :o

ja és olyan mensis fájást én is éreztem már pl. tegnap éjjel is de én a mg-nak tudtam be, ugyanis folyton megy a hasam tőle és én már nemtom mikor mitől fáj a hasam.

zöldi: épp ezért nem mondanám biztosra h nem szoktam görcsölni mert nemtom mi számit annak..

andy

Kép
andy30

Andy 30!

Honey vagyok a novemberiektől!látom egri vagy?ott is fogsz szülni?én ott, Varga Zsoltinál,ha minden jól megy akkor most pénteken császároz,ha nem akkor csak hétfőn.
Én is egri vagyok,csak gyöngyösre jöttem férjhez.

Üdv
Honey

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Zöldi: én is sokat járok WC-re de ez tök más... ld. most sokszor kell de nem sok, normálisan meg nekem pl. ritkábban kell mennem de olyankor már nagyon... na nem tudom ez mennyire volt érthető... Plusz az orvosok nem foglalkoznak az emberrel amíg nincs nagy gáz (ld. igyál többet és kész...).

Picit mintha jobb lenne... kistesó veszettül mocorog, lehet, hogy kicsit arrébb kúszott...

(egyébként most én is abban bízok, hogy ha baci miatt fáj akkor segít az antibio)

Na megyek bepakolni a mosogatógépbe...

(szerencsétlen férjem szívta meg most nagyon...kb. egy hete ő is elkapta ezt a hasmenéses vírust viszont pont most volt az a hét amikor még fél nap szabit se tudott kivenni... így nála nem működött, hogy ne csináljon semmit csak várja, hogy kiürüljön a szervezete... úgyhogy csak most kezd el kimászni belőle... én szerencsére nem kaptam el és Lilla is megúszta... a kollégái meg ugyancsak szenvednek plusz ugyancsak nem tudnak elmenni szabira, hogy kikúrálják magukat... csak így most vagyunk ketten akik használhatatlanok vagyunk és egy Lilla akit ez nem igazán izgat...)

Ja... (azért tegnap elezdtem csinálgatni a gyerekszoba falát, ha tudom akkor ma befejezem...)

Plusz vettem egy tündéri fölsőt a kistesónak... Olyasmi van rajta, hogy "anyának csak egy nyugodt éjszaka kell karácsonyra" :))) Asszem ez lesz rajta 24-én este :)))))) (majd lefényképezem ha tudom... bár nálam nem is a fényképezéssel van a gond hanem azzal, hogy bazi lassú a laptopom és nincs türelmem kivárni amire beolvassa a képeket... az asztali gép meg zúg ezért nem szeretem bekapcsolni...
Vendég

Andy!
Megírod priviben ki a dokid?
Azért lehetne kicsit alaposabb is. :evil: Föleg ha panaszkodsz,hogy keményedsz...
A sok magnéziumtöl nekem is megy a hasam, én max 600-700 mg-ot tudok hasmars nélkül bevenni. Ja és megfigyeltem, hogy sajna sokszor semmit nem ér... :( :roll:
susy75

Jaaa... és Zöldi: ha valaki alacsony, a baba meg hozzá képest nagy, bizony van, hogy lényegében állandóan nyomja... nekem pl. még Lilla is képes volt elnyomni pedig ő csak 47 centi volt amikor megszületett... (na ehhez képest a kistesó sokkal nagyobb lesz így nem csoda, hogy már most bekavar... Lilla csak a 36. héten kavart be... Katiéknál meg Erik jó nagy volt ha jól emlékszem...)

(ilyenkor irigylem azokat akik 180 centihez közelítenek... nekik ezerszer több helyük van szerintem... nálam sajna nyomorognia kell a kistesónak)
Vendég

Zöldi! Nekem jó az 1 óra hétfőn - legfeljebb egy kicsit kések! :lol: Hétfőn kell visszamennem a táppénzes papírral, és a taj-kártyán is át akarom iratni anevemet... Remélem, hogy végzek időben és akkor 1-re ott vagyok. A főbejáratnál, ugye!? (A gyengébbek kedvéért még 1x :lol: )

Ja! Doktorbácsi a mensiszerű görcsre mit javasolt? Konyak, tömény... :twisted:
sinaszi

Kár, hogy a szagukat sem tudom elviselni....
sinaszi

megjöttem a védőnőtől...minden oks..pisim makulátlan....eddig összesen 7 kg plussznál tartok ami a védőnő szerint nagyon jo-.:Dvégre egy jo hir.
probáltunk szivhangot hallgatni de sajna a köldökzsinoron kivül mást nem hallottunk...a gép érzékelte de ugy elbujt hogy 10 perc alatt sem sikerült elő csalni.:S

Kép

Kép
nikianya21

Skacok: ne a főbejáratnál találkozzunk szerintem hanem az emeleti étteremrészben vagy legalább a földszinti kávézónál... mert lehet, hogy hideg lesz és olyankor nem kéne fél órán át ott ácsorogni... (én a magam részéről valszeg az emeleti étterem "dühöngőjében" leszek Lillával... de azért elrakom 1-2 ember telefonszámát ha el nem felejtem...)

