Sziasztok! Megjöttünk!
Na látom volt téma, míg nem voltam!
Olyan nagyon depis én sem vagyok, nagyon várjuk a babát, de persze én is sokat gondolok arra, hogy nem lesz az, mint mielőtt megszültem, hogy hopp ide ugrunk, hopp oda, ezt, meg azt kitalálunk, ahogy éppen nekünk jól esik.
Ha nem esik jól valami, akkor kicsit kivonjuk magunkat a fogalomból, lehetünk önzők magunkra nézve.. Nem!
Ott leszünk valakinek, akinek nagy szüksége lesz ránk, és az elején tuti minden időnket leköti, első babásoknak minden új lesz....
Kicsit valóban ijesztően ismeretlen kihívás, és tuti hatalmas boldogság is!
Azt, hogy hogyan éljük meg, azt biztosan nagyban befolyásolja majd a közvetlen környezetünk.
Ma voltunk uh-on 1900g
Azt mondta a doki kb 3200-3500 lesz a vége, ha így haladunk.
Mondanom sem kell, hogy aludt mint a bunda NYITOTT SZÁJJAL
Jó húsos a pofija, mondta is a doki, hogy szépen kerekedik!
Nem tudtunk jó képet kapni, mert ott van a keze mindig és nagyon közel van az arca a lepényhez!
Én megint megyek védőnőhöz kedden! Most már ilyen sűrűn kell?
Mesélte a dokim, hogy most az utóbbi 2 napban minden nap 6-6 szülés volt az ügyeletben, és 2 babának a köldökzsinórján szabályos csomó volt....
Az egyiknél nem volt gond, a másiknál gondolom császár lett, mert azt mondta, gyorsan be kellett avatkozni...
Mondtam neki ezt a babamozgás számolgatást, hogy valaki nem is hallott még róla. Azt mondta pedig nagyon fontos!
Volt, hogy bement egy kismama, mert nem volt meg a 20 mozgás és bent is fogták, vizsgálgatták, hogy mi lehet, estére elkezdett vérezni... és már levált a lepény, azonnal ki kellett venni a babát....
Kicsit úgy beparáztatott, úgy fogom számolni mint a huzat!!!
Jó nyilván nem minden eset ilyen durva, de tényleg olyan bonyolult folyamat ez!!!
Amúgy szuper volt a kirándulásunk!
Bár pár óránál többet nem tudtam aludni az utóbbi napokban...
Gabella, lestem a táblákat útközben, de nem láttam kiírva a tietekét!
Katapetra jó csúcsos a pocid
Nekünk is van medencénk, de én idén kihagyok minden ilyen fürdőzést
Had térjek egy kérdés erejéig vissza a dm-es témához!
Mennyi idő mire megjön a kártya postán?
Mert már kb egy hónapja voltam ezt rendezni?
Hűsölést Nektek lányok!