Új privát üzeneted érkezett!

Tornádó? jáj :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi tényleg még tornádó is volt jól hallottam? :shock:

Azt nem tudom, lehúztam a redőnyt. Elég volt a jég kopogását hallani... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Legalább 6 oldalt kell visszaolvasnom... :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bekri férjed asztalos? Mondjuk a férjem is szokott hiába dolgozni, ő elkéri pl egy csarnok tervrajzát a tulajdonostól és az alapján kiszámolja kb még azt is hány csavar kell, hogy megcsinálja a csarnokot. Na jó benne van a tervbe de időbe telik míg mindent megkeres, kiszámít és aztán felbontja és mindenre add egységárat és végül kijön a végösszeg. Volt, hogy aztán ezen anyagszükséglet alapján továbbadták az ő árajánlatát és más más árakat irt rá és kész volt. Nagyon szomorú szokott ilyenkor ő is lenni, de ez van.

Csillag miért nincs eredmény?

Évi remélem a pihenés segit!

Szilvás várom én is az eredményt :wink:

Bévi nem ér kajáról írni én is éhes lettem, így ezeket most átugrottam :oops:

Mares nálatok lehet tudni már a baba nemét? Én nem emlékszem, hogy írtad :oops:

Ircsi jó olvasást!

Megírtam a gmailbe a gondjaim, majd még bővítem de legyen időtök olvasni, hosszú lettem :oops: :oops: kicsit csámpásan tudtam feltenni remélem megtaláljátok, le kell szedni Worbba hagytam így tudjátok állítani az írást, hogy könnyebb legyen átrágni.

na most én is lelépek megyek haza, keresek valami kaját és ha még lesz ki jövők este :wink:

Kép
Kép
melisch

Sucer
Remélem, a párod jobban van!
Tapasztalatom szerint a férfiak nagyon betegek tudnak lenni! :wink:

Királylány
Jól néztek ki az átalakítás után!

Barbcsi
Drukkolok, hogy szép, hosszú házasságotok legyen ennyi szervezés után :wink:
(mi "hirtelen felindulásból" házasodtunk össze :wink: )

Tina
Nálatok is közeleg a nagy nap! :wink:

Maccs
Új ház, új gyerek :lol: :wink:

Bettike
Grratulálok!

Bévi
Barátnőd minél előbb keressen fel endokrinológust, diabetológust!!! Ha a terheléses cukra magas, akkor azt mindenképpen, minél előbb kezelni kell!!!! Ő van életveszélyben!!!! Ha ennyire felelőtlen önmagával szemben, hogy akar majd felelősséget vállalni egy kisgyerekért??????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag: hát igen, ismét mindenki nagyon pontosan dolgozik... az ember lánya aggódik, aztán aggódhat tovább...

Melisch: sajna a 12. heti uh óta nem láttam a drágaságot, és akkor doki bácsi nem mondta, jövő héten lesz a 18 hetes uh, akkor 19 hetes leszek, és nagyon remélem hogy a drága szétrakja a lábát és megmutatja ki is ő! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag
Milyen hajóra?
Esküvőre szerintem, nyugodtan elmehettek.

Barbi
Jobbulást a fogadnak!
Nagyon aktív vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika
Nálunk a szülészeten a kismamáknál több időpontot is ráírnak a kórlapra felvételkor:
-utolsó mensestől számolt
-kora terhességi UH alapján számolt (20. hét után már minden gyerek más méretekkel rendelkezik :wink: )
-első magzatmozgástól számolt
Autód????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus eddig hagyott.... nem szereti, ha sokat ülök....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megjöttem! :)

Tök jó volt ez a szülőszoba látogatás, de nekem vannak kétségeim...
Avval kapcsolatban (Évi figyelj: 25.-étől csak az Édesanyák útján lehet szülni), hogy a szülőszobán van 1 alternatív szoba, egy sima- káddal, egy sima kád nélkül s egy ahol 2 ágy van....
Azt mondták senki nem fog a folyosón szülni...hát én ebben nem vagyok biztos..... :?

Autóm tényleg ott van, nagyon rendes az ürge, elkérte a számom, adott egy névjegykártyát is.
Holnap írják össze h mi is kell hozzá.
Remélem nem lesz árbeli jelentős többlet különbség! ....
Ciki, nem ciki, de mikor megláttam az autómat, hogy ott van, BETONON :) akkor még be is sírtam....a pali meg nézett, hogy mi bajom....hiába, a hormonok. :oops:

Ircsi
Akkor nálatok volt egy hírtelen felindulásból elkövetett házasságkötés! :lol: :lol: :lol:
Erre kiváncsi lennék :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ircsi

Mikor UH-val is ténylegesítették a terhességet, akkor 8 hetes voltam,s 8 hétnek megfelelő méretei voltak...
Na a 13.héten állítólag már 10 nappal el volt maradva, meg a 18 hetesnél is.....(Ott pl majdnem 21 hetes voltam, de ahhoz mérten nézték)

Évi
Megnézte a 18 hetes Uh leletem utána is, de nem mondtak semmi ilyet, nem tudom ez most honnan, vagy hogyan, vagy miért.....

