Sziasztok.
Nagyon jó volt Ausztriában. Sopron mellett szálltunk meg Nagycenken. Mindenkinek nagyon merem ajánlani a panziót, mert nagyon jó, viszonylag elfogadható áron nyújt szállodai minőséget.
Voltunk Mariazell-n ez egy zarándokhely. Lányok olyan karácsonyi hangulat ami ott volt. Húúúú, mintha egy filmbe csöppentem volna. Lépten nyomon figurákkal színesített környezet, óriás adventi koszorú, karácsonyi dalokat éneklő kórus..... Az üzletek is annyira a karácsonyi hangulatot idézték, na meg a táj, hogy akiben még nem volt meg az érzés az kellően ráhangolódhatott az ünnepekre. Egy élmény volt.
Utána átmentünk Bécsbe, vagyis a határába az SCS-be. Nem igazán voltam elragadtatva most tőle. Tavaly valahogy sokkal többmindent vettünk. Most csak egy-két itthon nem kapható és általunk kedvelt üdítőitalt, egy kis édességet vásároltunk. Na meg Dominak a H&M -ben egy pulóvert és egy sapkát.
Este Sopronban voltunk és megnéztük az újabb adventi ablak kinyitását a főtéren.
Ezután visszamentünk a szállásra és Csabival kettesben elmentünk vacsorázni (anyósomékkal voltunk ezen a hétvégén , így amíg mi vacsiztunk ők vigyáztak Domira). Nagyon klassz volt. Találtunk egy igen hangulatos kis éttermet.
Vasárnap vsszamentünk még Ausztriába egy-két nevezetességet megnézni, majd jöttünk haza, de még benéztünk itt egy játékboltba (Pesten). Jó sokmindent vettünk természetesen Dominak , amit így hazaérve eldöntöttünk, hogy elosztjuk kétfelé (karácsony, szülinap), mert így egyszerre túl sok. Így is több dobozt fog kapni egy-egy alkalomra.
Na megvolt az élménybeszámoló, melynek összegzéseként csak annyit írnék, hogy nagyon jól éreztük magunkat mind a hárman.
Én és a fiam: