Onlány:
nagyon-nagyon gratulálok, erőt-egészséget meg minden finomat kívánok amit csak illik...
Gota:
szerintem tök jól csináljátok, hogy kivárjátok a minimum 2 órát két kaja között, mert különben keverdik a pociban a friss meg a félig emésztett kaja és akkor jön a kólika :S
a mérlegelésről meg csak annyit, hogy pannánál meg botinál is előfordult, hogy szopi után kevesebbet mutatott a ketyere, sokat idegeskedtem miatta. pannánál 3 hónapig mértem minden evést (és ő 2 óránként evett éjjel-nappal), botinál csak 6-7 hétig, aztán átálltam a napi 1x-i tiszta súly mérésére. szerintem nektek is elég lenne így.
az meg hogy mennyi pótlás kell... hát amit jóízűen megeszik szopi után, nem?
ja, és gyönyörű a csajszid!!!
Domi:
szívesen! de tényleg...
és utólagosan is bocsánat a gépelési hibákért, Boti itt lógott meg ficergett rajtam a potom 6,2 kilójával és nem volt érkezésem visszaolvasni meg javítgatni. szal bocsi
lányok, drukkoljatok értünk.!!!
holnap műtik Panna kezét, tiszta ideg vagyok, bár ha minden jól megy, nem kell bent aludnia hanem hazahozhatjuk este.
de mire meggyógyul... szülőnek nem való szenvedni látni a gyerekét és nekünk már volt egy iylen műtét, tudom h nagyon meg fogja viselni...
boti nagyon jó fiú, este 7kor eszik, 8tól alszik-4ig, aztán meg 7ig megint szunyál.
amúgy 6,2 kilós és 67 cm (panna 5,5-6 hósan volt ekkora)
rakok én is képet a kis makiról, bár ezen a nyamvadék laptopon nincs képoeszerkesztőm és nem tok értelemesen kicsinyíteni, szal random méret