Új privát üzeneted érkezett!

Huh, nálunk is most rendkívüli helyzet van, Máté baba úgy steppel, hogy nem is igaz! Nagyon lent van, és olyan helyeken rúg meg, hogy csak pislogok :( Nem jó érzés!

Teszek fel Nektek egy homeós listát, ha valakit érdekel, van benne gyomorégésre is cucc!!! :D

Megyek, elteszem magam én is holnapra, jó éjt!

Gyomorégés:
ROBINIA
Javasolt a sok gyomorsav miatt fellépő gyomorégés csökkentésére. éjszaka is éghet a beteg gyomra, savas hányások jelentkezhetnek fejfájással.
IRIS VERSICOLOR
A gyomorégés igen erős, a gyakori hányingereket migrénes fejfájás kíséri, mely szinte rendszeres időközökben, főként hétvégén, pihenéskor jelentkezik.
SULPHUR
Tejivás rontja a gyomorégést. Délelőtt 11 körül rosszabb.

Puffadás:
ASA FOETIDA
Állandó böfögés, gombócérzés a nyelőcsőben.
KALIUM CARBONICUM
Kis mennyiségű étel fogyasztására is erős hasi feszülés lép fel, fáradtsággal, hát- és derékfájással. A hasfeszülés előrehajlásra javul.
LYCOPODIUM
Alhasi puffadás, mely szinte rögtön evés után jelentkezik. Az alhasi puffadás délután erősödik, evéstől függetlenül is. Ha a kismama éhes, ég a gyomra, de egyszerre csak keveset tud enni, mert hamar eltelik.

Hányinger, hányás
SEPIA
Akkor javasolható, ha már reggel, ébredéskor jelentkezik az émelygés, hányinger, és étel szagára, látványára erősödik. Evésre nem javul a gyomor ürességérzete, a kismama undorodik az illatoktól, cigarettafüsttől és olyan ételektől is, amelyekkel a terhesség előtt nem volt problémája.
IPECA
Szinte állandó a hányinger, gyakori, habos hányás, öklendezés kíséri. A hányinger ilyen esetekben nem csökken a hányás után, és fontos tünet, hogy a kismama nem szomjas. A hányás ellenére a nyelv tiszta marad.
BRYONIA
A mozgás vagy a felkelés váltja ki az epés jellegű hányást. Mozdulatlanság, fekvés hatására viszont csökken a hányinger.
TABACUM
Nagyfokú sápadtság, hányinger. A hányás mellett hideg verítékezés, szédülés, erős szívdobogás alakul ki. Az állapot enyhe mozgásra is súlyosbodik, de javul friss levegőn.
COCCULUS
A hányingert utazás vagy vizuális inger váltja ki, és a hányinger erősödik erős illatok és kialvatlanság hatására. Ekkor szédülés, ásítozás, fáradtságérzet is társul a tünetekhez, viszont meleg szobában, pihenésre javul az állapot.
IGNATIA
Alkalmas szer a szorongó, érzékeny kismamáknak. Gyakran a gyomorszájnál görcsös érzés lép fel, a torokban gombócérzet alakul ki, sóhajtozással, nehézlégzéssel, időnként szapora szívveréssel. A hányinger fokozódik, ha a kismama a problémájára gondol, de evésre javul, kikapcsolódásra elmúlik.
NUX VOMICA
A hányinger evés után, erős álmosságérzet mellett lép fel. A hányás megkönnyebbülést hoz, pár korty savanykás vagy szénsavas ital megnyugtatja a felkavarodott gyomrot. Gyakori, hogy a kávé illata erős hányingert válthat ki, még akkor is, ha a kismama szereti a kávét.

Epepanaszokra:

Homeopátia
Atropa belladonna:
ha görcsös fájdalom, érintésre érzékeny gyomortájék, a panaszok hirtelen lépnek fel és tűnnek el, jellemző a túlérzékenység és felindultság

Citrullus colocynthis
görcsös hasi fájdalmak, bűzös hasmenés, hányás esetén, amely mérges, türelmetlen lelkiállapottal párosul, és az összekuporodás, nyomás a hasra és a meleg javítanak az állapoton

Chamomilla:
görcsös hasfájás, zöldes hasmenés a fő tünet, lelki állapot: indulatos, lobbanékony, szeszélyes; a fekvés, a meleg és a harag rontja az állapotot

Veronica virginica (leptandra):
égő fájdalom, bűzös széklet
(Epehólyageltávolítás után ajánlott!)

