Sziasztok csajok,
Én sem tudok túl sűrűn jönni mostanában, 2 hete megjött az utódom és reggeltől estig magyarázok neki. Nap végére nagyon le tudok fáradni
Ma van az 1. olyan nap, h egy kis önálló melót adtam neki, most nekem is van időm netezni
Már nagyon várom a dec 14-et, akkor jövök utoljára, még 12 kemény napot kell itt túlélnem
Pénteken voltunk 4D-n, a 15 perc UH-ból 10 percig csodálhattuk a formás hátát, tarkóját és a kis kopasz fejét.. Közben persze mondogattam, h kisfiam, ezt nem teheted velünk, itt van mindenki (az összes nagyszülő+párom), valamit mutatnod kell magadból. Aztán az utolsó 5 percre szerencsére oldalra fordult igy azért lett pár jó kép
Majd lefotózom és felteszem, olyan kis szép
Következő UH dec 13, át is írom a tábliban.
A múltkorin és most is minden rendben van, továbbra is 1 héttel idősebbnek méri a gép, mint valójában, és már 535 gramm
Hát, én még nem is vagyok a 100 nap közelében
még 123 nap... De hát valakinek sereghajtónak is kell lenni
A pocakok nagyon szépek, az én hasam is inkább kerek, mint Bazsáé és Timcié, vagyis nagyon kerek, na, még szerencse, h imádom
Sötét csikot eddig még nem vettem észre magamon, remélem nem is fogok
Timci, nagyon szép lett a zöld bababútor! Irigyellek a kreativitásodért! Nekünk ugye fehér lesz a bútor, majd ha kész lesz a szoba hozok képet, sztem azért nem lesz túl kórházias
Magnéziumot én már a kezdetektől szedek, sztem én még ezért nem éreztem szerencsére görcsöt, nagyon jó dolog. Most én is vettem pezsgőtablettában is, abban több van, mint a bogyóban.
Amugy önszorgalomból még kálcium tabit és omega3-at szedek. Bár ez utóbbi van a femibionban is.
Jah, képről jut eszembe, pont tegnap este beszéltük a párommal, h már rég készült rólam kép (eddig összesen 2), ma reggel lefényképez, de persze a reggel szokás szerint rohanásban telt, igy csak most jutott eszembe. Nah, majd holnap reggel.
Bea, pont a multkor kérdeztem meg a védőnőmet, h lesz-e itt szhelyen valamilyen tanfolyam (légzésfigyelő / újraélesztés témában) mondta, h szerinte februárban lesz, ugyhogy arra majd én is mindenképp szeretnék elmenni.
A mozgásokat én is hasonlóképp hol érzem, hol nem, én is utálom, mikor csend van, mindig hülyeségekre gondolok
És mikor pénteken mondják 4d-n, h huuu, de eleven sokat mozgó baba, én csak lesegetek, h ez most komoly?
Szóval ne aggódj, biztos minden rendben!
Dincus, visszajött már a hangod?
Emma nagyon kis édes a videon
És a múlkori fotozásos képek is nagyon jók lettek!
Végül mi is elmentük pestre az expora, igaz jó nagy ködben indultunk, de aztán szerencsére később már semmi nem volt!
Vettünk pár dolgot, apróságokat, ruhákat, végülis már a nagy dolgok megvannak, meg ugy néz ki eldöntöttük, h melyik céggel intézzük a köldökzsinórvért.
Csajok, babakötvényről mi a véleményetek?