Puja alszik,en kesudiot majszolok ebedre
,nemsokara keszitek fozit Makecnak,aztan varjuk apat,hogy egyutt menjunk az uszodaba
Gabber:akkor ha mar nem hanysz,remelhetoleg nem kell elfelejteni a to atuszast es a futoversenyeket egy idore,es szepen minden johet a maga idejeben
Teapa jofej
,bar a lanyok vonasai alapjan tutira nem kell az a DNS vizsgalat
...teli-gyerek....en sem fagytam meg
,de jobb nyaron unnepelni a szulinapokat
!!!
Orsi:Rep.nap-rep.jegy
Sajnalom hogy nem tudtal Hgabiekhoz menni apaval.....
A tortenteken meg ne agyalj,bar engem is felzaklatott,de nem szabad masok hulyesege miatt magunknak rossz perceket,orakat szerezni.....es orommel latom,hogy sokunk velemenye egyezik
Bar nincs szuksegem igazan visszaigazolasra,de megnyugtat az amit mar egy joideje tudok,es most lam,ujra es ujra beigazolodik
Rohadt eso
....sikerult azert elintezni amit akartatok?
Sillia:sajnalom hogy torolted magadat,de remelem azert tudunk majd beszelgetni.....valahol
Agi:persze,ha van kedved,szivesen latunk itt Teged is!!!Hatas2
Nalunk eddig "csak"egy kendo veszett el,mert Hangi levette es eldobhatta utkozben
...ja es apa egy kedvenc kissapit felejtett egy taxiban
Spenotos kepen tenyleg jot nevettem en is....nalunk ilyen maszatolas meg nem volt
....de nemsokara valoszinuleg sor kerul erre is....ja narancs trancsirozas az meno,meg a dinnye
Marietta:fiacska kialudta magat???
Bucus:mikor kijottem,apa is a "kulvarosban"lakott.Azert idezojeles,mert az okes hogy a belvaros messze volt,de lent lakott a beachnel,ahol nagy a nyuzsi,meg tuzijatekok,fesztivalok ugyanugy voltak,mint idebent,csak utazni kellett par dologert,ja es a barataink is itt laknak...igy jottunk ide...Aztan azota sajnos nem sokat baratozunk,de jovunk-megyunk rendesen...szivem szerint visszamennek oda
...illetve meg a High Park kornyeke az ami tetszik....majd meglatjuk,de fix.hogy jovore alaposan korbenezunk alberlet teren...Szempont:2 haloszoba,persze nem emeletes hazban....park a kozelben,kis kert a hazhoz,helyben mosogep+szarito,azert legyen kis nyuzsi is ha arra vagyunk
,es talan az iskolak utan is erdeklodnom kellene....elvegre itt mar 4 evesen kezdodik....
Londonban is ennyire rossz a kozlekedes?Vagy csak bonyolult?Nektek van most kocsitok?Tervezitek?Angliaban,ha oda mesz elni,hogyan zajlik a papirok intezese?Gondolok a biztositasra,hasonlokra.....milyen statuszod van jelenleg???
Jol jegyezd meg a fesztivalok kezdetet...majd figyelmeztetlek jovore
Mi a mikulas felvonulasrol kesunk le mindig,mert persze nem decemberben van,mint ahogy mi gondolnank.....
Almaecet:en is ittam am otthon,csak eddig elfelejtettem irni.....tenyleg bun rossz,de az emesztesemet rendbetette az biztos....majd nemsoka nekikezdek annak is.....Lotusnak nem zavart be hogy iszod?Nem megy a hasa tole???
Egyedul elalvas:szoritok nektek!!!En meg nem kezdtem el,mert egyenlore semmi faradtsagot,kenyelmetlenseget nem okozott,hogy a cicimen szunyal.Amugy volt mar ra pelda hogy nem igenyelte,szopizott picit,majd elfordult,es jelezte hogy menne aludni...igy abban bizok,ha mar o sem igenyli,akkor jelzi,es egyszeruen menni fog.
Tortent valami,amiert most elkezded,vagy csak mert ideje van,vagy tervezel programot,ami miatt meg kell mar tanulnia???
Csak erdekelne
,mert en is gondolkodtam mar rajta,de olyan siman es jol mukodik ez nalunk,hogy most hagyom,amig ez igy okes neki is es nekunk is
Hedo:imadom szentendret!!!!Na majd egyszer ha hazamegyunk.....apa mindig emleget..."Conversanoval is majd talizol ha hazamegyunk"....
Orsi:anyos-ismeretlen zenekar
Na es jol megnezted mikor lesz koncert???
Ja mar latom:el ne felejtsd!!!
Bucus:hulye turistak...pedig aztan van latnivalo rendesen otthon!!!
Gulyas-partit mar miota tervezek
a szomszedaink nagyon kivancsiak ra...az igazi persze bogracsban volna....Egyszer Amszterdamban foztem f@sza paprikaskrumplit,2 skotnak
,mert nagyon kedvesek voltak velunk es segitokeszek
...mind a 10 ujjukat megnyaltak utana!!!
Timea:istenke eltessen
!!!Hogy vagytok ma???Tami ma sem eszik rendesen?Nekem is volt 1,5 het amig nem evett rendesen fozeleket.....de nalunk azert nem volt ez akkora baj,mert jo husban van Hangi.....
Mikkel probalkozol?Gondolom mindennel...kedvencei azert vannak???A suru pepet/tapszert nem lehet neki maskent adni?Nem am okoskodok,csak probalnek segiteni.....En most ugy cseleztem,hogy ujra avokadot keverek neki az elkeszitett fozelekehez,es melle meg turot is,bar husi es sajt is van benne....a kis huncut kolykom meg bezzeg most siman megeszi igy...ki erti ezt???
Fogyi:tegnap kicsit tullottem a celon,este meg becsuszott egy sutike
,meg egy darabka barna kenyer
....es lezaraskent egy kis muffin......basszus...amugy nem voltam am ehes,de tegnap nem tudtam ellenallni a falasnak...utalom is magamat erte,bar remelem nem kavar ez most be,es szerencsere az adott napi kajat nyomtattam,csak tobbet
Na mindegy,lehet ez is azt jelzi,hogy be kell szuntetnem a szenhidratnapot
Tobbiek,fogyizok:gyertek azert batran am,nem szunt itt meg semmi sem,es nem is alakulunk am at,csak most ez igy esett.....remelhetoleg gyorsan helyrerazodunk....itt,vagy mashol