Új privát üzeneted érkezett!

Már rájöttem!
Mia volt az!! Mi lehet vele??? :shock:

d.dodó

na akkor jó volt a tippem!!!!!! :D
ki tudja mi van vele....remélem semmi baj.....!! :)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

jaj remélem nincs baj vele :oops: :oops: :oops:

nekem megint Olivér lázas lett :twisted: :twisted: mire hazahoztam anyuéktól,nem hiszem el,most megint visszaesett,a dokinő meg nem jön ki csak hétfőn,remélem nem lesz szarabbul :cry: :cry:
holnap meg börzére mennénk árulni,de igy lehet hogy nem hagyom anyuékra,majd meglátom az éjszakáját :oops: :oops:

bibar

Mianak még az elérhetősége sincs meg a közös mailon!! :( Akartam neki írni sms-t!!

Pocak, Zsófi!
A ti számaitokat írtam be...veletek nem egy időben szülök elvileg! :D

d.dodó

bibar!
Sajnálom, hogy Oliver lázas lett.

d.dodó

[quote="d.dodó"]P írta:d.dodóocak, Zsófi!
A ti számaitokat írtam be...veletek nem egy időben szülök elvileg! :D[/color]

Öööööö asszem kicsit lemaradtam :D Mindenki választ valakit, akinek küld sms-t, ha megvan a baba?

Én olyan lusta voltam ma :oops: Annyit takarítottam csak, amennyit nagyon muszáj volt, amolyan tűzoltás jelleggel....
Meg nem is voltam annyira jól, nem tudom, hogy a két nappal ezelőtti cukros lötyi okozta, vagy bekajálhattam valamit, de ma 3x is rohannom kellett a rötyire.... Reméelm nem lesz folytatása a dolognak!

Máté baba meg egyfolytában bulizik odabent! :D

Éjszaka nekem is kezdett görcsölni a vádlim. Akkor a magnézium nem elég? Szedjek calciumot is?
dokihoz majd csak két hét múlva megyek!

Dodó örülök, hogy ilyen szép napotok volt! Te mit tanítasz egyébként?

Freyja ez nagyon jó hír, hogy a párod egy hónapig otthon lesz! Látod, ha lenne köztük valami, tuti nem tenné ezt ! Most már aztán nyugi ezerrel!

Bibar remélem jobban lesz a fiatalúr! :(

Na megyek, mert még el kell robogni uram ajándékáért is! Jó nagy megelpetés lesz neki, tudja mind kettőt, hogy mit kap :S De most valahogy nem tudok kreatív lenni. Meg egyedül el sem jutok sehova, úgyhogy így járt :D

zsofka83

Hali

Mi még mindig benn :twisted: értekezlet van.... grrrr :twisted:

Mia??? :shock: törölte magát iwiwről is.... remélem tényleg nincsen baj, bár nincs túl jó érzésem :(

Meglett a terheléses eredményem... :)
reggeli, éhgyomor: 5,2
2órás, cukor után: 4,4 úgyhogy Niki, én is eszem továbbra is a sütiket :D:D

Vizelettel is minden ok :D ennek nagyon örülök :) és Boti nagyon eleven ma, szinte ma még nem is aludt szerintem..... :roll:
Vendég

Bibar
jobbulást Olivérnek, szegénykém :(
Vendég

zsófi!
Hú, bocsi, eleve zsani-t akartam irni....azt se tudom, hogy a te számodat láttam e már a közös mailon!
Amugy igen, mindenki kiválaszt valakit, aki meghozhatja a hírt a többieknek, aznap, mikor a "nagy esemény" megtörténik!
Nekem mondjuk legvalószínűbb Pocak, mert neki is külföldi száma van! :lol:

d.dodó

Hogy tudhatnánk meg mi van Mia-val???

