Hunci: a barátnőm kint volt babyszitykó egy 3 gyerekes családnál és ő mondta, hogy semmi. A doki is alig látta a gyerekeket. Viszont ha valami baja volt a gyereknek, akkor hazaküldték a suliból és ha az anyja másnap vitte akkor is haza küldték.
Móni, hogy hogy a jövő héten derül ki hogy felvettek? Nem júli végén lesz a vonal húzás? De biztos felvesznek (Liliért még pulsz pontot is kapsz)- a másik iskolát végkép abbahagyod??? Kötelező lesz a bejárás? Ha nem, és nem tudod megoldani egyszer-egyszer, akkor kérdezd meg, hogy nem lehet e kivenni az órák anyagát dvd-n vagy videón?
Bili: tegnap mi is eljutottunk oda, hogy nem kezdett el sírni, mikor ráültettem. Pár hónapja még ez volt.
Képek: megint beszart a fényképező, most csináltam meg, de törölte ami rajta volt. amúgy meg szégyen, de rájöttem, hogy utálok fényképezni. utálom a pepecselős, szerkesztgetős dolgokat (mióta megvan a gyerek) durr bele mindent gyorsan, most ilyen vagyok. bezzeg régen... de igyekszem pótolni.
Nagy változás az életünkben, hogy apa egy éve elvesztette a régi jó állását, majd egy évet lehúzott a haverjainál, mint szállítmányozó - itt frankón nem volt se szabi, se betegácsi, heti legalább 60órát dolgozott, de inkább többet, s végül fizu se volt már... ma már kezd ismét a régi jó munkahelyén. öröm az ürömben, hogy ez alatt az egy év alatt míg nem a kúton dolgozott sok kirugás volt, átépítés, pakolások, válság, tehát pont a gáz időszakot hagyta ki. jó volt hogy nem volt éjszakás , de szar volt hogy alig láttuk (ráadásul "ingyé"
). tényleg lekopogom egy billiószor - de remélem minden jó lesz megint! (már csak egy "dolog" hiányzik...
)
Ndombi: kivel, hogyan mész nyaralni?
Mi remélem megyünk nem soká anyuhoz az alföldre - az ám az igazi: szeretet wellness, teljes ellátás, 0 Ft, szomszéd utca strand, azt sírva jövünk haza...