Új privát üzeneted érkezett!

Mimi, Oui: nagyon szépek a gyerekek :lol: :lol: A lányok hogy viszonyulnak a kisöccsükhöz?

Bikmakk: nem, szóba sem került, hogy ott lesznek a szülésnél (még csak az hiányozna :shock: :shock: ) csak egyszerűen megy a cirkusz, hogy miattam/miattunk nem tudnak tervezni semmit... :cry:

Sziszka: meg lehet kérdezni, hogy nálatok mi a gond? Nagyon sajnálom Dominikát, de ügyesen veszed az akadályokat :lol:

Az amnioscopiát hogy csinálják? Jól értem, hogy csak nyitott méhszáj mellett? És átszúrják a magzatburkot, vagy hogy?

Én is beszéltem a dokimmal, holnap 10-re megyek hozzá, a többit ott megbeszéljük. Az indítással nálunk elég sokat várnak, ha minden ok, de semmi nem történik, akkor jövőhét kedden kell befeküdnöm, azaz pontosan 41 hetesen, és ha még minden ok, de nem történik semmi, akkor rá egy hétre indítanak, azaz pont a 42. héten. Nekem ez kicsit túl sok, gondolom nem akarnak indítani?? Mindegy is, csak a babának ne legyen baja, a többi nem érdekel...

Bea

Kép

Kép
dbea

Dbea,
a magzatvizet egy kis fényforrással nézik meg. Ha átszúrnák, akkor elfolyna a magzatvized :lol: Amúgy mikor Lilit szültem, volt, akinek sikerült így elfolyatni a vizét, véletlenül, úgyhogy pár óra múlva babázott.
Amúgy nálunk is így van, 41.héten befekvés, 42-nél indítás.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dbea,
az, amikor át is szúrják, az az amniocentézis. Azt szokták rossz kombinált teszt esetén csinálni. Olyankor mintát is vesznek a magzatvízből, zért kell mindenképpen átszúrni.
Az amnioscopiánál felvezetnek egy kicsi csövet a méhszájba, amiben van valami fényforrás is, ahogy linácska írja. Ehhez valamennyire már nyitva kell lenni (nem nagyon), hogy a cső átmenjen a méhszájon. A fényforrás megvilágítja a magzatvizet (vagyis azt a részét, ami a baba feje előtt van). Kívülről belekukucskálnak a csőbe, és ha az átvilágítás során tisztának tűnik a víz, akkor OK, ha színesnek, akkor valószínűleg már meconium van benne. A babák rossz oxigén ellátás esetén reflexesen székletet ürítenek, ezért a meconiumos magzatvíz hypoxiára utal, tehát arra, hogy a méhlepény már nem látja el rendesen.
Én úgy tudom, eléggé fáj a dolog (de biztos lehet ügyesen is csinálni... :shock: .)
Sok helyen azért nem tekintik már jó vizsgálatnak, mert egyrészt fertőzésveszélyes, hogy beledugnak valamit a méhszájba, másrészt akár megrepedhet tőle a burok, ha nagyon nekitámaszkodik a cső (ha ez kombinálódik egy fertőzéssel az az giazán rossz), harmadrészt, ha a baba feje már egész jól be van ékelődve, akkor lehetséges, hogy a feje előtti kis vízmennyiség tiszta marad, és így nem veszik észre, hogy pedig valójában már meconiumos a többi.

Mindazonáltal én Mo-n úgy tanultam, hogy a veszélyek ellenére ezt csinálni kell betöltött terminus után. Persze ha eléggé nyitva a méhszáj hozzá.
De talán a flowmetria és a CTG együtt kiválthatja... Ezt nem tudom, a legfrissebb nézetekkel és irányzatokkal már nem vagyok képben...

Eredetileg nekem is azt mondták, hogy az indítással várnak addig, amíg orvosilag indokolttá nem válik. Akár 2 hétnél is többet...
Aztán most meg azt mondják, hogy a lombik miatt 100% a terhesség kora, tehát ez a 10 napos túlhordás tényleg 10 nap, és ezért nem várnak tovább.... :shock:
Hát, őszintén szólva én már nem is bánom...
Pár hete, amikor itt többek esetében felmerült az indítás lehetősége, és nagyon reménykedtek, hogy nem kerül rá sor, nem is igazán értettem, hogy miért lenne az olyan nagy baj. Most, hogy nálam is ez van, én sem vagyok elragadtadtva tőle. De nem is igazán tudom megindokolni. Valahogy nem túl romantikus, reggel 8-ra bemenni a motyóval. Én mindig úgy képzeltem, hogy majd éjjel felébresztem a párom, nagy az izgalom, stb...
Na de hát EZ igazán nem szempont... Romantika vs. a baba jóléte.... egy napon sem említhető... Szóval indítsák csak meg holnap. Ha már nem csinálnak amnioscopiát....

Dbea, szerintem kezdjél el paanszkodni a családodnak.... :)
Hogy milyen rossz már az a várakozás, meg ilyesmi - akkor ők kell téged vigasztaljanak meg türelemre intsenek, és talán nem fognak izélgetni. Meg panaszkodhatsz a sok izélgető "ismerős" miatt is. :D :D

Kép
bikmakk

Ha nem bánjátok akkor Én is teszek fel képeket :D
Én és a Bébim :D
Kép
Ismerkedik a kutyunk a Babával :D
Kép
Ezt a szép rucit Beuséktól kaptuk :D
Kép

Kép
noki&potyi

sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára judi79 2010.08.03 22:21-kor.

Kép
judi79

Sziasztok!

Tegnap hazajöhettünk :) Tegnap reggelre 150g-ot hízott,de iszonyat mód szoptattam,másfél -2 óránként.
Kissé be van sárgulva,de azt mondták csak szopiztassam és elmúlik.Napközben keltegetm,de éjjel nem.Így 2x keltünk éjszaka,4óránként.
Ma szedték ki a varratomat...ezt most máskép varrták,mint az elsőt..kicsit éreztem,ahogy szedegeti kifelé.
Vérzés:nekem is alig van....akkor ez nem normális??

Lina,köszönöm neked az sms-eket!!!!Aranyos vagy :) a mai fiatalok sztem ilyenek,de ez elég szomorú...bulizzanak vmi szórakozóhelyen!

Beus,nagyon aranyosak a tesók :)

Noki,az tök jó,hogy ennyi tejed van!!!! :)

Bikmakk,holnapra mennek a drukkok,de szurkolok,hogy még ma beinduljon vmi!

Margit,miért kapott cumit Botond a kórházban?Szedsz vmi tejserkentőt?a sebgyógyulásnak idő kell!!!Mégcsak holnap lesztek egy hetesek..nem megy ez gyorsan!!!Majd idővel meg fog szépülni.

Flake,nagyon kis édes Ábel :) Hogy figyelget :)

Oui,hol is szültél?tök jó,hogy így bemehett a család hozzád.Vagy ez vmi alapítványi szoba?aranyosak a gyerkőcök :)

Sziszka,biztosan midnen rendben lesz a pisi eredményével.Én meg reggel a badyn+hálózsákján találtam egy kis véres büfit..de gondolom,hogy azért volt véres,mert hát csupa seb a cicim,és vérzik,és azt is lenyeli sajnos a tejcsivel :( Védőnő is ezt mondta,hogy attól lehet.

Nikó,tarts ki!!!!Tudom,hogy nem egyszerű!

Villő apája,köszönjük a helyzetjelentést!!!Reméljük nagyon hamar megoldódik a dolog,és újra tud írni Ági!

Kandi,lehet holnap már te is babázol! :)

Teszek én is egy képet,még a kórházban készült.
Kép

Kép
Kép
tundi24

Beus,nagyon csinik vagytok Réka babával együtt! :)

Judi,nagyon édes Dávid! :) Szép nagy szemei vannak :)

Kép
Kép
tundi24

Noki, mi kell ahhoz, hogy tejtesója legyen a picurnak?
Persze a tej mellett... :D

Kép
Kép
Kép
oui

Ma jottunk haza. Majd jovok, olvasok is vissza, de most nagyon almos vagyok. Gondjaink vannak a szopival, ezert is csak most tudtunk hazajonni. Meg csak mara lovellt be a tejcim, meg nagyon nehez a cicit a szajaba tenni, bimbovedo is csak reszben mukodik... Szoval kuzdunk, de nem adjuk fel :)
A szulessztorit is csak kesobb hozom, de egyertelmuen a gyors szulok taborahoz tartoztam ezuttal :lol:

baratodildi

Oui
Ennyire nem mentünk bele mélyen a dolgokba a doktornővel,de csütörtökön megyünk ,mert ki lesz lukasztva a lányom füle és akkor megkérdezem.
Bár kérdezgetett egy két dolgot ,hogy milyen vizsgálatokon mentek keresztül ,de miután mondtam ,hogy lombikosok vagunkok, akkor annyi volt a reakciója,hogy...Ja akkor minden rendben van :D
Lehet emiatt nem mentünk bele a dolgokba!
Ildi
Örülök ,hogy hazaérkeztél Te is!
Sajnálom ,hogy szopi gondjaid vannak :( remélhetőleg rendeződni fog?! Én drukkolok!

