Sziasztok:)
Suprise úgy látszik bele illesz a csapatba ,itt minden kismama nagyon csinos,csak a hasatokon látni ,hogy terhesek vagytok.Bezzeg én
Én ma fejezem be a Fraxiparinet0,6-ot és holnaptól megint Clexane 0,6 de mivel 0,4 van itthon ezért 2szer fog szúrni az Uram
Szegény nagyon profi,de már nem tud találni egy ép felületet a karjaimon,sőt több helyen már göbök vannak
Remélem nálad jobb a helyzet.Nem tudom nálad a hematológus mit javasolt szüléssel kapcsolatban:Nálam két lehetőség merült fel:
-vérhígító beadása után 12 órával normál szülés és után 12 újra vérhígító 6 hétig
-tervezett császár 13.-án de akkor előtte 24 órán keresztül nincs vérhígító és utána u.a. mint a normálnál
Nem tudom ezt ,hogy lehet kisakkozni előre,hogy mikor fog beindulni a szülés.
(Van már egy "nagy " fiam,és ott is minden hirtelen történt semmi előjele nem volt,hogy aznap fog születni
)Kíváncsi vagyok neked mit mondanak majd.
Katapetra:Hársfa tea dögivel
Engem 2 nap alatt rendbe tett ,pedig nyelni sem tudtam.Kamilla tilos,vizelethajtó volta miatt!!!!!Holnap megyek a saját dokimhoz!
Képzeljétek, én már nem alszok max.1 órát esténként,egyrészt a meleg,más részt a nagy hasam miatt.
Maternityn fogok szülni,voltam bent,követem az orvosom.
A szülés és 2 éjszaka +teljes ellátás pici,férjem és én(családi szoba)280.000
Ebbe benne van az is,ha véletlenül császár lenne a vége és az összes fájdalomcsillapító(ezért máshol külön kell fizetni),napi 3 étkezés mindkettőnknek stb.semmiért nem kell külön fizetni.
Nem mondom,hogy olcsó ,de a többi hely drágább.Meg az a fő,hogy csak így tudok a saját dokimnál szülni ,és ez minden pénzt megér.
Mindenkinek jó babavárást