Mandragora e radice:
Jellemző: a gyomortájék nyomásra érzékeny, felfúvódás, székrekedés, világos széklet, zajérzékenység

Illetve nézd meg ezt: http://www.simonmed.hu/termek.php?alkat_azon=73&oldal=0
Ezek nem golyócskák, hanem cseppek, viszont komplex készítmények, több hatóanyag együtt!

Ugyanezen a honlapon van Boiron csomag szüléshez!
http://www.simonmed.hu/termek.php?alkat_azon=26&oldal=0

zsofka83

Sziasztok!

Zsani nagyon jól halad a házatok! Huh, sajnálom, hogy nem vagy jól, remélem minél hamarabb elmúlik! +++++

Dodó: röülök, hogy jól sikerült a grillezés :)

Szabadtéri tali részemről jöhet 2-3 hét múlva! :D:D

Poci örülök, hogy nem lett baja a sátornak! Fodrász tök jó, nekem is kéne már.

Bébike: a változatlan méhszáj az akkor jó hír ugye? :D Kitartás a további fekvéshez!

Zsofka: ez az álom nem semmi :D

Manorka: örülök, hogy jobban vagy!

Edi: csuklást én se szoktam érezni, Zalánnál is talán egyszer vagy kétszer éreztem összesen.

Hála ennek a "csodás" időjárásnak, ma nekem is extra sokat keményedett a pocim, úgyhogy a nap nagy részét pihenéssel töltöttem. Jöhetne most már valami hosszabban tartó jó idő!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Hellóóóó csajok :D

Dodó
deeee, nálunk is vasárnap van :lol: :lol: :lol: igazából arra akartam célozni, hogy keveset leszek.... :P de jót nevettem :D:D:D
Nyammm az a pizza.... :)

Pocak
széééép lettél????? :P
Igen, kórházi cuccost kell vennem,mint gombos nyári hálóing, nyári köntös, zuhanyzóba papucs, wc ülőkére védő, fertőtlenítő kendő, ilyesmi :D
Manópopó ma igen cuki... mindig mikor mondom, hogy ááá lusta az én fiam, abban a percben akkorát rúg, hogy csak lesek.... :D
Olasz minisármőrünk hogy van????
Vendég

Zsani
Nekem a derekamnál csípődött be valami, vagy oda sugároz, mert alig bírok menni. Ha a bal lábammal lépek azonnal belecsap, olyan mintha rázna az áram abban a percben. Valami idegszálat nyomhat a kis drágám vagy nem tudom, de igen igen viccesen nézek ki ahogy megyek.... tiszta gááááz, mint egy nyominger pingvin, és holnap munka van... :roll:

Én is lefekszem, jó éjt lányok :D
Vendég

Jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Pocak,Zsani
nem vagytok bénák :wink: :wink: de a 208-as képtől a 223 ig gyönyörű kisfiúk is vannak felrakva,zömében pirosak,hibátlanok,mintha vadi újak lennének :wink: :wink: azt nézzétek meg!!
sajna zömében mindig lányok vannak :oops: :oops:

Edi
nekem is volt ilyen,a múlt héten,nagyon szar volt :cry: :cry: :cry: jaj a kórházi cuccost el sem kezdtem :oops: :oops: érzem sokkal trehányabb vagyok mint Olivérnél :oops: :oops:

Fóka
pihizzél akkor sokat!!!

Manorka
örülök hogy jobban vagy,jót tett a kiruccanás :wink: :wink:

Olivér is jobban van,még alszik és egyszer sem kelt éjjel :wink: :wink: :wink:

csütörtökön megyek 4 d-re :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon várom hogy lássam Milla babámatl :lol: :lol: csak nem irtam be avonalzómba,lusta voltam :wink: :wink:

bibar

jó reggelt!

edi: sajnálom, akkor hasonlót érzünk és ugyanott :( remélem neked jobb ma, én még nem érzem a változást és éjszaka is naon sz.r volt, alig aludtam :( manóseggű aranyos, bejelentkezik, mikor kell :)

bibar: juhéjjjj, akkor már csak párat kell aludni :) nem írtad kicsi fiad hogy van?????

fóka: szegénykém, még pár napig bírni kell, szutyok időket mondanak szerdáig :( de kitartást, remélem utána már csak a napsütés marad jóóóóóóó sokáig!!!

zsofka: köszönjük szépen :) remélem jól aludtál!!!