Dávid is és Zsombi is nagyon Édes, szépséges :D

Kép
noki&potyi

Lányok, Ádibabáról tudtok valamit?

Kép

Kép
dbea

Már megint elfelejtettem: Bikmakk, nagyon drukkolok Neked, hogy holnap minden rendben menjen és ne kelljen sok időt töltened a kórházban! Reméljük, hogy már az első "kezelés" sikeres lesz!!!!

Ildi: tök jó, hogy már otthon vagytok!!! A szoptatáshoz kitartást!

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziasztok Lányok!t

Nagyon Édesek a gyerekek mindenkié nagyon szép.

Noki nagyon cuki réka a ruciban Doni azt üzeni nagyon kis szép. Te is nagyon jól nézel ki.
Lányok rajtatok mennyi felesleg maradt? rajtam 6 kg :cry:

Cici gondok kezdenek javulni már nem csomós cicim és kezd kicsit több tejcim lenni igaz annyi van amennyi kell Marcusomnak. Kölcsönöztünk tejcifejőt olyat amilyen a kórházakban van és most fejek ezerrel.

Bea: drukkolok, hogy holnap meglegyen Marci.

Jó éjt
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Méhösszehúzó praktikák:
- pásztortáska+palástfű+citromfű (eredetileg méhfű, de azt sehol sem találtam) tea, max. 3deci egy nap, kortyonként elosztva meginni a nap folyamán, a 3 deci vízhez egy púpos teáskanál teakeverék kell
- zsíros olajos bázisban (mandula, oliva stb.) pár csepp fahéj, szegfűszeg, gyömbér és vasfű (verbéna) illóolaj (eme utolsó nekünk nincsen), és ezzel masszírozni a hasat
- melegvizes palack / melegítőpárna

Jelentem: ma véreztem elég normálisan, éljen! :) És eddig 8,5 kilót "fogytam", még van rajtam 10 a kezdetekhez képest, de csak ötöt szeretnék leadni, az meg semmi, magától lemegy a szopi alatt. :)

Véres kaki: nekünk allergia okozta, a kínai kajára volt allergiás Bercus. A barátnőméknél a tejtermékek és a tojás voltak a ludas, mihelyt az anyuka elhagyta ezeket, eltűnt a vér is.

Berepedt mellbimbók: váltogatni kell a szopis pózokat, akkor sokkal hamarabb meggyógyul, mert mindig máskép nyúzza a baba a cicit. Fekve szopi, bölcsőtartás, hónalj alatti tartás felváltva szoptatásonként.

Pocisoknak kitartás, és drukkok mennek!

Babák nagyon aranyosak! :)

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa, időnként megjelensz, és tök jó kis praktikákat javasolsz :lol: :lol: :lol:

Most már a szülésről is írhatnál, engem nagyon érdekel mennyiben más, mint egy kórházi "steril" szülés! Naaaaa, lécci, lécci, lécciiiii!

Bikmakk, én is drukkolok! Gyors, és könnyű szülést kívánok.
Vendég

Újabb baba érkezett!!!

Dbea üzenete: Hajnali 3 óra 4 perckor megszületett Nemes Marcell Zoltán :lol: 3400 g és 55 cm. Meseszép baba! Az egész család jól van!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dbea!

Nagyon sok boldogságot és jó egészséget nektek.

Én nemsokára megyek NST-re, semmi fájás nincsen a derekamon kívül. Se nyákdugó se görcs néha egy kis szurkálás így nem is reménykedem abba, hogy ma szülés lenne. De igyekszem tényleg türelmes lenni, bár nagyon nehéz. Délután jövök és megírom mi a helyzet.

Minden baba nagyon nagyon gyönyörű és a tesók is hát nagyon szépek. :)
nikó

Zsizsa,
nekem a kórházban jeget tettek a hasamra, összehúzás gyanánt. Bár ugye a meleg zuhany meg jócskán megindította a vérzést.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ő Marcell baba
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dbea
Sok szeretettel gratulálok!
Vendég

Nagyon szépek a csemeték :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dbea, gratulálok Marcell babához, jó egészséget az egész családnak!

