Sziasztok!
Még nem volt időm nagyon visszaolvasni...de majd pótlom.
Kutyafüle!
Megértelek a szüléssel kapcsolatos félelmeidben...én is, ahogy egyre közeledik...egyre jobban kezdek parrantani...pedig eddig nem nagyon féltem ettől. Főleg a császár riaszt meg...nekem annyira brutálisnak tűnik, hogy ébren vagy és egy lepedő választ el a pocidtól, miközben 4 kéz matat benned és próbálják kivenni a a manót...ííííí...
Akinek volt császárja, az hogy élte meg? Milyen érzés? Gondolom a nyomást azért lehet érezni. Én attól félek, hogy a tudattól bepánikolok és megmozdulok vagy valami...
Amitől még tartok az az epidurál....annyi rémstoryt hallottam róla....mi van, ha megmozdulok közben és rossza helyre szúrnak stb....
Vanni!
Na, kb. pont annyira vagy ö.zavarodva bébikütyük terén, mint én...
Hülye kérdés, de: MIKRÓS STERILIZÁLÓ: Az meg mi?
Kell egy speckó cucc, amivel a mikróban lehet sterilizálni, vagy egyszerűen, ha olyan gyártmányú bébicuccokat veszel amit lehet mikrózni, belököd a mikróba és kész, fertőtleníti?????
Nem nagyon világos?
HELP!
Magzatmozgás:
Nekem nem hinném, hogy nagy gond lenne eddig a mocorgással....nagyon aktív a kiscsaj...all day mocorog....sztem még álmában is. Ma arra ébredtem, hogy csuklik....aztán már nagyon nem bírhatta és elkezdte a csípőcsontomat piszkálgatni. Az a kedvenc helye
....néha nekifeszül és kitámasztja magát kereszteben....na, ez nem a 'majdnem fáj' kategória már, hanem az 'Úristen, de fáj!!!!'
Eddig nekem nem szólt a doki, hogy számolnom kellene a mocorgásokat....na, kedden rákérdezek.
Pocik:
Petrus, Incike! Szép pockók!!!! Jó nagyok már!
Tinu:
Bár már a többiek is írták, de azért én is megteszem: Ha lelkileg nem érzed terhesnek, hogy a véleménykülönbségek néha vitát eredményeznek és emocionálisan is megérintenek...akkor mindenképp maradj!
Én direkt szeretem a különböző baba-témás álláspontjaitokat végigolvasgatni...nekem sokat segít, hogy megismerhetem az eltérő álláspontokat.
És ami nekem külön szimpi a te kommentjeidben, hogy nagyon természetesen kezeled a dolgot...és nem félsz pl. a magzatlepényedet megmutatni (pl. én sosem láttam még azelőtt)....szóval Pszichoanyu
, nekem speciel nagyon jót tesz, hogy néha kiűzöd belőlem a Paramamit.
Na, mi szép lassan haladunk...tegnap megvettünk pár dolgot a Brendonban:
Mérleg- Topcom, 5grammokat is mér, 18 000Ft
Bébiőr+Légzésfigyelő- Angelcare, 40 000Ft
, aji kukával(amit már kaptunk ajiba, így lesz egy kuka a nagyiéknak is....)
Mellszívó- Philips ADVENT- kézi és elektromos, hálózati adapteres, tanítható, 35 000Ft
, meg hozzá tejtarcsis poharak
Szopis hálóing- 3000valamennyi, Brendon márka
Kád- OK Baby- 8000körül
Szóval egy rakat pénzt elköltöttünk....nem is gondoltam volna, hogy egy első gyereknél ekkora 'beruházás' kell....
És babakocsi még mindig nincs......néztünk egyet, nem tudom, valakinek van e ilyen: ABC- Design 3tec (3kerekű)- 130 000körül, viszont van travel systemje, így az autósülés is rászerelhető....
A STOKKE-ről kezdek lemondani...irreálisan drága....és min. 8 hét a rendelési ideje....
Na, 'rohanok', majd még jövök és visszaolvasok!
Szép napot!