Kép
zsani78

Zsani
de irtam :wink: :wink: :wink: bizti álmos vagy még:)))azért köszi aranyos vagy,jobban van már hála az égnek,ma éjjel nem volt lázas!!!neked is becsipődött???ez is népbetegség ugy látszik :oops: :oops: jobbulást :oops: :oops:

bibar

:oops: :oops: :oops:

Kép
zsani78

Jó reggelt!

Bibar, de örülök, hogy Oli jobban van!!!Ez szuper!!!!!!!!

Olyan randa idő van!!!!! Esik az eső!!!!! :cry: Ebből semmi jó nem fog kisülni ma sem.
Tegnap hívott a nagymamám.Én meg szép nyugodt hangon kifejtettem a véleményem a családomról. Hát nem igazán tetszett neki, de legalább tudja hányadán állunk. És persze én vagyok a szemét hálátlan, ők meg a tökélyek. :lol: Micsoda meglepetés volt ez!!!!
Ja és anyósék is le lettek szólva tegnap, mert ők is elkezdtek paráztatni, hogy furán teszi Erik a lábát cipőben meg kéne mutatni. Danival közösen hurrogtuk le őket, hogy persze, mert 2 hete lépked kb. cipőben.Furcsa még neki. Mezítláb nem teszi furán. Szóval meglett volna anyum öröme,ha hallja!!! :lol:
Na remélem a szappanoperának vége részemről.Csak le akartam írni a végkifejletet. :D
Szép napot mindenkinek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hellóóó Lányok :)

Zsani
nem múlt el sajnos, alih bírtam lejönni dolgozni.... :?

Bibar
Te vettél be rá valamit??? mert lassan elég elviselhetetlen lesz....

Itt is esik az eső, nem túl jó az idő.... grrrrrr

Ma lehet kevesebbet leszek, mert itt az új lány, valószínű mellettem fog csücsülni....
Vendég

Sziasztok!
Hát ez egy ramaty éjszaka volt, és ma be kellett jönni dolgozni!
Máté fiam nem tudom hol van, és mit csinál, de vagy nagyon rossz helyen fekszik, és azzal nyom, vagy időnként belerúg valami idegbe, de ott ahol majd ki kell jönnie olyan elektromos rángásaim vannak néha, hogy hihetetlen. Már lassan a kiborulás szélén állok, nem tudom onnan lentről elcsalni sohogy sem, és nagyon kellemtlen érzés :(
Na mindegy, nem nyekergek, remélem ma az ücsörgéstől meggondolja magát, és feljebb költözik!

zsofka83

Joooo Reggelt Csajok!

Bibar: szuper, hogy Olika jobban vagy. En nem neveznelek trehanyabbnak, mint Olival, csak rutinosabbnak. Igaz elkezdtem pakolni elsonek a korhazi cuccost, de Ti meg boven raertek vele :lol: :lol: :lol: Itthon voltam, egyedul, fekudni kellett (kell is!) igy volt ra idom, de nem jelent semmit, mert mi sem fogjuk ido elott felnyalabolni a borondot, csak jo ha kesz van. :D

Edi: mi is beszereztuk a nyari gombos haloinget, kontost, papucsot. Most mar csak egy szopis melltarto hianyzik, ezzel meg varok, mivel nem tudom mekkora lesz a vegso meret :lol: , es hastarto pant a szules utanra, ja igen es a bimbokiemelo es a wc ulokore valo lap, asszem ennyi szukseges.
Aztan majd jon Riccardo cuccosa, de o is hamar elkeszul. Olasz sarmorunk jol van, ma vagyunk 29 hetesek. Nagyon kis aktiv, meg ejszaka 2 orakor is van valami matatnivaloja. Este amikor megjott az Apja persze rogton bekucorodott a pocaksarokba, de amikor hallja a hangunk mindjart jelez. Megzabalom...

Zsani: pont olvastam, hogy ezekek az "aramutes fut vegig rajtam" erzesek most mar normalisak, valoszinu valami idegszaladat nyom a pici fiad.

Niki: remelejuk a csaladod mar megertette a lenyeget a dolognak, es nem piszkalnak tobbet titeket. Cuki lehet Riki ahogy a kiccipoben megy. Tenyleg neked hany hos koraban indult el?

Szep napot Lanyok, kesobb jovok!
Puszi mindenkinek
pocaklako

Jó reggelt mindenkinek!!