Bikmakk, ma már biztosan Te is babázol -drukkolok, hogy minden rendben menjen!

Tündi, Ildi -jó, hogy Ti is otthon vagytok már :)!

Noki, nagyon szépek vagytok Réka babával!

Nálunk ma reggel nagy esemény történt, leesett a köldökcsonk :). A váladékozó részt alkohollal, hintőporral kezelem, remélem, hamar begyógyul és akkor mehet majd a pancsizás ezerrel :).
Tegnap úgy bealudt babóca, hogy a fürdetés kimaradt... Remélem, most már majd sikerül beállnunk egy napirendre.

Vérzés: nekem is van még, hol nagyobb, hol kisebb intenzitással. Remélem, 2-3 nap és eláll.

Varratok: nekem még vissza kell mennem varratszedésre. Elég nehezen varrtak össze, jó sok öltéssel, így amikor hazajöhettünk, még nem vette ki a doktornő.

Kép
angelita

Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Sissi nincs mit nagyon szívesen tettem :P
Mondjuk e hónapban a teloszámlám szerintem katasztrófa lesz de gondolom mindenkinek :wink: igy az az 1-2 sms nem ozt nem szoroz :lol:

Tündi jajj az már nagyon jó ,hogy elindult a hízásnak.Csak igy tovább :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Dbea gratulálunk sok szép jót :wink: gyors fellépülést rengeteg tejcsit :P

Most kinnt vagyok a kertben tök jó,hogy itt is tudok netezni :wink: a kiscsaj meg a babakocsiban alukál :P :P

Noki de jó,hogy igy van tejcsi :wink: ha sok van és szükében leszek akkor lehet,hogy boltolnunk kellene...úgy is közel leksz :lol:

Tegnap voltam az életem első szülőién Nolinak az oviba :P tök jó volt..nagyon várja már a keddet akkor megyünk beszoktatásra pár napig addig meg fejek a csajnak és apa odaadja neki.Csak az a baj,hogy nem megy apának a pohárból való itatás ezért lehet,hogy cumisüvegből fogja odaadni neki addig a pár órig igaz szerintem csak 1× kell mert 8-ra megyünk és délben már hozom is el igy nem lesz gond... :roll:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bikkmak nagyon szórítunk ma érted DE minden pocakosnak is,hogy már túl legyetek rajta és végre már babázhassatok :wink:

Kata/earthart/ köszi neked is a táblácskákat és a munkát nagyon jó :P

Tegnap nekünk is fájt a pocink..ettem lángolt kolbászt meg disznósajtot meg szőlőt..normális vagyok én??????Na ez összetetten jól betette neki szegénykémnek :?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Én is jövök egy friss baba hírével :lol:
Most jött az sms Kanditól.
Megszületett Belián Reggel 8:40-kor 4055 gr és 56cm,nyakán a zsinorral.Mindketten jól vannak.Itt is gratulálok Nekik,sok boldogságot a "kis" csodához! :D

Tejadás;
Mindenféle szűrés kell hozzá.Hepa Aids és hasonlóak.Sajnos az elintézése nem 1nap,így egyre kevesebb a hivatalosan tejadó.Az elején nekem is lett volna bőven,de mire az ember elintézi a hivatalos dolgokat,addigra beáll a kereslet kínálat.
Mikor a nagylányom született akkor nem volt ilyen macera,akkor adtam én is tejet.

mimi12

Kandi,
gratulálok Beliánhoz!!!

Csajok!
Ma még csak szopizott Levi. Reggel 100-at, de még jött, de ő hagyta abba, és aludt is utána 3 órát. Most meg bukás utáni mérés alapján 90, és még abból is még egyszer bukott vissza. Most gondban vagyok, mert tátog, de ha már ez is visszajött??? Eddig nem bukott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Dbea és Kandi: gratulálok, sok-sok boldogságot, egészséget, tejet kívánok Nektek!

Bikmakk: sajnálom, hogy mégis kihúztad máig, én is csak drukkolni tudok!!

Jó látni a táblát, hogy már csak 3-an vagytok egyben - de még 6,5 nap van augusztusból. Lehet, hogy nem is lesz szeptemberi babánk...

