Sziasztok!
Igen, gyorsan kezdem is a napot, elsőként az írást!
Végre gép közelébe kerültem hosszabb időre....Krisz nagyon aktív, sokat van fent és akkor is hangoskodik (sikítozik, rosszalkodik
) állandó figyelmet követel (elrontottam a nevelést
).
Párom céges bulin volt, így kettecskén maradtunk estére
, Krisszel furán éreztük magunkat, szokatlan volt a csendes este....fürdetés is rámmaradt, hát, nem volt könnyű a 7 kg babát tartani 10 percig, de szerencsére Krisz itt nyugisabb volt (szemeivel állandóan rámnézett, mintha kérdezné, hogy apa hol van?
) Aztán vacsi után szépen elaludt, de én is elég fáradtnak éreztem magam, így én is lefeküdtem.
Barbazso: köszi a mákus guba receptet!!!
Nagyon aranyos vagy, hogy a saját, bevállt, tutu leírást megosztod velünk. Akkor ezt fogom elkészíteni sutyomban 23-án.
Nagyon állatbarát voltam babázás előtt. Volt is macsekom (teknősök vígan pancsolnak azóta is). De nekem nagyon nehéz volt összeegyeztetni a gyereket az állattal - azért is mert egy helységben voltak. pl: a szoptatáskor a macska is ott állt, figyelt, várta, hogy mikor kerül sorra? Na, én itt paráztam be, mi van ha egyszer elfogy a türelme és ránkugrik?
Így nagyon örültem, mikor a barinőm befogadta, könnyebbé tette az életünket....minden tiszteletem, hogy Te vállaltad babanevelést és állattartást.
....gondolom, elhatározás kérdése....
Csigaby: örülök, hogy újra jelentkeztél és hogy a kötöttség javuló félben van!
sajnálom, hogy bkv-val kell utaznod az intézetbe, bár programnak sem utolsó, próbáld pozitívan felfogni a dolgot, hamár úgy is el kell indulni, a baba olyan hangulatot vesz fel, amilyen a mamáé. Ha látja rajtad, hogy alig várod, hogy buszozzál egyet, szerintem ő is rákap erre.
Legalábbis Krisznél zűrös eseteknél bevállik.
Rokonaim pedig ilyenek - még ennyi sorst sem érdemelnek.....végül is anyukám készíti a sülthúst, én a rántott halat és a sógornőm a halászlét + a köretet....
Zsu: igazad van, most kell, lehet átrefolmálni az ünnepeket a kedved szerint, mert most a baba miatt el kell hogy fogadják a döntésedet (jobb körökben
). Gratula az egyből kettő fogacskákhoz!
Hibernia: Krisz is szopinál hasra fekszik és persze, hogy így nem tud sokat enni és abbahagyja .... akkor ez azt jelenti, hogy vége a szopinak??
Ja, éljetek minél színesebben, szerintem a babának annál jobb lesz a kedve és legalább le van kötve figyelme hasznos dolgokkal...zene sok mindenben segít, a mamáknak is....
A sógornőm egy elkényesztett valaki és azt hiszi körülőtte forog a világ és az a baj, hogy a tesómat is ebben a szellemben nevelték fel és ezért amit mondanak azt mindkét szülő elfogadja....mi meg vagy beállunk a sorba, vagy örökké harcolhatunk...
Csöpplány: apa mosogatott!
ez nagyon rendes tőle, néha páromat is megszállja a jóangyal.....Próbálom Krisz ösztönözni a mászásra, de pár kutyázás, aztán jelzi, hogy most már felállna....persze a távirányító a sláger, azt próbálja mindenhonnan összeszedni, elérni...
Orsi: sajnálom hogy a tél, hóesés ennyi problémával jár....Elisa simogat, nagyon aranyos és megható percek lehetnek....Krisz max hozzám ér, kapaszkodik, mikor "táncolunk" én már ettől is olvadok...
Hobbi: a babázás
, azt csinálhatom amit eddig nem, kimaradt a gyerekkoromból - dalokat és mondókákat tanulok, angolt is elő tudtam venni, mégha gyerekszinten is, sokat tudok szabadban lenni és virtuális barátokat szerezhettem akikkel dumálhatok....
más nem fér bele az időmbe....