Pocak!
29. hét?? Aztaaaaaa!! Nagy gratula!
Ja, amugy isteni a pizza, és tényleg jó nagy adag lett belőle (maradt ma ebédre is). És nem is kellett 1,5 órát keleszteni....mondjuk friss élesztőt tettem bele, kelesztőtálba tettem, és ugy hagytam, hogy a tálra rásüssön a nap.

Ma egy hét szünet után ujra suli! :? Bár ma csak egy órám van.
Itt napsütés van, bár még ugy néz ki hűvös! De lesz egy még jobb is. Addig még gyorsan főzök egy levest. Pizzából maradt még mára is.

Többiek!! Merre vagytok???

d.dodó

Dodo: jo reggelt Neked is!
Orulok, hogy jol sikerult a pizza. Nalam a gep keleszti 1,5 oran at. Egy tipp amit kiprobaltam es bevalt a baratnom csinalja igy, hogy felidonel teszi ra a sajtot csak. Most mar az utolso 2-3 alkalommal en is igy csinaltam es finomabb lett. Kulonben amikor az elejen tettem a pizza teszta egy picit nyers maradt, ki kellett vennem, mert a teteje mar nagyon megpirult.
Te hogy csinaltad?
pocaklako

Pocak!
Pont így! :lol: Hogy először ment rá a chillis bab szósz.... majd a bacon szalonna, ujhagyma, és nagyon minimális finomra reszelt sajt. Majd mikor már majdnem kész volt, akkor 4 tökörtojás, és még a tetejére durvára reszelt sajt (jó sok). És nagyon szaftos lett.

d.dodó

Pocak
nagy nagy naaagy Gratulaaaaaaa :) 29 hét, ejha.... Most már egyre közelebb a vége :)
Riccardo édes lehet, ahogy kucorodik, aztán rájön, hogy jaaaa hát ezek csak Anyáééék :D

Boti nagyon nyugis megint. Alig alig mocorog, de megfigyeltem, ha jó az idő akkor élénkebb.... Igazi nyári pasim lesz, napsütés, meleg, csajok :D:D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj Lanyok, az elobb nagyon felhuztam magam, munka ugyben!! Szegeny Riccardo nagyon kuksolt a pocakban. Annyira durva volt, hogy ahogy ment fel bennem a pumpa ugy szurkalt a hasamba. Igy gyorsan be is fejeztem a telobeszelgetest. Nem fogom a Csoppemet ennek kitenni, csak mivel magyar az illeto Luca nem tudja ezt lerendezni.
Kulonben mar reg megtette volna! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
pocaklako

Manopopo tenyleg igazi nyari kispasi lesz.... :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Pocak
Ha van kedved mesélj.... :evil: Ne idegeskedj, add meg a számát majd én helyreteszem magyarul :twisted: :evil:
Vendég

Edi ment pu. :wink:
pocaklako

Poci nagy-nagy gratula a 29. héthez!!!!!!!
Még önállóan nem megy,csak ha kapaszkodik vagy fogjuk a kezét.Azt kb. 10,5 hónaposan kezdte. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki, Edi: koszi a gratukat :lol:

Tobbiek merre jarnak?
pocaklako

Pocak
gratula :lol: :lol: :lol:

Niki
nagyon ügyes a kis manód :lol: :lol: :lol: jaj ezt én is imádom mikor a rokonság próbálja belemagyarázni a bajt az emberbe :twisted: :twisted: nálunk ez mindennapos,biztos fáj a hasa,hall rendesen ez a gyerek??stb.....egy időben azt próbálta anyum bemagyarázni hogy egyik golyó nem szállt le :shock: :shock: érdekes mi meg a dokinő láttok mind a kettőt :lol: :lol: :lol:

Edi
nekem elmúlt magától 2 nap alatt ,nem használtam rá semmit :oops: :oops:

bibar

Huh, merre van mindenki?? Azt hittem nem győzök majd visszaolvasni suliból hazajövet! De hát nem így lett! :)

d.dodó

Bibar
Nekem múlt hét péntek óta van, és mára sokkal roszabb lett :( Éjjel már aludni alig bírtam annyira fájt, most meg alig bírok mozogni....