Sajnos nem tudok sokat írni, két napig 40 fokos lázam volt: begyulladt a jobb mellem... :( Most mindent, amit kell, csinálok: borogatás hideg-meleg, sok folyadék, ágynyugalom, gyakori szopiztatás és fejés. Eléggé kivagyok, de Betti nagyon sok erőt ad, miatta végig tudom csinálni, remélem sikerül kigyógyulnom. Most kivételesen én kérem Tőletek a drukkokat, nem akarok sebészetre kerülni... :roll: :cry:

Kép

Kép
hmbori

Gratulálok az új babákhoz :D
Jó egészséget és olyan sok tejcsit mint amennyi nekem van ;)

Beus
Köszöni Rékus a bókot ;)
Írd meg nekem légyszi ,hogy mennyi volt a fejő bérlése!!!
Sok puszi nektek!!!
Már alig várom ,hogy találkozzunk!
Bim-bam
Én benne vagyok, és nagyon szívesen adok is tejcsit ha szükség van rá!
Mimi
Azt lehet tudni ,hogy mennyi idős leleteket fogadnak el ilyenkor?
Csak mert nekem a genetikától az AIDS-ig minden ,de minden megvan így,hogy lombikosok voltunk!

Kép
noki&potyi

Gratulálok mindenkinek a gyönyörű babájához!

Noki
http://www.heimpalkorhaz.hu/anyatej/#hogyan
Vendég

Bim-bam,
na nekem a telefonszámla az egyedüli, ami nem gond. Jó helyen dolgozom :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dbea, Kandi
gratulálok a babákhoz! :)

Pocakosok,
hajrá! :)

Bori,
úgy a legjobb szoptatni ilyenkor, hogy a baba álla legyen a gyulladt terület felé, mert ott a leghatékonyabb a szívás, így üríti ki legjobban a gyulladt részt. Ezt úgy is lehett (viccesen hangzik, de nálam többször bevált), hogy a baba fekszik, anya négykézláb fölötte, és a szájába lógatja a cicit a megfelelő pózban (áll a fájó rész felé). Drukkok mennek, hogy hamar rendbe jöjjél!

Szüléstörténet majd jön, csak neki kéne ülnöm végre...

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Kandi, dbea gratulâlok!

Kép
Kép
Kép
oui

Sziasztok Lányok!

Bea, Kandi: Szívből gratulálok a bébikhez.

Bea: pont a kiírt napon épp este írtam, hogy drukkolok, hogy ma meglegyen Marcibaba. Nagyon édes kissrác.

Noki: én is várom már, hogy találkozzunk és lássam Rékust és titeket.

Én is mindenféle pózban szopiztatok. és jól kiüríti így Marcusom.

Sajnos mi is hasifájósak lettünk pedig nem is eszek semmiolyat amit nem szabad. És az infacol sem segít.

Mindenkinek szép napot.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

KANDI,BEA:GRATULÁLOK A FIÚKHOZ!!!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNOK!!!

Megitn megjártuk a kórhzat.Szeme nagyon jól alakul szept 10n kell megint menni,de már csak a kötelező kontroll miatt.Megint megszúrták szégénykémet majd csüt lesz eredmény.Reélem,hogy én is szedem a vasat már jobb lesz az eredméy.

Teléefonszámlám nekem is horror lett júniusban főleg,hogy én 16 napoit voltam a kórházban.
De már túl vagyunk a befizetésen is :D

Gyerekek gyönyörűek!!!

HMBori:remélem hamar rendeb jön a melled. Nem próbálétad még a homeos bogyókat?Ha kell leirom milynenek vannak.
nEkem 1 napot fájt nagyon bevettem belőle és használt.
Vendég

Beus,
sajnálom a hasfájósságot, emlékszem, Lilinél mennyit sétáltunk vele a lakásban. Levi már 3. napja nem kakil, mégsem fáj a hasa. Igaz szépen lassan szopizik, rögtön jön a böfi, és szopi közben is folyamatossan durrog a pelus, de kaki nem jön.
Én olyan béna vagyok, én csak fekve tudok szoptatni, és csak egy irányból, de így is leszívja Levi úgy, hogy egy csepp sem jön belőle.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dbea, Kandi: Nagyon gratulálok a kis babókhoz. Sok tejet és gyors felépülést kívánok!

Minden kis manóról nagyon jók a képek.

Bori: remélem hamar jobban leszel! Drukkolok.

Mi tegnap voltunk megint dokinál. Megint azt mondta, hogy minden órás vagyok. A baba feje lent van, ki vagyok tágulva valamennyire, nyákdugó elment. Tehát rajtam múlik minden.