(a földszinti ügyfélszolgálat mellett közvetlenül jobbra van egy mini gyerekjátszórész és ott van egy csomó kényelmes fotel a várakozáshoz... na az is jó találkozóhely... )
Vendég

Susy!
Én mindig akkor keményedek, ha:
1. elindulok valahová - tudatosan kell vánszorognom, hogy elmúljon
2. ágyból felkeléskor
3. ha sokat mocorog porontyom

[quote]n írta:agyon teleettem magam, mzdulni se birok. chilli volt ebedre. imadom

Szia Cili, hiányozni fogsz, mi is nagyon szerettünk :cry: :wink:

[quote] írta:pp ezért nem mondanám biztosra h nem szoktam görcsölni mert nemtom mi számit annak..

Amit annak érzel. Nem a keményedés, hanem ha fáj is.

Kép
zölddisznó

Köszi Mush és Zöldi! 8) :lol: :wink:

Kép

Kép
dcili81

Ja... aki spórolni szeretne :) (nálam mindig van egy kártya pl. azzal bárki vásárolhat)

" Október-ünnep

„Egyet fizetsz, kettőt kapsz” ajánlat IKEA FAMILY tagoknak

Érvényes: október 31-ig, hétfőtől péntekig, 11 órától.

Vásárolj 2 meleg ételt, és az olcsóbbért nem kell fizetned!" ...
Vendég

Csaki! Ha odaérek, nekem bármelyik kiszemelt pont jó! :D Olyan familis kártya férjemuram nevén is van... Akkor vigyem én is! Tudunk jót kajcsizni!!! Viszont szerintem 1 körül a kajáldában lehet, hogy sokan vannak... Olcsó a kaja és a környező munkahelyekről sokan esznek ott... Nem!?
sinaszi

zsuzsa. remelem mar jobban vagy!

sinaszi. orulok, hogy jol vagytok.

ezek most jutottak eszembe :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Hát csatlakoznék én is a rossz alvól táborához...Nem tudom mi volt velem éjjel,alig tudtam normálisan aludni,és Olivér is jött ment egész éjjel.Persze reggel korán kellet kelni,ma volt az uccsó vérvétel,kicsit félek a vizelet eredménytől,kicsit fel vagyok fázva..Remélem semmi komoly nem lesz. :(
Megtudtuk venni ma Réka sznapi ajándékát is,és a torta is már úton van :lol: :lol: Holnap lesz a buli :D

Nagyon szupik a kisrucik,és vki rakott fel babakocsit is hát az meg egyenesen tündéri :) :)

sinaszi:örülök h semmi komoly bajod nincs és nem kellett befeküdnöd.

Basszus csajok képzeljétek úgy kiakadtam tegnap...............Ugye nálunk is anyós háború van,nagyon csúnyán össze vesztünk,március óta nem találkoztunk,nem érdeklődött Réka után,utánam se most h jön a második unoka,és azt mondta páromnak h ő már nem a fia...(durva)És erre tegnap kapott párom az iwiwen egy olyan üzit a "sógornőjétől"(akiről azt kell tudni h ráhalytott páromra mikor még "jóban" voltunk)h boldog sznapot kívánnak Rékának,és őt(páromat)meg külön pusziltatja(a sógornő).erre olyan ideges lettem h írtam egy olyan üzit h csak én is lestem.Szerintetek normális az ilyen? :shock: :shock: :shock:
Azt hittem "lebabázok"(bocsi)az idegességtől.Ja de az üzire azóta se jött válasz.

Bocsi ha túl sok voltam de tök jó volt kiírni magamból.

Na most mennem kell a tortáért majd jövök.