Felhívtam a védőnőt, hogy milyen lett az eredményem, megdicsért, meg rámparancsolt, hogy azonnal húzzak el a dokihoz, mert lefogja harapni a fejem, hogy a 18. hét óta nem látott. Úgyhogy ez a kérdés is megoldva, csütörtökön megyek hozzá, és akkor méhszájat is néz.... :)
Vendég

Vettem centit.... hihi ééés 3 nap múlva vágni fodom :D :lol: :lol:
Vendég

Edi!
Jó hogy mondod!! Nekem már csak 2 nap. :lol:

d.dodó

Dodó
akkor vegyééél Te is, Neked is kell :) :lol: :lol: :lol:
Vendég

edi!
Meglátom lejutok e ma olyan helyre ahol tudok venni!! Ha nem, akkor szétvágom ami van itthon, és később veszek újat! :lol:

d.dodó

Huh nagyon punnyadt nap van ma úgy látom :(
Nekem is világvége hangulatom van, feszült, és ideges vagyok, inkább senki ne szóljon hozzám, jobban jár.
Na ja, csak fél óra múlva menni kell az ov-hoz értekezletezni! Anyám csak ezt éljem túl!
Máté baba sem túl aktív, bár most pörgetem a kávéval éppen! :D

zsofka83

Sziasztok!

Nagyon álmosító idő van :(
De remélem, minden kis betyár pocaklakó és mammerkája jól van.

Edi: a flowmetriára azt mondta a dokim még a múltkori látogatás alkalmával - ez volt kb a 24.héten -, hogy onnantól minden alkalommal nézni fogja. Én is meglepődtem, mert korábban nekem nem nézték, csak a végefelé. De ha nézni akarja, engem az csak megnyugtat, úgyis nagyon régen voltam már UH-on. És jajj, de nagyon várom már a hó végét, hogy én is mehessek.
Csuklást pedig én sem érzek, sajna nem is tudom, milyen, mert Nórinál sem éreztem. De minden más mocorgást igen :) Iszonyatosan tud rendezkedni, böködni, rúgdosni, kaparászni. Jó, hogy ilyen kis aktív. Imádom!
Hogy van a derekad?

Zsani: és Te hogy vagy? Remélem, jól! Majd írd meg, mit mondtak a kórházban.

Bibar: örülök, hogy Olivér jobban van!
Drukk csütörtökre a 4D-re. Juppppiii!

Poci: gratula a 29.héthez!! De jó! Már mindjárt finishben vagy!
Sajnálom, hogy felhúztad magad! De remélem, már megnyugodtál!

Dodó: meddig tart a sulid még?
Ha van közelben Ikea, akkor onnan tudsz hozni centit :) Mi is azt nyírbáljuk :) Ez Nóri feladata :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Manorka
nanáá, ha nézni akarja akkor nézze csak, eg yplussz jó pont neki, és Te is megnyugszol, hogy tutira minden okés odabenn :)

Derekam gáááz, nagyon. Alig bírok mozogni, remélem kifekszem pár nap alatt, mert ennek így nem lesz jó a vége... Még bepróbálkozom egy Algop.-nel, aztán meglátjuk, hátha jobb lesz tőle....

Zsofka
Boti is nagyon lusta ma, én éppen csokival pörgetem most :P hátha beindul rá, bár ahogy ismerem már, nem ér sokat neki :P
Vendég

manorka!
Junius elejéig van sulim...de ki lehet bírni, hisz egy héten összesen 7 órám van csak.
IKEA Göteborgban van sajna legközelebb.....

d.dodó

Sziasztok Lányok!

Szombat este óta nem olvastam... azt hittem majd estére utólérrek benneteket, nade MIEZAPANGÁÁÁÁS? :shock:

Sajna jegyzetelni nem volt időm, úh. reagálni is csak korlátozottan tudok a hüle terhesagyammal... :oops:

Jah... gyorsan egy kérdés: Szerintetek el tudok még kezdeni most kismamajógára járni?
Kb. száz évvel ezelőtt érdeklődtem egy közel eső helyen, és mondták, hogy majd jelentkeznek ha indul tanfolyam, mert egyelőre nincs meg a létszám..... hát mostanra megvan. Én meg már akkora vagyok, mint egy bálna! :?
Aki jár jógára segíííííííítsen dönteni pls!!!! El lehet ezt még kezdeni ilyenkor???

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri!
Asszem csak merci jár. De szerintem tuti el lehet kezdeni.

d.dodó

Megint jó rég nem voltam, úgyhogy a nagyon régi dolgokra inkább nem reagálnék (már úgyis okafogyottá vált a legtöbb).