Zsófi!
Semmit nem tanítok...ezt honnan gondoltad??

d.dodó

Dodó
sehogy... nyílván, ha akarta volna, hogy tudjunk bármit is, akkor ír mielőtt törli magát :(
Vendég

De amugy Mia-nál volt felmerült baj??

d.dodó

Én úgy tudom, hogy minden a legnagyobb rendben volt... :roll:
Vendég

Most délután megint sokat keményedek! :(

d.dodó

Köszi lányok most lement a láza :oops: :oops:

jaj az iwiről is törölte magát???atyaég :cry: :cry: :cry: :cry:

Edi
jó sütizést,gratula a jó eredményedhez :wink: :wink:

Zsófi
nem baj,örülni fog a nem meglepinek is bizti :wink: :wink:

még én sem jelöltem meg senkit szám ügyileg :oops: :oops: mondjuk az uram is tud hirt adni majd :wink: :wink: de megvan Edi,Freya száma,sőt Fókáé is :wink: :wink: :wink:

Dodó
pihiiiiii!!!!!

bibar

Na, most már itthon végre... :)

hihi hírhozókat választunk?! :D:D:D:D:D:D

Akkor nekem már megvan a hírhozóm száma, Ő Pocak lesz :P
bár igaz, Ő akkor már babázni fog, de biztosan bekukkol majd 2 percre, hogy megírja a szuper híííírt :P ugyi Pocak? :D:D :wink:
Vendég

El is felejtettem megírni, hogy megjött a kendőm. Isteni finom pihe puha... Örülök, hogy megvettem. Ez még csak a babaközelbenes világoskék, de tökéletesen elégedett vagyok vele, és az M-es bőőőven elég lett nekem :) Szóval szuper, már alig várom, hogy egy manóseggűt rakhassak bele :P
Vendég

Hello mamik!

Hoztam képeket :wink: ez a szegény csőlakó ill dobozlakó cicám :D

Kép

és a lakás:
Kép

Kép
új szerzemény :D
Kép

Kép

Kép

Kép
freyja

Sziasztok!

Jöttem beköszönni és jelenteni jól vagyunk, csak sokat rohangáltunk. Tegnap délután beszereztük az energiatakarékos dolgokat, ma délelőtt főzés után még elszaladtunk megvenni a pelenkáskosarat és a cumisüvegnek a tálcát,stb. Szóval megvan Larának minden!!!!! Délután meg bent voltam barátnőmért. Remekül van szerencsére. Pont bent volt közös szülésznőnk,szóval beszélgettünk vele is, meg megnéztük a szülőszobát is. Szóval elment a mai nap is.Visszaolvasni nem tudok sajnos. :oops:
Most megyek fürdés,alvás.Holnap délelőtt vasalok.Aztán remélem tudok majd jönni.
Jó éjt mindenkinek!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Freya
szépséges lesz a lakandi :lol: :lol: :lol:

Niki
de jó már megvan minden :wink: :wink: nekem semmi csak a aruci :oops: :oops: most már ráfekszem én is az ügyre :wink: :wink:

Edi
én is akarok kendőt venni,fotót tudsz dobni??

reggel nem jövök mert megyünk börzére,majd este bekukk :lol: :lol:
jó éjt lányok :wink:

bibar

Sziasztok!

Freya: sajnálom a szitut ezzel a csajjal. Tanácsot adni sajna nem tudok, én is tuti idegbajos lennék. Viszont az tök jó, hogy párod nem megy le szombaton :) Az egy hónap meg még jobb hír :D:D Házidokid no comment :? Dobozlakó cica nagyon édes és szépen haladtok a lakással:D

Manorka: ha tudtam volna, hogy itt vagy csütörtök éjjel/hajnalban, jöttem volna, 11-től 2-ig forgolódtam a sav miatt, egyszerűen még ülve se tudtam elaludni. Tegnapi éjjel már szerencsére jobb volt.