Mivel Ádám szülinapja szept. 3, ezért csak annyit mondtam addigra itthon szeretnék lenni. ezért úgy beszéltük meg, ha nem történik semmi akkor csütörtökön burkot repeszt.

Elmagyarázta, hogy ez nem indítás a semmiből, hanem mivel vannak jelei, ezért ez inkább programozott szülés.

remélem jól döntöttem, de úgy érzem, hogy magától nem indulna be.

Bikkmakk: Lehet, hogy már ő is babázik?

Kép

Kép
ádibaba

Gratulálok minden megszületett babához!

Kép
Vendég

Lina: Én bármit teszk Marcusom nem akar büfizni. Aztán leteszem és bukik és jön a csuklás. így gondolom ezért fáj a pocója. Holnap megyünk tanácsadásra megkérdem majd a dokit mit tehetek, hogy büfizzen.

Kép
Kép
beusmimi

Nálunk a technika adta meg magát. Nem bírták azt a túlzott feszültséget, amit a trafóház meghibásodása okozott :cry:
Számítógép, tv, video, dvd-lejátszó füstölt el (meg telefon, ami éppen töltésen volt) :cry: :evil:
E-onhoz benyújtva a kárigénylés...
Most kaptam kölcsön egy laptopot. (barátnőm tesója próbálja a régi gépből az adatokat, képeket megmenteni)
Még szerencse, hogy a képeket mindig lementettem penre, cd-re...

Egy jó tanács mindenkinek!
TV-t és egyéb szerkentyűket ne csak a távirányítóval, hanem rendesen kapcsoljatok ki!!!!!

Villő babám jól van. Hétfőn megyünk oltásra...
Vendég

Beus,
Levi már a kórházban nagyon gyorsan, és nagyon embereseket büfizett. Annyira örültem, mert emlékszem, hogy Lilivel mennyit szívtunk ezzel a böfi dologgal, meg a hasfájással. Szerencsére eddig egyik sincs.
Tényleg, ha eddig nem volt hasfájós, ugye már nem is lesz???

Még egy kérdés: ti hogy adjátok a Vigantolt? Belecsöppenthetem szopi előtt közvetlen a szájába szerintetek? Vagy kiskanál, pici tej, és abba? Lilinél eleinte így csináltam, aztán a cumisüveg lyukához csöppentettem, mielőtt enni kezdett belőle, de olyan egyszerű lenne közvetlen a szájába.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kandinak hatalmas gratula de jó már nem sokan vagyunk :P sok-sok tejcsit és minden jót

noki szerencsére még van bőven a szopi után még ki is tudok fejni igaz csak olyan 50-60 m.l.És az mi hozzád képest :idea:

Ági ezek szerint van már net?

Linairigy irigy :wink:

SIssiakkor nem lehetett semmi a telószámla... :roll:

Hmbori nekem anno mikor begyulladt akkor vettem a brendonba ilyen hüsítő párnát kék színű és melegen a gyulladásra nagyon jó volt.

Mi is pózolunk a szopinál :wink:

Ádibaba hajrá hajrá hajrá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lina akkor ti is fejlődő képesek vagytok :lol: :lol: :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Lina én belecsöpögtettem a szájába.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Lina:én is aszájába csöpögtetem.

Hoztam pár képet: Kép tesók.itt eléggé látszanak a szúnyog csipés utána pöttyök. Kép Márk az unsitesómmal és a kisfiával Kép Már sörözik:) Kép Atival Kép Ati Kép

bocsi ha egy kicsit sok voltam
Vendég

Ági nem voltál sok :wink: jó nézni,hogy milyen jól fejlődik :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

sziasztok!

Megvolt az NST, teljesen rendben van. Méhszáj C1222. fájogat a hasam alja meg a derekam. Pénteken megyek megint és utána naponta kell járni nst-re és magzatvíz vizsgálatra. Most gyözködöm lánykámat ne várjuk meg a pénteki vizsgálatot.

Sissi: Nagyon szépek a gyerköcök.

Kandi: Gratulálok, gyors felépülést és sok tejcit.
nikó

Lina!
Én is a szájukba csöppentettem mindig a d-vitamint.Bár bevallom,sokszor elfelejtem :oops:

Sissi!
Milyen formás lett Ati.Nem semmi! :lol:
De nem is csoda,a sör jótékony hatása :lol: :lol:

mimi12

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?