Na sziasztok!
Ígéretemhez híven én is beszámolózok, na de semmi olyannal, amivel terveztem.
Ugyanis.
Szerdán délután, miután felkelt a kisfiam és vele én is, nem voltam jól. 5körül már hánytam, aztán onnan elindult a lavina. Egész nap, éjjel hánytam és ment a hasam felváltva. Egy korty víz nem maradt meg bennem. Egész éjjel és hajnalban ébren voltam és küszködtem, hogy ne haljak bele. Már tervezgettük, hogy hogyan is oldjuk meg az ügyeletet, miközben a kisfiam alszik békésen a másik szobában...
Aztán reggelig kihúztam, akkor aztán be a sürgõsségire és bent is fogtak. Befektettek a fertõzõre, szerencsére egyedül egy szobába, elkülönítve, külön wc-fürdõ, nehogy nagyobb legyen a baj, mint amekkora volt. Mindenféle vizsgálat, infúzió és 2 nap alvás. Nem viccelek. Szombat reggel már sírtam, olyan éhes voltam. Ugyanis kõkeményen diétáznom kellett és csak ihattam.
Aztán szerencsére szombaton haza is engedtek.
Ám mindeközben a férjem is elkapta, úgyhogy a gyerkõc végig anyukámnál volt, férjem otthon, én a kórházban
Szép.
Aztán hazamentem, fõzés, fertõtlenítés a férjemnek, aztán mentem is anyumékhoz. Azóta is itt vagyunk, ugyanis a férjem még mindig beteg, bár most már "csak" hörgõgyulladása van.
Szóval így jártunk.
A pénteki randim aztán el is maradt a dokimmal, de szerencsére éppen õ UH-ozott, így megbeszéltük a holnap délelõttöt.
És azért pár adat került a papíromra:
Kingusom: BDP 87 mm, AC 277 mm, FL 66 mm
Ezekre az adatokra számol a neten egy kalkulátor kb 2100 grammot, ugyanis nekem sem mondanak súlyt soha.
Ja és ami abszolút bosszant, hogy múlt hét csütörtökön, amikor is éppen a 34. hetet töltöttem, kérdõre vont a dokim, hogy biztos e a 34, mert bizony csak 32. hétre utal
És felfelé kerekítette, így írt a zárómra 33 hetet!
Ja és c 3100 lett, az még semmi, de úgy fest nálam is kezdõdik vmi
Néztem a fotókat, olyan nagyon szép kismamik vagytok. Irigykedem erõsen.
És Katapetra ez a szoba olyan szép lett
Nagyon ügyesek vagytok.
Bayar, asszem te kérdezted a fotelt. Nekem is ilyen van, az elsõ gyerekhez vettük, de annyira nem volt praktikus, mint vártam. Nekem nagyon alacsonyan van, nehéz volt felpattanni gyerekestõl, aztán pedig túl keskeny is volt, mindig odavágtam a karfába szegény gyerek fejét vagy lábát
De azért használtam elég sokat.
Málnalevél teát jó, hogy mondjátok, már el is felejtettem, de beszerzem én is.
Ja és még egy varázsszer azoknak, akik túlhordanának. Homeopátiás bogyesz: Caulophyllum C??? Most nem jut eszembe, hogy milyen hígítású, de ha otthon leszek és érdekel vkit, megírom.
Nekem egyszer kellett csak bevennem, hajnalra már megvolt a baba
Ja és ha már homepátia: URTICA URENS C5 a szoptatáshoz. Tök jó volt, nekem bevált. Hátha rászorul vki.
Gabella, tök jó a babakocsi
Nagyon tetszik. Nekünk kék lesz
Azt örökli a kislány. Tényleg, nevetek már van? Vagy csak lemaradtam, ugyi?
Olvastam a tüneteidet, mintha csak diktáltam volna. Nekem detto. Fõleg a nyûgösség, meg az, hogy rettenetesen tud fájni a babamozgás. Rendesen szurkál, karistol. És ami új, hogy totál beazonosítható, amikor a medencecsontomba vagy a bordáimba kapaszkodik. Olyan kellemetlen.
Jaj lányok. Én olyan tájékozatlan vagyok. Hogy képzeljek el egy ilyen gátmasszázs dolgot? Ti magatoknak? Mivel? Hányszor? Hogyan?
Ha nagyon ciki itt, meséltek róla priviben? Bár a gátmetszés volt a leglightosabb része a szülésemnek, de azért kihagynám ezt is, ha van rá mód. Hátha segítene egy kis massz