Edi: tök jó, hogy túl vagy a cukorterhelésen :D Kendő is tök jó, hogy ott van már, én is babaközelbenest fogok most venni, de pirosat :D A Zalános kendőm kék volt :)

Maccs üdv itt :D

Zsani: az azért jó hír, hogy a diabetológia szerint ez a cukor még nem gáz. És nagyon jól halad a házatok!

Zsofka: nekem több doki is ajánlotta az intimtornát terhesen :? A toxémiához meg állítólag több jelet is "produkálni" kell, drukk, hogy ne emiatt legyen az a fehérje a vizeletben.

Poci: én nem iszok kólát, de nem elvi okokból, hanem mert szerintem borzalmas íze van :oops: Én a Fantát szoktam egyébként nagy ritkán megkívánni, de az utóbbi időben inkább semmi szénsavas (barackos ice tea nekem is jöhet :D:D)

Moki: váratlan vendég :D:D:D

Bébike: kitartás a tanuláshoz! Remélem minden rendben volt a méhszájjal!

Dodo: még csak egy részét olvastam el a recepteknek a blogodon, de nagyon tetszenek! Örülök, hogy Nálatok is rendeződőben vannak a dolgok!

Barbuss: örülök, hogy Nagyid szépen javul! Vaterán és teszveszen is érdemes rákérdezni az átvételre, ugyanis Vaterán is van olyan aki csak lakáson ad át, meg teszveszen is olyan, aki hajlandó egyezkedni. Abszolút változó, az én tapasztalataim szerint. :) Nekem már néhány 74-es rucim is van a lányzónak :oops:

Meme: nagyon jól néz ki a fal!

Sakura: örülök, hogy minden rendben volt az UH-n.

Bibar: jobbulást Olivérnek! A szám amiről hívtalak a pasim (magán)telefonszáma, csak azon volt épp pénz :oops: És neki van egy céges is, úgyhogy ő azt használja :P

Miával nem tudom mi történhetett, remélem "csak" valaki felismerte és ezért nem akar tovább írni, és nincs semmi nagy baj!

Mi ma egész nap a városban voltunk, és ügyet intéztünk, a hétvégét fotózással kéne töltenem, van egy-két pasis ruha, amit nem akarok megtartani, meg az előző Hauck babakocsink is, viszont kép nélkül nehéz hirdetni. csak az a baj, hogy utálok fotózással szórakozni :oops:

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Freyja!!
Szupi a lakás!!!

Niki!
De jó, hogy már mindenetek megvan!! Lassan nekem is össze kéne néznem már, és még felírni egy-két apróságot (betét, melltartó betét....egy két apróság).

bibar!
Jó börzézést!!!

d.dodó

Hoztam még gyorsan a beígért húsvéti képeket. Hoztam egyet a nyuszitortáról is, Dodó remekeihez képest a fasorban sincs, de finom volt :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
fókamóka

fóka!
Nekem tetszik a nyuszitortád. :lol: És biztos fincsi volt..... azokat a színes krémeket te keverted ki??

d.dodó

Az marcipán, csak sajnos keveset vettünk, és vékony lett, minden irányba gyűrődött.

De majd legközelebb :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Joooo Reggelt Lanyok!

Ma en vagyok az elso, bar meg tudtam volna aludni. Nem volt valami fenyes az ejszaka, se en se a ferjem nem aludtunk valami jol. Most pedig mindjart indul melozni, igy keltem vele. Meg gyorsan szenyakat csinalok es inditom.

Foka: nyami ez a torta.....nagyon jol nez ki es cuki a kisfiad.

Edi: hat persze, hogy meghozom a hirt a Manocskad megszuleteserol, megtiszteltetes, koszonom. :D En ugyszint ertesitelek ha Riccardo felmondja az albit :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodo: en is elmentem a szamod, koszi :lol:

Jaj Csajszik, mar nem sok van hatra...a finishben vagyunk... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem sokara semennyi idonk nem lesz..mar alig varom...

