Sziasztok!
Nem akarom elkiabálni, de talán alakul valami a "rossz" cicivel!
Éjszaka próbáltam megszoptatni belőle, de annyira fájt, hogy nem bírtam, így tápszert kapott, a tejet meg lefejtem. Nagyon lelkifurdalásom volt miatta, de tényleg baromira fájt. Aztán délelőtt megint odaadtam neki, akkor tudott belőle szopizni 40-et, meg megkapta a lefejt tejet, így összesen 100-at kapott. És most este is a "rossz" ciciből szopizott, megint sikerült 45-öt, és már nem is fájt annyira. Lehet, hogy éjjel én is érzékenyebb vagyok, vagy nem bírom annyira a fájdalmat, és ez volt a baj, de az is lehet, hogy mostanra alakul a helyzet.
Cumi-kérdés: én is nagyon ellene voltam, nem akartam neki adni. De rá kellett jönnöm, hogy szüksége van a babámnak "komfort" szopizásra, és jobban járok, ha a cumit adom oda neki, mintha a cicin lógna, és nem mellesleg, megnyugszik tőle, és amikor már nem kell neki, magától kiköpi. Elaludni pl. cumival szokott, mikor már félálomban van, mindig kiköpi.
Oroszlán, sajnálom ezt a tároló-dolgot, remélem hamarosan lesz hely, és tudod ott tárolni a babakocsi vázat. Mi is sétáltunk ma délelőtt is, meg délután is. Mióta egyszer kivittem kb. 10-15 percre, azóta annyira igényli a friss levegőt, hogy hihetetlen... Ma is addig volt nyűgös, amíg a sapka rá nem került a fejére. A kis segge még nem érte a babakocsit, de már aludt. Cseles kis manó. Nálunk kb. 2 órát van fent egy huzamban, az etetés eltart egy 3/4 órát, vagy 1 órát (a pelenkázással, büfizéssel), aztán visszateszem a babaágyba, van hogy ott nézelődik egy kicsit, van hogy bekapcsolom neki a zenélőforgót (de azt vettem észre, hogy néha kifejezetten felidegesíti...
), vagy ha nem szeret a kiságyban, odateszem a mi ágyunkra, ott jobban éri fény is, és ott nézelődik. Ha ez sem jön be, marad a séta. Ja, és ha kell, odaadom a cumit.
Köszi a választ a kérdéseimre. Én eddig mindig fekve szoptattam, de ma próbáltam ülve is, hát ezt még gyakorolnunk kell... Csak azt hallottam, hogy jó váltogatni, mert így több tejcsatorna tud "felszabadulni", vagy kiürülni, nem tudom hogy írjam. És nem mellesleg, abban reménykedtem, hogy kevésbé fog fájni.
Na jó éjt, és puszi mindenkinek!