Na szép jó reggelt!
Hát tegnap már nem tudtam jönni,én estére mostanában szarul vagyok.Keményedtem is...stb.
Reny!
Ez azért jó hír!Remélem nekem is vörösbort ír fel a doki!Már a múltkor is akartam venni,de ugye pont nem volt a boltban az amit én szeretek...hazafelé állítom veszek 1et!Majd mondják a boltban h iszákos a kismama
Eszter!
Csodaszép a kisfiad!!!Olyan cuki képet vág!!!És a te hajad is jó lett nagyon!!!!Nem tom én mikor jutok el odáig
Szörtelenítés:én borotválom a lábam,szóval az még megy emlékezetből is!Bár vhova már nehezen férek...lehet lassan apcimra kerül a sor!Ami meg az intim részt illeti,én sose szörtelenítek arra.Pontosabban géppel szoktam 3mmse levágni,most már nem férek hozzá a hasamtól,szóval ezt már apcim csinálja.Tegnap mondták is h borotválni kell mindenképp,otthon el lehet végezni de odabenn is megcsinálják se perc alatt.Szerintem én szakavatott kezekre bízom magam!Nem szerencsétlenkedünk vele itthon
Emese!
Mindenképp lesz szabad szülőszoba!A vajúdóban nincs szülés!!!Szóval ezen ne is aggódj
Szülőszoba:amúgy tényleg kulturált hely az egész.Meg is lepődtem!Egyszerű meg minden,de mikor bementünk akkor első gondolatom h na ennél jobb helyen nem is szülhetnék!Nem akar rádszakadni a fal,a plafon,nem foszlik avakolat,nincs penészedés,tiszta minden.Függöny is van,tiszta azi s!!!Be van kamerázva a folyosó ahol sétálgatni lehet vajúdás közben,va csengő is minden oszlopon ha vki rosszul lenne stb.És minden szülőszobában ott vannak a műszerek!Ahogy néztem nem múltszázadból valóak,ez is megnyugtató!A szülőágy se egy rosdás vasdarab!Ezerféle képpen lehet állítani stb.
A vajúdó is jó nagy,kényelmesen elfér a 6 ember+ ugye a papák is!
Maga a
gyerekágyas szoba(legalábbis ahol benn voltunk)is kulturált!Nincs lepukkanva!A mosdó se!A szomszéd szobát épp festették,szóval azt hiszem ezeket épp most újították!Remélem mindet
Ja és minden szobában van külön mosdó részleg,tök új csempe meg minden!
VIP szoba:na az nekem csalódás volt.Amúgy se akartam oda menni.Írtó pici lyuk...2 szobára van 1 fürdő,de az majdnem nagyobb mint maga a szoba!Tényleg csak 1 ágy fér be,egy kis hűtő és ennyi!Én ott megőrülnék!!!!A napi 10ezeről nem is beszélve
Amúgy az állapota annak is príma!
Megnéztük azt is ahova le lehet edni a babákat ha az ember picit pihenne!Ott volt 2 baba is aki épp kékfény alatt feküdt!Apcim olyan sokáig nézte őket,azt hittem el se akar jönni onnan!Tetszett neki a disco fény
Ja és a látogatás közben megint elhangzott pár hasznos dolog is.Amit előadáson már hallottunk,de így apcim is hallhatta!Pl h mikor kell elindulni a kórházba,hol lesz neki hely a szülőágy mellett stb.Mert én mondogattam neki ezeket,de azt hiszem most kezdi felfogni igazán
Ja még egy!Aztán dugulok!Csak gondoltam megosztomezeket veletek,hátha mást is érdekel
Szóval itt is a babát csak üvegfalon lehet megnézni!Én nem tartom ezt drasztikusnak!Ugyanis itt nem egy pici ablak van ahol meg lehet nézni 2 percre!Hanem az egész fal,ami elválasztja a folyosót az előtértől üveg!!!Azért ezek a pici babák sokszor alszanak.Apcim pl csak munka után fog jönni,nem is biztos h épp fenn lesz a baba.Így megfogni úgyse tudná!Szóval csak annyi h van közöttük egy üveg,de úgyan úgy gyönyörködhet benne!Azt a 3 napot meg kibírja
Szülés utá úgyis 2 órán át együt leszünk,majd akkor babusgatja picit,szerintem nekem lesz nagyobb gondom is akkor
Na és már csak egy dolog!
Mondta a szülésznő aki végigvezetett hogy vannak apukák akik odakinn ülnek le,nem akarnak bejönni!Erre az én uram odasugta h ő tuti nem fog ott ülni,mert begolyózna!Ő jön be velem
Aztán mondta a csaj h van hogy az anyuka küldi ki egy idő után az apukát,erre az én uram hogy akkor majd kapok egy taslit mert h ő nem megy sehova
Na látszik h jobban avgyok,mert teleírtam az oldalt