No,nekemlegalább a fog megoldódott, de csak egy időre. Szép lett, nemlehet megkülönböztetni a többitől
Kértem haladékot, mert a páromnak meg sérve lett
Őt is műtik.
Arról nem is írtam Nektek, h a kórházban mi megy. A meglátásom az,hogy agyon nyomják őket adminisztrációval. Az információk átadása sem zökkenőmentes, az hagyján,hogy a szülők felé nem, de szakmabelinek sem.
Csütörtökön volt egy "nagyvizit, kitessékeltek minket a folyósó előtti lifthelyiségbe/közekedőbe, de h nehogy halljunk valamit még ezt is lezárták!
Eddig csak a kőrteremben nem lehettünk bent. Nem értem, h miért nem hallhatom, h mit beszélnek? Csütörtökön elfelejtették beadni a déli gyógyszert, a másik kislánynak meg a reggelit. A kislány anyukája 2,5 hétig abban a hitben volt, hogy rendben a gyerkőc vízelete. Egészen addig amíg kezdő nővérke el nem szólta magát:"Anyuka már nincs vér a vízeletben"
Ha direkt nem kérdeztél rá valamire, márpedig ha nem vagy szakmabeli akkor azt sem tudod, hogy mit kell kérdezni, akkor nem mondták el!!!!
No, 1 a lényeg, hogy kórházba ne kerüljön senki sem! Ja, és az is tuti, hogy sosem hagyom bent egyedül a gyermekeimet a kórházban. Nem tudom, hogy ki itatta volna óránként, kenegette volna a lábát, ki borogatta volna 3x20 percenként a zacsiját, majd 3x20 perc pihenő, meddig várt volna amíg valaki leméri a pisijét, meddig várt volna az ebédre, ill. ki lett volna annyira türelmes,h megvárja amíg megeszi. Ill. ki vitte volna le tolókocsiban az udvarra levegőzni. Ja és egyébként ki hurcolta volna ölben a gyereket a vécéig és mindenhova?
Amikor bementünk, akkor ez a kérdés hangzott el: " Ugye anyuka nem marad bent?" Mindezt a megfelelő , na nehogymá' bent maradj stílusban. A válasz hangnem is ilyen volt, na nehogymá' ne lehessek itt bammeg hangnem.
De tudod mit, a kamasz fiúkkal is bent feküdtek a családtagok.
Na, mindegy túlvagyunk rajta. Az is biztos, h vannak hülye szülők, akik nem értenek a szóból, hátráltathatják a munkájukat, de ez akkor sem indok arra, ahogyan a gyerkőcökkel beszélt az egyik nővér(ke).