A kötelező UH 30.hét körül lesz?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika végre autód jó helyen van!!!! A babát meg ha egészségesnek látják nem foglalkozz azzal, hogy kisebbnek mondják, most meg már úgysem tudják megmondani a korát, ahogy Ircsi írta.

Na végül a dokumentumokba betettem az egészet, lesz mit olvassatok :oops: remélem nem gond ha megírtam, mint kívülálló tuti jobban véleményt tudtok mondani.

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

[quote="clárika"]
írta:
clárika 25.-étől csak az Édesanyák útján lehet szülni), hogy a szülőszobán van 1 alternatív szoba, egy sima- káddal, egy sima kád nélkül s egy ahol 2 ágy van....
Azt mondták senki nem fog a folyosón szülni...hát én ebben nem vagyok biztos..... :?

összesen 6 szülőszoba van, csak nem láttuk az összeset! többek között az egyikben épp az ikres szülés folyt... :) nem figyelted az ajtókat? mindegyiknek van neve is, és be voltak csukva... ettől függetlenül simán lehet, hogy a folyosón szülünk majd...

:shock: :?

marhára elfáradtam, a klinikától lesétáltunk az állomásig, és ott még be a bababoltba... (pécsiek tudjátok, hogy ez mit jelent...) aztán én busszal haza, és még a kutyát is le kellett vinnem... leszakad a hasam...

:shock:
úgy látszik el vagyok tunyulva... hiányzik az autóm!!! :( :( :(

na megyek, visszaolvasok!

Kép
gtunde75

Hű...Tünde most, hogy mondod, tényleg... :)

Clárika
Kép
clárika

Melisch megyek olvasok gmailt :wink:

Clárika
Kép
clárika

Ircsi!
Csak annyit tudok hogy a Duna partján álló valamelyik hajón lesz...passzolom-többet nem írt tegnap :(
De hát felvonatozni...stb...alvás lehetőség?babót hova tenném?
Na mindegy...az tuti hogy nem lesz belőle semmi...mármint így nem megyek fel :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na ne izgassatok már ezzel is...ki mondta,a szülésznő??

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]N írta:evilanya ne izgassatok már ezzel is...ki mondta,a szülésznő??

aham, ő is.... én már mástól is hallottam!

Kép
gtunde75

Sziasztok.

Minden oké.
Magzatvíz normális mennyiségű, én rendben vagyok, "Picikém" 1400 gr (!), bő egy héttel nagyobb a koránál, ha így halad lesz még egy jó nagy babám.
A képet az itthoni gépen nem tudom átméretezni, holnap bentről feltöltöm... :-)

Maltofer Fol rágótabit írt fel a doki...

szilvás76

Én nem hallottam,a védőnőre is rákérdeztem múlt héten azt mondta nem hallott semmi konkrétumot. Majd megkérdem a Borsayt,ugyis járok oda még párszor mostanság...
De hát,ha ott lehet,ott fogok.Akkor viszont követelem hogy Clarika a szomszéd szülőágyról valóban fogja a kezem majd :lol: :lol:

Tünde,ekkora séta,nem semmi,nem csoda h.kivagy...
Vettetek vmit? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvi nem kis súlyú a kisasszony :)
Képet várjuk holnap :wink:

evilany

Felteszem gmailre...

szilvás76

Évi!
Van valami híred?telefonáltál?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Oksa :wink:

evilany

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976vi!
Van valami híred?telefonáltál?

nem,majd talán holnap...megelégszem a jó mérésekkel egyenlőre.

evilany

pécsiek ez nektek gondolom jó hir, hogy van 6 szülőszoba?

Szilvás végre-végre már ilyen nagy a babád :shock: ja msot nézem 28 hetes vagy mint Évi. Jó lesz majd olvasni ahogy nőnek a kis csöppségek :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

Tündi! Clárika! Le a kalappal előttetek..én tuti nem bírtam volna :(
Szilvi! Szép nagy baba :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]
írta:
evilanyDe hát,ha ott lehet,ott fogok.Akkor viszont követelem hogy Clarika a szomszéd szülőágyról valóban fogja a kezem majd :lol: :lol:

Tünde,ekkora séta,nem semmi,nem csoda h.kivagy...
Vettetek vmit? :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én is akkor akarok, amikor Ti!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

nem, nem vettünk semmit, csak kicsit nézelődtünk.. :) kiderült, hogy elfogyott a babakocsi, amit kinéztünk, és szeptemberig nem is lesz... :shock: kezdhetjük előröl a keresgélést! :( na mind1, majdcsak megtaláljuk a mi kocsinkat! :lol:

Kép
gtunde75

Melisch hát nem igazán...eddig 3x ennyi volt...ide tartozik még egy csomó környező város...ez rettentő kevés egy megyeszékhelyre.

evilany

Jól van bébi!!!Csak nyugalom...rétes milyen lett?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde: azért az a távolság , amit meséltél nem kevés!!!!! Vigyázz magadra azért!