A betegeskedőknek jobbulást, a családi problémákkal küzdőknek kitartást....

A sav téma nálam elég hülyén viselkedik. Volt, hogy finoman szólva hülére zabáltam magam (pl. húsvét és környéke), késő este is és mégsem volt semmi gond. Máskor viszont (múlt szerda / csüt.) kultúráltan és visszafogottan fogyasztottam, mégis olyan rosszul voltam estére, hogy alig bírtam mozdulni. :( Rennietől sem lett jobb, meg semmitől sem....
Azóta (kopp-kopp-kopp) megint semmi....

Ami nagyon megmaradt bennem, ahogy visszaolvastam, az Mia eltűnése volt.... :(
Nagyon remélem, hogy valami egyszerű indoknak köszönhetően tette, amit tett és nincs baj...
Azért remélem jelentkezni fog előbb-utóbb valamilyen formában!

Zsani! Hihetetlen ügyesek (és gyorsak) a fiúk és nagyon klassz lesz a házatok!

Freyja! Nektek is szuperül néz ki az új kégli! És örülök, hogy a párod végre észhez térni látszik! 8)

Múlt csütörtökön én is elmentem a terheléses vérvételre. Hát lányok.... hajnal fél 6-kor, amikor a két zsömlét a 3 dl tejjel el kellett pusztítanom teljesen biztos voltam benne, hogy szívesebben ittam én anno a cukroslötyit, mert ez valami döbbenetesen xar volt. Én alapból nem bírok enni reggel, úh. általában 9 előtt nem is teszem.
Namost fél hatkor ez kicsit sokkoló volt. Utána még visszafeküdtem és egy órán keresztül azon gondolkodtam, hogy most vajon tényleg visszajön az egész vagy csak nagyon úgy érzem....
Grrrrr.... Na mindegy, ez is megvolt.
Persze az eredményt a doki kapja meg, oda meg csak jövő pénteken megyek, úh. addig nem izgatom magam....

A másik fele.... hétvége, párom családja.
Hát soha egy rossz szót nem szerettem volna szólni rájuk és tényleg nagyon aranyosak, normálisak, meg minden....nade most kiakasztottak.
Előkerült egy kenguru, amit nagy lelkesen mutogatott a "sógorom", hogy az milyen jó lesz és HÁTON! is lehet szerinte majd hordani.....
Én csak pislogtam és kérdeztem, hogy ezt a háton dolgot ugye nem gondolja komolyan????
Majd mondtam (amit itt múltkor jól ki is tárgyaltunk), hogy amúgy a kenguru töxar sztem és én most kendőzni fogok.
Na itt fordult mindenki szinte egy emberként ellenem, hogy én milyen hülye vagyok és hogy abban csak nyeklik a baba és megfullad benne.... és különben sem lehet itthon már kapni, hiszen azt tiltották be, mert életveszélyes. És egyébként meg hova akarom én abban vinni a gyerekem, miért nem jó a babakocsi......ésatöbbi ésatöbbi.
Próbáltam nekik felvázolni, hogy mi a különbség a kenguru és a kendő között, de úgy éreztem magam, mint egy bolond, akit hagynak, hadd mondja a magáét és szinte MINDENKI csak somolygott a bajsza alatt....
Úgyhogy feladtam és úgy döntöttem, majd bizonyítok élőben! :D:D:D
De asszem most eldöntöttem azt is, hogy jó ideig nem fogom otthagyni velük a babát...
Még a végén felveszi valamelyik a hátára egy kenguruban, wazz.... :shock:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Na... beszéltem a jógaoktó csajszival és azt mondta, hogy nem késtem le semmiről, úh. menjek csak nyugodtan! :)

Sakura! Nincs kedved jönni? Valszeg a Kispesti Vígadóban lesz (vagy az oktató lakásán, mert eddig hárman vagyunk:) ) csütörtök 18-19 óráig.
Hm?
(Freyja! Téged a fekvés miatt nem kérdezlek.... :( )
DE: Volt még valaki az újak közül (bocsi, névre nem emlékszem), aki a környéken lakik (délpestiben szül).....

