Sziasztok!
Freya: sajnálom a szitut ezzel a csajjal. Tanácsot adni sajna nem tudok, én is tuti idegbajos lennék. Viszont az tök jó, hogy párod nem megy le szombaton
Az egy hónap meg még jobb hír
:D Házidokid no comment
Dobozlakó cica nagyon édes és szépen haladtok a lakással:D
Manorka: ha tudtam volna, hogy itt vagy csütörtök éjjel/hajnalban, jöttem volna, 11-től 2-ig forgolódtam a sav miatt, egyszerűen még ülve se tudtam elaludni. Tegnapi éjjel már szerencsére jobb volt.
Edi: tök jó, hogy túl vagy a cukorterhelésen
Kendő is tök jó, hogy ott van már, én is babaközelbenest fogok most venni, de pirosat
A Zalános kendőm kék volt
Maccs üdv itt
Zsani: az azért jó hír, hogy a diabetológia szerint ez a cukor még nem gáz. És nagyon jól halad a házatok!
Zsofka: nekem több doki is ajánlotta az intimtornát terhesen
A toxémiához meg állítólag több jelet is "produkálni" kell, drukk, hogy ne emiatt legyen az a fehérje a vizeletben.
Poci: én nem iszok kólát, de nem elvi okokból, hanem mert szerintem borzalmas íze van
Én a Fantát szoktam egyébként nagy ritkán megkívánni, de az utóbbi időben inkább semmi szénsavas (barackos ice tea nekem is jöhet
:D)
Moki: váratlan vendég
:D:D
Bébike: kitartás a tanuláshoz! Remélem minden rendben volt a méhszájjal!
Dodo: még csak egy részét olvastam el a recepteknek a blogodon, de nagyon tetszenek! Örülök, hogy Nálatok is rendeződőben vannak a dolgok!
Barbuss: örülök, hogy Nagyid szépen javul! Vaterán és teszveszen is érdemes rákérdezni az átvételre, ugyanis Vaterán is van olyan aki csak lakáson ad át, meg teszveszen is olyan, aki hajlandó egyezkedni. Abszolút változó, az én tapasztalataim szerint.
Nekem már néhány 74-es rucim is van a lányzónak
Meme: nagyon jól néz ki a fal!
Sakura: örülök, hogy minden rendben volt az UH-n.
Bibar: jobbulást Olivérnek! A szám amiről hívtalak a pasim (magán)telefonszáma, csak azon volt épp pénz
És neki van egy céges is, úgyhogy ő azt használja
Miával nem tudom mi történhetett, remélem "csak" valaki felismerte és ezért nem akar tovább írni, és nincs semmi nagy baj!
Mi ma egész nap a városban voltunk, és ügyet intéztünk, a hétvégét fotózással kéne töltenem, van egy-két pasis ruha, amit nem akarok megtartani, meg az előző Hauck babakocsink is, viszont kép nélkül nehéz hirdetni. csak az a baj, hogy utálok fotózással szórakozni