Clárika: csak nem lesztek éppen akkor sokan... meg ha csak 6 szoba van, és eddig elég volt, remélem az lesz nálatok is!!!!

CSillag: azért hajót szerintem hanyagold, ez nem nektek való babóval...

Szilvi: grat a jó hírhez! Nagyfiad mennyivel született?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="melisch"]p írta:melischécsiek ez nektek gondolom jó hir, hogy van 6 szülőszoba?

nem egészen... ez a 6 szülőszoba eddig is volt a klinikán, de a másik kórházban lévőket megszűntetik... így a városban összességében sokkal kevesebb szülőszoba van... ja, és persze gyermekágyas férőhely is... :shock: :?

Kép
gtunde75

Tündi! Pestről is meg tudod rendelni...úgy emléxem 50.000 felett ingyenes a házhozszállítás...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja a rétes isteni :) komolyan,jobb mint múltkor.Bévi receptje felkeltette érdeklődésem,hétvégén kipróbálom.

Tündi jöhetsz te is :) Meg Csillag is,aztán kérünk fagyikelyhet :))
Babakocsi :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.13 19:09-kor.

evilany

Sajna Tündinek igaza van :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde: és minden pécsi majd jön és fogja az én kezemet októberben??? ugye igeeeeeeeeeeeeeeeeen??? :D :lol: :lol:

Évi : tényleg, rétes, milyen lett??

én zöldséges tésztát gyártottam meg kókuszos tallért... persze uram szerint egy álom kaja ez!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

egy jó nagy adag fagyi...enyhíti majd a fájdalmakat :D
4esben szülni...ehhh...érdekes lenne :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares: 4.4 kg, 62 cm. :-)
Jó lenne egy picit kisebb, vagy max akkora... Csak nagyobbat ne... :shock: :wink:

szilvás76

Mares...megyünk... :D

én chilis babot csináltam és most rakom oda a kefíres sütit...hamar készen van

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Móka lenne :wink:

evilany

Szilvi nagyon édes pofija van!!

evilany

Szilvi :shock: :shock: :shock:
Szép nagy baba!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, nem tökéletes, de megint elfordulófélben volt éppen. Alvázát ismét mutatta, de az arcát nem annyira. :-)
De így van egy pocak-portrénk róla is.. :-)

szilvás76

hát akkor ez tényleg nem valami jó hír nektek :cry: :cry: na de ne aggódjatok mikor ti szólni fogtok nem lesz mind tele!!!!!!!!!!

Megyek én is képet nézni :arrow: jaj de kis édes!!! Gratulálok Szilvi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.05.13 19:17-kor.

Kép
Kép
melisch

...na megyek odarakoma sütit...majd még jelentkezek.
Aki közben elmenne alukálni,annak nagyon szép álmokat!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

alukálni na az még odébb van, de később megyek tusolni hajmosással :lol: az több mint fél óra nekem :oops:

Kép
Kép
melisch

Évi
Ezen ne múljon, szívesen fogom majd a kezed! :wink:

Melisch
Igazán dekoratív a lakásotok!
Szerintem a legnagyobb probléma az, hogy egyes egyedül vagy, s nem tudod kivel megbeszélni ezeket a dolgokat, s csak magadat őrlöd vele.

A szülőszobák számákból azért vonjunk le egyet, az alternatívot, hisz mondta is a nő, h nem éppen volt az kihasználva.....mivel csak teljesen "problémamentes" szülést vállalnak be ott!

Hű de ennék most túrós rétest!

Clárika
Kép
clárika

Csillag: kefíres sütike, hmmmmmmmmm fini, én meggyet szoktam beletenni... nagyon jóóóó vele :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Valóban grafomán a csapat.
Megnéztem a videókat. Úhhh, nagyon kemények, még néztem hozzá... remélem az én kicsikém nem fogja ezt művelni velem. Engem inkább megijesztett.... Na jó, nem annyira, de .... nem lehet kellemes.
Nekem ez a kedvenc videóm, rendszeresen bőgök rajta->

http://www.youtube.com/watch?v=beF7ayuKx1w
szilvi35

Szilvi, amikor így kifele nyüzsög látványosan, az nem fáj, inkább vicces... :-)
Ne ijedj meg, jó buli...

Amikor befelé, vagy lefelé rúg, és bent eltalál vmit, na az nem jó. :shock:

szilvás76

[quote="kfmares"]C írta:kfmaressillag: kefíres sütike, hmmmmmmmmm fini, én meggyet szoktam beletenni... nagyon jóóóó vele :D

most ananásszal készül :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?