Hetfordulosoknak Gratula!!!!

Bibar: jo borzezest, remeljuk Olika jobban van.

Most megyek, szep napot Lanyok!
pocaklako

Jó reggelt mindenkinek!!
Itt gyönyörű napsütés van! Lehet hogy grillezünk ma...bár még nem biztos!!

edi, fóka, moki!
Gratula a hétfordulóhoz!!!

d.dodó

Jó reggelt!
Ígéretemhez híven, igyekszem jönni.
Riki már 4. napja minden éjjelt végigalszik.Bár hozzá tartozik az igazsághoz, hogy kicsit hisztikézve alszik el, ami eddig nem volt szokása. De azt hiszem ki merem jelenteni, hogy az ébredéseket a másik tápszer okozta. Talán fájt tőle a pocak.

Nagyon szép lett Fóka a torta!!Nekem tetszik, én tuti nem tudnék ilyet csinálni!!! És kisfiad is tündéri, ahogy eljátszik a nyuszikkal!!!!!!!

Freyja!Nagyon szép lesz a lakás!!!!Nagyon tetszenek a színek!!!! És a cicó is klassz a dobozban.

Szeretném kérdezni a pestiektől, hogy hol van ott H und M?????

Hú, számot majd én is mentek el. :oops:

Hoztam egy képet a locsolkodó kisfiamról. :D Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Szép szombat reggelt! :)

Bibar: Nagyon sajnálom Olivért! :( Remélem jobban lett reggelre!!!

Freyja: De cuki a cicád a dobozban! :) Írtó édi! :D
Hűűűűű, de jó nagy szekrényetek lesz! :)

Remélem Miával nincs semmi gond! :roll: :roll: :roll:

Fókamóka: Jó lett a nyuszis torta...felismerhető a nyuszi! :) Bizti finom is volt! Kisfiadnak tuti tetszhetett is! :D

Poci: Én ismét csatlakozom hozzátok...sajnos én sem aludtam jól.
Későn feküdtem le...hátha tudok majd aludni, de csak 4 órát sikeredett! :shock:

Niki: Nagyon cuki a Riki! :) Jó nagy nyuszikát kapott! :D

Mindenkinek szép napot! Remélem az eső elkerüli a hétvégét!

Emi

Emi

email4
Budapest

OK, fórum függő lettem, rohannom kellene, de még elolvasom írásaitokat ... gondolatban válaszolok is ám mindegyikre, ugye megkapjátok a mosolyokat, a bíztatásokat, a dícséreteket ...

Bébike,
hékás, nem ér eltűnni, mi volt tegnap dokinál? Hahó?

Az jó diéta, ha csak citromos (Lime-os) calippot ennék? Ez az a vizes jégkrém az algidától ... nyami ...

H&M Pesten?
Van egy a Vörösmarthy téren (van egy a Váci utcában is, de ott nincs baby részleg), egy az Árkádban, egy az Aréna plázában (itt ingyenes a parkoló), Allee-ban is van ...
A többiért klikk a honlapjukra :)

Nem emlékszem, Parndorfban lehet kapni gyerek cuccokat is?
Most arra gondolok, hogy biztos, de nem tudjátok, érdemes kimenni, jó a felhozatal?

Na pusza mindenkinek!
Szép hétvégét csajszikák!
Vendég

Sziasztok!

Dodo:
kösziköszi a hétfordulós gratut!!!! :lol: :oops:

Edi,Fóka nektek is gratu!!! :D

:D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

sziasztok
sajna nem mentünk börzére,Olivér egész éjszaka,szó szerint,fennt volt,lázas volt végig :oops: :oops: reggel kihivtam az ügyeletet,gyógyszer hűtőfürdő,és ha nem megy le akkor kórház.
hála most lement :oops: :oops: férjem is beteg,én sem vagyok a toppon :cry: :cry: :cry: :cry:

Fóka
gyönyörű a torta és a fiad is :wink: :wink:

Nini
neked is gyönyörűek a fiúk :lol: :lol: :lol:

bocsi lányok most ennyire telik,kivagyok nagyon :oops: :oops: :oops:

bibar

bibar!
Jaj, nagyon sajnálom!! Gyógyuljatok meg mihamarabb!!!
Remélem a korház elmarad!!

