Sziasztok!
Kutyafüle, óriási gratula!
Tinu, örülök, hogy maradtál:)
Anita, várunk a hírekkel! jó móka ágyban sminkelni:)
Annus, hoogy megnyugodj, engem ezzel a ctg eredménnyel igaz benn akartak tartani, de csak hogy hátha segítene egy kis magnézium infúzió. Akkor kérdeztem, hogy aki 34 hetesen ilyet produkál, azt hazaengedik? Mondták, hogy igen, na én akkor hívtam a párom, hogy jöhet értem. Szóval, nekem volt egy nagyobb összehúzódás, amit látsz, meg kisebbek alul. De az igazi fájás 120-tól van, azt mondta a szülésznő. (Tudod, ez akkor készült, mikor légszomjjal vebevittek, és több órán át rajtam volt a kütyü, fekvő helyzetben.
Mozza, majdnem egyezik a nekünk most terítéken levő beszerzendő listánk.
A légzésfigy, a mellszívó, a hálóing és más is... Mi azt a fehér tiszta pamutot vettük, amin Brendon embléma van, de szolíd nagyon, és csak 3 ezer ft volt kb.
Mikrosterlilzálót én tesz veszen vettem, csak 2800ft-ért, újonnan 7, vagy 9ezer ft.
Ma édes babarucikat kaptunk, remélem bele fog férni a babám, 56-os mind... és újak.... az első újak:)
A kórházi cuccomat szombaton fogjuk összerakni..
Ma meg jön a másik kiságy, 2 lesz:) Pécsről hozzák...
Szerintetek inkább nyomorgassam be az én oldalamra az ágy mellé a ksiágyat, vagy mehet a szembe levő falra,? Mi a jobb szoktatás szempontjából?
Én nem szeretném közénk venni, (azaz szeretném, csak utána nem lehetne kiköltöztetni, vagy nehezen. És idővel szeretném, hogy a saját szobájában alukáljon. Ha az ágyam mellett az én oldalamon van a kiságy, az majdnem ugyanaz, nem? Légzésfigyelőnk lesz...