Timcike: Nagyon szép lett a babaágy!! A szoba meg valami csodálatos gyönyörűség!! Tuti tetszeni fog a kis Zsejkének is:) A babakocsin én is gondolkodtam, hogy jön bele csík, csalóka. A téli gumi miatt irigyellek kicsit. Az én kocsim 3 hete készül, és végre most szombaton el is viszik. Szegénykém állati koszos, de itt a szabad ég alatt ilyen hidegben nem merem lemosatni, majd ha anyunál leszek lemosatom és beállok vele a garázsba. Vasat én már kb 1 hónapja szedek, a dokim javasolta. Emellett van a Ladeevet terhesvitamin, C vitamin (tél, meg az orrvérzés miatt), plussz panangin (görcsökre). Én is már néha kész vagyok, hogy mennyi minden, de ha kell és ez így jó, akkor szedem. Folsavat nekem is csak a 12. hétig kellett szednem. neked, hogyhogy még szedned kell?
Dincuska:Én is voltam az expon, de a helyin. Kicsit sok lett volna Pestre a vonat, meg a belépő, ide meg csak 500 Ft volt a belépő. Hát? Én nem csak tudtam volna, hanem költöttem is:) vettem szoptatós párnát, gátvédő párnát, kismamafarmert, egy felsőt, és egy cuki rugit a Raminak. Apa el is lágyult tőle:) A szoptatós párnának meg iszonyatosan örülök, már azzal alszok és napközben is használom. Nagyon kényelmes, és alváskor a párnák már kiszöktek alólam.
1kg mandarin? Ne is mondd, én is iszonyat sok gyümit eszek, vettem múltkor kiwit 2 nap volt:) annyira ehetnékem van, hogy csak na, bármi jöhet, ami gyümölcs.
Bea: remélem jobban vagy!! Nagyon édes a kisfiad, hogy megeteti malackáékat, és nem semmi a gyűjtemény:) Nekem még nem mondták ezt a jódos dolgot.
Bazsa: így képről is azért guszta volt a süti:) A palacsintát én is recept szerint sütöm, nekem valahogy ez az érzéses dolgok nem jönnek be:) Örülök, hogy semmi gond a fájdalom miatt. Én is görcsölgetek, és ilyenkor meg is kell állnom, simizem a pocakot- erre múltkor Rami meg úgy élvezte, hogy elkezdett rugizni:)
Emi mi is csak apróságokat adunk egymásnak karácsonyra, úgyis egy csomó babacuccot veszünk, nekünk ez a karácsony:) Az adventi koszorúra már megvettem a gyertyát. Eddig készítettem, de tavaly Ati hozott egy álomszépet meglepinek, úgyhogy az lesz idén is. Már nagyon készülök a gyertyagyújtásra, elő is készítettem a karácsonyi dolgokat, vasárnap mindent fel is szerelek:)
Hát csajok? Hétfő óta szarakodik a gépem, a halálán van, pedig csak 1-2 éves. Volt hogy 1 óra volt, míg bekapcsolt és Atival is alig tudtunk beszélni:( Remélem nem mondja be az unalmast, mert így is kész vagyok tőle.
A kismamajóga nagyon jó volt, de sajnos idén már nem tok többet menni
Viszont hétfőn megyek kismamamasszázsra, már nagyon várom:) Annyira sokszor fáj a derekam.
Tegnap voltam dokinál. Minden rendben a kicsivel, És még mindig kislány:) Szóval mostmár tuti, hogy hercegnőnk lesz:) csatolok is egy képet róla, annyira szép, és volt mikor mosolygott is.
Nagyban jár az agyam a karácsonyi ajándékokon, szeretnénk Atival átadni az ajándékokat, hogy még akkor ő is itt lehessen. Hát nem semmi:) Megy a fejtörés.
Dincuska: képzeld addig addig tanakodtunk apával a kismamafotózáson, hogy lejárt a kupon:( néztem másikat, de sehol sincs. lehet a sors akarta így, meg is beszéltük, majd akkor ha hazajön elmegyünk, akkor már jó kis hordók lesz:)
Ja, és képzeljétek megvan az időpont a végleges: jelenleg 2012.02.17-én jön haza Ati. Mondtam hogy ő lesz a legszebb valentinnapi ajándék:) persze először még a mostanit várjuk nagyon, már csak 12-őt kell aludni:) Szegénykém nagyon nehezen bírja, de a tegnapi képpel remélem kicsit tudtam bele lelket önteni. Most én próbálom benne tartani az erőt. Hisz én kaptam tőletek
Kishercegnő
Ja, és két hét múlva apával irány a 4D babaultrahang. Már nagyon várjuk. 12 ezer Ft lesz, 45 perc, cd +2 kép.