Mi megyünk most a városba sétálni, aztán fél 1 - 1-től barátokkal grillezünk!! :lol:

d.dodó

Jó reggelt csajok :)

Köszi a hétfordulós gratukat :)

Pocak
nanáááá, meghozom olasz sármőrünk hírét... majd a csecsemősrészlegen már udvarol a lányoknak egyből :D:D:D:D:D:D:D

Bibar
igazából pont olyan mint a babaközelbenes honalpon, sima kék, de lefotózom délután :D
Szegény Olivér:( de nem tudják mi a baja??? ez azért már durva, hogy ilyen sokat lázas szegénykém:(

Niki
Saját tapasztalat, hogy a legjobb gyerekruci választék H&M-ből az Árkádban van, én mindig oda járok. Az Aréna kicsi és alig van jó ruci, a Allee detto....
Vendég

Fóka
nekem tetszik a tortád, olyan igazi otthon készült Anyucis torta :D
és Zalánod és édes :P

Niki
Nálad is helyesek a fiúk együtt :D:D:D:D

Freyja
Klassz lett a lakás...
Vendég

Sziasztok Lányok,

gondoltam beköszönök én is, vagy inkább, ahogy Sakura Gabi is mondta, füstjeleket adok :wink: !

Mi egész jól vagyunk, szerencsére a vizesedés mostanában mintha gyengébb lenne (kopp-kopp), viszont a pocakom 2 napja délutánonként keményedik, fáj :oops: . Persze dupla magnézium, pici fekvés is napközben...csak hát itt vannak a festők, így nehéz pihenni :oops: . Még kb. 1-2 hét mire végeznek, szerintem :( .
Mostanában nem alszom túl jól, és a pocakomat már kitámasztom kispárnával is, mert húzódik, ahogy oldalt fekszem. De ezzel sem vagyok biztos egyedül, hiszen nem én vagyok a legnagyobb pocakos :wink: .

Pocak, tényleg, már tök közel neked a 30.hét :D ! Nem semmi! Hogy vagy amúgy?

Edi, látom, tegnap jól belehúztatok a megbeszélésbe a munkahelyen :( ! Pihenj sokat hétvégén!

Fóka, pici Zalán tündéri :D ! Édes lett a nyuszitortád, sztem semmi gond vele! Talán ha nekem is itt lesz picurka, lehet ráveszem magam ilyen cuki dolgok készítésére :wink: .

Évi, nagyon szupi a lakásotok, örülök, hogy apa így-vagy úgy, de kijelentette, hogy szeret téged/titeket :D ! Cicus cuki :lol: !
Olyan jó látni, hogy már áll a kiságyatok is :D ! Mi még meg sem vettük... :oops:

Niki, örülök, hogy Riki már jól alszik! Éééédes a képen, nagyon :D !

Bibar, remélem az éjszakátok nyugis volt, és Olikád már jobban van! Jó börzézést :wink: !

Zsofka, még 1-2 napja akartam neked írni, hogy nekem is nagyon erős folyásom van (napi 2-3 tisztasági betét - Carefree):oops: ! A doki egy tesztcsíkkal megnézte 2 hete, elméletileg savas kémhatású, úgyhogy nem is küldte tenyésztésre, bár nyugodtabb lennék, ha igen... Remélem, csak tudja, mit csinál :roll: .

Anya Maci, erre a Parndorf ill. Ausztria dologra én is pár napja gondoltam :D ! Tud valaki infókat a kinti babafelszerelés beszerzési lehetőségekről???