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Tegnap sajnos nem tudtam jönni, reggel nem volt net...aztán meg elfáradtunk rendesen a napi teendőktől...este meg választási lázban égtünk. :)

Poci: Remélem, hogy jól sikerült a séród! :) Hogyhogy nem vállalta a melírt a fodrász??
Gratulálok a 29-dik héthez! :D

Freyja: Örülök, hogy már te is érzékeled kívülről a manód! :D
Tök szupi! Azt, hogy apukájától megilletődik szerintem természetes...nálunk nem mindig, de akad, amikor ezt csinálja.
Hívom a párom, hogy "nééééézd" és amikor ráteszi a pocira a kezét abbahagyja. Szerintem ilyenkor jókat nevetgélhet odabent a kis csibész-csaj! :)
Szegény apummal mindig ezt csinálja...múltkor egyedül a csuklást kaphatta el a pocakomon kívül! :D

Bébike: Nagyon jó hír, hogy már nem annyira felpuhult a
méhszáj. :) Csak így tovább! Gyógyulgass!

Zsofka: Milyen furi volt az álmod! :D Elnevezted a kislányodat Máténak! :lol:

Manorka: Jól tettétek, hogy elutaztatok anyósékhoz. Bizti a babának is jót tett! :)

Edi: Sajnálom, hogy nem múlt el reggelre a becsípődés! :( Hess-hess-hess!
Tényleg Edi! Úgy emlékszem te írtál a házi készítésű melltartóbetétről...tejcsi felfogására.
Hogy készült? Miből?

Dóri: Sajnálom, hogy kiakasztottak a kenguru-kendő téma miatt! Ne is foglalkozz velük!

Én még nem szereztem be kórházi cuccokat...május végére tűztem ki célul, hogy elkészítek mindent.
"Megnyugodtam", hogy nem vagyok egyedül...nálam is jönnek elő apróbb problémák.
Van, hogy felkelek, és mint egy 80 éves a derekammal alig bírok.
Máskor meg csak a bal talpamra alig tudok ráállni...apum szerint lúdtalp. De csak az egyik talpam??? :D
Ma reggel enyhe hasmenésem volt...remélem nem kaptam el valamit! :shock:

Emi

Emi

email4
Budapest

...az még kimaradt, hogy szerintetek mennyi cumisüveg kell kezdetben?
Fogalmam sincs, hogy milyet, mennyit kell vennünk. :?
Utánaolvastam, de egyenlőre feladtam...mert fontos a cumi kialakítása, hogy hogyan folyik belőle a tej, tea, víz, hány lyuk van rajta, stb.
Nekem ez magas!
:)
A sógornőm azt tanácsolta, hogy ne műanyag üvegeset vegyünk, mert az tisztításkor, kifőzéskor beopálosodik.
Szerinte elég 2 db kisebb (víznek, teának), és 1 db nagyobb üveg (ha esetleg tápszer kellene).

Emi

Emi

email4
Budapest

emi!
Az tuti, hogy én nem vennék sokat....Lizy pl el sem fogadta. Be se vette a szájába... igy mikor épp a cicit se akarta elfogadni (mikor először jött meg a mensim), akkor kiskanállal mertem a szájába a lefagyasztott tejből amit bemelegítettem.

d.dodó

Emi! Sztem Pocinál végül nem volt a fodrász, mert lemondta!

Cumisüveg: én Botival pont egy darab cumisüveget sem használtam soha... Vettem kettőt, rákészültem, hogy hátha kell....
aztán (hála Istennek) nem kellett, majd egyszer, mielőtt anyunál hagytam kicsit hosszabb időre, (beleesett egy etetés) kipróbáltuk, de nem volt hajlandó enni belőle, úgyhogy maradt a pohár / kanál módszer.

Úgyhogy ha az én példámból indulunk ki, akkor sztem
1. Vegyél max. 2-3 db-ot,
2. DE ne vegyél drágát, mert lehet, hogy sosem fogod használni (ha szükség lesz rá, majd akkor ráérsz "komolyabbat" venni).

Hogy lyuk hány és mekkora legyen rajta.... hát ezt a kérdést abszolút passzolom! :D
(Sztem kevés és kicsi, mert különben túl egyszerű dolga lesz a cumisüveggel és a könnyebb utat választva nem akar majd szopizni, mert azzal meg "dolgozni" kell..... :oops: )

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Lányok! Úgy sajnálom a derékfájós, becsípődős problémákat! :(

Emi! Te pedig remélem nem nyaltad be ezt a tomboló hányós/hasmenős vírust??? :?

Nah.... Írom a páromnak skypeon, hogy ugye meg tudjuk oldani, hogy csütörtökönként elmenjek kismamajógázni.....
Erre nagy röhögés.... kérdezem, minek örül ennyire....:

"csak elképzeltem, ahogy a bokádat egy hanyag mozdulattal átlendíted a buksid felett..."