További jó dumcsit.

solya051020
Káld

Zöldi!
az ágyból kikelést én se úszom meg keményedés nélkül. Próbáltam kifejleszteni különbözö technikákat, de oly mindegy.. :? Mondták a kórházban is,hogy ne hasizomból keljek fel, hanem az oldalamra gördülve, kézzel segítve, de nálam ez se vált be.
Ha buli van odabennt,akkor én is sürübben keményedek, meg vannak esetek mikor csak úgy. :roll:
susy75

sinaszi: kiszámíthatatlan... ráadásul hullámokban mennek oda az emberek... én speciel elég ritkán szoktam ott enni mert nem szeretem az Ikeás kajákat (néha van jó de azt mindig leveszik az étlapról... gondolom én lehetek az egyetlen akinek bejönnek :)))))))... de nagyon finom torták vannak :) (vannak viszont napi menük amik jók... na azok szoktak jó korán elfogyni...)

Én egyébként jógán leszek előtte 11:30-ig, utána az Elműbe rohanok nehogy kikapcsolják az áramot úgyhogy valszeg már fél egy körül oda fogok érni az Ikeába... (kezd elegem lenni.. állandóan túlfizetésben vagyunk ezek meg xarnak a lejelentett mennyiségekre és küldik a 20-30e-s számlákat... pedig csak annyi kellene, hogy ha nem hisznek nekünk ideküldenek egy leolvasót, az óra a lépcsőházban van... aztán fenyegetőznek, hogy ha nem fizetünk kikapcsolják... aztán meg visszaküldik a túlfizetést... nooormálisak ezek?? Bár lehet, hogy arra hajtanak, hogy fizessen az ember, ők addig megforgatják a pénzt és nekik kamatozik...)
Vendég

[quote]( írta:a földszinti ügyfélszolgálat mellett közvetlenül jobbra van egy mini gyerekjátszórész és ott van egy csomó kényelmes fotel a várakozáshoz... na az is jó találkozóhely... )

Legyen ez!

Kép
zölddisznó

Én meg a 15. hét óta napi rendszereséggel keményedek, volt régebben nap, amikor akár 30-szor is, amikor itt még szinte mindenki csak hírből ismerte. Úúúgy megszoktam már. :D Az én méhem nagyon gyakorol. :) Bár mostanában egyre kevesebbet. Nevetünk is az orvosommal, hogy én a harmadik trimszterben kezdtem magam jobban érezni, a másodikban meg halál volt. :)
Mikor miért, de ált. ezek nálam is megvannak (ágyból felkelés, ha már nagyon kell pipilni stb).

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gabi!
miért írtad, hogy péntek??? Ma még csak szerda van! :lol:

bb-röl nem tudtok valamit? Már olyan régen nem írt!! :roll: :roll:
susy75

Aida!
Ha pipilni kell vagy mikor ágyból kikelünk, vagy megfordulunk és keményedik a has, az normális. :lol:
susy75

Mushi, Orsi! Köszi Nektek is!

Szóval nem marad nekünk kaja???????? Ez milyen dolog?????? Én személy szerint azt a svéd csokitortát szeretem nagyon, amit már kb. 1 éve nem tudtam ott venni! :evil: Megyek enni. A puding és csokitorta után egy kis sós kajcsit kívánok.... :D
sinaszi

Akkor játszótéren talizunk! :lol:
sinaszi

Suzy itthon ma dolgoznak utoljára a héten. Holnaptól egész vasárnapig nem kell dolgozni.

Kép

Kép
dcili81

Az én babóm ma olyan nyugis, alig éreztem egy-két lájtos hullámzást!!!!!!! :roll: :roll: :?
susy75

cili. finom voltal :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Nekem PF :D . Megpróbálok 12-re odaérni a Bolgárkerékbe (nem időpontra megyek, és ha szerencsém van, nem kell sokat várni), aztán érkezem. Ha annyit kések, hogy már nem lennétek ott, mert esztek vagy ilyesmi, majd csörgök.

Kép

Kép
gabilany79

Hát Mush én már csak ilyen ellenállhatatlan vagyok... :oops: :wink: , meg jó nagy adag.... 8)

Kép

Kép
dcili81

Cili!
Ja tényleg! :oops: Ki is ment a fejemböl!!!
susy75

Susy: de itt neeeem :lol: (de látom, Cili már megmagyarázta)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.10.22 13:51-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Susy, igen az valóban, az viszont már nem annyira amikor nyugisan pihenget fekve az ember és egyszer csak púff és kemény. Pl. most nekem. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gabi!
Már leesett!
Akkor midenkinek,aki dolgozik amúgy, jó pihizést a hosszú hétvégére. 8) 8)
susy75

Aida!
Nekem is van sokszor olyan,mikor fekszek és csak úgy bekeményedek. Sajna... :(
susy75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?