Ja, és végre csatolok egy 24 hetes pocakfotót, és az egyik Tesco-s kedvenc szerzeményemet :D .

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok :) ! Vigyázzatok magatokra! (Talán esténként azért benézek :wink: ).

Kép 24.hét
Kép

Anikó

Kép
mamaki73

Jajj, Zsani, még neked akartam írni, hogy örülök, hogy jobban vagy, és gratu a fiúknak, szuperül haladtok :D ! Hogy aludtál? Remélem még jobban vagy azóta :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
aztaaaa, látom kezdesz felzárkózni... Nem is csodálom, hogy húzódik a pocakod, szép nagy lett :) Zorka kezd rájönni úgy látom, hogy az jó ha naaaagy :D:D:D:D:D

Pihenj sokat, meg magnézium :P Húzódás nekem is van, ha oldalt fekszem, nekem is a magnézium segít, én is szedem 3x2 egy nap.

ééés nagyon cuki az új szerzemény is :D:D:D:D
Vendég

Edi, igen, lehet, hogy Zorkám is rájött: az jó, ha naaaagy :lol: :wink: !
Igen, próbálok pihenni :roll: ... Azért te is pihenj, már ne nagyon takaríts autót :wink: !!!
Te hány mg-os magnéziumból szedsz most 3x2-t?

Anikó

Kép
mamaki73

Bibar, jajj de sajnálom szegény fiút!!! Gyors gyógyulást neki!!!!!!Erikkel küldünk gyógypuszikat és öleléseket neki!!! És persze Nektek is, kitartás! :cry:
Maki, nagyon csinos, nagy pocakod lett!!!!! És a ruhácska is nagyon szép!!!!

Köszi a válaszokat a H und M re. Akkor az Árkád az Örsnél. Csak át tudjunk jutni oda Budáról!!!Az sem lesz egyszerű!!!! De addig még konzultálok Veletek, de a cél már belőve!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Haho Csajok!

Edi: az olasz sarmor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most nagyon csendben van, alukazik bistos. Nekem Riccardo volt ugy 2 napja, mint Neked Boti 2 napig szinte semmit nem aludt, mindig volt valami matatnivaloja odabent.

Maki: nagyoon szep lett a pocakod es oriasit nott, szerencses vagy, mert tenyleg csak a pocodra ment minden. A szerzemeny pedig nagyon aranyos.
Mostansag hogy vagyok? Korulmenyekhez kepest jol, unom a fekvest, mar sehogy sem kenyelmes, neha hazardirozok es csinalok ezt-azt itthon, megfozok, kimosok, de persze mindent csak ovatosan. tegnap nalam is kemenyedett a pocak, ma rendben van. Sokszor az agy huz lefele, es jol esik a fekves. Na de mar ezt a kis idot fel labom is kibirjuk...

Pont ma irt az egyik baratnom, a 37. hetben van, klasszul erzi magat, nagyokat setalnak a parjaval, annyi, hogy egy picit vizesedik. Hat nem vagyunk egyformak, majd a kovetkezo babucinal mar jobban leszek. :lol: :lol: :lol:

Bibar: nagy nagy gyogypuszi az egesz csaladnak, gyogyuljatok meg!

Dodo: hmmm...egy kis kerti partyn en is szivesen reszt vennek, jo szorakozast Nektek!
pocaklako

Emi: Te kimaradtal a sorbol, ne haragudj: egyutt erzek veled az ejszakai rossz alvas teren, probalj meg napkozben szundizni egy kicsit.

Niki: cukorka a locsolkodos kifiad :lol:
pocaklako

Niki!
Aranyos a kisfiad!!