Hát nem édes egy ember?!?!?! :lol:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Hűűűű.... senki sehol?!?!?!
Velem van tele az oldal... :(

Remélem Mindenki, aki csak teheti ALSZIK!!!!

Ezt a vacak időt! :?

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Emi
én a tomee tipie,azt hiszem igy kell irni,esküszöm!!
aventtel kezdtünk,nem volt jó,állandóan fuldoklott a babám!
2-őt vegyél mindenképpen!
ja és eennek olyan a cumi része mint a mellbimbó,direkt ugy van kialakitva hogy a gyerek ne szokjon csak arra rá!nekem szopis+tápos volt Olivér,ezért kellett ilyen!
http://www.brendon.hu/Products/List/ete ... mee+Tippee
ez az,én most is ilyet veszek :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!
Olyan vacak az idő, én is olyan punnyadtan haladok mindennel.
Na addig-addig paráztatott a famílim, míg úgy döntöttem, holnap elviszem manót az orvoshoz és minden valós és vélt aggodalmamat elmondom neki.Hátha megnyugszom, és abbamarad ez az őrület, mert azt tudom majd mondani:a doki szerint nincs semmi baj.
Viszont majdnem mindennel sikerólt azért végeznem. Manó mindig leszakítja a rácsvédőjét,mert rááll.Azt kellene még megvarrnom, de nem fűlik hozzá a fogam.Meg majd jön a villanyszerelő, kutatjuk tovább az okokat.
Cumisüvegből nekem 2 elég volt a kezdetekre. Most is 2-t használ rendszeresen. Volt egy 260-as és egy 125ml-es.
Oli hogy van Bibar? Utaltam.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok Csajok!

Jól eltűntem,... nagyon sokat dolgozok, most talán vége a leghúzósabb napoknak. Hétvégén voltam otthon börzén, találtunk néhány gyöngyszem rucit, sajna nem fényképeztem.

Remélem mindenki jól van!!! Velünk minden OK, de azt hiszem visszatérek a gyomorsavasok táborába, megint kezdődik. .. :shock:

A héten Manótali!!! És a centit is hamarosan elkezdhetem vághatni! Juhuuu!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Dóri: Milyen jót nevettem a párodon! :D Elképzelt, hogy a bokádat a buksid mögé dobod! :lol: :lol: :lol:

Bibar: Köszi a cumisüveg tippet! :)
Niki: Neked is! :)

Hát igen...elég vacak idő volt ma! :(
A kedvem sem volt a legjobb...ma megint "minden rossz" volt napom volt. Semmihez nem volt kedvem...
Lassan énekelgetni kellene, hogy "Süss fel nap!!!". :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok! :)

már itt is van netem :D juppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Valaki,de már nem tom ki :oops: irta h irhat -e esetleg nekem kórházól.NANÁ :D sőőőt kötelező!

Manorka: nem ő döntött igy, hanem a fönöke, aki a barátja is egyben. tegnap segitett költözködni, mondtam neki h imába fogllom a nevét :oops: :lol:

Zsani: becsipődés nem jó :( nekem a fenekemnél szokott valami :?

irtátok a csuklást: én sem érzem. de viszont néha a rugkapálás olyan ritmusos, igaz csak 4-5 tapi erejééig. namármost vagy csuklik akkor vagy olyan zeneimádó mint én és a ritmus már ott van :wink: :lol:

Bibar: jó h Olivér jobban van! :) én irtam neked vagy megint csak akartam? :shock: :oops: :D :D :D

Dóri: mennék én :D de télleg nem lehet, azért ari vagy :)
párodon jót mosolyogtam :) jófej lehet.

lassan haladunk a csomágolással. konyha kész :) a többi kész káosz :D ha kicsit szünnek a dobozok teszek fel képeket. :roll:

holnap pedig dokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Kép
freyja

csipet!
Jó hogy előkerültél! Savat sajnálom!!
Nekem is időről időre előjön még, de most inkább este. Eddig reggel volt.

Itt remek kis napos idő volt, de nem mentünk semerre! :( Még mindig süt a nap...hú, jó is hogy erről beszélünk, mert sötétítő függönyt kell keresnem Lizy szobájába.... merthogy még fél 9 - 9-kor mikor fektetünk is hiába van lehuzva a redőny, még nincs sötét.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?