Pocak!
És lesz grillezett cukkini is ;)

d.dodó

Lányok!!
Légyszíves objektíven olvassátok el a történteket, mert őszintén érdekelne a véleményetek.
Tegnap megkértem anyumat csináljon már nekünk rizskochkot,mert annyira szeretem, de nem tudom megcsinálni.Tök aranyos volt, meg is csinálta.Áthozta ma, én meg pont a végén tartottam életem első tesz-veszes eladásának szerkesztésében,addig ő Erikezett. Letette Eriket, és mindannyiszor hátradőlt. A feje persze jó nagyot koppant, majd sírás, ölbevétel, nyugtatás, és így előről. Erre megszólal anyám, hogy valami baj van a gyerekkel, ez nem normális, hogy mindig hátraesik.Na akkor én is odafordultam, letettem Rikit, és ezúttal nem hátradőlt, hanem oldalra ordítás kíséretében. Magyarán szólva hisztizett a lerakás ellen tiltakozva. Semmi baja nincs. igenám, de én hipochonder vagyok, és a gyerekeim még ezerszer jobban féltem mint magam, ilyenkor én rögtön agydaganatot látok. :oops: Ráripakodtam tehát anyára, hogy ne ijesztgessen, mert ismer, hogy rögtön halálos kórt látok. Erre ő megint rákezdett, hogy bezzeg egyszer látná, hogy anyósomékra ripakodom így. Meg bezzeg őket szeretem, rájuk sosem szólok. Hogyne szólnék, ha ilyeneket mondanának!!!!!! De anya feszt utálja anyósomékat, akik semmi rosszat nem tettek azon kívül, hogy léteznek. Nem tökéletesek persze, de ki az. Na én meg harapok azért, ha a gyerek előtt bárki rosszat mond a másikra, és elkezdtem veszekedni vele, hogy elegem van. Milliószor összevesztünk már ezen, milliószor megbeszéltük, miért nem tartja be. És ha nem képes rá, nem kell nekem segíteni, ide se kell jönni. erre sírva elment.
Na nemsokkal később mamámmal beszéltem, elmondtam neki a történteket, és erre a válasz: anyád a hülye, hogy első szavadra ugrik és bármit megtesz. :shock: :shock: :shock: :shock: Szóval magyarul én vagyok a hülye, mert elvárom tőle, hogy nem szidja a gyerek előtt a nászcsaládját, ezzel összezavarva a kicsit.
Szerintetek valóban én vagyok a hülye? És tényleg nagy kérés ez?? Annyiban tényleg én vagyok a hülye, hogy egyáltalán kérek bármit is a családomtól, ha utána a képembe vágják.És ez mindig így van. Egész jó napom volt eddig, most meg itt sírok, mert annyira útálom a feszültséget, hogy kimondhatatlan.
Bocs lányok, de tényleg érdekel a véleményetek, és muszáj volt valakinek elmondanom.
Ui:Nem érdekel ki olvassa el!!!!!!!!!!!(tudjátok ez kinek szólt) Ha a pasija felülteti ne rajtam töltse ki!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Köszönöm nagyon a fiam és torta dicséretét!

Niki: csak nekem tűnik nagyobbnak a kisfiad, mint a legutóbbi fotón, vagy tényleg nagyot nőtt? Nagyon helyes egyébként továbbra is!
Családról: Az nálunk is alap elvárás, hogy nem szidunk senkit a gyerek jelenlétében (családtagot) tehát nincs buta anyád, stb. stb. Szerintem ez egyáltalán nem irreális elvárás. Viszont ha nem szabad szidni, ráripakodni se biztos, hogy jó ötlet anyukádra (attól függetlenül, hogy én is szóltam már rá anyumra a gyerek jelenlétében morcosabban). Segítség ügyben passz, ha nekem állandóan az orrom alá dörgölnék, akkor inkább nem kérnék semmit, főleg ha anyósodék orr alá dörgölés nélkül is segítenek. Mindig ilyen feszült volt egyébként a viszony anyukáddal? Illetve nem lehet, hogy szimplán féltékeny anyósodékre? Nem tudtok valamikor épp "tűzszüneti" időszakban megbeszélni a dolgokat? Bár írtad, hogy milliószor megbeszéltétek, úgyhogy lehet az se segít :?

Bibar: jaj nagyon remélem, hogy minél előbb jobban lesz Olivér!

Dodó jó szórakozást a grillezéshez!

Maki: én is azóta szeretek ilyesmivel szöszölni, amióta gyerkőcöm van :) Pocak támaszték meg nekem is kell már, tegnap is egy órába telt, mire találtam megfelelő pozíciót az alváshoz. Nagyon csinos a pocakod!

Összes hétvégi hétfordulósnak gratula (tegnap elfelejtettem, holnap nem biztos, hogy tudok jönni :oops:)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Fóka, igen ezen rágódtam én is, hogy lehet nem kellett volna ráripakodnom. :? Tiszta hülye vagyok, de azt hittem sikerült már ezt a milliomodik vita után rendezni, és nem csinálja többet. Amúgy persze, hogy féltékeny!!Hogy az unokái nem csak őt fogják szeretni. Sőt!Mivel anyósomék jobb módúak nála, még az ajándékokból és anyagi segítségből is problémát és presztizskérdést csinál. Már annyira fáraszt. :(
Igen, nő nagyon a manó!!! :D Jól is teszi!!!Szép nagy fiúnak kell ám lenni!!! :D
Én is gratulálok a hétfordulósoknak, köztük Neked is Fóka!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar: jobbulást a picinek! Remélem jobban is van már :wink:

Niki: én is azt mondom h jogos amit irtsz, de ha ilyen a hozzá állás (hozzád állás) akkor ne kérj segitséget. Csak ha nadon muszáj... :roll:

Fóka: cuki az a torta :)

elfáradtam nagyon már :( pakolok és pakolok... :oops: és nem látom a végét. ma még leszek meg talán délelőtt még beköszönök, aztán nem leszek mert nincs még odaát a net bekötve :)
szóval nem aggódni nem lesz bajunk ha eltününk,csak nincs net :D se tv... :wink: apácskával lesz idő egymásra :P gyerek már ugyse lesz belőle :P :D

jut eszembe tegnap az egyik új szomszéd aszondja nekem: 2baba lesz???? :shock: :shock: :shock: mondom neeeeeeeeeeeeeeem.
erre: jaaaa csak mert olyan nagynak tünt a pocak :lol:

:shock: :lol:

Kép
freyja

Freya kitartás a pakoláshoz!

Niki: hát nem irigyellek, és nem értem miért zavarja az egyik nagyszülőt, hogy a másikat is szereti az unokája. Attól még őt is szereti. Mindemellett nagyon sokáig nálunk is jött a kérdezgetés anyósék részéről, miután Zalán megszületett, hogy és az én anyumékat mikor látta a gyerek. Egyszer-kétszer felmerült bennem a kérdés, hogy visszakérdezek, hogy miért érdekli őket, nem mindegy? :oops:
Ajándékozás nehéz ügy egyébként ha nagy különbség van a két család között, nálunk szerencsére nincs óriási. Bár én néha úgy érzem bár ne az ajándékon lenne pl anyósoméknál a hangsúly, hanem inkább jönnének ki néha a gyerekhez.
Mondjuk egyébként anno tőlem gyerekként kérdezgették távolabbi rokonok, hogy "és melyik nagyit szereted jobban? Aput vagy Anyut szereted jobban?" Én ezekért a kérdésekért asszem ölni fogok. :evil:

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Fóka,ne is mondd!!Hogy lehet ilyeneket kérdezni egy gyerektől?????
Ez nonszensz!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

sziasztok!!!
bocsánat, most először örömködöm, aztán olvasok :oops: :oops:

tegnap felkerült a fólia és kész volt a lécezés is :)
Kép

házikónk most :)
Kép

Kép
zsani78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?